Etihad Airways logo

Etihad Airways reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Etihad Airways reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4690
Etihad Airways logo
Website
etihad.com
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Etihad Airways

Vliegen is tegenwoordig behoorlijk normaal geworden. Dit betekent ook dat de keuze wat betreft maatschappijen groot is, en het verschil ook. Een van de aanbieders in het wat meer luxere segment is Etihad Airways. Wil jij graag meer weten over de ervaringen en beoordelingen van Etihad Airways? Dan ben je hier op de juiste plek. Wij hebben namelijk de reviews en recensies van Etihad Airways op een rijtje gezet. Op deze manier kun jij gemakkelijk een weloverwogen keuze maken om wel, of juist niet, met Etihad Airways te vliegen.

Over Etiahd Airways

Etihad Airways is een vliegmaatschappij met thuisbasis in Abu Dhabi. Dit is een zeer handige plek, want een ideale locatie voor een overstap op vluchten tussen Europa en Azie/Oceanië. Etihad Airways vliegt vanuit de thuisbasis in Abu Dhabi passagiers en cargo van en naar het Midden Ooste, Afrika, Europa, Azië, Oceanië en Noord Amerika. Je kan via Etihad, en de partners, kiezen uit enkele honderden internationale bestemming in slechts één boeking. De visie van Etihad Airways is dat vliegen meer zou moeten zijn dan alleen maar reizen. Ze staan er daarom voor iedereen een gepersonaliseerde ervaring te bieden, met vele opties op alle gebieden. Reizen in stijl, kunnen we gerust stellen.

Waarom kiezen voor Etihad Airways

Zoals we al zeiden is de keuze wat betreft vliegmaatschappijen zeer ruim tegenwoordig. Waarom zou je dan voor Etihad Airways kiezen? Allereerst vanwege de opties. Deze maatschappij kan je over de hele wereld laten reizen, via één maatschappij. Dat is natuurlijk ideaal. Daarnaast is het Midden Oosten een zeer goede locatie wanneer je naar Azie, Afrika of Oceanië vliegt. Je moet dan vaak een keer overstappen, en het Midden Oosten is hiervoor zeer geschikt. Etihad Airways biedt dan ook goede opties voor deze bestemmingen. Tot slot staat Etihad Aiways voor reizen in stijl. Alles ademt luxe, en reizen is zeer comfortabel. Zeker op langere vluchten is dat natuurlijk mooi meegenomen.

Is Etihad Airways betrouwbaar?

Het korte antwoord hierop is ja. Dit blijkt uit vele zaken. De recensies, ervaringen en reviews spreken voor zich. Daarnaast bestaat Etihad Airways al behoorlijke tijd en hebben ze een zeer goede reputatie weten op te bouwen. Het bedrijf werkt samen met grote en gerespecteerde partners, zowel in de logistieke sector als daarbuiten. Etihad Airways is dan ook absoluut een partij die je kan vertrouwen.

Klantenservice en klachten

De klantenservice en omgang met eventuele klachten is natuurlijk een essentieel onderdeel van een goed en betrouwbaar bedrijf. Ook op dit gebied stelt Etihad Airways absoluut niet teleur. Ze zijn zeer goed bereikbaar, zowel online als offline. Online kan je ze bereiken via social media, de website en mail. Ook kan je bellen. Offline zijn ze te vinden op vele vliegvelden, waar medewerkers je altijd willen helpen. Ook de recensies en reviews op dit gebied zijn zeer positief. Al met al kunnen we gerust stellen dat ook dit onderdeel wel goed zit.

Wil jij ook beoordelen?

Misschien heb jij ook weleens geboekt bij Etihad Airways, of via een partner met deze maatschappij gevlogen. We horen dan graag wat jou ervaring met deze maatschappij is, en zouden het waarderen als je een recensie wil achterlaten. Wanneer je ervaring hebt met de klantenservice, of wellicht klachten hebt gehad, horen we hier ook graag over. Op deze manier kunnen we elkaar helpen met het maken van goede keuzes. Hoe meer recensies, hoe makkelijker het voor anderen wordt om een goede keuze te maken.

Reviews over Etihad Airways

Gerelateerde bedrijven

333Travel logo
333Travel
3 beoordelingen
6,7
Vueling logo
Vueling
3 beoordelingen
7,3
TUI fly logo
TUI fly
8 beoordelingen
6,5

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Etihad Airways

Het bedrijf Etihad Airways is geverifieerd door ons. De webshop etihad.com is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Etihad Airways is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Etihad Airways maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van etihad.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van etihad.com. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Etihad Airways.

Geplaatst op: 21-07-2022
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Etihad Airways


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

333Travel logo
333Travel
3 beoordelingen
6,7
Vueling logo
Vueling
3 beoordelingen
7,3
TUI fly logo
TUI fly
8 beoordelingen
6,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Etihad Airways een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Etihad Airways. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Etihad Airways actief?

Etihad Airways is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) vliegticket aanbieders.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Etihad Airways reviews? Dan kunt u naar de website van Etihad Airways gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie