Feestbeest.nl logo

Feestbeest.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Feestbeest.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
341
Feestbeest.nl logo
Website
Feestbeest.nl
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Feestbeest.nl

Is er een bijzondere gelegenheid? Dan moet dat natuurlijk gevierd worden met een feestje. Fantastisch om met elkaar verjaardagen, jubilea, bruiloften, geboorten en nog tal van andere festiviteiten te organiseren en vieren. Maar een feest gaat natuurlijk gepaard met feestkleding en feestartikelen. Kijk je op de site van Feestbeest.nl, dan kun je voor ieder feest wel iets passends vinden. Maar hoe staat het met de kwaliteit van hun producten? Is die ene leuke jurk niet na een keer direct kapot? Die geweldige maskers, werken die wel echt verhullend? En kun je er echt van op aan dat de spullen op tijd geleverd worden? Niet dat er een dag beloofd wordt en dat de bestelling 3 dagen later pas binnenkomt? Dat moet je met een feestje natuurlijk niet hebben. Wil jij weten hoe het zit bij Feestbeest.nl, dan zijn reviews van andere klanten onmisbaar. Voor die recensies zit je hier helemaal goed. Wij hebben beoordelingen van andere consumenten verzameld. Als je deze leest, kun je vervolgens een weloverwogen beslissing nemen of je wel of niet bij Feestbeest.nl wilt bestellen.

Over Feestbeest.nl

Feestbeest.nl is al meer dan 20 jaar actief als carnavalswinkel en als leverancier van feestartikelen. In al die 20 jaar hebben ze een enorme groei doorgemaakt. Ze zijn ooit begonnen in een hele kleine winkel. Dankzij een enorme uitbreiding van het assortiment, gecombineerd met een dosis creativiteit en een grote klantvriendelijkheid, zijn ze uitgegroeid tot een begrip in binnen- en buitenland. Sinds 2004 zijn ze actief op het internet. Ze staan bekend om hun enorme keuze, de uitstekende voorraadstrategie en de snelle en betrouwbare levering. Er wordt voor een scherpe prijs thuis bezorgd. Bijna elk artikel dat je vindt op de website, is vrijwel meteen uit voorraad leverbaar.

.

Waarom kiezen voor Feestbeest.nl

Bij Feestbeest.nl kun je voor elk feestje wel passende versiering en kleding vinden. Het kan handig zijn om gelijk te zoeken op het thema van je feest. Gaat het om een bruiloft, dan vind je alles wat daarbij past. Ook bijvoorbeeld het vrijgezellenfeest, iets voor de huwelijkstaart en versiering voor tijdens het diner. Wil je kleding voor een feest bestellen, dan kun je of zoeken op thema of je filtert op dames, heren of kinderen. Ook dan kun je uiteraard weer verder selecteren op het thema, een beroep, enz., enz. Natuurlijk is het mogelijk om te zoeken tussen alle feestartikelen. Weet je echter al dat je slingers nodig hebt, dan tik je dat gewoon in op de grote zoekbalk. Vervolgens verschijnen er natuurlijk heel veel verschillende slingers. Dan is het handig om je zoektocht iets eenvoudiger te maken. Denk aan kleur of formaat. Tenslotte is het ook nog mogelijk om te zoeken op merken. Een groot voordeel van dit bedrijf is dat alles zo ongeveer direct uit voorraad leverbaar is. Je kunt dus rekenen op een snelle levering. Betalen kan op heel veel verschillende manieren, dus dat is handig. Dan kies je die betaalmethode die jij het prettigst vindt.

Is Feestbeest.nl betrouwbaar?

Als je de recensies van andere kopers over Feestbeest.nl leest, dan krijg je al snel het vertrouwen dat dit wel een betrouwbaar bedrijf is. Mensen zijn heel tevreden over de snelle levering, de fijne service, maar ook over de mooie en passende feestproducten.

Klantenservice en klachten

Feestbeest.nl geeft aan dat alle producten met zorg zijn uitgezocht. Ze gaan er dus vanuit dat je geen klachten hoeft te hebben over de kwaliteit. Toch kan er altijd iets mis gaan. Je kunt ook ontevreden zijn over de service of over de levertijd. Of er is toch een keer iets kapot. Dit bedrijf neemt klachten heel serieus, dus geef ze zeker door. Verder kun je via de mail, de telefoon of via de sociale media contact opnemen met Feestbeest.nl.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al ervaring met Feestbeest.nl? Kocht je hier een keer leuke verkleedkleren voor je kinderen? Hangen er bij jullie vaak slingers van deze shop? Laat in een review weten hoe jij deze winkel beoordeelt. Je helpt hiermee andere mensen. Door jouw recensie krijgen zij namelijk een beter beeld van dit bedrijf. Ook negatieve beoordelingen mag je hier gerust achter laten. Aan eerlijke recensies hebben mensen het meest. Als andere consumenten jouw beoordeling en die van anderen gelezen hebben, kunnen ze vervolgens een weloverwogen keus maken of ze hier wel of niet hun spullen willen kopen.

Gerelateerde bedrijven
Verkleedkledingwinkel.nl logo
Verkleedkledingwinkel.nl
0 beoordelingen
10
Funenfeestwinkel.nl logo
Funenfeestwinkel.nl
1 beoordeling
9,5
Feestpruikenwinkel.nl logo
Feestpruikenwinkel.nl
1 beoordeling
9,5
Gerelateerde blogartikelen
6,7
50% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Heb dit nog nooit meegemaakt

Ik heb dit nog nooit meegemaakt.

Ik zag een jas voor 56 euro
Dag later wou ik bestellen omdat ik de dag ervoor geen tijd had.. ineens is de jas 66 euro .. gemaild krijg je het exuus dat de prijs waarschijnlijk fout was en ze die dus aangepast hebben.. nu 1 x geloof ik best dus ik ga kijken wat zegt de prijs nu 73 euro.. oke.dus jullie.prijs is elke dag fout zeker op andere sites zie je dit niet gebeuren ik vind het waardeloos elke dag die prijs omhoog gooien! Wel heel jammer van de jas.ik had hem graag gehad maar niet voor 73 euro!

Geplaatst op: 18-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Leuke verjaardags spullen

Ik heb hier voor een feestje van een vriend veel spullen gekocht. Aangezien het een groot feest was moest alles goed versierd zijn en dat is zeker gelukt. De producten sloten ook goed op elkaar af.

Geplaatst op: 17-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Cas S.

8 / 10
5/5 5/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Feestbeest.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Verkleedkledingwinkel.nl logo
Verkleedkledingwinkel.nl
0 beoordelingen
10
Funenfeestwinkel.nl logo
Funenfeestwinkel.nl
1 beoordeling
9,5
Feestpruikenwinkel.nl logo
Feestpruikenwinkel.nl
1 beoordeling
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Feestbeest.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Feestbeest.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,7 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Feestbeest.nl actief?

Feestbeest.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) feesten, verkleden en carnaval.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Feestbeest.nl reviews? Dan kunt u naar de website van Feestbeest.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie