Fitness-geest logo

Fitness-geest reviews, ervaringen en beoordelingen

Fitness-geest reviews, ervaringen en beoordelingen
383
Fitness-geest logo
Website
Fitness-geest
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Fitness-geest

Een gezonde geest in een gezond lichaam is al sinds de oudheid een streven van heel wat mensen. Om dat gezond lichaam te bereiken zijn fitnessspullen en accessoires welgekomen. Fitness-geest is een webshop dat heel wat van dergelijke producten in aanbod heeft. Ben jij aan het twijfelen over een aankoop bij Fitness-geest? Ben je op zoek naar ervaringen van anderen met deze webwinkel? Wij hebben hier voor jou de reviews van echte klanten van Fitness-geest op een rij gezet. Zo heb je alle informatie die je nodig hebt om al dan niet tot een bestelling over te gaan.

Over Fitness-geest

Fitness-geest is een webshop die, zoals je al uit de naam af kunt leiden, de focus ligt op een breed assortiment aan fitnessproducten en krachtsport. Het is een snelgroeiende webwinkel die de ambitie heeft om uit te groeien tot de grootste online retailer van Nederland binnen de branche. Fitness-geest is één van de zes webshops die onder de paraplu vallen van moederbedrijf Sports-Geest. Daarnaast heeft het moederbedrijf ook drie fysieke vestigingen in handen in Roelofarendsveen, Nieuw-Vennep en ’s-Gravenzande. Handig om te weten is dat je in de fysieke vestigingen zowel je bestelling kan afhalen (of thuis laten leveren uiteraard) of bij onvrede kosteloos kunt retourneren. De insteek van Fitness-geest is om in te zetten op beleving en specialistische kennis over de producten die ze aanbieden. Om die beleving in de verf te zetten beschikt Fitness-geest over diverse social media kanalen zoals Facebook, Twitter en Google +.

Waarom kiezen voor Fitness-geest?

Fitness-geest is een webshop wiens aanbod bestaat uit alles wat met fitness te maken heeft. Het aanbod is gesplitst in verschillende categorieën zoals fitness kleding, fitness schoenen, fitnessartikelen, sportvoeding, accessoires en casual. De casual categorie bestaat uit urban wear die je ook buiten de fitness kunt dragen. Denk hierbij aan kleding van wereldberoemde merken als Nike, Adidas, Bjorn Borg, Asics en Reebok. Fitness-geest verkoopt tevens een assortiment fitnessapparatuur zoals indoorbikes, crosstrainers, hometrainers, loopbanden en roeiers. De webshop heeft ook een assortiment sportvoeding in de aanbieding gesplitst in sportvoeding voor krachtsporters en sportvoeding voor duursporters. Zit je met vragen? Dan kan je altijd even bellen naar een medewerker van Fitness-geest voor hulp. Bestel je op werkdagen voor 16.00 uur een product dan heb je jouw pakket in de regel de dag nadien al in huis.

Is Fitness-geest betrouwbaar?

Het spreekt voor zich dat ook de betrouwbaarheid van een website een grote rol speelt in jouw keuze of je al dan niet overgaat tot een bestelling. Bij Fitness-geest vind je alleszins al meteen alle belangrijke bedrijfsinformatie terug. Zo kan je lezen waar de hoofdzetel is gevestigd en staan de KvK- en BTW-nummers ook open en bloot op de website. Er is een telefoonnummer om je toe te richten en er is een klantenservice aanwezig. Ook wat jouw persoonsgegevens betreft mag je op beide oren slapen. De website werkt via een beveiligde verbinding en hanteert dus ook veilig betalen. Ten slotte is Fitness-geest gecertificeerd door het keurmerk Webshop Trustmark sinds 2016. Dat betekent dat ze zich onderwerpen aan de kwaliteitseisen van dit keurmerk wat neerkomt op dat de webshop een betrouwbare site is.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag over Fitness-geest of zit je meteen probleem of klacht? Raadpleeg dan eerst en vooral de sectie veelgestelde vragen. Hier staat heel wat informatie waar je misschien wel terug kunt vinden wat je zoekt. Helpt dit niet? Dan kan je contact opnemen met de klantenservice van Fitness-geest. Dit kan je doen door een mail te sturen naar de klantenservice of door telefonisch contact op te nemen. Bellen kan op elke werkdag tussen 09.00 uur en 18.00 uur. Ten slotte beschikt Fitness-geest ook over enkele social media profielen wat ook nog een optie is om contact op te nemen. Dat kan via Twitter, via Facebook of via Google+.

Wil jij ook beoordelen?

Ook over Fitness-geest zijn wij op zoek naar reviews van echte klanten die iets meer kunnen en willen vertellen over hun ervaring. Heb je ooit al eens iets besteld bij Fitness-geest? Was jouw contact met de webshop er eentje om te herhalen of vlug te vergeten? Werd je goed verder geholpen of heb je klachten over Fitness-geest? Schrijf hier een review en geef Fitness-geest de beoordeling die het bedrijf volgens jou verdient. Zo help je meteen ook toekomstige klanten een handje vooruit.

Gerelateerde bedrijven
Daka logo
Daka
4 beoordelingen
6,8
Snowrental logo
Snowrental
2 beoordelingen
9
Tunturi logo
Tunturi
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
4,7
0% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Men stuurt je iets anders op dan je besteld en weigert dan de gamaakte kosten voor het reour zenden te vergoeden

ik kreeg een ander artikel dan ik besteld had .
dast heb ik netjes terug gestuurd ik kreeg het geld wel terug maar niet de kosten voor het retour zenden .
ook na herhaldelijk emailen blijven ze gewoon weigeren de kosten te vergoeden

Geplaatst op: 01-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Martin L.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waaredeloze klantenservice

ik kreeg een jasje geleverd terwijl ik een broek had besteld .
dat is netjes terug gestuurd nu kan ik echter fluiten naar mijn geld en op emails word gewoon niet gereageerd
echt mijn advies is bestel hier niet

Geplaatst op: 01-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Fitness-geest
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Daka logo
Daka
4 beoordelingen
6,8
Snowrental logo
Snowrental
2 beoordelingen
9
Tunturi logo
Tunturi
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Fitness-geest een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Fitness-geest. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4,7 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Fitness-geest actief?

Fitness-geest is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) sport & fitness.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Fitness-geest reviews? Dan kunt u naar de website van Fitness-geest gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie