Fitshop logo

Fitshop reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Fitshop reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
1430
Fitshop logo
Website
Fitshop
Categorie
Webshops

Fitshop ervaringen

In de Fitshop kan je terecht voor werkelijk alle soorten fitness artikelen die je maar kan bedenken. Van een hardloopband tot kettler bells je kan het hier allemaal online kopen. We kunnen ons goed voorstellen dat je eerst de Fitshop ervaringen wil weten voor je een bestelling plaatst. Je wil tenslotte wel zeker weten dat jouw bestelling ook echt bezorgd wordt. Naast het teruglezen van de ervaringen van anderen ben je natuurlijk ook vrij om je eigen Fitshop ervaringen met ons te delen. Laat gerust weten wat je van de service vind en deel jouw eigen ervaringen online.

Over Fitshop

In de Fitshop kan je terecht voor een uitgebreid assortiment met fitnessapparatuur en accessoires. Je kan hier alles in huis halen om thuis zelf aan de slag te gaan vanuit huis. Je hebt zo geen duur fitnessabonnement meer nodig en je kan gewoon thuis aan de slag wanneer het jouw uitkomt. Je kan hier alles vinden om een complete workout samen te stellen. Daarnaast heeft de Fitshop een eigen servicedienst als er een probleem ontstaat met je fitnessapparatuur. Je kan altijd even bellen om jouw fitnessapparatuur te laten repareren.

Fysieke winkels

Naast de Fitshop ervaringen over de webshop zijn er ook nog fysieke winkels te vinden. In de fysieke winkels kan je terecht voor extra advies, maar online natuurlijk ook. Er is altijd een telefoonnummer beschikbaar dat je kan bellen voor vragen over de apparatuur. Naast advies kan je natuurlijk ook de Fitshop ervaringen van anderen lezen die bij ieder apparaat staat aangegeven. Je weet zo precies welk apparaat je in huis moet halen om jouw doelen te halen.

Professionele fitnessapparatuur

Je kan in de Fitshop terecht voor professionele fitnessapparatuur. Je komt hier dezelfde grote merken tegen als in de sportschool. Je weet zo zeker dat je kwaliteit in huis haalt. Naast de professionele apparatuur kan je bij de Fitshop rekenen op de scherpste prijzen van Europa. De Fitshop is namelijk de grootste in Europa en kan hierdoor tegen een scherpe prijs de apparatuur inkopen. Je kan erop rekenen dat je hier voordelig uit bent voor de aanschaf van professionele fitnessapparatuur. Uiteraard kan je voor het plaatsen van een bestelling natuurlijk eerst de Fitshop ervaringen lezen. Je weet zo precies wat je kan verwachten als je hier een bestelling plaatst. Vergeet niet om achteraf ook even bij ons je eigen ervaringen te delen. Je kan zo andere op weg helpen bij het vinden van een fitness shop.

Gerelateerde bedrijven

TopSnowShop logo
TopSnowShop
2 beoordelingen
9,5
Snowrental logo
Snowrental
2 beoordelingen
9
NRG Fitness logo
NRG Fitness
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

8,8
84% zou hier weer kopen
19 beoordelingen
Onze beoordeling over Fitshop

Het bedrijf Fitshop is geverifieerd door ons. De webshop Fitshop is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Fitshop is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Fitshop maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Fitshop is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Fitshop te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Fitshop.

Geplaatst op: 15-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Heel tevreden.

Prettig en deskundig geholpen in de winkel. Hometrainer thuis laten bezorgen en in elkaar laten zetten. Zonder poespas, snel en deskundig.

Geplaatst op: 10-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Vlot hometrainer op kunnen halen

Ik had vlot een hometrainer nodig voor revalidatie van mijn vrouw. Via chat op website vlot gewenste info gekregen en afspraak kunnen maken voor ophalen.
In de showroom vlot geholpen met maken van keuze. Hometrainer samen met medewerker netjes in auto geladen.
Prima en vlotte service dus. Top

Geplaatst op: 23-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Harry R.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede en vriendelijke hulp, snelle levering

We zijn binnengelopen en meteen goed geholpen. De medewerker die ons hielp kon goed helpen en vertellen wat de voor- en nadelen van verschillende modellen waren. Na besloten te hebben om een roeimachine te kopen, werd het de volgende dag al geleverd. Top!

Geplaatst op: 19-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede ervaring, en zeker onthouden voor de volgende keer

Na bezoek van de showroom, en het advies van de medewerker, was de keuze snel gemaakt. Met de vriendelijke hulp was de aankoop snel en soepel ingeladen.

Geplaatst op: 16-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Andries K.

9 / 10
4/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Fijne meedenkende medewerkers

Absolute aanrader als het gaat om meedenkend personeel dat goed advies geeft. Niet die mentaliteit waar alles maar snel verkocht moet worden, maar vakkundig advies met veel modellen ter beschikking voor het uitproberen. Sommige producten duren wel erg lang om aan te komen (zo te horen vanwege de drukte in vrijwel alle sectoren), dus hopelijk word dit snel minder. De prijs matchen vaak van concurrenten.

Geplaatst op: 12-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
4/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
We

We zijn prima voorgelicht bij de aankoop van een voor ons geschikte hometrainer

Geplaatst op: 27-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: H. V.

10 / 10
4/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede voorlichting

Veel modellen om uit te proberen.

Geplaatst op: 16-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Niek J.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Top bedrijf!

Onlangs een volledige homegym gekocht, werd super goed geholpen en goed advies, de jongens in Bodegraven denken graag met je mee!
Voor levering met montage zou het wat langer duren wegens de drukte maar ik uiteindelijk kon ik het gelijk in de auto inladen en heb ik het zelf gemonteerd.

Ik kom hier zeker terug!

Geplaatst op: 07-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Fijn geholpen

Vorige week een Taurus loopband T10.3 gekocht, zeer goed advies in de showroom en de jongens van de bezorgservice hebben netjes de loopband op de 1e etage gebracht, petje af een loopband van 150kg met zn 2en!

Geplaatst op: 07-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Superservice

goed geholpen in de winkel. Verkoper nam ruim de tijd om alles rustig uit te leggen. Daarna goede logistieke service. Zou zo weer terug komen!

Geplaatst op: 07-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super geholpen en ruim aanbod!

Ik was opzoek naar een hometrain van de middelklasse. Op internet wat onderzoek gedaan en het filiaal in Bodegraven bezocht. Grote showroom en goede service. Bij binnenkomst werd mij gevraagd waar ik voor kwam. Ik mijn verhaal gedaan en uiteindelijk een bx70i gekocht. Al met al, top!!

Geplaatst op: 03-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Uitstekend!

Ik heb een roeitrainer besteld, deze was op voorraad in Bodegraven. Ik bestelde op zaterdag, werd netjes dinsdag geleverd. Zeer tevreden.

Geplaatst op: 03-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede hulp via chat en volgende dag bezorgt

Bowflex Selecttech Kettlebell

Verstelbaar 3.5 tot 18 kg

super !!

Geplaatst op: 16-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Mppj

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede service

Was aan het twijfelen tussen een crosstrainer en roeiapparaat, door het advies van de verkoper een roeitrainer gekocht en geen moment spijt van. Snel geleverd, geen aanbetaling, gewoon volledig betalen bij levering en het apparaat werd boven gezet en in elkaar gezet! Top service!

Geplaatst op: 07-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: M v d

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Bedenk termijn verstreken

ik heb op 23 november artikel ontvangen, heeft 3 weken in de doos gelegen, artikel beviel niet
kon niet meer terugsturen (8 dec.) melding gedaan herroepingsrecht.
ik doe geen bestelling meer bij deze webshop wat flauw!!!!!!!!!!!!!!

Geplaatst op: 10-12-2018
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Thea V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Prijs en aanbod prima, maar retourneren duurt enorm lang

Fitshop heeft een breed aanbod en zijn qua prijs zeker een van de meest interessante in deze branche. Echter, mocht je besluiten om iets retour te sturen, dan moet je weken wachten totdat je je geld eindelijk terug hebt. Om deze reden wil ik daar nooit meer iets bestellen.

Geplaatst op: 07-03-2018
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Vision ligfiets

Ligfiets besteld, kon na weken wachten pas geleverd worden. Ik had hem besteld om te kunnen revalideren maar bij aankomst kon ik hem al in stand 1 wegkrijgen. Wilde het toch een kans geven maar helaas, dus binnen twee weken gebeld of hij lichter afgesteld kon worden en anders retour moest helaas.Daarna in ziekenhuis beland dus pas een week later weer een berichtje kunnen sturen en toen mocht hij niet meer retour omdat de twee weken waren verstreken! !!Schandalig dit!Het gaat niet om een brood maar een dure ligfiets die ik dus niet kan gebruiken! !

Geplaatst op: 23-03-2017
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: M G.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Netjes uitleg gekregen

Had sportapparatuur bij Fitshop.nl besteld en kreeg netjes uitleg over alles. De prijzen waren ook prima en de levering ook :) Geen klachten dus

Geplaatst op: 06-05-2016
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Yoah

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Fitshop


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

TopSnowShop logo
TopSnowShop
2 beoordelingen
9,5
Snowrental logo
Snowrental
2 beoordelingen
9
NRG Fitness logo
NRG Fitness
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Fitshop een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 19 beoordelingen geplaatst over Fitshop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,8 gekregen, waarbij 84% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Fitshop actief?

Fitshop is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) sport & fitness.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Fitshop reviews? Dan kunt u naar de website van Fitshop gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie