Flapoorstickers logo

Flapoorstickers reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Flapoorstickers reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
380
Flapoorstickers logo
Website
flapoorstickers.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Flapoorstickers

Flaporen. Het is een imperfectie die meteen in het oog springt. Heel wat mensen hebben in meer of mindere mate last van flaporen en dat kan zeer vervelend zijn. Je voelt je minder zeker in je vel, mensen lachen je uit en veel voordelen heeft het niet. Een operatie is dan weer net iets te ingrijpend. Gelukkig kan het ook anders met Flapoorstickers. Maar wat is dat dan? Werken ze echt? Wat zijn de ervaringen met Flapoorstickers? Hoe beoordelen mensen de Otostick Flapoorstickers? Hier vind je alvast reviews terug over dit product en de website Flapoorstickers. Zo heb jij alle informatie die je nodig hebt voor een goede en gefundeerde mening!

Over Flapoorstickers

Flapoorstickers is een website die gespecialiseerd is in één specifiek product: de Otostick Flapoorstickers. Dit product is letterlijk wat de naam je eigenlijk vertelt. Het is een sticker die je kunt bevestigen bij het oor om jouw flaporen weg te werken. Het is een pijnloze en gemakkelijke ingreep die esthetisch een wereld van verschil maakt. De stickers zijn enkele jaren geleden uitgevonden door een Spaanse moeder die haar kind wou helpen. Flapoorstickers is een webshop die uitgebaat wordt door Goomla BV uit Almere. Je bestelt de stickers per doosje van acht stickers. De stickers zijn gemaakt van transparante hypoallergene silliconen en worden door middel van een speciale lijm pijnloos bevestigd. Een doosje van acht stickers is voldoende voor een maand lang geen flaporen. Bestel je meteen meerdere doosjes? Dan krijg je nog een korting erbij ook.

Waarom kiezen voor Flapoorstickers?

Bij Flapoorstickers vind je dus slechts één product in het assortiment: de Flapoorstickers. Deze cosmetische oplossing voor een vaak voorkomend probleem kan overigens ook wel tegen een stootje. Zo kan je probleemloos gaan douchen, zwemmen of sporten zonder dat de stickers hun kracht verliezen. Ook een bril dragen is geen enkel probleem. Heb je een baby met flaporen? Dan vind je op de website zelfs een doosje Flapoorstickers in babyuitvoering. Waag je de stap om een doosje aan te kopen? Dan is het goed om te weten dat de stickers discreet verzonden worden zonder productnaam of merknaam op de verpakking. Bestel je voor 16 uur? Dan wordt jouw pakketje nog dezelfde dag verzonden en heb je het waarschijnlijk een dag later al in huis. Binnen België en Nederland betaal je bovendien geen verzendkosten. Betalen kan bij Flapoorstickers in een veilige betaalomgeving via iDeal, met een overboeking, met Bancontact, met Sofort of per kredietkaart. Opties zat dus!

Is Flapoorstickers betrouwbaar?

Het spreekt voor zich dat je bij voorkeur koopt bij een betrouwbare webshop. Bij Flapoorstickers zijn er alleszins genoeg redenen om aan te nemen dat de webwinkel betrouwbaar is. Zo is de verbinding met de website zelf een secure verbinding. Dat betekent dat jouw persoonsgegevens veilig zijn. Daarenboven kan je bij Flapoorstickers veilig betalen in jouw eigen vertrouwde bankomgeving. Ook vind je op de website duidelijke algemene voorwaarden en een heuse privacy policy terug. Flapoorstickers beschikt over een eigen klantenservice waar je bij vragen en/of klachten terecht kunt en je kunt producten binnen de 14 dagen retour sturen. Ten slotte vind je op de website ook belangrijke bedrijfsgegevens zoals adres, KvK-nummer en btw nummer terug.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag over de werking van de Flapoorstickers? Of zit je met een ander probleem waarbij Flapoorstickers jou kan helpen? Dan kan je best contact opnemen met de klantenservice van Flapoorstickers. Dat kan door het contactformulier op de website in te vullen. Daarnaast kan je er ook voor kiezen om een brief te sturen naar het adres van de hoofdzetel. De klantenservice van Flapoorstickers beantwoordt vragen meestal binnen enkele werkdagen. Het is natuurlijk altijd mogelijk dat er een probleem is. Heb je een klacht voor Flapoorstickers? Dan kan je ook klachten via het contactformulier opsturen. Bij klachten ontvang je een ontvangstbevestiging en zoals wettelijk verplicht binnen de 14 dagen een antwoord of een voorstel tot oplossing!

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij de producten van Flapoorstickers al eens uitgetest? Dan zijn er heel wat mensen op zoek naar de wijsheid van jouw ervaring. Hoe zou je de Flapoorstickers van Otostick beoordelen? Zijn ze gemakkelijk in gebruik? Gaan ze effectief lang mee? Is de levertijd zoals beschreven of duurt het allemaal toch wat langer? Kan je met vragen en bij problemen bij de klantenservice terecht? Schrijf het allemaal neer in een review op deze pagina. Onze bezoekers zijn je dankbaar!

Reviews over Flapoorstickers
Gerelateerde bedrijven
Plein.nl logo
Plein.nl
9 beoordelingen
7
BackJoy logo
BackJoy
1 beoordeling
9,5
Bioloka logo
Bioloka
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
7,3
50% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Geen bevestiging geen pakket maar wel geld van mijn rekening ook geen reactie van de klante. Service

Geen bevestiging geen pakket maar wel geld van mijn rekening ook geen reactie van de klante. Service

Geplaatst op: 19-11-2023
Laatst bewerkt op: 19-11-2023
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
1/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Erg fijn

Ik heb me altijd erg geschaamd voor mijn flaporen tot dat ik achter dit bedrijf kwam. De stickers zijn erg makkelijk aan te brengen en ik gebruik ze erg vaak. Echt een top uitvinding voor mensen die zich ervoor schamen!

Geplaatst op: 04-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Mohamed V.

8 / 10
4/5 3/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Flapoorstickers
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Plein.nl logo
Plein.nl
9 beoordelingen
7
BackJoy logo
BackJoy
1 beoordeling
9,5
Bioloka logo
Bioloka
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Flapoorstickers een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Flapoorstickers. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,3 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Flapoorstickers actief?

Flapoorstickers is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Flapoorstickers reviews? Dan kunt u naar de website van Flapoorstickers gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie