Flow Cosmetics logo

Flow Cosmetics reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Flow Cosmetics reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1452
Flow Cosmetics logo
Website
flow-cosmetics.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Flow Cosmetics

Natuurlijke cosmetische make-up is vandaag de dag steeds geliefder onder consumenten. Flow Cosmetics speelt daar met het ruime aanbod perfect op in. Wil je op dit moment graag meer informatie over dit bedrijf en over alle beoordelingen van andere consumenten? Wij hebben het je net even wat makkelijker gemaakt en alle reviews van Flow Cosmetics voor je op een rijtje gezet. Lees wat de ervaringen van andere consumenten zijn op deze pagina en neem de juiste keuze om een bestelling te plaatsen in de webshop van Flow Cosmetics.

Over Flow Cosmetics

Flow Cosmetics levert een lijn met de fijnste biologische huidverzorging. Het doel van dit merk is om jong en oud een stralende, gezonde huid en prachtige, langdurige en zichtbare resultaten voor op de lange termijn te kunnen bieden. Always Natural, Always Effective en Always Honest vormen het motto van dit merk. Dit betekent dat er altijd hoogwaardige en veilige ingrediënten worden gebruikt en ieder ingrediënt wordt altijd gecommuniceerd op de verpakking. Het assortiment bevat altijd een erg hoog gehalte aan bioactieve stoffen. Denk hierbij aan antioxidanten, vitamines en enzymen.

Waarom kiezen voor Flow Cosmetics

Het assortiment van het merk bestaat tegenwoordig uit meer dan 100 unieke beautyproducten. Denk hierbij aan producten op het gebied van luxe lichaamsverzorging, make-up van professionele kwaliteit en effectieve gezichtsverzorging.

Is Flow Cosmetics betrouwbaar?

Flow Cosmetics is een erg betrouwbare webshop om een bestelling voor beautyproducten de bestellen. Plaats je op werkdagen voor 16:00 uur een bestelling, dan ontvang je je pakket de volgende dag al in huis. Ook profiteer je in Nederland en in België van gratis verzending als je een bestelling plaatst voor € 35,- of meer. Bij Flow Cosmetics ben je aan het juiste adres voor biologische en hoog presterende cosmetica op de meest natuurlijke en klimaatbewuste manier.

Klantenservice en klachten

Het uitzoeken van producten voor verzorging kan soms een hele opgave zijn. Want hoe weet je nu precies welke producten het meest geschikt zijn voor het type huid dat je hebt? En welke producten zijn het beste met elkaar te combineren? Wat je vraag ook is, het gespecialiseerde team van Flow Cosmetics staat voor al je vragen graag voor je klaar. Je stelt je vragen door het formulier op de website in te vullen. Binnen 24 uur kun je advies op maat verwachten door een van de medewerkers van dit bedrijf.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je op dit moment al een of meerdere producten van Flow Cosmetics in je badkamer staan? En ben je zeer te spreken over de kwaliteit van de producten? Door je mening met andere consumenten te delen op deze pagina, kun je hen wellicht ook over de streep trekken om eens een keer het assortiment te bekijken. Wellicht heb jij nog de gouden tip hoe je bepaalde producten uit de collectie van Flow Cosmetics het beste kunt gebruiken.

Reviews over Flow Cosmetics
Gerelateerde bedrijven
Elemis logo
Elemis
3 beoordelingen
7,8
AEDvoordelig logo
AEDvoordelig
1 beoordeling
9,5
BALZY logo
BALZY
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Fijne producten

Ik was op zoek naar een nieuwe webshop om wat cosmetische spullen te bestellen en deze had ik hier snel gevonden. Alle producten zitten super leuk verpakt en werken erg goed!

Geplaatst op: 13-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Amélie B.

9 / 10
4/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Flow Cosmetics
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Elemis logo
Elemis
3 beoordelingen
7,8
AEDvoordelig logo
AEDvoordelig
1 beoordeling
9,5
BALZY logo
BALZY
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Flow Cosmetics een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Flow Cosmetics. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Flow Cosmetics actief?

Flow Cosmetics is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Flow Cosmetics reviews? Dan kunt u naar de website van Flow Cosmetics gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie