Gadget-Dojo logo

Gadget-Dojo reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Gadget-Dojo reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
553
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Gadget-Dojo

Het bedrijf Gadget-Dojo is geverifieerd door ons. De webshop Gadget-Dojo is al sinds 2019 een betrouwbare partij om te bestellen. Gadget-Dojo is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Gadget-Dojo maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Gadget-Dojo is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Gadget-Dojo. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Gadget-Dojo.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Leuke site

De site ziet er erg orgineel uit en er staan ook erg leuke producten en gadgets op. Dit is de perfecte site voor een cadeautje voor iemand die van technologie houdt.

Geplaatst op: 06-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Maxime S.

9 / 10
4/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Gadget-Dojo


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Manutan logo
Manutan
2 beoordelingen
9
CampusShop logo
CampusShop
2 beoordelingen
9
Doebie logo
Doebie
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Gadget-Dojo een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Gadget-Dojo. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Gadget-Dojo actief?

Gadget-Dojo is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) cadeaus , elektronica en koopjes.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Gadget-Dojo reviews? Dan kunt u naar de website van Gadget-Dojo gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie