Hawaii-feestwinkel.nl logo

Hawaii-feestwinkel.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Hawaii-feestwinkel.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
806
Hawaii-feestwinkel.nl logo
Website
Hawaii-feestwinkel.nl
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Hawaii-feestwinkel.nl

Een tropisch themafeest organiseren is altijd een goed idee. Wil je online versiering aanschaffen om je Hawaï feest aan te kleden en Hawaï kleding om goed voor de dag te komen? Dan is het heel nuttig om de ervaringen van anderen te lezen over Hawaii-feestwinkel.nl, zodat je een weldoordachte keuze maakt. Wij laten hier diverse reviews van Hawaii-feestwinkel.nl zien, een tropische feestwinkel met partyartikelen die je een zonnig gevoel geven. Dan weet je snel hoe klanten het kopen van feestkleding, accessoires en decoratie voor tropische party's bij deze webwinkel hebben ervaren.

Over Hawaii-feestwinkel.nl

Hawaii-feestwinkel.nl maakt deel uit van Shoppartners BV uit Heerhugowaard, dat bestaat sinds 1999. Het leveranciersnetwerk van de webshop is groot, waardoor het assortiment zeer uitgebreid is. De webwinkel is gespecialiseerd in artikelen voor een tropische party. Denk aan decoratie bloemenkransen, Hawaï overhemden, Hawaï rokjes, decoratieartikelen, opblaasbare palmbomen en vlaggen met een tropische print. De artikelen zijn bedoeld om je feestruimte, huis, tuin, jezelf en je partygasten in Hawaï stijl aan te kleden. Het hele jaar door, zomer en winter, kan je met de artikelen een tropische en feestelijke sfeer creëren.

Waarom kiezen voor Hawaii-feestwinkel.nl

De medewerkers van Hawaii-feestwinkel.nl doen hun best om je elke dag van de leukste partyspullen en kostuums te voorzien. Je kan hierbij rekenen op scherpe prijzen. Dankzij de grote voorraad kan Hawaii-feestwinkel.nl bovendien snel leveren. Als je op zoek bent naar artikelen voor feesten, carnaval en verkleden, dan heeft deze webwinkel een grote keuze en een assortiment dat heel volledig is. Zo vind je veel artikelen niet bij andere feestwinkels. De webshop biedt veel betaalmethoden, zoals iDEAL, creditcard en PayPal. Het zou kunnen dat je verkleedkleding niet blijkt te passen na levering. Wil je in dat geval een retouraanvraag doen, dan wordt deze snel in behandeling genomen. Je krijgt per e-mail het verzoek om het artikel binnen het opgegeven aantal dagen terug te sturen.

Is Hawaii-feestwinkel.nl betrouwbaar?

Deze winkel in Hawaii feestartikelen is gecertificeerd door Thuiswinkel Waarborg, zodat je gerust kan zijn dat je bij een betrouwbare webshop bestelt. Daarnaast heeft Hawaii-feestwinkel.nl het Trust Ecommerce Europe-keurmerk. Het bedrijf heeft een klantenservice die telefonisch en per e-mail bereikbaar is. De recensies over de producten, levering en service zijn over het algemeen positief. Klanten zijn in hun reviews tevreden over de grote keuze, de kwaliteit van de feestspullen en over de snelle levering.

Klantenservice en klachten

Op de klantenservice pagina staat alle benodigde klanteninformatie, zoals gegevens over bestellen, levering en retourneren. De klantenservice is op werkdagen telefonisch te bereiken tussen 8.30 en 17.00 uur. Er staat ook een klachtenprocedure op de website. Heb je een klacht, dan dien je deze schriftelijk in per e-mail. Binnen 14 dagen krijg je een bericht terug. De medewerkers doen hun best om het probleem snel op te lossen. Eerdere reviews laten zien dat als een klant een negatieve ervaring meldt, hij of zij snel een persoonlijk antwoord van de klantenservice krijgt met een advies over wat te doen.

Wil jij ook beoordelen?

Ervaringen over Hawaii-feestwinkel.nl zijn van harte welkom. Of je nu een negatieve of positieve ervaring hebt gehad met het bestellen bij deze webshop, voor toekomstige klanten is het heel handig als ze kunnen zien of andere klanten tevreden zijn over de bestelling. Hoe meer beoordelingen er worden achtergelaten, hoe beter klanten kunnen bepalen of ze vertrouwen hebben in Hawaii-feestwinkel.nl. We nodigen je dus van harte uit om opmerkingen over de service van de webshop en de kwaliteit van de feestartikelen en Hawaï kleding door te geven. Zo kunnen nieuwe klanten beter beslissen of ze tot een aankoop willen overgaan.

Reviews over Hawaii-feestwinkel.nl
Gerelateerde bedrijven
Verkleedkledingwinkel.nl logo
Verkleedkledingwinkel.nl
0 beoordelingen
10
Funenfeestwinkel.nl logo
Funenfeestwinkel.nl
1 beoordeling
9,5
Bellatio logo
Bellatio
1 beoordeling
8
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Leuke feestwinkel

Een leuke thema winkel gericht op feest producten. Ik heb hier laatst wat besteld en het zag er allemaal leuk en netjes uit. De levering was erg snel en correct.

Geplaatst op: 13-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Celine Ö.

8 / 10
4/5 4/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Hawaii-feestwinkel.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Verkleedkledingwinkel.nl logo
Verkleedkledingwinkel.nl
0 beoordelingen
10
Funenfeestwinkel.nl logo
Funenfeestwinkel.nl
1 beoordeling
9,5
Bellatio logo
Bellatio
1 beoordeling
8
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Hawaii-feestwinkel.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Hawaii-feestwinkel.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Hawaii-feestwinkel.nl actief?

Hawaii-feestwinkel.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) feesten, verkleden en carnaval.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Hawaii-feestwinkel.nl reviews? Dan kunt u naar de website van Hawaii-feestwinkel.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie