Helan logo

Helan reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Helan reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4046
Helan logo
Website
helan.be
Categorie
Verzekeringen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Helan

Partena en OZ zijn per 1 januari 2022 samen Helan. Niet alleen profiteer jij van een goed draaiend ziekenfonds en betaalbare verzekeringen, maar ook thuiszorg, kinderopvang, huishoudhulp, een gezondheidsshop en vakantiekampen zijn te vinden via Helan. Het kost geld om zorg te dragen voor je gezondheid. Helan snapt dit en zorgt ervoor dat de kosten betaalbaar blijven dankzij hun terugbetalingen en voordelen. Zo regelen ze onder andere je vervangingsinkomen als je door ziekte of een ongeluk niet kunt werken. De administratie blijft zo eenvoudig mogelijk en waar mogelijk werkt Helan snel en digitaal. Meer weten over Helan? Lees de beoordelingen op deze pagina om een duidelijk beeld te vormen van dit ziekenfonds.

Over Helan

Helan is er voor jouw welzijn en staat open voor iedereen die bewust wil leven. Dit Belgische bedrijf is jouw ziekenfonds, maar ook zoveel meer. Zo schakel je Helan in als coach voor je gezondheid, kun je hier een hospitalisatie- en tandverzekering afsluiten, vind je een huishoudhulp en zorg aan huis via Helan, kun je gebruikmaken van kinderopvang en vakantiekampen en is er een uitgebreide gezondheidsshop met alles dat jij nodig hebt om gezond te blijven. Helan is ontstaan uit een fusie van Partena en OZ.

Waarom kiezen voor Helan

Bij Helan vind je allerlei diensten op het gebied van jouw gezondheid onder één dak. Daarnaast zet Helan in op preventie door vergoedingen te bieden voor preventieve onderzoeken, vaccins en medische apps. Je regelt alles gemakkelijk zelf in jouw persoonlijke online omgeving. In welke levensfase jij ook zit, Helan biedt een passend pakket. Zo staat het ziekenfonds voor je klaar als je een kindje krijgt en zijn er vergoedingen van kraamzorg tot kinderopvang. Ook als je ouder wordt en ziek bent of tijdelijk zorg nodig hebt, kun je op dit ziekenfonds rekenen.

Is Helan betrouwbaar?

Helan is ontstaan uit het samensmelten van Partena en OZ. Klanten van Partena of OZ worden per 1 januari 2022 automatisch klant bij Helan. Verder staat er een vriendelijke klantenservice klaar voor iedereen met vragen. Als je van ziekenfonds verandert geldt er altijd een wettelijke datum van overdracht. Dit is de eerste dag van het nieuwe kwartaal. Je wordt dus klant per 1 januari, april, juli of oktober. Sluit je bijvoorbeeld bij ons aan op 1 februari? Dan neemt Helan je dossier officieel over vanaf 1 april. Dit geeft je vorige ziekenfonds de gelegenheid om alles af te ronden en Helan een compleet dossier te bezorgen. Jij hoeft hier zelf niets voor te doen.

Klantenservice en klachten

Ben jij al overtuigd van de match tussen jou en Helan of juist nog niet helemaal? Bij Helan horen ze graag wat jouw vragen of opmerkingen zijn. Vul het formulier op de website in en het ziekenfonds neemt binnen 2 werkdagen contact met je op. Jij krijgt meer uitleg, antwoord op je vragen en een persoonlijk advies. Daarna beslis je zelf in alle rust of je gebruik wilt maken van de diensten van Helan.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij klant bij Helan of heb je ervaring met Partena of OZ? Laat dan jouw beoordeling over dit ziekenfonds achter op deze pagina, zodat je anderen helpt bij het maken van hun keuze. Vertel bijvoorbeeld of het makkelijk is om declaraties in te dienen, wat je vindt van de snelheid waarmee jij geholpen wordt bij vragen en of de online omgeving duidelijk is ingericht.

Reviews over Helan

Gerelateerde bedrijven

Allianz Assistance logo
Allianz Assistance
2 beoordelingen
9,5
nowinsure.com logo
nowinsure.com
2 beoordelingen
9
Europ Assistance logo
Europ Assistance
2 beoordelingen
7,5
3,0
17% zou hier weer kopen
101 beoordelingen
Onze beoordeling over Helan

Helan is geverifieerd door ons expert team. De webshop Helan bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Helan lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Helan. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Helan is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van helan.be te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Helan.

Geplaatst op: 17-12-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Rampzalig

Wij stapten enkele jaren geleden over naar Helan owv aanbevelingen via vrienden en collega's. in het begin ging het nog redelijk goed. Nu is het helaas rampzalig. je kan hen niet bereiken, ze doen moeilijk over elke terugbetaling, reageren niet tot heel laat, elk jaar worden de voordelen verminderd. nochtans zijn ze het duurste ziekenfonds dat er is. wij twijfelen niet en stappen over naar een ander ziekenfonds, slechter kan het niet.

Geplaatst op: 06-12-2022
Laatst bewerkt op: 06-12-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer snel en correct geholpen

Gesprek gehad met Jonathan. Enorm goed en snel geholpen. Zeer vriendelijk & proffesioneel. Eerste keer dat ik zo vriendelijk geholpen ben bij helan. Dikke 5 sterren.

Geplaatst op: 18-11-2022
Laatst bewerkt op: 18-11-2022
Geschreven door: Sarena B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Overstap OZ naar Helan is teleurstellend

Terugbetalingen verlopen stroef: sinds overstap van OZ naar Helan enkele maanden geleden, al 2 zgn. correctiedocumenten ontvangen omdat het medisch getuigschrift niet leesbaar zou zijn. En dan is het klaarblijkelijk aan de patiënt om te beginnen rondlopen... dat terwijl een identiek getuigschrift enkele maanden geleden wel passeerde...

Geplaatst op: 17-11-2022
Laatst bewerkt op: 17-11-2022
Geschreven door: Anoniem

7 / 10
3/5 1/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
EEN RAMP

Ik wordt niet geholpen al 5maanden , en mijn probleem wordt niet opgelost . Meer dan 15 keer bellen Mailen .elke keer beloven laatste keer een week geleden zouden ze een collega laten terug bellen niets . Raad niemand nog helan aan Ben al 50 jaar bij de zelfde ziekenkas altijd heel lief en goed behandeld . Maar nu SCHANDALIG

Geplaatst op: 04-12-2022
Laatst bewerkt op: 04-12-2022
Geschreven door: Jacqueline P.

4 / 10
1/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Geen service bij verloren gaan van getuigschriften

Mijn attest van de oogarts : VERLOREN GEGAAN!
Zelf voor een duplicaat moeten zorgen.
Afgegeven aan de balie samen met een kine attest van mijn dochter. Kopie van deze documenten met datumstempel als bewijs van afgifte gekregen.
Mijn attest eindelijk uitbetaald na 3 dagen …. Kine attest van mijn dochter …. VERLOREN GEGAAN.
Een week geleden opnieuw zelf duplicaat van kinesist in brievenbus Ekeren gedaan, samen met twee attesten van mezelf en mijn man.
Attesten van mij en mijn man zijn blijkbaar ingescand en ok voor betaling, duplicaat van mijn dochter … NOG NIET INGESCAND!!!!!!
Ze zouden bij Helan vorige week zelf het duplicaat medisch voorschrift van de arts opvragen… zou toevallig gisteren gebeurd zijn .
Mijn dochter wacht sedert eind oktober op terugbetaling van een toch aanzienlijk bedrag, maar geen mens die zich daar om bekommert.

“Ik begrijp het mevrouw, onze excuses mevrouw, we doen ons best mevrouw” - allemaal bullshit ja!
Sedert de fusie is de service bij OZ er enorm op achteruit gegaan en ik kan het weten want ik heb er 33 jaar gewerkt.
Triestig gewoon. Enorm triestig.
En dan moet een mens kalm blijven verwachten ze dan. Wel….

Geplaatst op: 22-11-2022
Laatst bewerkt op: 22-11-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
2/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer ontevreden

Hospitalia verzekering genomen 3200 euro betaald uit eigen Zak betaald en Dan mail gekregen da ze niets terug betalen echt schandalig (oplichters) echt afrader , wij gaan daar zekers weg

Geplaatst op: 08-11-2022
Laatst bewerkt op: 08-11-2022
Geschreven door: Francesco S.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Geen respect naar klanten bij telefonisch contact

Net een telefoongesprek meegevolgd met een 1ste medewerker waarvan ik geen naam heb en daarna doorgestuurd naar Anneleen. Het gesprek verliep zonder enig respect naar de klant! Echt schandalig! Gelukkig ben ik geen klant bij jullie! Klant werd afgesnauwd bij vragen naar meer informatie.

Geplaatst op: 03-11-2022
Laatst bewerkt op: 03-11-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Verschrikkelijke ervaring(en)

Chaotische en bedrieglijke organisatie sinds dat ze Helan geworden zijn. Terugbetalingen verlopen traag en administratie medische akkoorden is een ramp geworden... indien deze niet gewoonweg geweigerd worden (wat niet het geval was voordien bij OZ). Helan communiceert ook verkeerde informatie en de klant mag het daarna lekker zelf oplossen. Gewoon weglopen!

Geplaatst op: 04-10-2022
Laatst bewerkt op: 04-10-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Niet nakomen van beloofde hulp via hospitalisatieverzekering

Zou 2keer 5x8u hulp krijgen via hospitalisatieverzekering na 2 opnamen
Juli aan gevraagd na bijna 2maand wachten kreeg ik iemand 4 uur want 8uur was te duur .Toch blij dat ik eindelijk iemand had, maar na 4maanden is ze 5x geweest wegens ziekte ,verlof en hebben geen vervanging .Al uitleg gevraagd maar hoor niets van helan. Al 50jaar lid altijd goed behandeld .Maar nu laten ze me in de steek. BEN ZEER TELEURGESTELD

Geplaatst op: 10-11-2022
Laatst bewerkt op: 10-11-2022
Geschreven door: Jacqueline P.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waar is de service van vroeger?

Sedert de fusie van Partena met OZ, loopt alles fout.
Vragen per mail worden zelfs niet meer beantwoord maar de dag na mijn vraagstelling kreeg ik wel een mail of ik tevreden was over mijn telefonisch contact met HELAN!!!???
Terugbetaling binnen de 11 dagen? Dat wordt dan minstens een maand. Maar als je zelf je bijdragen moet betalen, dan krijg je zoveel tijd niet!
Denk er sterk aan om binnenkort bij een ander ziekenfonds aan te sluiten; één waar je als klant nog fysiek welkom bent en geholpen wordt!

Geplaatst op: 28-09-2022
Laatst bewerkt op: 28-09-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Sinds OZ digitaal is gegaan en dan Helan is geworden is de service gigantisch achteruit gegaan.

Je geraakt zeer moeilijk telefonisch binnen.
Ticket duurt dagen of weken.
Ze zorgen dat mensen in nog grotere problemen komen zo.
Ik ben samen met mijn familie bijna 80 jaar al lid... maar nu...

Geplaatst op: 30-08-2022
Laatst bewerkt op: 30-08-2022
Geschreven door: Mr R S.

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Dikke brol!

Al dikke 4 maanden bezig om mijn rekeningnummer te veranderen waarop mijn uitkering gestort wordt. Van Fortis naar Crelan. Fortis is een gezamenlijke rekening van mijn man en mij die we willen afsluiten, crelan die van mij persoonlijk. Op 14 juni een mail gedaan met het verzoek om rekeningnummer te wijzigen. Geen antwoord. Ik denk 't komt wel in orde'. juli: nog steeds op fortis. Ik denk: 'ze hebben tijd nodig'. augustus: nog steeds geen antwoord op mail, en nog steeds storting op fortis rekeningnr. Terug mail naar hun gedaan (op 31 augustus )met uitleg en dat eerste mail van 14 juni is. Dat dit een onaanvaardbare termijn is. Mijn echtgenoot heeft me geholpen om online rekeningnr te wijzigen. Is gelukt. Krijg zelfs bevestiging dat voortaan daarop mijn uitkering zal gestort worden. Op 6 september, 1 week na mijn 2de mail, krijg ik antwoord met een document in bijlage om rekeningnr te wijzigen + uitleg dat ze merkt dat mijn uitkering 'aan derden 'betaald wordt en dat dit dossier eerst moet afgesloten worden. ??? huh??? Niet geantwoord want ze hebben bevestiging gestuurd en punt 2 ... aan derden??? Uitkering komt toch op onze gezamenlijke rekening?? September: vloeken! Want wat blijkt? Nog steeds uitkering op fortis!! Ik bel en krijg een vriendelijke dame aan de lijn . Doe uitleg. En ze vraagt me of ik een schuldvordering of zo heb lopen. Nee... een schuldvordering??? Dat is een gezamenlijke rekening van mijn man en mij waarop uitkering gestort wordt ... Ze ging mijn probleem als 'prior' doorgeven. Ik doe ook een mail als antwoord op de mail van 6 september waarin gesteld werd dat er 'aan derden betaald wordt.' uitleg dat er nu betaald wordt op gezamenlijke rekening, dus geen derden!! Ik krijg wel degelijk mijn uitkering! Direct mail terug... ze ging het doorsturen naar bevoegde dienst en zouden het als prior behandelen en nakijken.
Ik heb hen trachten uit te leggen dat mijn man en ik nu - als ik hun theorie volg van schuldvordering ed - gezamenlijk een schuldvordering tegen mij persoonlijk doen. Klinkt belachelijk niet???
Dit probleem is al maanden hangende en er lijkt geen einde aan te komen. Ze hebben een fout gemaakt... We hebben om een bewijs gevraagd dat er iemand een schuldvordering ingediend heeft... maar niets.

Geplaatst op: 04-10-2022
Laatst bewerkt op: 04-10-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Verschrikkelijk

Voordien was het OZ, prima, gemakkelijk bereikbaar via telefoon, e-mail en op kantoor. Nu kan je bellen en hang je een uur later nog aan de telefoon. Een e-mail sturen helpt ook niets. 7 weken geleden een e-mail gestuurd waar ik tot op heden geen antwoord heb gekregen. Maw, een bedrijf dat compleet klantonvriendelijk is en onbereikbaar. Nochtans heb ik onze bijdragen betaald, dn mag je wel service verwachten. Maar het lijkt alsof er niemand aanwezig is op dit bedrijf. Maw, na zovele jaren bij een degelijk ziekenfonds ..het OZ, hou ik het voor bekeken. Geen service, geen klantvriendelijkheid, geen aanwezigheid, totaal onbereikbaar. Met deze, dag Helan. Ik ga wel naar een ziekenfonds waar men bekwaam en klantvriendelijk is. Helan.... een grote ramp!!

Geplaatst op: 27-08-2022
Laatst bewerkt op: 27-08-2022
Geschreven door: Edgard R.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Veranderd van ziekenfonds, deze zijn crimineel

Sinds iets maar dan half juli mijn formulieren voor uitkering aanvraag doorgestuurd. Na een week 1/2 telefoon gehad dat mijn formulier niet voldeed daar de geneesheer vergeten was een datum te melden naast de handtekening. de datum van afgifte van de dag was niet voldoende. Ik als alleenstaande met kapotte knie weer tot naar het ziekenhuis gereden en voor al de zekerheid aangetekend doorgestuurd. zie dat ze het zogezegd niet ontvangen hebben. Ondertussen zijn we eind augustus,nog steeds geen nieuws hoeveel, wat wanneer, ik probeer hen te contacteren maar tevergeefs , niets. Stress voor de maand september want hoe ik mijn rekening betalen. Mijn kinderen gaan de volgende maanden op eigen benen staan, en moeten zelf een ziekenfonds zoeken. Ik heb hen aangeraden om zeker niet bij Helan te blijven en zeker niet alles wat Hollands is.

Geplaatst op: 26-08-2022
Laatst bewerkt op: 26-08-2022
Geschreven door: Patricia A.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Verschrikkelijke customer service

Ik was 20 minuten lang aan het wachten om met iemand te praten om een vraag te stelen en ze hebben gewoon direct opgehangen voordat ik zelfs iets kon vragen. De wachttijden zijn altijd verschrikkelijk lang en de customer service is verschrikkelijk slecht.

Geplaatst op: 23-08-2022
Laatst bewerkt op: 23-08-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slechte service

Gemiddelde wachttijd aan de telefoon is 50 minuten. Laattijdige betalingen. Wacht sinds bijna 1 maand weeral op een uitbetaling. Eindelijke de overstap gezet naar een ander ziekenfonds (Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen): minder bijdrage te betalen, veel betere service, directe betalingen, kantoor dicht in mijn buurt en ze nemen direct de telefoon op. Had ik dit geweten ik was al sinds vorig jaar weggegaan bij Helan.

Geplaatst op: 25-07-2022
Laatst bewerkt op: 25-07-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Bijna misdadig slecht!

OZ was goed, Helan is misdadig slecht, ga er weg indien je kan! Ik vraag me wel af welke "expert" de review heeft gegeven, die stemt totaal niet overeen met de algemene ervaringen of met de werkelijkheid!
Ik ben sinds begin mei met ziekteverlof, al wel lijsten moeten invullen welke diploma's ik heb, welk rijbewijs ik heb... we zijn nu eind juli, ik heb al evenveel uitkering getrokken dan ik positieve reviews heb gelezen.... 0

Geplaatst op: 26-07-2022
Laatst bewerkt op: 26-07-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
3/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Nooit meer... snel wegwezen

Jarenlang zeer tevreden geweest, tot de coronoperiode en de overname... Ik betaal torenhoge verzekeringen: medicalia, dentalia, hospitalia en de zorgverzekering. Alles wordt te laat terug betaald, alsook is er geen opvolging ,geen beschikbaarheid en geen service... Daarnaast worden zaken geweigerd die helemaal niet geweigerd mogen worden zoals logopedie voor kinderen die een beugel gaan moeten dragen: jarenlang dentalia betaald, jarenlang met alles in orde... en op vraag van orthodontist logo gedaan. Beugelen gaat anders geen zin hebben... resultaat: volle pot te betalen. Psychologen: terugbetaling of enige tussenkomst: enkel uit de lijst: resultaat wachttijd tot in Tokio... maar dan zullen ze wel terugbetalen voor een psychiater als het ooit te ver komt...

Geplaatst op: 27-07-2022
Laatst bewerkt op: 27-07-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
1/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
SLECHTS EEN WOORD "SLECHT"

Gewoon schandalig ... geen service, niet bereikbaar en
antwoorden op mails na 3 à 4 weken.
Meer dan 50 jaar aangesloten geweest bij OZ ... nooit problemen gehad, wat was het fijn om hun te werken !!!
Een raad : als je van ziekenfonds wil veranderen ga dan zeker niet naar HELAN !!!!

Geplaatst op: 01-09-2022
Laatst bewerkt op: 01-09-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Vreselijk

Oorspronkelijk ben ik klant van OZ, waar alles relatief goed liep. Kort voor de overname door Helan liep het al mis en vroeg men nog wat geduld te hebben. Dat heb ik intussen meer dan een half jaar gehad en het is nu echt wel op !
Totaal niet bereikbaar … wachttijden aan telefoon zijn walgelijk lang, mails worden niet beantwoord.
Uitbetalingen laten weken op zich wachten. Ik heb het gehad !

Geplaatst op: 18-07-2022
Laatst bewerkt op: 18-07-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Schrijnend

Wat is er aan de hand????
Als hulpverlener hoor ik schrijnende zaken omtrent terugbetalingen bij Helan. Cliënten moeten MAANDEN wachten, alvorens ze één euro zien. Rekeningen stapelen zich op en gezinnen komen in de problemen.
Bovendien moet ik voor een vraag omtrent een dossier, zeer lang wachten alvorens ik een medewerker aan de lijn krijg. Als ik dan al danig opgefokt ben, door de wachttijden en ik uiteindelijk iemand te pakken krijg, probeer ik professioneel te blijven en enkel even te vermelden dat ik wel al heel lang aan het wachten ben. Al moet ik toegeven dat me dit vandaag niet lukte, wanneer ik ook nog eens te horen kreeg dat door een technisch probleem niemand geholpen kon worden en of ik later op de dag terug kon bellen.
Chapeau voor de werknemers die kalm hetzelfde blijven herhalen en vriendelijk blijven, terwijl ze heel wat bagger naar hun hoofd krijgen.
Ik hoop dat ze het vol blijven houden, want oweee als ze enige vorm van hulp nodig zouden hebben, hun getuigschrift moeten inleveren en dan bovendien nog eens maanden op hun geld moeten wachten, met alle gevolgen vandien.
HELAN SCHAAM JE, draag zorg voor kwetsbare mensen, draag zorg voor uw personeel en maak dat alles asap loopt zoals het hoort!

Geplaatst op: 18-07-2022
Laatst bewerkt op: 19-07-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Verschrikkelijk service, nou ja, service?

Verschrikkelijk, een week geleden een e-mail verzonden om een niet betaalde terugbetaling. Een week later nog steeds geen reactie. Bellen moet je sowieso niet doen want dan hang je tot Sint Juttemis aan de telefoon. Was vroeger OZ, En dat was ok. maar Helan, wat een verschrikkelijk ding.

Geplaatst op: 20-07-2022
Laatst bewerkt op: 20-07-2022
Geschreven door: Renee S.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Slechte service

Jarenlang tevreden klant van OZ geweest. Bij OZ steeds snelle en correcte terugbetaling. Wij hebben een Dentalia plus verzekering en betalen hier jaarlijks een dure premie voor. Bij OZ kregen wij steeds een snelle terugbetaling (lees max. 14 dagen). Met Helan zelfs na een maand nog geen terugbetaling ontvangen...

Geplaatst op: 23-07-2022
Laatst bewerkt op: 23-07-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
3/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Helan=Hellaas

Helan is zeer moelijk teleponische te bereikbaar tot 50 min .
Op amministratie niveau is slecht je krijgt nooit een bevestiging ....
Voor een afspraak in het kantoor moet minimuum 2 weken....
OZ was beter .....

Geplaatst op: 02-08-2022
Laatst bewerkt op: 02-08-2022
Geschreven door: Alessandro S.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Blijf er aub weg!

Standaard antwoord van Helan (ex Partena) sinds 2016!!!! :
Bedankt,
"We gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag. Door de vele aanvragen wacht je helaas langer op een antwoord dan je van ons gewend bent. We willen ons hier alvast voor verontschuldigen. Bedankt voor je begrip."
Helan. Positief is de vriendelijkheid van de callcentermedewerkers, ze zijn zeer goed in het mustruberen. Negatief: Medicalia bieden ze niet meer aan. Kwaliteit werking website en app middelmatig. Verwerking dossiers, uitbetalingen duurt zeer lang. Veel achterstand, fouten in dossiers. Uitleg sinds 2016 "uitzonderlijk druk". M.a.w. ze trekken er zich niks van aan. Uitbetaling Medicalia momenteel 4 weken achterstand aub. Update juni 2022

Geplaatst op: 01-07-2022
Laatst bewerkt op: 01-07-2022
Geschreven door: Pascal

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Service een dikke nul

Vroeger bij OZ hebben we nooit problemen gehad.
Maar sinds de overnam door Helan kan je een hele waslijst opnoemen. Niet meer bereikbaar, via telefoon na een half uur of meer wachten dan begrijpen ze uw vraag niet. Probeer maar eens een mail te sturen. Je weet niet waar die komt met een mooie no reply en contactnummer en het bericht er zijn nog vele wachtende voor u. Onlangs mail met storting op een ongekend rekeningnummer. Dossier van vroeger opvragen meer dan 2 jaar is blijkbaar onmogelijk? MAAR WE HEBBEN DIT NODIG VOOR VERZEKERING tot 4 jaar terug.
Ganse familie is hier verzekert voor hospitalia+ en tandverzekering. Ik denk dat er grenzen zijn. Nog nooit heb ik dit meegemaakt.Het is blijkbaar onmogelijk de juiste persoon of info te krijgen. ZE ZIJN MET UW DOSSIER BEZIG IS HET ANTWOORD. AL MAANDEN.
PS Ik heb overal 2 punten gegeven maar dat moeten eigenlijk nullen zijn maar dat is blijkbaar niet mogelijk.
Een ontevreden HELAN klant

Geplaatst op: 07-07-2022
Laatst bewerkt op: 07-07-2022
Geschreven door: LUC P.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Niet content na fusering

Sinds de fusering vanuit Partena alles behalve content. Niets loopt zoals het voorheen deed. Alles duurt een eeuwigheid, lang in de wacht aan de telefoon, slecht te bereiken, traag met beantwoorden van mails. Slechte service!

Geplaatst op: 28-06-2022
Laatst bewerkt op: 28-06-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
1/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Degoutante service

Ze doen er alles aan om terug betalingen te ontmoedigen. Elke barrière die ze kunnen opwerpen wordt gretig ingezet. Bv terug betaling hospi + verzekering. Moet altijd vergezeld worden door een bijkomende document die je eerst moet afprinten, daarna inscannen en dan terug opladen... Prehistorie praktijken vooral bedoeld om mensen vooral te ontmoedigen terug betalingen aan te vragen... Zoek een andere mut. Helan is niet de juiste

Geplaatst op: 16-06-2022
Laatst bewerkt op: 16-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Dikke flop

Sinds oz is verander in helan niets dan miserie.
Veel voordelen die je bij oz had zijn verdwenen bij helan.
Om iemand aan de lijn te krijgen mag je minimum op 45 min wachttijd rekenen aan de telefoon.
Al 4 x gebeld voor een terugbetaling van in maart, die nu in juli nog steeds niet in orde is.
Dikke dikke flop!!!!

Geplaatst op: 08-07-2022
Laatst bewerkt op: 08-07-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Klantenservice beneden alle peil.

Voordien waren wij klant bij Partena. Nooit eerder ondervonden wij problemen met het ziekenfonds.
Op het ogenblik dat Partena overging in Helan begonnen alle problemen.
Telkens wanneer ik Helan wilde te bereiken, hing ik minstens 35 tot 40 minuten aan de lijn. Eender welk nummer gebeld wordt, je krijgt niemand te pakken.
Wanneer je de moed hebt echt te blijven volhouden en na driekwartier iemand aan de lijn krijgt, heb je veel kans dat je andere info krijgt dan van de vorige persoon die je hoorde per mail of per telefoon.
Ons dossier blijft op die manier aanslepen. De bijdrages worden afgehouden van de rekening, maar de terugbetaling zien wij jammergenoeg niet verschijnen.
Helemaal niet tevreden. Na afhandeling van ons dossier kijken wij uit naar een ander ziekenfonds.

Geplaatst op: 16-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Eva B.

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Helan


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Allianz Assistance logo
Allianz Assistance
2 beoordelingen
9,5
nowinsure.com logo
nowinsure.com
2 beoordelingen
9
Europ Assistance logo
Europ Assistance
2 beoordelingen
7,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Helan een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 101 beoordelingen geplaatst over Helan. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3,0 gekregen, waarbij 17% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Helan actief?

Helan is vooral actief in de categorie verzekeringen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Helan reviews? Dan kunt u naar de website van Helan gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie