Hulpmiddelwereld logo

Hulpmiddelwereld reviews, ervaringen en beoordelingen

Hulpmiddelwereld reviews, ervaringen en beoordelingen
814
Hulpmiddelwereld logo
Website
Hulpmiddelwereld
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Hulpmiddelwereld

We willen graag zo lang mogelijk thuis blijven wonen, ook als we met het vorderen van onze leeftijd wat hulpbehoevender worden. Er zijn gelukkig veel specialistische hulpmiddelen die het thuis veiliger en comfortabeler maken. Op het internet verschijnen steeds meer webwinkels die verschillende hulpmiddelen aanbieden. Hulpmiddelwereld is daar een voorbeeld van. Deze webwinkel is specialist op het gebied van hulpmiddelen voor ouderen. Maar zijn de hulpmiddelen van Hulpmiddelwereld veilig en betrouwbaar? Je moet er toch niet aan denken dat je bijvoorbeeld een hulpmiddel koopt voor jezelf of voor je ouders waar van alles aan mankeert! Daarom is het belangrijk om de ervaringen van anderen te raadplegen voordat je online een bestelling voor een hulpmiddel plaatst. In onze reviews lees je echte bevindingen van mensen die eerder bij Hulpmiddelwereld een online aankoop hebben gedaan. Daarmee weet je zeker dat je de juiste beslissing neemt om voor de aanschaf van je hulpmiddel voor Hulpmiddelwereld te kiezen.

Over Hulpmiddelwereld

Hulpmiddelenwereld is in 2009 opgericht met als doel diverse kwalitatieve hulpmiddelen te bieden om het leven voor senioren aangenamer te maken en de zelfredzaamheid en mobiliteit te vergroten. Het gaat daarbij niet alleen om het leveren van de beste kwaliteit en grote diversiteit aan producten. Hulpmiddelwereld vindt het net zo belangrijk om de klant het beste advies te geven bij de aanschaf van een hulpmiddel. Hierbij maakt Hulpmiddelenwereld zowel gebruik van de kennis van ergo- en fysiotherapeuten als de ervaringen van klanten met een specifiek product. Op dit moment is Hulpmiddelwereld de eerste professionele online aanbieder van producten voor senioren. De webshop is overzichtelijk ingericht door het gebruik van verschillende categorieën. Een duidelijke foto met een goede productbeschrijving geeft een goed beeld van elk product.

Waarom kiezen voor Hulpmiddelwereld?

Voor elke ruimte in huis levert Hulpmiddelwereld producten om langer zelfstandig en comfortabeler thuis te kunnen blijven wonen. Er zijn veel websites die hulpmiddelen aanbieden. Hulpmiddelwereld onderscheidt zich naast de mogelijkheid van online bestellen de klant ook persoonlijk uit te nodigen om de producten te komen testen. Hiervoor heeft zij een showroom, gevestigd in het gebouw van MediReva in Maastricht. Hier is het mogelijk om bijvoorbeeld een grotere aanschaf als een scootmobiel of rollator te komen bezichtigen en uit te proberen. Adviseurs van Hulpmiddelwereld bieden de klant daarbij deskundig en persoonlijk advies op maat. De combinatie van webwinkel en showroom maakt het eenvoudig voor kinderen alvast een voorselectie te maken over kosten en mogelijkheden met betrekking tot de diverse hulpmiddelen voor hun ouders. Vervolgens kan er dan een afspraak gemaakt worden om deze verschillende hulpmiddelen samen met de ouders uit te proberen. Lukt het niet om naar de showroom te komen? Je kunt ook telefonisch advies krijgen van een van de 30 deskundigen. Ook is het mogelijk op maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 17.00 uur live te chatten met een van de medewerkers.

Is Hulpmiddelwereld betrouwbaar?

Het assortiment van Hulpmiddelwereld bestaat uit meer dan zesduizend producten. Deze worden niet alleen in Nederland bezorgd, maar ook naar België en Duitsland verstuurd. Het hoofdkantoor is gevestigd in Maastricht, waar je ook de winkel en showroom kunt bezoeken. Hulpmiddelwereld beschikt over het Thuiswinkel Waarborg certificaat. Dit geeft aan dat de webwinkel zich houdt aan alle Europese richtlijnen om het online kopen van hulpmiddelen zo veilig en eenvoudig mogelijk te maken. Het SSL-certificaat staat voor veilig betalen in een versleutelde omgeving. Verder maakt de webwinkel gebruik van Multisafepay, het meest gebruikte en bekende betalingssysteem voor webwinkels.

Klantenservice en klachten Hulpmiddelwereld

Op de website kun je alle informatie vinden over hoe te bestellen en te betalen, over de procedure voor retourneren en hoe een klacht in te dienen. De klantenservice is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 en 17.30 uur. Daarnaast kun je gebruik maken van het online contactformulier. Vragen die in het weekend via dit formulier gesteld worden, zullen direct op de maandag erna worden beantwoord.

Wil jij Hulpmiddelwereld ook beoordelen?

Heb jij ervaring met het kopen van een hulpmiddel via de website van Hulpmiddelwereld? Veel mensen zijn benieuwd naar hoe jij de kwaliteit en service van deze webwinkel hebt ervaren. Is die nieuwe scootmobiel helemaal naar wens of heb je veel plezier van een ander aangeschaft hulpmiddel? Heb je om deskundig advies gevraagd? Laat je beoordeling op onze website achter en help andere mensen de juiste keuze te maken als zij op zoek zijn naar de beste webwinkel voor de aanschaf van een goed, veilig en betrouwbaar hulpmiddel.

Reviews over Hulpmiddelwereld
Gerelateerde bedrijven
Condoomfabriek logo
Condoomfabriek
1 beoordeling
9
Podobrace.nl logo
Podobrace.nl
1 beoordeling
8,5
Shopvoorgezondheid logo
Shopvoorgezondheid
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
5 STERREN SERVICE

Mijn vrouw had 5 maanden een hulpmiddel, deze is defect gegaan.
Na kort telefonisch contact een nieuwe besteld, na ontvangst gelijk de oude opgestuurd voor garantie, binnen 24 uur heeft men de factuur ongedaan gemaakt.

Dit is nog eens top Service.

Dit bedrijf is een echte aanrader.

Groeten Henk en Miny

Geplaatst op: 14-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Henk Brink B.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super service

Ik had via Bol een robotkat gekocht voor mijn oma maar helaas ging deze naar een paar manden kapot. Toen heb ik een mailtje gestuurd naar het bedrijf en ik heb alles ook weer nieuw ontvangen. Topservice!

Geplaatst op: 25-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Bas Z.

7 / 10
4/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Hulpmiddelwereld
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Condoomfabriek logo
Condoomfabriek
1 beoordeling
9
Podobrace.nl logo
Podobrace.nl
1 beoordeling
8,5
Shopvoorgezondheid logo
Shopvoorgezondheid
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Hulpmiddelwereld een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Hulpmiddelwereld. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Hulpmiddelwereld actief?

Hulpmiddelwereld is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Hulpmiddelwereld reviews? Dan kunt u naar de website van Hulpmiddelwereld gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie