InkOutlet.nl logo

InkOutlet.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

InkOutlet.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
603
InkOutlet.nl logo
Website
InkOutlet.nl
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen InkOutlet.nl

Wil je graag inkt kopen voor je bedrijf of om thuis te gebruiken? Dan ben je vast nieuwsgierig naar de InkOutlet.nl ervaringen. Je ontdekt het allemaal op onze site. Bekijk hieronder zorgvuldig de reviews en info voordat je je aankoop doet, zodat je kan bepalen of kopen bij InkOutlet ook echt iets voor jou is!

Over InkOutlet.nl

InkOutlet.nl bestaat al sinds 2005. De winkel staat vooral bekend om zijn groot aanbod en scherpe prijzen. Deze lage prijzen zijn mogelijk doordat het bedrijf de inkt rechtstreeks uit de fabrieken importeert.

Het fijne is dat de webshop ook erg veel waarde hecht aan klantvriendelijkheid. Om die reden biedt het de klanten steeds producten van de beste kwaliteit aan. De grote merken zoals Brother, Canon, Epson, HP, Lexmark en Samsung vind je dan ook allemaal in het assortiment terug. Dat heeft als bijkomend voordeel dat je altijd je geschikte inkt vindt. En als je toch niet vindt wat je zoekt, mag je zonder probleem de klantendienst contacteren.

> Waarom kiezen voor InkOutlet.nl

InkOutlet.nl is dankzij de lage prijzen vooral een goede optie als je van plan bent om veel inkt in één keer te kopen. Maar ook als je slechts enkele cartridges nodig hebt, loont het de moeite om er te kopen. Vanaf 35 euro krijg je je producten namelijk inclusief gratis verzending.

Vind je het moeilijk om de inkt te vinden die je nodig hebt voor je printer? Dan is er een grote kans dat je het in deze webshop terugvindt. Je moet dus niet langer alle winkels afschuimen! Doordat je 14 dagen bedenktijd krijgt, hoef jij je bovendien geen zorgen te maken dat je toch het verkeerde model koopt. Als dat wel het geval is, kan je het gewoon kosteloos terugsturen.

Is InkOutlet.nl betrouwbaar?

InkOutlet.nl bestaat al 15 jaar. Daarnaast vind je op de site meer dan 250 beoordelingen terug en heeft de winkel een algemene score van maar liefst 4,9 op 5 sterren. Je kan dus wel stellen dat InkOutlet betrouwbaar is.

Ook de veilige betaalwijzen zijn een bewijs dat je er kan winkelen met een gerust hart. Het is zelfs mogelijk om achteraf te betalen via Klarna. Als je dus toch nog met twijfels zit, is dit een manier om 100% zekerheid te hebben.

Klantenservice en klachten

Bij een probleem met je aankoop of eventuele vragen is het mogelijk om de klantenservice te bereiken via telefoon. Let op, want dit geldt enkel van maandag tot en met vrijdag en van 10:00 uur tot 17:30 uur. De webshop is ook bereikbaar via e-mail.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al eerdere ervaringen opgedaan met InkOutlet en wil jij graag anderen helpen? Laat dan jouw recensie achter op onze site. Jouw beoordelingen zijn voor anderen erg waardevol, want het helpt ze om een beter zicht te krijgen op de webshop en om zo dus de juiste beslissing te maken!

Reviews over InkOutlet.nl
Gerelateerde bedrijven
Paradigit logo
Paradigit
10 beoordelingen
4,5
BackJoy logo
BackJoy
1 beoordeling
9,5
Mobistoxx logo
Mobistoxx
4 beoordelingen
9,4
Gerelateerde blogartikelen
8,3
50% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Slechte cartridges schuld word snel bij printer gelegd

Daar besteld 2 cartridges zowel kleur als zwart xl zodat ik komende periode geen omkijken ernaar zou hebben. Eerst deed kleur het niet terug gestuurd kreeg ik een andere met andere type nr zodat die wel werkt in een hp printer prima. Daarna half jaar later 10x gebruikt op z'n hoogst werkt zwart niet meer geeft aan niet op maar foutmelding. Dit aangegeven via de mail krijg eerst opeenvolgende mails met is er een update geweest nee anders werkt jullie kleur namelijk ook niet meer. Daarna is het stil dan krijg ik een mail met telefonisch hebben we gesproken dit is niet zo heb geen telefonisch contact gehad in deze tijden. Daarna ja je kan hem retourneren maar we hebben er geen op voorraad... Krijg ik dan mijn geld terug of alsnog een andere... Denk je xl lange tijd plezier maar dus niet....

Geplaatst op: 06-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Maria D.

6 / 10
5/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Prima shop

Ik ben blij dat jullie de cartriches verkopen die ik precies nodig heb. Ik heb namenlijk een verouderde printer waar de leverancier de inkt niet meer van verkoopt en ik zou eigenlijk een nieuwe printer moeten kopen maar dat hoeft gelukkig nu niet.

Geplaatst op: 30-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Nienke H.

9 / 10
5/5 4/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over InkOutlet.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Paradigit logo
Paradigit
10 beoordelingen
4,5
BackJoy logo
BackJoy
1 beoordeling
9,5
Mobistoxx logo
Mobistoxx
4 beoordelingen
9,4
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is InkOutlet.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over InkOutlet.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,3 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is InkOutlet.nl actief?

InkOutlet.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kantoor.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de InkOutlet.nl reviews? Dan kunt u naar de website van InkOutlet.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie