Internet-bikes logo

Internet-bikes reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Internet-bikes reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
1370
Internet-bikes logo
Website
Internet-bikes
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Internet-bikes

Fietsen, welke Nederlander doet het niet? En zelfs fietsen zijn online te koop. Maar een fiets moet natuurlijk wel stevig, degelijk en mooi zijn. En lekker fietsen natuurlijk. Bij Internet-bikes heb je een breed assortiment aan fietsen. Van een elektrische fiets tot een kinderfiets, van een bakfiets tot vouwfiets. En zelfs skelters, loopfietsen en steppen zijn hier te vinden. Heb je interesse in een fiets van Internet-bikes en ben je daarom op zoek naar recensies over het bedrijf? Dan ben je hier op de juiste plek. Mensen die je voorgingen hebben hier de mogelijkheid om hun review te schrijven. Zo kan jij leren van hun ervaringen met Internet-bikes. Hoe zijn de fietsen, hoe wordt er gehandeld bij klachten en hoelang duurde bijvoorbeeld de levering? Natuurlijk wordt het op prijs gesteld als ook jij je beoordeling wilt geven als je ervaring hebt met Internet-bikes. Daarnaast vind je hier meer algemene info over het bedrijf, wat wij voor je verzameld hebben.

Over Internet-bikes

De grootste online fietsenwinkel van Nederland heet Internet-bikes.com. Om wat voor type fiets het ook gaat, je vindt het hier. Daarnaast kan je ook aan aanverwante artikelen denken als skelters en steppen. De website is handig ingedeeld en de keuze is gewoonweg enorm. Door de grote opslagcapaciteit wordt er direct vanuit voorraad geleverd met DHL of PostNL. Maar zelf ophalen hoort ook tot de mogelijkheden. Overigens kan je hier ook terecht voor veel meer dan de fiets zelf. Bijvoorbeeld fietsonderdelen, accessoires en gereedschap voor fietsreparatie zijn hier eveneens te koop.

Waarom kiezen voor Internet-bikes

Kiezen voor Internet-bikes is kiezen voor een webwinkel met heel veel keuze. Namelijk meer dan 26.000 artikelen staan online paraat! Doordat ze vanuit voorraad leveren hoef je niet lang te wachten op je droomfiets. Voor 16 uur bestelt is dan ook morgen al in huis! De prijzen zijn laag, wat uiteraard ook fijn is. De bedenktijd is 14 dagen, dus je kunt de fiets rustig thuis bekijken. Zo kan je prima online een fiets uitzoeken.

Is Internet-bikes betrouwbaar?

Allereerst is Internet-bikes een gecertificeerde webshop. Bij deze certificering staat ook het aantal sterren. Ze scoren maar liefst meer dan 4,5 sterren (van de 5). Dus dat het goed zit met Internet-bikes, daar kan eigenlijk geen twijfel over bestaan. De klantenservice stelt binnen een dag te reageren op klachten, dus dat zit ook goed.

Klantenservice en klachten

De klantenservice is prima. Zo kan je aangeven of je de fiets zelfs zult monteren of dat zij dat voor je doen. Wil je het zelf doen (wat natuurlijk goedkoper is), dan kan je de handleiding op de site vinden. Wil je contact hebben met de mensen van de klantenservice dan kan dat via de live chat of je mailt ze. Overigens staat er al heel veel uitgelegd op de site zelf. Dus misschien zit jouw vraag daar al tussen! Bij klachten vragen ze je de klacht door te mailen, liefst met foto. Het streven is om je binnen 1 werkdag al te helpen.

Wil jij ook beoordelen?

Heerlijk, fietsen. Heb jij ook een fiets gekocht via Internet-bikes? Wat was jouw ervaring met dit bedrijf? Hoe is bijvoorbeeld de kwaliteit van het artikel? Heb je contact gehad met de klantenservice en zo ja: hoe verliep dit? We stellen het op prijs als ook jij jouw review hier wilt achterlaten. Denk daarbij aan zaken als kwaliteit, levering, informatie of afspraken die wel of niet goed nagekomen zijn. Door duidelijk te omschrijven wat jouw ervaring was, hebben andere mensen zeker iets aan jouw recensie. Beveel jij Internet-bikes aan? Wij horen het graag en met ons al die mensen die op zoek zijn naar informatie over dit bedrijf.

Reviews over Internet-bikes

Gerelateerde bedrijven

Fietsparadijs logo
Fietsparadijs
2 beoordelingen
10
Rad Power Bikes logo
Rad Power Bikes
2 beoordelingen
8,5
Upway logo
Upway
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

7
34% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Onze beoordeling over Internet-bikes

Het bedrijf Internet-bikes is geverifieerd door ons. De webshop Internet-bikes is al sinds 2008 een betrouwbare partij om te bestellen. Internet-bikes is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Internet-bikes maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Internet-bikes is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Internet-bikes te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Internet-bikes.

Geplaatst op: 12-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Waardeloze klantenservice

Bestellen ging eenvoudig maar helaas werd de bestelling niet op de afgesproken dag afgeleverd waardoor ik het pakket in een depot elders moest ophalen. Hiervoor moest ik 30km rijden. Eenmaal pakket ontvangen bleek de maatvoering van de banden niet juist te zijn, deze waren groter dan de velg. Na overleg, een hoop tests en navraag bij een lokale fietshandel mocht ik de banden terug sturen wat me wederom verzendkosten opleverde. Die nieuwe banden die ik moest hebben besteld waarbij ik wederom verzendkosten moest betalen. Bedrijf geeft vervolgens geen oplossing en draait om mijn vragen heen. Klantvriendelijkheid en oplossingsgericht handelen is hier heel er te zoeken. Typisch gevalletje van goedkoop is duurkoop. Maar ik ben in ieder geval een wijze les verder. Voor mij geen Tom bedrijven meer, wat een puinhoop.

Geplaatst op: 02-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Sjors

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Aanbiedingen niet waar kunnen maken!!

Ze mailen telkens met prijzen die in werkelijkheid niet kloppen. Het lijkt erop dat ze hiermee klanten naar hun site willen sturen. Alleen als je dan op de aanbieding klikt zijn het heel anderre prijzen. Fiets in mail 388,00 euro op de site 429,00 euro.Melding hierover gedaan, krijg je als antwoord terug zoiets als jammer dan.
We zien uw bestelling graag tegenmoet... niet dus!!

Geplaatst op: 07-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
1/5 2/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Probleem meteen opgelost

Had gister avond een BBQ besteld en was vandaag netjes afgeleverd maar tijdens het opzetten ontbrak er een onderdeel. Meteen contact opgenomen en het was meteen opgelost!!

Geplaatst op: 07-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Turhan C.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Internet-bikes


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Fietsparadijs logo
Fietsparadijs
2 beoordelingen
10
Rad Power Bikes logo
Rad Power Bikes
2 beoordelingen
8,5
Upway logo
Upway
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Internet-bikes een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Internet-bikes. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 34% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Internet-bikes actief?

Internet-bikes is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) fietsen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Internet-bikes reviews? Dan kunt u naar de website van Internet-bikes gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie