Isupcenter logo

Isupcenter reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Isupcenter reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2257
Isupcenter logo
Website
isupcenter.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Isupcenter

Je komt het steeds vaker tegen, mensen peddelend door de grachten en meren op een variant van een surfboard. Deze nieuwe rage heet suppen en is een nieuwe, sportieve en ontspannen manier van watersport. Isupcenter is een aanbieder van vele soorten sups voor iedere doelgroep. Wil jij meer te weten komen over Isupcenter, lees dan de onderstaande reviews en bepaal of een sub van Isupcenter ook iets voor jou is.

Over Isupcenter

Isupcenter is een online supboard aanbieder van verschillende soorten harde en inflatable (opblaasbare) supboards. Ze verkopen sups voor verschillende toepassingen. Naast basis board voor recreatieve toepassingen zijn er onder anderen ook sups voor beginners, kinderen, wedstrijden en gebruik op zee. Wil je met meer dan 1-persoon de sub gebruiken dan zijn er extra lange exemplaren voor meer personen. Het bedrijf is opgezet door 2 watersportliefhebbers met als doel zoveel mogelijk mensen te laten genieten van watersport en kennis te laten maken met de schoonheid van de natuur.

Waarom kiezen voor Isupcenter

Door het grote aanbod van verschillende soorten sups is Isupcenter een specialist in deze tak van watersport. Hierdoor kunnen ze persoonlijk advies geven aan alle soorten klanten. Het is mogelijk om via de website persoonlijk advies te vragen. Wil je een sup testen of ben je benieuwd of suppen iets voor jou is, dan kan je een gratis test aanvragen bij het Isupcenter aan de Nieuwkoopse plassen. Bestellingen boven de € 75 worden gratis verzonden binnen 1 tot 2 werkdagen. Natuurlijk is de bestelling ook zelf op te halen in de winkel in het Zuid-Hollandse dorp Noorden.

Is Isupcenter betrouwbaar?

Isupcenter beschikt over een eigen klantenservice en op alleen afspraak kan het bedrijf worden bezocht. Natuurlijk zijn ze ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Klanten worden uitgenodigd om een review te schrijven voor hun eigen website. Deze beoordelingen zijn per sup uitgesplitst waardoor er sprake is van gerichte beoordelingen. Klanten hebben het recht om tot 14 dagen na de aankoop hun bestelling te herroepen. Op de subs zit standaard een garantietermijn van 1 jaar.

Klantenservice en klachten

Korte vragen kunnen eenvoudig en snel via de chatfunctie van Whatsapp worden gesteld. Het is ook mogelijk om het bedrijf telefonisch of via de mail te benaderen. Via de website kunnen klanten gebruik maken van het contactformulier. Een FAQ met de meest gestelde vragen is onderdeel van de website. Is er onverhoopt toch sprake van een klacht dan kan deze via de mail of telefonisch aan Isupcenter worden doorgegeven. Klanten krijgen binnen 24 uur een ontvangstbevestiging waarna de behandeling van de klacht tenminste binnen 5 werkdagen zal plaatsvinden.

Wil jij ook beoordelen?

Omdat er zoveel verschillende soorten subs bestaan is het erg prettig om vooraf informatie in te winnen over het bedrijf en zijn producten. Ben jij klant geweest bij Isupcenter en wil jij je ervaringen delen dan kan je hier je ervaringen opschrijven. Hierdoor krijgen potentiële klanten een goed idee of Isupcenter een bedrijf is waar ze ook klant willen worden.

Reviews over Isupcenter
Gerelateerde bedrijven
TopSnowShop logo
TopSnowShop
1 beoordeling
9,5
VoetbalShirtsKoning logo
VoetbalShirtsKoning
4 beoordelingen
9,3
FC Moto logo
FC Moto
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Goed geholpen

Ik ontving de spullen heel snel, betaalde voor de bezorging, onderzocht alles. Ik vond de hulp die ik kreeg erg fijn, die heeft me goed geholpen met wat ik wilde!

Geplaatst op: 29-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Bjorn M.

9 / 10
5/5 3/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Isupcenter
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
TopSnowShop logo
TopSnowShop
1 beoordeling
9,5
VoetbalShirtsKoning logo
VoetbalShirtsKoning
4 beoordelingen
9,3
FC Moto logo
FC Moto
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Isupcenter een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Isupcenter. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Isupcenter actief?

Isupcenter is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) sport & fitness.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Isupcenter reviews? Dan kunt u naar de website van Isupcenter gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie