IXORG logo

IXORG reviews, ervaringen en beoordelingen

IXORG reviews, ervaringen en beoordelingen
500
IXORG logo
Website
IXORG
Categorie
Verzekeringen

Reviews en ervaringen Ixorg

Als jij je wilt verzekeren heb je ontzettend veel te kiezen. Dat geldt voor zowel de basisverzekeringen als voor ongevallen verzekeringen. Wat de ongevallenverzekering betreft zou je prima zaken kunnen doen met Ixorg. Om je een helder beeld te schetsen van wat Ixorg voor je kan betekenen hebben we de reviews en ervaringen op een rijtje gezet. Zo kun je aan de hand van deze extra informatie besluiten al dan niet ook voor Ixorg te kiezen.

Over Ixorg

Ixorg is aanbieder van een unieke ongevallenverzekering, die je verzekert voor schade aan gebit, fysio en of bij ziekenhuisopname. Ixorg is te combineren met elke basisverzekering. Met Ixorg kom je nooit voor heel grote uitgaven te staan, mocht er écht een keer iets gebeuren. Ixorg geldt als een aantrekkelijk en voordelig alternatief voor de aanvullende fysio- en tandartsverzekering. Ixorg is een initiatief van de KNMT en Infomedics.

Waarom kiezen voor Ixorg?

Met Ixorg verzeker jij je alleen voor de échte risico’s. Je kunt heel het jaar instappen en hebt geen aanvullende verzekering nodig en je komt niet voor onverwacht hoge zorgkosten te staan. Je bent met Ixorg tot 10.000 euro verzekerd voor je gebit na een ongeval of blessure en eveneens voor tot twintig fysiotherapiebehandelingen na een ongeval of blessure. Je kunt instappen wanneer je wilt als je kiest voor Ixorg. Bovendien krijg je bij een ziekenhuisopname direct 400 euro uitgekeerd. Door voor Ixorg te kiezen bespaar je in elk geval, het afsluiten van een aanvullende verzekering is doorgaans duurder.

Is Ixorg betrouwbaar?

Volgens de mensen die al gebruik maken van Ixorg heb je te maken met een zeer betrouwbare partner. De afspraken worden steeds keurig nagekomen en je kunt de verzekering van Ixorg inderdaad steeds prima combineren met elke basisverzekering. Daardoor verzeker jij je dus alleen voor de échte risico’s met deze verzekeraar. Ook de initiatiefnemers van deze ongevallenverzekering, KNMT en Infomedics, staan als zeer betrouwbaar te boek. Je kunt dus vertrouwen op Ixorg, want dat is gewoon een betrouwbare partner.

Klantenservice en klachten

Mocht je ondanks de informatie die je op de website van Ixorg vindt nog vragen hebben, dan kun je - ook als je een klacht hebt- gemakkelijk contact leggen. Dit kan via de servicedesk en via een e-mailformulier. Je kunt ook gewoon een e-mail sturen en telefonisch contact leggen met Ixorg. In alle gevallen zal getracht worden om de klacht snel uit de wereld te krijgen en dat lukt in vrijwel alle gevallen.

Wil jij ook beoordelen?

Nu jij een beter beeld hebt gekregen van wat Ixorg je kan bieden, kun je een verstandiger besluit nemen. Want de beoordelingen bieden je altijd informatie vanuit de praktijk. Nu je hebt ervaren dat reviews en ervaringen echt meerwaarde bieden, willen we je vragen voortaan ook een beoordeling achter te laten. Je doet er andere mensen een groot plezier mee en helpt ze echt bij het maken van de juiste keuze.

Reviews over IXORG
Gerelateerde bedrijven
nowinsure.com logo
nowinsure.com
2 beoordelingen
9
Helan logo
Helan
117 beoordelingen
2,9
Europ Assistance logo
Europ Assistance
4 beoordelingen
6,8
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over IXORG

Het bedrijf IXORG is geverifieerd door ons. De webshop IXORG is al sinds 2013 een betrouwbare partij om te bestellen. IXORG is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. IXORG maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van IXORG is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van IXORG te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van IXORG.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over IXORG
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
nowinsure.com logo
nowinsure.com
2 beoordelingen
9
Helan logo
Helan
117 beoordelingen
2,9
Europ Assistance logo
Europ Assistance
4 beoordelingen
6,8
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is IXORG een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over IXORG. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is IXORG actief?

IXORG is vooral actief in de categorie verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) zorgverzekeraars.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de IXORG reviews? Dan kunt u naar de website van IXORG gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie