Juwelier It's Beautiful logo

Juwelier It's Beautiful reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Juwelier It's Beautiful reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1224
Juwelier It's Beautiful logo
Website
its-beautiful.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Juwelier It's Beautiful

Ben je op zoek naar mooie sierraden om jezelf mee te verwennen of om aan iemand cadeau te geven? Dan is Juwelier It's Beautiful een interessante webshop om te bezoeken. Je vindt er namelijk een ruim assortiment. Wil je eerst zeker zijn van de betrouwbaarheid van het bedrijf? Bekijk dan op onze site de Juwelier It's Beautiful ervaringen!

Over Juwelier It's Beautiful

Juwelier It's Beautiful is één van de grootste online juweliers van Nederland. De webshop maakt onderdeel uit van Tiara Benelux”‹ B.V. en heeft medewerkers die goed opgeleid en ervaren zijn in het vakgebied. Dat wil dus zeggen dat je altijd advies kan krijgen als je er nood aan hebt. Het assortiment is ook erg uitgebreid. Je vindt er zowel damesjuwelen als herenjuwelen, sieraden voor kinderen en trouwringen. Je kan er dus terecht tijdens verschillende belangrijke momenten in je leven.

Over de kwaliteit hoef je ook niet te twijfelen bij Juwelier It's Beautiful, want je vindt er de beste merken, waaronder Tommy Hil­figer, Ania Haie, Ex­cellent Jewelry, enzoverder. De juwelen kunnen gegraveerd worden waardoor je ze nog zoveel bijzonderder maakt. Juwelier It's Beautiful heeft bovendien een showroom in Vroomshoop waar je de mooie sieraden kan bewonderen voordat je ze koopt.

Waarom kiezen voor Juwelier It's Beautiful

Ben je op zoek naar mooie trouwringen of wil je je partner verrassen met een prachtige ketting of een prachtig horloge? Dan is Juwelier It's Beautiful de plek om te vertoeven. Dankzij het uitgebreid assortiment vind je er zeker wat je zoekt. Juwelen zijn ideaal om aan iemand te schenken tijdens een speciaal moment, maar ze zijn ook fijn om jezelf mee te verwennen. Als je kiest voor de mooie exemplaren van Juwelier It's Beautiful kan je er ook lang genieten, want ze zijn stuk voor stuk van topkwaliteit.

Juwelier It's Beautiful biedt je ook de mogelijkheid om je juwelen te laten graveren, waardoor je er terecht kan voor een persoonlijk cadeautje om aan iemand te schenken. Denk daarbij aan een halsketting met een lieve inscriptie om aan je geliefde te schenken met Valentijn of je huwelijksverjaardag. Of wat dacht je van een armbandje met een mooie tekst voor Moederdag of een horloge met een persoonlijke boodschap voor Vaderdag? Er zijn mogelijkheden genoeg! In het assortiment vind je zelfs mooie armbanden waarmee je Make-A-Wish steunt. Daarnaast zijn er ook andere accessoires, zoals tassen, portemonnees en sierradendoosjes.

Is Juwelier It's Beautiful betrouwbaar?

Voordat je je aankopen doet bij Juwelier It's Beautiful wil je natuurlijk weten of de webwinkel wel betrouwbaar is. Dat is zeker zo, want Juwelier It's Beautiful is voorzien van het Thuiswinkel-keurmerk. Daarnaast heeft het bedrijf tal van positieve recensies en kan je er betalen op allerlei veilige manieren.

Klantenservice en klachten

Heb je al eerder sieraden gekocht bij Juwelier It's Beautiful en heb je klachten? Dan zijn er heel veel manieren om het bedrijf te contacteren. Zo is het mogelijk om te bellen, persoonlijk langs te gaan of het contactformulier op de website in te vullen. Maar je kan ook een chatgesprek opstarten of hen contacteren via e-mail of WhatsApp!

Wil jij ook beoordelen?

Twijfel niet om je Juwelier It's Beautiful beoordelingen bij ons achter te laten als jij al dingen gekocht hebt in deze webwinkel. Jouw review is namelijk een grote hulp voor anderen. Het helpt hen de goede en slechte kanten van Juwelier It's Beautiful ontdekken, waardoor ze te weten komen of dit voor hen de beste webshop is!

Reviews over Juwelier It's Beautiful
Gerelateerde bedrijven
Lief Leven logo
Lief Leven
0 beoordelingen
10
Juwelier Willems logo
Juwelier Willems
0 beoordelingen
10
Hannedetail logo
Hannedetail
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
8,2
80% zou hier weer kopen
5 beoordelingen
Goed geholpen in de winkel

Sieraden gekocht in de winkel van Cadeauwinkel Ommen. Wat zijn het fijne mensen die er werken en je wordt goed geholpen. Zelfs een klein cadeautje wordt nog zo feestelijk ingepakt. Kom zeker weer in Ommen.

Geplaatst op: 16-09-2023
Laatst bewerkt op: 16-09-2023
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Oorbellen kapot wel nieuwen ontvangen

Helaas gingen mijn oorbellen direct kapot, kan gebeuren. Ik heb een mailtje gestuurd waar heel snel en heel vriendelijk op gereageerd werd. Ik kreeg zonder problemen nieuwe opgestuurd. Geweldige service, dank jullie wel.

Geplaatst op: 18-08-2023
Laatst bewerkt op: 18-08-2023
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Zilveren armband besteld en binnen twee weken kapot.

Zilveren armband besteld en snel ontvangen. Binnen 2 weken is deze kapot gegaan gebroken en heb contact gehad met de klantenservice van It’s Beautiful en moest foto’s maken en doorsturen. Kon de armband opsturen voor garantie en ze hebben de armband voor mij gemaakt en moest alleen voor de reparatie betalen. Mijn vriendin kan de armband weer dragen. Het is netjes opgelost.

Geplaatst op: 18-11-2022
Laatst bewerkt op: 18-11-2022
Geschreven door: Y. V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Waardeloze service

Onze dochter van 11 heeft oorbellen besteld en betaald van haar zakgeld. Bij ontvangst bleken er zwarte vlekjes op de oorbellen te zitten. Wij hebben contact opgenomen met de klantenservice en kregen instructies om de oorbellen in dezelfde envelop retour afzender te sturen. Wij hebben de instructies opgevolgd, maar nu 1 maand later hebben wij het geld nog steeds niet teruggekregen. Wij krijgen van de klantenservice steeds te horen dat zij de oorbellen nog niet hebben ontvangen en ons daarom het geld niet terug willen geven. In plaats daarvan moeten wij maar zelf met de post contact opnemen waar de oorbellen zijn.
Hele slechte service dit.
Je volgt hun instructies op, en vervolgens schuiven ze het probleem op ons af.
Geen goed woord voor over en heel erg sneu voor onze dochter. Uiteraard hebben wij dan maar het zakgeld aan onze dochter teruggegeven zodat zij hier in ieder geval niet de dupe van wordt.

Geplaatst op: 05-10-2022
Laatst bewerkt op: 05-10-2022
Geschreven door: B. Thijssen T.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Mooie horloges

Dit is geweldig Ik vond een liefde voor horloges Ik vind het leuk dat je mooie horloges kunt krijgen voor een lage prijs en de wielen zijn het leukst het is een gok en je wint altijd goed

Geplaatst op: 05-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Mike O.

7 / 10
4/5 3/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Juwelier It's Beautiful
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Lief Leven logo
Lief Leven
0 beoordelingen
10
Juwelier Willems logo
Juwelier Willems
0 beoordelingen
10
Hannedetail logo
Hannedetail
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Juwelier It's Beautiful een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 5 beoordelingen geplaatst over Juwelier It's Beautiful. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,2 gekregen, waarbij 80% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Juwelier It's Beautiful actief?

Juwelier It's Beautiful is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) juweliers.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Juwelier It's Beautiful reviews? Dan kunt u naar de website van Juwelier It's Beautiful gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie