Kees Smit Tuinmeubelen logo

Kees Smit Tuinmeubelen reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Kees Smit Tuinmeubelen reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2153
Kees Smit Tuinmeubelen logo
Website
keessmit.nl
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Kees Smit Tuinmeubelen

Om goed van je tuin en van het buitenleven te kunnen genieten, is het fijn om te beschikken over goede tuinmeubelen. Ook een praktische tuintafel is ideaal als je graag buiten eet. En wat denk je van een grote en goede parasol? Deze is onmisbaar tijdens warme zomerdagen. Bij Kees Smit Tuinmeubelen kun je al deze producten bestellen. Maar wat is dit voor bedrijf? Wellicht ken je hen nog helemaal niet, maar zag je een prachtig ligbed op hun website. Voordat je daadwerkelijk een bestelling doet bij Kees Smit Tuinmeubelen wil je eerst kennis nemen van beoordelingen van andere klanten. Je bent dan precies op de goede pagina aangekomen. Wij hebben hier namelijk reviews van ander consumenten voor je op een rijtje gezet. Zo kun je zelf een weloverwogen beslissing nemen om wel of niet bij dit bedrijf te kopen.

Over Kees Smit Tuinmeubelen

Kees Smit Tuinmeubelen kent een zeer lange geschiedenis. Het is een echt familiebedrijf dat zelfs al uit 3 generaties bestaat. Opa Henk startte als marskramer. Dit gebeurde in 1942. Hij ging met paard en wagen langs zijn klanten, later met een Tempo Matador. In 1972 nam zoon Kees de winkel over. Hij had een mooi pand op een bedrijventerrein waar hij de producten verkocht. Hij specialiseerde zich steeds meer in de tuinmeubelen. In 2001 werd de website in leven geroepen. Zoon Henk nam de winkel in 2011 over van zijn vader. Kees Smit Tuinmeubelen is gelanceerd in 2012. De speerpunten van het bedrijf waren vanaf het allereerste begin een goede kwaliteit, een grote klanttevredenheid, de laagste prijsgarantie en het grootste assortiment tuinmeubelen in heel Europa. Vandaag de dag zijn dit nog steeds de belangrijkste speerpunten.

Waarom kiezen voor Kees Smit Tuinmeubelen

Als je shopt bij Kees Smit Tuinmeubelen, dan weet je zeker dat je veel keus hebt. Dat is prettig als je een mooi tuinset zoekt. Zo kun je ervoor zorgen dat het past bij jouw stijl en smaak, maar ook dat het valt binnen jouw budget. Deze winkel geeft aan dat ze op het gebied van tuinmeubelen het grootste assortiment van heel Europa in huis hebben. Er is op verschillende manieren een keuze te maken. Weet je al dat je een tuintafel van aluminium wilt, dan kun je daar direct op zoeken. Wil je een loungebank van een bepaald merk, dan vind je die ook met een aantal muisklikken. Kees Smit Tuinmeubelen biedt ook diverse producten aan om je tuinspullen in op te bergen. Op die manier gaan bijvoorbeeld je tuinkussens jaren langer mee en heb je altijd een handige oplossing om ze netjes op te ruimen. Je hebt, nadat je bestelling bezorgd is, nog 30 dagen de tijd om eventueel te kiezen voor retourneren. Boven een bedrag van 150,- euro worden de spullen gratis op het afleveradres bezorgd.

Is Kees Smit Tuinmeubelen betrouwbaar?

Over de betrouwbaarheid van Kees Smit Tuinmeubelen zullen de meeste mensen zich niet snel zorgen maken. Deze winkel verkoopt al heel wat jaren met veel succes tuinmeubilair en aanverwante artikelen. De shop is door heel wat klanten beoordeeld. Bijna jaarlijks stijgt het gemiddelde klantbeoordelingscijfer. Inmiddels staat dit op een 9,3. Meer dan 7000 beoordelingen zijn er inmiddels gegeven. Het mooie is dat Kees Smit Tuinmeubelendit succes deelt met het hele team. Elke medewerker en ook de transporteurs kregen een taart thuisbezorgd.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van Kees Smit Tuinmbeulen zit uitstekend in elkaar. Zoek je bijvoorbeeld een mooi ligbed, dan wordt er meteen gevraagd of je eventueel hulp nodig hebt. Een medewerker beantwoordt je vraag of gaat meteen even voor je op zoek naar een oplossing. Verder zie je op de site duidelijke informatie over onder andere het bestelproces, klachten, onderhoud van de producten enzovoort. Je kunt het niet bedenken of er is al wel een antwoord voor je bedacht. Verder kun je altijd even bellen of mailen met iemand van het team.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met Kees Smit Tuinmeubelen? Kocht je ooit een loungeset bij hen? Hoe beoordeel je dit product en de klantenservice? Ben je tevreden over deze shop? Beschrijf dit in een recensie en help op die manier andere consumenten. Door middel van jouw review weten andere mensen wat voor bedrijf Kees Smit Tuinmeubelen is en wat ze kunnen verwachten als ze daar een bestelling doen.

Reviews over Kees Smit Tuinmeubelen
Gerelateerde bedrijven
Lampenlicht logo
Lampenlicht
25 beoordelingen
7,3
Terapy logo
Terapy
2 beoordelingen
9,5
MOOWY logo
MOOWY
3 beoordelingen
8,7
Gerelateerde blogartikelen
8
72% zou hier weer kopen
8 beoordelingen
Onze beoordeling over Kees Smit Tuinmeubelen

Het bedrijf Kees Smit Tuinmeubelen is geverifieerd door ons. De webshop keessmit.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Kees Smit Tuinmeubelen is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Kees Smit Tuinmeubelen maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Kees Smit Tuinmeubelen is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van keessmit.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Kees Smit Tuinmeubelen.

Geplaatst op: 22-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Onbetrouwbare business

Kees Smit tuinmeubelen, prachtige showroom en prima geholpen. Aflevering echt waardeloos, stoelen en tafelpoot werden afgeleverd, het blad was nergens te vinden. Wij zouden gebeld worden, niet dus. Keer op keer gebeld en elke keer een andere leugen. een paar dagen voor onze vakantie werd het blad geleverd. Wij vroegen om een factuur en deze zou gemaild worden, wederom geen gehoor van kees smit. Behalve toen wij terug kwamen van vakantie middels een brief van de deurwaarder. Gelijk betaald.
In conclusie, een leugenachtige business en niet te vertrouwen. Als je bedonderd wilt worden moet je daar zijn.

Geplaatst op: 13-10-2022
Laatst bewerkt op: 13-10-2022
Geschreven door: René K.

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Prima service

Heel fijn geholpen door klantenservice. Alles geleverd zoals afgesproken. Fijn bedrijf

Geplaatst op: 20-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ankie V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Spookbedrijf?

Keessmit is bijzonder snel met geld incasseren. Orderbevestiging komt ook aan. Maar dan wordt het stil. Geen levering binnen de beloofde termijn. Telefoon wordt niet beantwoord. Op e-mail probeert men binnen 10 dagen te reageren. Volgens mij kan dit niet slechter en onbetrouwbaarder. Wat een dramatisch bedrijf. Ben bang dat ik mijn geld kwijt ben en er niets voor terug ga krijgen.

Geplaatst op: 07-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: René

5 / 10
4/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Fijne tuinbank gekocht

ik heb een mooie tuinbank gekocht bij kees smit. de website is fijn in gebruik en kon er zonder te veel moeite een mooie bank kopen. ik ga nu opzoek naar een mooie parasol voor de zomer. laat de zon maar komen!!!!!

Geplaatst op: 04-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Patrick K.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Fijn en deskundig geholpen

We zijn heel prettig en deskundig geholpen door Diana bij Kees Smit. We zijn uitstekend geslaagd!

Geplaatst op: 18-02-2019
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Klantenservice met onvoldoende mogelijkheden

Het is niet meer van deze tijd dat een klantenservice van een organisatie als Kees Smit niet kan overleggen met andere interne afdelingen of externe dienstverleners om een urgente klacht zo snel mogelijk op te lossen. Dit is vervelend voor de medewerkers van de klantenservices en het levert ontevreden of minder tevreden klanten op. Niet goed voor een bedrijf wat het beste wil zijn in klanttevredenheid.

Geplaatst op: 09-08-2018
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Peter S.

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Super goed geholpen

Vanmiddag een heel mooi tuinset gekocht,
Wij zijn heel goed geholpen door Henk.

Alle lof voor jullie mooie bedrijf en uitstekende service. een dikke 10

Vriendelijke Groet Fam Wessels en Guus Jonker.

Geplaatst op: 12-07-2016
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Fam W.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Kees Smit Tuinmeubelen
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Lampenlicht logo
Lampenlicht
25 beoordelingen
7,3
Terapy logo
Terapy
2 beoordelingen
9,5
MOOWY logo
MOOWY
3 beoordelingen
8,7
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Kees Smit Tuinmeubelen een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 8 beoordelingen geplaatst over Kees Smit Tuinmeubelen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 72% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Kees Smit Tuinmeubelen actief?

Kees Smit Tuinmeubelen is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) meubels en tuin.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Kees Smit Tuinmeubelen reviews? Dan kunt u naar de website van Kees Smit Tuinmeubelen gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie