KluizenWinkel.com logo

KluizenWinkel.com reviews, ervaringen en beoordelingen

KluizenWinkel.com reviews, ervaringen en beoordelingen
838
KluizenWinkel.com logo
Website
KluizenWinkel.com
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen KluizenWinkel.com

We kunnen ons prima voorstellen dat je graag in het bezit bent van een kluis voor jouw waardevolle spullen. Als je hecht aan kwaliteit, dan zou je kunnen overwegen om zaken te gaan doen met KluizenWinkel.com. Tussen het brede aanbod is vast en zeker ook de voor jou ideale kluis beschikbaar. Om daar meer zekerheid over te krijgen, hebben we de reviews en ervaringen doorgenomen en hebben we de belangrijkste elementen er voor je uitgehaald. Vervolgens is het aan je zelf om al dan niet te beslissen om ook voor de producten van KluizenWinkel.com te kiezen.

Over KluizenWinkel.com

Aan de wieg van KluizenWinkel.com stonden dezelfde studenten die eerst tonerwinkel.nl oprichtten. Ondertussen hebben de afgestudeerde mannen liefst zeven webshops in hun bezit, waaronder dus KluizenWinkel.com. De specialist in kluizen en gerelateerde producten is er vanaf 2001. KluizenWinkel.com staat voor de verkoop van kluizen in de breedste zin van het woord. Je koopt er kluizen voor thuisgebruik en zeker ook voor zakelijk gebruik. KluinzenWinkel.com staat bekend om de expertise, kennis die het bovendien graag met de klant wil delen.

Waarom kiezen voor KluizenWinkel.com?

Mensen die voor kwaliteit kiezen en die ook echt wat te kiezen willen hebben als het om kluizen gaat, kiezen steeds vaker voor deze specialist. Bij KluizenWinkel.com kun je prima binnenstappen wanneer je zoekt naar een brandwerende kluis, een inbraakwerende kluis, afstortkluizen en brievenbussen, zoals je er ook alleen de beste geld verwerkingsmachines aan kunt schaffen, net als speciale sleutelkluizen en wapenkluizen. Heeft KluizenWinkel.com het niet, dan vind je het echt nergens. Nog een reden om juist zaken te doen met deze specialist is het feit dat de producten steeds gratis verzonden worden binnen Nederland en België. Een mooie meevaller, toch?

Is KluizenWinkel.com betrouwbaar?

Volgens de mensen die al eens een kluis kochten bij de specialist, is sprake van een zeer betrouwbare partner. Dat blijkt onder meer ook wel uit het feit dat KluizenWinkel.com in het bezit is van een Webshop Keurmerk, iets dat alleen voor de beste webshops is weggelegd. De betrouwbaarheid wordt ook nog eens onderstreept vanwege het feit dat zo goed als alle klanten van de onderneming de producten van harte aanbevelen. Het vertrouwen van de specialist in kluizen in de klanten is ook al groot. Zo wordt de mogelijkheid geboden om achteraf te betalen. Waar zie je dat eigenlijk nog? De levertijden zijn eveneens betrouwbaar en je vindt alle bedrijfsgegevens van de onderneming op internet. Over transparantie gesproken.

Klantenservice en klachten

Hoewel we niet één keer een klacht tegenkwamen in de recensies van KluizenWinkel.com, word je wel de mogelijkheid geboden om een klacht bij de onderneming neer te leggen. Dit kun je schriftelijk doen, het adres staat gewoon op de website namelijk. Ook kun je bellen en mailen met de specialist in kluizen. Je kunt de ontwikkelingen rondom de expert in kluizen ook nog volgen via onder meer de social media kanalen Facebook, Twitter en Instagram. Omdat er steeds opnieuw nieuwe en betere kluizen in de markt worden gezet, is dat laatste zeer zeker de moeite waard.

Wil jij ook beoordelen?

De kans dat je precies het juiste product koopt word groter wanneer je eerst de recensies en beoordelingen van bestaande klanten gelezen hebt. Ze bieden vooral onafhankelijke informatie en die info kan je echt verder helpen bij het maken van de juiste keuze. Daarom verzoeken wij je om voortaan ook een recensie te schrijven. Het is echt maar een kleine moeite, je doet er andere mensen echter een heel erg groot plezier mee.

Reviews over KluizenWinkel.com
Gerelateerde bedrijven
vtwonen logo
vtwonen
2 beoordelingen
7,3
Ongediertewinkel.nl logo
Ongediertewinkel.nl
5 beoordelingen
5,4
VerfonlineXL logo
VerfonlineXL
3 beoordelingen
9,3
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Super goede ervaring

We hebben echt een super goede ervaring gehad met dit bedrijf. Ze leveren uitstekend advies op maat en er is voldoende mogenlijkheid om uit te kiezen. De levering van alle producten was ook erg snel en correct.

Geplaatst op: 29-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jonathan N.

9 / 10
5/5 3/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over KluizenWinkel.com
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
vtwonen logo
vtwonen
2 beoordelingen
7,3
Ongediertewinkel.nl logo
Ongediertewinkel.nl
5 beoordelingen
5,4
VerfonlineXL logo
VerfonlineXL
3 beoordelingen
9,3
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is KluizenWinkel.com een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over KluizenWinkel.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is KluizenWinkel.com actief?

KluizenWinkel.com is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) huis en bouwen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de KluizenWinkel.com reviews? Dan kunt u naar de website van KluizenWinkel.com gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie