KunststofKozijnenGroothandel logo

KunststofKozijnenGroothandel reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
KunststofKozijnenGroothandel reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
852
KunststofKozijnenGroothandel logo
Website
kunststofkozijnengroothandel.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen KunststofKozijnenGroothandel

Ben je op zoek naar kozijnen? Dan spreekt het voor zich dat je hier bij voorkeur een specialist voor inschakelt. KunststofKozijnenGroothandel is een bedrijf dat zich sterk maakt over de nodige kennis en de nodige voorraad te beschikken om bij eender welke situatie van dienst te zijn. Maar klopt dat ook echt? Zijn de ervaringen met KunststofKozijnenGroothandel overwegend positief of net niet? Wat zijn de beoordelingen van hun klanten? Hoe schatten zij de kwaliteit van de producten in? Op deze pagina vind je reviews over KunststofKozijnenGroothandel op één handige locatie terug. Zo weet je meteen of KunststofKozijnenGroothandel een goede fit is of niet!

Over KunststofKozijnenGroothandel

KunststofKozijnenGroothandel is een webshop die gespecialiseerd is in de verkoop van kozijnen. In tegenstelling tot veel andere webshops is er echter wel heel wat ervaring in het werkveld aanwezig bij KunststofKozijnenGroothandel. Het bedrijf werd immers opgericht in 2006 als specialist in elektrotechniek en klein timmerwerk. In 2008 werd gestart met de verkoop van kunststof kozijnen en door de jaren heen is dat de belangrijkste activiteit geworden. Belangrijk om te weten is dat in de beginjaren de montage van de kozijnen nog steeds door het team achter de webshop werd uitgevoerd. Je hebt dus effectief met specialisten te maken. Naast deze kennis mikt KunststofKozijnenGroothandel vooral op het betaalbaar houden van de producten en op transparantie en eerlijk zaken doen. Dat is ook de reden waarom er geen dure showroom is en je ook niet met verkopers te maken zult hebben. Bij KunststofKozijnenGroothandel kom je uitsluitend in contact met vakmannen met jarenlange ervaring in de praktijk.

Waarom kiezen voor KunststofKozijnenGroothandel?

Bij KunststofKozijnenGroothandel vind je een ruim assortiment aan kunststof kozijnen tegen een betaalbare prijs. Op de website vind je overigens ook heel wat informatie terug over kunststof kozijnen en hoe je ze ook zelf kunt plaatsen. Daarnaast is er altijd een actie van de maand waarbij je kozijnen aan een hoge korting op de kop kunt tikken en vind je kozijnen voor zowel ramen als deuren terug. Bijzonder is dat je bij KunststofKozijnenGroothandel ook terecht kunt voor op maat gemaakte kozijnen. Voor dergelijke aangepaste wensen kan een offerte op maat gemaakt worden die je binnen 48 uur na aanvraag krijgt en uiteraard zonder aankoopverplichting. Heb je een keuze kunnen maken? Dan kan je de levering van jouw bestelling verwachten tussen de drie en de acht weken na de bestelling zelf. De exacte levertermijn hangt echter af van product tot product en zal altijd worden medegedeeld bij bestellingen. De verzendkosten bedragen dertig euro per bestelling in Nederland en zestig euro per bestelling in België.

Is KunststofKozijnenGroothandel betrouwbaar?

Nieuwe kozijnen zijn altijd een investering. Niet meer dan logisch dus dat je graag eerst even controleert of de website wel betrouwbaar is. Dat is absoluut het geval. Zo kan je veilig betalen in de vertrouwde omgeving van je eigen bank en verloopt de verbinding op basis van het SSL-protocol. Zo beschikt KunststofKozijnenGroothandel over een eigen klantenservice en kan je op de website ook heel wat contactgegevens terugvinden. Daarenboven kan KunststofKozijnenGroothandel uitpakken met heel wat certificaten en kwaliteitslabels die niet alleen de kwaliteit van de producten verzekeren maar ook van de service. Niet toevallig is KunststofKozijnenGroothandel aangesloten bij het bekende keurmerk Stichting Webshop Keurmerk. Er is dus geen enkele reden om geen vertrouwen in KunststofKozijnenGroothandel te hebben.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van KunststofKozijnenGroothandel kan je aanspreken voor advies, voor offertes en om een probleem op te lossen of een klacht te behandelen. De klantenservice kan je contacteren aan de hand van het contactformulier op de website, door telefonisch contact op te nemen of door een mail te sturen. Bij klachten of technische vragen wordt er gevraagd om deze bij voorkeur per mail te sturen. In de regel krijg je binnen enkele werkdagen een antwoord van de klantenservice. Is de voorgestelde oplossing niet naar wens? Dan kan je de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk inschakelen. In uiterste gevallen kan het geschil ook voorgelegd worden aan de Geschillencommissie wiens uitspraak uiteraard bindend is.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij de trotse bezitter van enkele kozijnen van KunststofKozijnenGroothandel? Of was het een aankoop die niet te herhalen valt? In beide gevallen zijn wij op zoek naar jouw mening, jouw ervaring en jouw beoordeling van KunststofKozijnenGroothandel. Schrijf op deze pagina een review over het bedrijf en vertel ons iets meer over de kwaliteit van de producten, het niveau van de service en de duur van de levertijd.

Reviews over KunststofKozijnenGroothandel
Gerelateerde bedrijven
Gereedschapspecialist.nl logo
Gereedschapspecialist.nl
0 beoordelingen
10
Conrad logo
Conrad
9 beoordelingen
7,1
Ongediertewinkel.nl logo
Ongediertewinkel.nl
5 beoordelingen
5,4
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Snelle reactie

We hebben recent ons huis verboud en met deze site hebben we de metingen doorgegeven en we zijn daarna super snel geholpen. Echt een aanrader!

Geplaatst op: 17-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Floris V.

8 / 10
3/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over KunststofKozijnenGroothandel
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Gereedschapspecialist.nl logo
Gereedschapspecialist.nl
0 beoordelingen
10
Conrad logo
Conrad
9 beoordelingen
7,1
Ongediertewinkel.nl logo
Ongediertewinkel.nl
5 beoordelingen
5,4
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is KunststofKozijnenGroothandel een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over KunststofKozijnenGroothandel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is KunststofKozijnenGroothandel actief?

KunststofKozijnenGroothandel is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) huis en bouwen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de KunststofKozijnenGroothandel reviews? Dan kunt u naar de website van KunststofKozijnenGroothandel gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie