Maxshopping logo

Maxshopping reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Maxshopping reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
870
Maxshopping logo
Website
Maxshopping
Categorie
Wonen

Reviews en Ervaringen Maxshopping.nl

Je interieur zegt veel over jezelf, zeggen ze wel eens. En dat klopt ook wel. Dus ben jij ook vast op zoek naar meubels die bij je passen. Wil je een ruime keuze hebben om zo te weten wat je wel en wat je niet mooi vindt en om zo precies dat meubelstuk te vinden welke bij jouw smaak past? Maxshopping.nl heb je blijkbaar ondertussen al gevonden om je daarbij te helpen. En je hebt allang gezien dat je hier aan het juiste adres bent qua aanbod. Maar dan komt de grote vraag: is Maxshopping.nl wel de webshop die bij je past? Hoe betrouwbaar zijn ze? Zijn er recensies te vinden die je daarbij kunnen helpen? En wat voor bedrijf is Maxshopping eigenlijk? Hoe werkt de klantenservice bij eventuele klachten? Maken ze wel waar wat ze zeggen? Lees hier meer over het bedrijf én leer van de ervaringen van anderen. De reviews van kopers die je voorgingen vind je hier, maar ook jij kunt hier jouw eigen beoordeling geven.

Over Maxshopping.nl

Maxshopping.nl is een online woonwarenhuis sinds 2006 met een uitgebreid assortiment op het gebied van wonen. Verlichting, bedden, meubels, woonaccessoires en zelfs keukentrolleys of badkranen zijn hier te koop. En dat is nog lang niet alles. Door de onorthodoxe manier van werken wil het bedrijf zich nogal eens onderscheiden van andere webshops. De werkwijze is dan ook nuchter te noemen, zonder overtollige poespas. De mensen zijn betrokken en reëel. Maxshopping.nl werkt op een nuchtere Nederlandse manier, maar met producten vanuit de hele wereld. Het bedrijf levert zijn duurzame goederen niet alleen aan particulieren. Ook bedrijven weten Maxshopping te vinden. Via de site kan je ook een blog lezen, waardoor je nog meer inspiratie op kunt doen.

Waarom kiezen voor Maxshopping.nl

Maxshopping.nl heeft een aanbod die grofweg is in te delen in drie stijlen: trendy, modern en basic. Daardoor is er voor ieder interieur passende meubels of accessoires te vinden. De website wordt dagelijks bijgewerkt, zodat de consument snel en duidelijk kan vinden wat het zoekt en hier inspiratie voor op kan doen. De artikelen zijn duurzaam en kwalitatief hoogwaardig. Ze worden bij je thuisgebracht zonder afleverkosten! Betalen kan eenvoudig vooraf via IDEAL, maar ook achteraf met PIN of contant! Een aanbetaling is zelfs niet nodig. Twee weken kan je bekijken of je de aankoop wel wilt houden. Hierdoor is kopen op afstand van mooie meubels meteen niet eng meer”¦

Is Maxshopping.nl betrouwbaar?

Maxshopping.nl bestaat al sinds 2006 en is Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd. Dat krijg je niet als je niet deugt als webshop. Daarnaast dragen ze ook de titel Klasse Shop van Beslist.nl. Betalen kan zelfs achteraf wat ook al genoeg zegt over de betrouwbaarheid van het bedrijf.

Klantenservice en klachten

Maxshopping.nl heeft een persoonlijke klantenservice die tot je beschikking staat van maandag t/m vrijdag van 09:00 t/m 17:00 uur. Het kleine team probeert zo correct mogelijk jouw klachten of vragen te behandelen. Mailen en faxen kan ook. Het team probeert hun service steeds beter te maken. En afspraak is afspraak, dat vinden ze niet meer dan logisch.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij iets gekocht bij Maxshopping.nl? Laat anderen weten wat jouw ervaringen zijn! Was je kast wel zo stevig als je verwachtte? Heb je iets gehad aan de adviezen die ze je misschien gegeven hebben? Werd de bestelling echt zo snel gebracht als ze aangaven? Heb je contact gehad met de klantenservice: hoe verliep dat? Vertel hier hoe jij deze webshop wilt beoordelen. Raad jij anderen aan om hier hun bed te kopen? Door hier te vertellen wat jij hebt meegemaakt met dit bedrijf, kunnen geïnteresseerden hierdoor een juiste indruk krijgen van Maxshopping.nl en daardoor beslissen of ze wel of niet hier iets willen kopen. Want eigenlijk is niets zo duidelijk als de ervaringen van andere kopers. Maar ook tips voor het bedrijf zelf kan je achterlaten via een review!

Reviews over Maxshopping

Gerelateerde bedrijven

Art & Craft logo
Art & Craft
2 beoordelingen
9,5
Fotogeschenk logo
Fotogeschenk
3 beoordelingen
5,3
Yumeko logo
Yumeko
4 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

4,5
31% zou hier weer kopen
14 beoordelingen
Ervaringen met Maxshopping

Het bedrijf Maxshopping is geverifieerd door ons. De webshop Maxshopping is al sinds 2009 een betrouwbare partij om te bestellen. Maxshopping is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Maxshopping maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Maxshopping is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Maxshopping te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Waardeloos. Oplichters zijn het!!

In november 2021 een kast besteld. Zou binnen 2weken geleverd worden. Niets ghad ook geen bericht.na een maad heb ikgebeld. het zou nog 2weken duren . Om een lang verhaal kort te maken ; ik heb de kast niet ontvangen. Infebruari heb ik gezegd dat ik het geld terug wil.Dit zou binnen 2 weken teruggestort worden. Is tot nu toe niet gebeurd. Op mijn vele telefoontjes en emails wordt niet gereageerd. Nu ga ik verdere stappen ondernemen! Ik laat het er niet bij zitten! Ik werk hard voor mijn geld!

Geplaatst op: 08-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Dramatisch

In mei 2 kasten besteld. Uiteindelijk na veel initiatief van mijn kant in oktober de ene kast ontvangen. Iedere keer ontvangen ze de kast over 2 weken in het magazijn. De tweede kast is er nu nog niet. De order is nu geannuleerd en terugbetaling zou gedaan worden. Dus niet. Trap er niet in!

Geplaatst op: 22-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Niet doen, tenzij je je graag geld weggooit.

Een maand na verstrijken van de levertijd heb ik de bestelling geannuleerd. Nu, 7 weken later heb ik nog niets ontvangen.

Geplaatst op: 08-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechtste service ooit

Ik had een ladekast besteld en betaald op 11/12 maar op 13/12 kreeg ik een mail dat het uitverkocht was bij de leverancier en niet meer leverbaar was en of ik iets anders wou of wou annuleren. Een alternatief hadden ze niet in de shop dus vroeg ik annulatie van de bestelling. Het geld zou binnen de 14d. op mijn rekening staan (wel heeel ruim gerekend en vond dit al verdacht). Meer als 2weken later, niks gestort. Na wat over en weer gemail en loze beloftes kwam het bedrag (218,95€) maar niet terug. Ik heb toen webshop keurmerk ingeschakeld en bij wonder ging het bedrag tl vrijdag (28 januari zitten we ondertussen al) op de rekening staan. Rekening check, niks gestort, wat te verwachten was. Maar dan toch uiteindelijk is het geld gestort de maandag erop, 31 januari. De weg naar gerechtelijke stappen lag open.
Hou het veilig en koop niet bij deze shop, heel onbetrouwbaar

Geplaatst op: 31-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Gino B.

4 / 10
5/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
NOOIT meer bij hun bestellen

Ik heb 13-08-2021 een kast besteld, zou normaal 10-15 werk dagen geleverd worden. Iedere keer wel een andere smoes en de levering word keer op keer 2wkn verlengt. Ik heb 4 februari 2022 maar de bestelling geanuleerd, nu al weer 3 wkn aan het wachten op mijn eigen geld, terwijl het normaal binnen 2 wkn terug geboekt op mijn rekening zijn. Mense trap er niet in!!! Je kan fluiten na je bestelling maar ook naar je eigen geld!!!

Geplaatst op: 25-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Kim H.

5 / 10
2/5 3/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ik bestel hier nooit meer!!

Begin december kasten besteld.
Het is nu zometeen maart. Nooit iets ontvangen en vaak gebeld. Ze zeggen dat je teruggebeld word maar dat is enkel een illusie..

Er is een algemene mail rond gegaan dat ze voorlopig niets kunnen leveren.
Maar op de website kun je gewoon bestellen.
Ze pikken je geld en daarna is het lekker jou probleem.
Aardige mensen aan de telefoon maar niet te vertrouwen.
Vreselijk dat dit zo kan..
Onze centen zijn gevlogen..

Geplaatst op: 15-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Helemaaaal slechtt!!!!

ik heb in oktober een bestelling (wandkast) geplaatst. Het zou binnen 4 weken komen maar is niet gekomen. ik heb bijna elkedag gebeld en ze zeggen dat het volgende week gaat komen..elke keer hetzelfde verhaal eind volgende week komt het...uiteindelijk heb ik de bestelling geannuleerd en nuu wacht ik 2 maanden op mijn geld..volgende week gaan zij het terug storten..bel ik weer zeggen ze weer hetzelfde verhaal volgende week komt het...duss ik wil naar iedereen zeggen als je iets van maxshopping wilt kopen denk goed na..heel slechte ervaring gehad met slechte contact..

Geplaatst op: 22-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
PAS OP VOOR DEZE MENSEN!! Trap er niet in!!

Van alle winkels waar ik ooit online spullen heb gekocht is maxshopping toch wel 1 van de beroerdste. 16 december 3 kasten besteld. Levertijd 3-15 werkdagen. Het is nu bijna maart..
Begin februari de order geannuleerd en de betaling zou asap terug overgemaakt worden.
Op mail word niet meer gereageerd en op de telefoon word je van het kastje naar de muur gestuurd. Ik heb het idee dat ze falliet zijn en je daarom aan het lijntje houden. Vooralsnog geen terugbetaling en ik vraag me ten zeerste af of ik die ruim 550 euro nog wel terug ga zien.
Trap er niet in mensen. Je kunnen gewoon niets meer leveren..

Geplaatst op: 15-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
5/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Verschrikkelijk, mensen koop hier niets!!!!!!!!

op 2 oktober bureau besteld
2 maanden aan het lijntje gehouden (ja buro komt volgende week binnen)
niets ontvangen
op 27 november bestelling geannuleerd.
op 29 november annulering bevestiging en toezegging terugstorten bedrijf
half januari 2022 nog niets ontvangen, ondanks herhaaldelijk aandringen
nu rechtsbijstand ingeschakeld
schande dit

Geplaatst op: 14-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Marielle J.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Geen levering product volgens aangegeven levertijd en geen reactie op terugbelverzoek

Via beslist.nl een bovenkastje besteld bij maxshopping. Het bestellen ging goed en kreeg keurig een bevestiging. Verwachte levertijd is 3 weken. We zijn inmiddels 5 weken verder en het kastje is nog niet geleverd. 2x gebeld en een vrienlelijke medewerkster aan de lijn gekregen.
Zij gaf steeds aan de collega's die mij konden helpen bezet waren en dat ik terug zou worden gebeld
Dit moet nog steeds gebeuren (3 dagen) na het laatste telefoon gesprek.
Kort om redelijk gefrustreerd.

Geplaatst op: 26-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Peter V.

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Top

We hebben een kast besteld. Binnen de afgesproken tijd hebben wij de bestelling ontvangen.

Geplaatst op: 20-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jelle B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Slecht

Op 22 juli 2021 een eenpersoonsbed besteld en via Ideal betaald maar geen bevestiging ontvangen. Ik moest daar zelf contact over opnemen. Het duurde geruime tijd voordat ik een mailtje kreeg met een pro forma factuur. Het is inmiddels 30 augustus en niets, niets, niets, terwijl de beloofde leveringstermijn 10-15 werkdagen zou zijn. De laatste keer dat ik belde (na een aantal pogingen eerder), werd naar mijn e-mailadres en telefoonnummer gevraagd en vervolgens geen enkele reactie. Ik ga nu een verzoek (eis?) indienen voor teruggave van mijn betaling.

Geplaatst op: 30-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Hans V.

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Snelle levering

Alles is afgeleverd binnen 7 dagen zoals afgesproken was. Ik vond het ook erg netjes dat ik werd gevraag wanneer het mij het best uitkwam. Op de dag zelf werd nog even gemeld wanneer ze ongeveer voor mijn deur zouden staan.

Geplaatst op: 08-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Cas D.

8 / 10
3/5 4/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Maxshopping


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Art & Craft logo
Art & Craft
2 beoordelingen
9,5
Fotogeschenk logo
Fotogeschenk
3 beoordelingen
5,3
Yumeko logo
Yumeko
4 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Maxshopping een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 14 beoordelingen geplaatst over Maxshopping. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4,5 gekregen, waarbij 31% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Maxshopping actief?

Maxshopping is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) meubels , woonaccessoires , koken & tafelen , sanitair en slaapcomfort.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Maxshopping reviews? Dan kunt u naar de website van Maxshopping gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie