Miky logo

Miky reviews, ervaringen en beoordelingen

Miky reviews, ervaringen en beoordelingen
1421

Miky ervaringen

Miky is voor jouw misschien een onbekende online shop. Dit maakt het soms wat onzeker om hier je bestelling te plaatsen. Gelukkig kan je hier de ervaringen lezen van klanten die al eerder een bestelling geplaatst hebben bij Miky. Door de ervaringen van andere te lezen krijg je een idee wat je kan verwachten qua service. Heb je zelf laatst een bestelling geplaatst bij Miky? Wij horen heel graag wat jouw ervaring was in een review. Zo kan je jouw mening delen met andere potentiële klanten bij Miky.

Over Miky

Miky is een online deal website dit wil zeggen dat er een speciale deal wordt samengesteld waar jij tijdelijk van gebruik kan maken. Hierbij kan je kiezen uit een GSM, Energie of tablet deal. Bijvoorbeeld een inruilkorting op je nieuwe telefoonabonnement of gewoon de laagste prijsgarantie voor je nieuwe smartphone. Voor slechts een paar tientjes per maand kan je dan gebruik maken van een smartphone. Ondanks de scherpe kortingen zijn ze altijd gewoon 24 maanden en niet slechts de eerste drie maanden. Zelfs het overstappen naar een andere dienst wordt door Miky voor je geregeld.

Energie deal.

Naast een GSM deal kan je bij Miky ook terecht voor een energie deal. Miky regelt niet alleen een laag contract bij je nieuwe provider, maar zorgt ook nog eens voor een gratis tablet of smartphone. Je krijgt zo tenminste iets terug voor het afsluiten van een nieuw energieabonnement Dit soort aanbiedingen zet Miky altijd voor je op een rijtje. Er zijn zelfs energiemaatschappijen met spaarprogramma’s. Hierbij spaar je door klant te worden en te blijven iedere maand punten. Deze punten kan je inleveren voor leuke producten zoals een nieuwe smartphone of misschien wel een Apple tablet.

Tablet deal.

Miky kan eventueel ook een gratis tablet voor je regelen. Vaak is het een combi deal waarbij je bij het afsluiten van een nieuw telefoonabonnement gratis een tablet cadeau krijgt. Mocht je nog een telefoonabonnement hebben dan helpt Miky je met overstappen. Dankzij de overstapservice wordt alles voor je geregeld en kan je een oud nummer gewoon behouden. Uiteraard is het abonnement met 24 maanden korting, waardoor je voordelig gebruik kan maken van je gratis tablet bij een telefoonabonnement.

Gerelateerde bedrijven
Art & Craft logo
Art & Craft
5 beoordelingen
7,2
Proximus logo
Proximus
77 beoordelingen
3,5
Scarlet logo
Scarlet
32 beoordelingen
4,8
Gerelateerde blogartikelen
8,5
100% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Onze beoordeling over Miky

Miky is geverifieerd door ons expert team. De webshop Miky bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Miky lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Miky. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Miky is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van Miky te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Miky.

Geplaatst op: 15-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Super scherpe dealtjes

Echt een aanrader, kan niet anders zeggen. Er zijn heel veel scherpe deals en je moet er wel snel bij zijn. Dus dagelijks checken zoals ik ook doe en je pakt veel voordeeltjes.

Geplaatst op: 28-11-2015
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Robert J.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Beperkt aanbod maar wel aantrekkelijk

De site is een combinatie van drie sites eigenlijk. Ik was opzoek naar een telefoon en ze hebben daar een aparte pagina voor. Ze hebben wel goede aanbiedingen maar weinig keuze naar mijn idee. Daarom ben ik verder gaan kijken. Wil wel kunnen vergelijken namelijk.

Geplaatst op: 16-11-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jos

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Lekker goedkoop

Heb een nieuwe toestel via Miky lekker snel binnen en zonder problemen! Helemaal super

Geplaatst op: 12-11-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Miky
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Art & Craft logo
Art & Craft
5 beoordelingen
7,2
Proximus logo
Proximus
77 beoordelingen
3,5
Scarlet logo
Scarlet
32 beoordelingen
4,8
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Miky een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Miky. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Miky actief?

Miky is vooral actief in de categorie energie aanbieders en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) simonly en telefonie.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Miky reviews? Dan kunt u naar de website van Miky gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie