MissSteel logo

MissSteel reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

MissSteel reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
877
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over MissSteel

Ons team van experts heeft MissSteel geverifieerd op een aantal punten. De webshop van MissSteel bestaat al sinds 2012 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. MissSteel is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

MissSteel is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van MissSteel. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van MissSteel.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Kon niet beter!

Bestelling snel in huis en snel verzonden. Alles was erg discreet verpakt en het was ook al een dag later in huis. Het pakket was ook stevig verpakt en de producten zijn goed aangekomen. Het kan bijna niet beter!

Geplaatst op: 20-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
5/5 5/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over MissSteel


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Toysforjoy logo
Toysforjoy
2 beoordelingen
9,5
Erovibes logo
Erovibes
3 beoordelingen
7,7
Condoomfabriek logo
Condoomfabriek
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is MissSteel een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over MissSteel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is MissSteel actief?

MissSteel is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) seksshops en erotische shops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de MissSteel reviews? Dan kunt u naar de website van MissSteel gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie