Nameonit logo

Nameonit reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Nameonit reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
5082
Nameonit logo
Website
nameonit.be
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Nameonit

Wil je graag meer weten over beoordelingen van Nameonit? Bij Ervaringensite.nl hebben we de reviews van Nameonit op een rij gezet, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen om bij Nameonit te kopen. Lees hieronder de ervaringen van andere klanten met Nameonit.

Over Nameonit

Nameonit is een bedrijf dat zich al 18 jaar richt op het personaliseren van kinderartikelen met naam. Het doel van Nameonit is om ouders en kinderen te helpen bij het personaliseren van hun favoriete items en deze niet meer te verliezen. Nameonit biedt kwaliteit en innovatie in combinatie met een uitstekende service, waardoor klanten tevreden zijn. Bij Nameonit zijn ze toegewijd aan het bieden van een geweldige klantervaring, omdat de klanten de belangrijkste pijler van hun bedrijf vormen.

Waarom kiezen voor Nameonit

Nameonit biedt verschillende gepersonaliseerde kinderartikelen aan, zoals kleding, tassen, drinkbekers en speelgoed. Dit geeft ouders de mogelijkheid om unieke items voor hun kinderen te kopen en deze gemakkelijk terug te vinden als ze kwijtraken. Nameonit richt zich voornamelijk op de categorieën baby, kind, school en thuis. Het personaliseren van deze producten is heel eenvoudig en kan gedaan worden via de website van Nameonit.

Is Nameonit betrouwbaar?

Ja, Nameonit is een betrouwbaar bedrijf. Het bedrijf bestaat al 18 jaar en heeft in die tijd veel ervaring opgebouwd in het personaliseren van kinderartikelen. Daarnaast heeft Nameonit verschillende keurmerken, zoals het Thuiswinkel Waarborg en SafeShops, waardoor je als klant zeker weet dat je veilig kunt winkelen op hun website. Ook heeft Nameonit al verschillende awards gewonnen, zoals de Shopping Awards en de Best Product Awards.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van Nameonit is goed geregeld. Ze zijn gemakkelijk te bereiken via e-mail en telefoon en reageren snel op vragen en klachten. Op de website van Nameonit staat ook veel informatie over hun producten, personalisatiemogelijkheden en verzending. Mocht je toch niet tevreden zijn met je bestelling, dan kun je dit binnen 14 dagen na ontvangst melden en retourneren.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je zelf ervaring met Nameonit en wil je jouw mening delen? Laat dan een beoordeling achter op Ervaringensite.nl. Zo help je andere mensen bij het maken van een weloverwogen keuze en kunnen ze profiteren van jouw ervaring met Nameonit.

Reviews over Nameonit

Gerelateerde bedrijven

LightInTheBox logo
LightInTheBox
2 beoordelingen
9
Vertbaudet logo
Vertbaudet
8 beoordelingen
5,5
PinkorBlue.nl logo
PinkorBlue.nl
9 beoordelingen
4,4

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Nameonit

Ons team van experts heeft Nameonit geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Nameonit bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Nameonit is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Nameonit is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van nameonit.be te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 04-05-2023
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Nameonit


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

LightInTheBox logo
LightInTheBox
2 beoordelingen
9
Vertbaudet logo
Vertbaudet
8 beoordelingen
5,5
PinkorBlue.nl logo
PinkorBlue.nl
9 beoordelingen
4,4

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Nameonit een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Nameonit. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Nameonit actief?

Nameonit is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kinderen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Nameonit reviews? Dan kunt u naar de website van Nameonit gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie