NOWvitamins.nl logo

NOWvitamins.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
NOWvitamins.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
890
NOWvitamins.nl logo
Website
nowvitamins.nl
Bezoek de website

Reviews en ervaringen NOWvitamins.nl

De sector van de vitamines en supplementen is er eentje die vaak met de nodige argwaan bekeken wordt. Er zijn dan ook best veel aanbieders op de markt die een minder dan eerlijk businessmodel hebben opgebouwd. Gelukkig kan je vertrouwen op de reviews en beoordelingen van anderen om te weten of een aanbieder al dan niet betrouwbaar is. Ben je op zoek naar ervaringen met NOWvitamins.nl? Dan zit je hier alvast goed. We hebben alle reviews over NOWvitamins.nl op deze pagina voor je op een rij gezet. Zo zie je meteen hoe echte klanten NOWvitamins.nl beoordelen en kan je een gefundeerd oordeel vellen.

Over NOWvitamins.nl

NOWvitamins.nl is een webshop gespecialiseerd in het aanbieden van allerhande soorten supplementen en vitamines. De website bestaat ongeveer zeven jaar en werd opgericht door Michael Eekhof die niet alleen een orthomoleculair therapeut is, maar ook pijnpatiënt was. Op basis van zijn eigen ervaringen is Eekhof op zoek gegaan naar middelen die de vermoeidheid en pijn konden verlichten. Die middelen vond hij in de wereld van de natuurlijke vitamines en supplementen. De focus bij NOWvitamins.nl ligt dan ook op de gezondheid van de klanten versterken en in stand houden. Daarom vind je op de website ook allerhande leuke artikels over gezondheid terug. Daarnaast is een 2de belangrijke pijler de plantaardige oorsprong van de supplementen. NOWvitamins.nl tracht zo veel als mogelijk om alle supplementen zuiver van planten afkomstig te laten zijn zonder aanvullende hulpstoffen of vulstoffen. Op de website vind je ook een sectie natuurlijk nieuws terug als je hier iets meer over wilt weten.

Waarom kiezen voor NOWvitamins.nl?

NOWvitamins.nl heeft een op zijn minst gezegd uitgebreid aanbod aan vitamines en supplementen. Deze zijn verdeeld in categorieën als detox, vitamines, mineralen, multivitaminen, kruiden, aminozuren, visolie, eiwitten, probiotica en nog veel meer. Je vindt er producten die je helpen bij het afslanken en ook producten die goed zijn voor de maag en darmen of voor jouw gewrichten. Uniek is dat NOWvitamins.nl de enige webshop in Nederland is die B12 1000 mcg ampullen met vloeistof voor injecties in het assortiment heeft. Plaats je een bestelling voor 23.00 uur in de avond? Dan mag je jouw supplementen of vitamiens de dag nadien al in huis verwachten. Bovendien heeft NOWvitamins.nl enige tijd terug de betalingsopties gevoelig uitgebreid. Vandaag de dag kan je betalen met iDEAL, Paypal, creditcards, overschrijving, SOFORT, achteraf betalen en bancontact. Handig voor bijvoorbeeld de Belgische klant.

Is NOWvitamins.nl betrouwbaar?

Een eerste snelle test om te bepalen of NOWvitamins.nl betrouwbaar is bestaat eruit door even na te gaan of alle nuttige bedrijfsinformatie ook effectief weergegeven is. Dat is ook effectief zo: op de website vind je een btw nummer, een KvK-nummer en een het adres van de hoofdzetel. De website zelf bereik je via een beveiligde SSL-verbinding wat zoveel betekent als dat jouw persoonsgegevens beschermd zijn. Dat betekent ook dat je je bij de betaling geen zorgen moet maken: je betaalt op een beveiligde manier. Er is een klantenservice aanwezig bij NOWvitamins.nl die je bovendien op heel wat manieren kunt bereiken. NOWvitamins.nl kan je dus zeker als betrouwbaar beschouwen.

Klantenservice en klachten

Als je op de sectie klantenservice uitkomt vind je daar eerst en vooral heel wat informatie terug over de algemene voorwaarden, de privacy policy en meer. Daarnaast vind je ook de verschillende methodes om de klantenservice te contacteren bij een probleem of een klacht. Zo kan je via het contactformulier een boodschap doorgeven waar je binnen de 24 uur een antwoord op krijgt. Daarnaast is er ook een WhatsApp nummer dat tussen 13:00 en 18:00 uur bemand wordt. Je kunt je wenden tot het Facebook-account waar je binnen 24 uur een antwoord krijgt of tot het Twitter-account waar dat binnen de 72 uur is. Er staat ook mailadres bij de contactinformatie en ten slotte kan je ook nog fysiek langskomen in de echte winkel van NOWvitamins.nl.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al eens iets besteld bij NOWvitamins.nl? Dan horen we graag wat jouw ervaringen met de producten en de website zelf zijn. Zou je het aanbod als kwaliteitsvol beoordelen? Verliep de levering op het afgesproken tijdstip? Nam je al eens contact op met de klantenservice? Zou je opnieuw kopen of toch vriendelijk bedanken? Schrijf jouw ervaringen neer in een review op deze pagina en je helpt de volgende weer vooruit om een correcte keuze te maken over NOWvitamins.nl!

Reviews over NOWvitamins.nl
Gerelateerde bedrijven
WinterSportStore.com logo
WinterSportStore.com
2 beoordelingen
7,7
Skinnylove logo
Skinnylove
3 beoordelingen
10
SKATEPRO logo
SKATEPRO
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over NOWvitamins.nl

Het bedrijf NOWvitamins.nl is geverifieerd door ons. De webshop nowvitamins.nl is al sinds 2014 een betrouwbare partij om te bestellen. NOWvitamins.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. NOWvitamins.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van nowvitamins.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van nowvitamins.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van NOWvitamins.nl.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Heel tevreden

Ik bestel al een aantal jaren spullen van dit bedrijf en ik ben al altijd super tevreden mee. Ze bieden een erg snelle en nette levering zelfs als het erg druk is. Ze doen er altijd alles aan om je tevreden te houden. Dat waardeer ik enorm!

Geplaatst op: 14-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Max A.

7 / 10
4/5 3/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over NOWvitamins.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
WinterSportStore.com logo
WinterSportStore.com
2 beoordelingen
7,7
Skinnylove logo
Skinnylove
3 beoordelingen
10
SKATEPRO logo
SKATEPRO
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is NOWvitamins.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over NOWvitamins.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is NOWvitamins.nl actief?

NOWvitamins.nl is vooral actief in de categorie dieet en gezondheid en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) vitamines en voedingssupplementen en sport & fitness.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de NOWvitamins.nl reviews? Dan kunt u naar de website van NOWvitamins.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie