OralB.nl logo

OralB.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

OralB.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
1129
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over OralB.nl

OralB.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop OralB.nl bestaat al sinds 2000 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is OralB.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via OralB.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van OralB.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van OralB.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van OralB.nl.

Geplaatst op: 09-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Erg fijne tandeborstel

Ik gebruik al een tijdje de Triumph tandenborstel en ik poets er al jaren met veel plezier mee. Ik kan de kopjes gewoon in de supermarkt kopen en de tandarts heeft ook verder nooit opmerkingen er over. Super!

Geplaatst op: 14-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Evy C.

8 / 10
5/5 3/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over OralB.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Hairworldshop logo
Hairworldshop
3 beoordelingen
7
Art & Craft logo
Art & Craft
2 beoordelingen
9,5
Collect&GoDeals logo
Collect&GoDeals
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is OralB.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over OralB.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is OralB.nl actief?

OralB.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de OralB.nl reviews? Dan kunt u naar de website van OralB.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie