Paas-feestwinkel.nl logo

Paas-feestwinkel.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Paas-feestwinkel.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
906
Paas-feestwinkel.nl logo
Website
Paas-feestwinkel.nl
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Paas-feestwinkel.nl

Pasen is één van de leukste feestdagen in het jaar. Er is chocolade overal waar je kijkt en bovendien zijn er tal van activiteiten. Een paaseizoektocht, familiebijeenkomsten, feestjes op het werk en nog veel meer. Op Paas-feestwinkel.nl vind je versieringen en accessoires voor deze gelegenheden terug. Maar is deze webshop wel betrouwbaar? Is de kwaliteit wel goed? Door de reviews op deze pagina over Paas-feestwinkel.nl na te lezen heb je daar al een veel beter idee over. Zo kan je op basis van de ervaringen en beoordelingen van anderen een gefundeerd oordeel vellen over Paas-feestwinkel.nl!

Over Paas-feestwinkel.nl

Paas-feestwinkel.nl is een webwinkel die een onderdeel is van het gigantische concern Shoppartners. Shoppartners is al bezig met online spullen verkopen sinds 1999 en heeft sinds die tijd meer dan 100 webshops opgebouwd die gespecialiseerd zijn in zeer uiteenlopende niches. Om maar een paar van de bekende zustersites van Paas-feestwinkel.nl op te noemen: Bellatio, Knuffelparadijs, Hobbymax en ga zo maar door. Dankzij deze enorme schaal kan Paas-feestwinkel.nl dan ook scherpe prijzen aanbieden en vooral ontzettend snel leveren. Als een artikel op voorraad is heb je het bij een bestelling voor 15 uur reeds de volgende werkdag in huis. De verzendingskosten bedragen 4,5 euro in Nederland en 5,99 euro in België. Vanaf 199 euro is verzending altijd gratis.

Waarom kiezen voor Paas-feestwinkel.nl?

Bij Paas-feestwinkel.nl vind je het grootste assortiment in zijn genre in Nederland en ver daarbuiten. Als je op zoek bent naar paasversiering of kostuums is deze webshop het juiste adres. De website is onderverdeeld in categorieën als eierdopjes en wekkers, eieren mandjes, mini kuikentjes, paashazen, paarkaarsen, versiering, paastakken en nog veel meer. Naast zoeken naar wat jij nodig hebt via de categorieën kan je ook de zoekfunctie van Paas-feestwinkel.nl gebruiken waarbij je op trefwoord, kleur en/of maat zoekt. Betalen kan via overschrijving, iDeal, creditcard, Bancontact, Sofort en PayPal. Ben je toch niet helemaal tevreden met jouw aankoop of heb je plots twijfels? Dan krijg je bij Paas-feestwinkel.nl maar liefst dertig dagen de tijd om jouw bestelling retour te sturen.

Is Paas-feestwinkel.nl betrouwbaar?

De vraag of Paas-feestwinkel.nl een betrouwbare webshop is valt vrij gemakkelijk te beantwoorden: ja. Eerst en vooral is Shoppartners een bekende en betrouwbare naam binnen de wereld van de online verkoop. Daarnaast werkt de website van Paas-feestwinkel.nl met een beveiligde SSL-verbinding en vind je meteen de relevante bedrijfsinformatie zoals btw nummer en KvK-nummer terug. De website heeft ook algemene voorwaarden die duidelijk omschrijven wat er moet gebeuren in heel wat situaties, heeft een retourbeleid en garantie en heeft ook een eigen klantenservice. Hier kan je terecht met vragen en/of problemen. Tevens vind je op de homepage van Paas-feestwinkel.nl beoordelingen en reviews van echte klanten van de onderneming terug. Ten slotte is Paas-feestwinkel.nl ook een gecertificeerd lid van het keurmerk Thuiswinkel Waarborg en ook van E-commerce Trust Europe. Dit betekent dat elke aankoop bij Paas-feestwinkel.nl gegarandeerd veilig is. Mocht er toch iets mislopen in het hele proces krijg je simpelweg een nieuw exemplaar opgestuurd.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van Paas-feestwinkel.nl is dezelfde als de klantenservice van alle winkels van Shoppartners. Dat betekent voornamelijk dat je heel snel reactie krijgt en ook op heel wat manieren contact op kunt nemen. Zo kan je op één van de social media profielen een bericht sturen, maar ook een chatgesprek met een medewerker starten op de website. Je kunt ook een mailtje sturen of telefonisch contact opnemen. De klantenservice is geopend van maandag tot vrijdag van 8 uur 30 tot 17 uur. Op een mail krijg je in de regel binnen 1 werkdag een antwoord terug. Wil je een klacht overbrengen? Dan vind je bij de algemene voorwaarden de volledige procedure hiervan. Op een klacht krijg je binnen 1 dag een antwoord en binnen de 14 dagen een inhoudelijk antwoord op jouw klacht. Ben je het hier niet mee eens? Dan kan je ook de dienst bemiddeling en de geschillencommissie van Thuiswinkel Waarborg inschakelen.

Wil jij ook beoordelen?

Bestaat jouw paasfeest altijd uit spullen van Paas-feestwinkel.nl? Of heb je het ooit eens uitgetest zonder een vervolg aan te geven? Hoe dan ook zijn wij op zoek naar jouw review van Paas-feestwinkel.nl. Vertel ons hoe jij het hele proces ervaren hebt. Hoe was jouw beoordeling van de klantenservice en/of de kwaliteit van de geleverde producten? Zou je opnieuw bestellen of net niet? Laat op deze pagina een review na en help de volgende bezoeker de juiste beslissing maken.

Reviews over Paas-feestwinkel.nl

Gerelateerde bedrijven

Onedayfashiondeals.nl logo
Onedayfashiondeals.nl
2 beoordelingen
8,5
Podobrace.nl logo
Podobrace.nl
2 beoordelingen
8,5
Bamboo basics logo
Bamboo basics
2 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Paas-feestwinkel.nl

Paas-feestwinkel.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Paas-feestwinkel.nl bestaat al sinds 2016 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Paas-feestwinkel.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Paas-feestwinkel.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Paas-feestwinkel.nl is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Paas-feestwinkel.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Paas-feestwinkel.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Onedayfashiondeals.nl logo
Onedayfashiondeals.nl
2 beoordelingen
8,5
Podobrace.nl logo
Podobrace.nl
2 beoordelingen
8,5
Bamboo basics logo
Bamboo basics
2 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Paas-feestwinkel.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Paas-feestwinkel.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Paas-feestwinkel.nl actief?

Paas-feestwinkel.nl is vooral actief in de categorie webshops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Paas-feestwinkel.nl reviews? Dan kunt u naar de website van Paas-feestwinkel.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie