Pepper logo

Pepper reviews, ervaringen en beoordelingen

Pepper reviews, ervaringen en beoordelingen
17
Pepper logo
Website
Pepper
Categorie
Dating

Reviews en Ervaringen Pepper

Wil je graag gebruik maken van het online platform Pepper, maar wil je eerst weten of deze website betrouwbaar is? Lees dan eerst goed deze pagina door. Op deze pagina lees je namelijk meer over de onderneming achter de datingsite Pepper en kom je te weten of de website daadwerkelijk betrouwbaar is. Zo kun je ervaringen van andere lezen en meer te weten komen over hoe andere het daten via Pepper is bevallen en of zij het platform wel of niet aanraden. Na het lezen van de tekst kun je zelf een goede keuze maken om wel of geen abonnement af te sluiten bij Pepper.

Over Pepper

Pepper is een online dating platform voor singles. Via de website kun je een profiel aanmaken en vervolgens op zoek gaan naar een geschikte partner. Je dient hiervoor een abonnement af te sluiten dat eenvoudig opzegbaar is indien je niet geheel tevreden bent met het platform. Pepper is zeer populair onder singles en heeft dan ook een groot klantenbestand aan singles. De kans dat er dus een goede match voor jou tussen zit is dus erg groot. Het bedrijf is zeer transparant in haar bedrijfsvoering en communiceert dit ook naar de klant. Je kunt eenvoudig een medewerker benaderen en de website van Pepper raadplegen voor persoonlijk advies. Het platform is daarnaast opgericht middels ideeën en ervaringen van singles in Nederland. Het bedrijf probeert dan ook op een zo optimaal mogelijk platform te bieden dat aan alle criteria en wensen voldoet.

Waarom kiezen voor Pepper

Indien je single bent en op een eenvoudige manier nieuwe mensen wilt leren kennen, is het platform Pepper vast en zeker wat voor jou. Het aanmaken van een profiel is zeer eenvoudig en de werknemers van Pepper staan paraat voor advies en hulp. De slagingskans van het vinden van een geschikte partner is dus erg hoog. Indien je niet tevreden bent met het platform kun je eenvoudig jouw lidmaatschap beëindigen. Pepper gaat daarnaast zorgvuldig om met jouw persoonlijke data. Zo neemt het bedrijf passende maatregelen voor de beveiliging van jouw data en wordt de verzameling van persoonsgegevens beperkt. Voor een zo veilig mogelijk gebruik vraagt het platform enkel een aantal algemene data en vraagt Pepper een overeenkomst te ondertekenen.

Is Pepper betrouwbaar?

Voordat je een profiel aanmaakt en een abonnement afsluit bij een online datingsite, wil je uiteraard eerst weten of de website betrouwbaar is. Bij Pepper is dit wel het geval en hoef je je geen zorgen te maken. De website voldoet namelijk aan alle gestelde eisen waaraan een betrouwbare website dient te voldoen. Het bedrijf is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel, heeft haar contactgegevens duidelijk gecommuniceerd en heeft een grote naamsbekendheid. Daarnaast biedt het bedrijf gunstige voorwaarden. Zo kun je jouw abonnement eenvoudig stopzetten indien het niet meer bevalt, of indien je een partner gevonden hebt. Indien je het platform eerst graag wil uitproberen kun je ook gebruik maken van de gratis versie. Met de gratis versie kun je eenvoudig kennis maken met Pepper en gebruik maken van de basis mogelijkheden, zoals het ontvangen van matches, het zoeken naar profielen en het ontvangen en sturen van likes. Je kunt dus zonder zorgen een profiel aanmaken bij Pepper en later, indien het platform bevalt, een abonnement afsluiten.

Klantenservice en klachten

Pepper heeft een goede en transparante klantenservice. Indien je vragen, klachten of opmerkingen hebt kun je eenvoudig de klantenservice van Pepper benaderen. Ook kun je de klantenservice benaderen indien je graag persoonlijk advies wilt. Over het algemeen word je snel geholpen door een medewerker van Pepper. Indien je een klacht hebt, of een probleem hebt ondervonden, wordt jouw melding doorgaans binnen 14 dagen in behandeling genomen. Daarnaast is Pepper actief op diverse sociale media platformen, zoals Facebook, Twitter en Instagram en kun je ook gebruikmaken van de app.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij een profiel bij Pepper en wil je andere mensen graag over jouw ervaringen met het platform vertellen? Schrijf dan een recensie en help andere singles met het maken van een weloverwogen keuze om wel of geen profiel aan te maken bij het online platform. Beschrijf in jouw recensie bijvoorbeeld of je goed bent geholpen door Pepper, hoe jouw date verlopen is, of je een partner gevonden hebt via Pepper en of je de datingsite wellicht aan andere singles zou aanraden. Met jouw eerlijke review help je singles met het maken van een goede keuze en met de stap tot het wel of niet aanmelden bij het datingplatform Pepper.

Reviews over Pepper
Gerelateerde bedrijven
Second Love logo
Second Love
34 beoordelingen
6,6
MaatjeMeer-Match logo
MaatjeMeer-Match
3 beoordelingen
6,7
Regioswingers logo
Regioswingers
2 beoordelingen
7
Gerelateerde blogartikelen
7,2
77% zou hier weer kopen
14 beoordelingen
Onze beoordeling over Pepper

Ons team van experts heeft Pepper geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Pepper bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Pepper is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Pepper is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van Pepper te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Pepper.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Best een leuke en hippe site.

Best een leuke en hippe site. Ze willen het anders aanpakken maar het is niet helemaal wat voor mij. Maar daarom is de site niet slecht. het is gewoon niets voor mij

Geplaatst op: 11-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

7 / 10
4/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Leuke contacten

Ik heb een aantal leuke mannen al ontmoet. Nog niet mee afgesproken, maar gewoon een praatje mee gemaakt. Wie weet wat er in de toekomst in zit, maar is al meer dan ik in eerste instantie had verwacht. Aan aandacht geen gebrek lijkt het zo

Geplaatst op: 10-03-2017
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Analise

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
WAARDELOZE DATINGSITE!

ALS BETAALD LID
Full members niet zichtbaar | Zeer beperkte
zoekfunctie | Weinig actieve leden |
Zeer slecht tot niet reagerende leden (gratis?)

Geplaatst op: 05-02-2017
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: John

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ben vriend leren kennen

De homo wereld is anders dan de hetero wereld, maar ook daar kan je bij Pepper goed date. Ik heb verschillende dates gehad en ja ook gasten met welke niet echt opzoek waren naar een serieuze relatie. Ik heb ervoor gekozen om net zolang door te zoeken tot ik hem gevonden had en dat is gelukt. Inmiddels 2 jaar later wonen we samen en zijn we erg blij met elkaar.

Geplaatst op: 11-10-2016
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Bernard

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Best ok voor jongeren

Best een leuke en hippe site. Ze willen het anders aanpakken maar het is niet helemaal wat voor mij. Maar daarom is de site niet slecht. het is gewoon niets voor mij

Geplaatst op: 11-07-2015
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Beetje te hip

Ik snap wel wat ze met die dating website in gedachten hadden maar het is allemaal zo hip enzo...Het lijkt soms wel een beetje op een schoonheidswedstrijd in plaats van een datingsite.

Maar al met al best een leuke site en het heeft een bepaald soort mensen die zich daar inschrijven. Misschien niet mijn type maar uiteindelijk geloof ik dat er op ieder potje een deksel past.

Dus ben je hip, jong en wil je een beetje trendy datingsite dan zou ik voor Pepper kiezen...wil je het niet. Zoek dan een andere site. Ik zeg e-Darling als beste alternatief.

Geplaatst op: 18-06-2015
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
2 weken lid en nu al wat leuke meiden ontmoet

Single man en wou graag in contact komen met wat leuke vrouwen. Tuurlijk gaat het uiteindelijk om een relatie met alles erop en eraan, maar uberhaupt al een contact dan was ik al blij. Na alle slechte verhalen over online date ging ik er ook in dat het mij ook zou gebeuren. Nu 2 weken later heb ik 3 meiden waar ik dagelijks leuke gesprekken mee voer waarvan ik met 1 een date heb gepland. Mensen laat je niet demotiveren door alle verhalen en ondervind het zelf!

Geplaatst op: 25-01-2015
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Frank T.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Precies wat ik zocht!

Heb meerdere gesprekken gehad met mannen en uiteindelijk met een gedate. We gaan aankomende week op date twee dus gaat de goede kant op. Wie weet de ware :D

Geplaatst op: 27-01-2015
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Gerda

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Teveel bla bla

Op de TV zie je continue die reclames dus heb me ingeschreven. Maar het valt me op dat dit een datingsite is waar ze vooral hip willen zijn met toeters en bellen. Het is me gewoon teveel en het mag voor mij wel simpeler.

Geplaatst op: 18-10-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Pepper is nieuw en anders

Echt een datingsite die het anders wil doen. Site is niet altijd even makkelijk in het gebruik maar als je weet hoe het werkt dan is het zeker wel een leuke datingsite om te gebruiken.

Heb ook al andere datingsites gebruikt maar Pepper is echt anders en heb al wat leuke contacten. Nu maar hopen dat ik snel een leuke date kan scoren.

Geplaatst op: 09-02-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Sylvana F.

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
3 maanden lid geen resultaat

Ben inmiddels 3 maanden lid maar en betaal dus al 3 maanden netjes. Heb al meer dan 100 berichten verstuurd, maar tot de dag van vandaag heb ik nog steeds geen bericht gehad. Ondanks er elke dag weet ik hoeveel matches zijn. Je kan je geld dus netzogoed door de WC spoelen!

Geplaatst op: 13-02-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Willem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Leuke datingsite

Leuke datingsite voor als je opzoek naar contact. Heb nog geen echt vriendin gevonden, maar inmiddels wel 3 dames waar ik dagelijks mee app en ook al een afspraak mee heb gehad. Wie weet wat er van komt

Geplaatst op: 09-02-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Gerard D.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Gewoon in een woord een RAMP

Dramatisch techniek en nog veel slechter hoeveel mensen ik kan bereiken. Ik woon in een grote stad en kan vrijwel niemand vinden. Met het gratis account kan je dan ook echt helemaal niks. Het enigste voordeel is dat je ze niet meteen het geld uit je portomonee kloppen! Al met al een slechte pepper ervaring.

Geplaatst op: 23-01-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Martial

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Pepper
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Second Love logo
Second Love
34 beoordelingen
6,6
MaatjeMeer-Match logo
MaatjeMeer-Match
3 beoordelingen
6,7
Regioswingers logo
Regioswingers
2 beoordelingen
7
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Pepper een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 14 beoordelingen geplaatst over Pepper. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,2 gekregen, waarbij 77% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Pepper actief?

Pepper is vooral actief in de categorie dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) gratis dating.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Pepper reviews? Dan kunt u naar de website van Pepper gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie