Perfumetrader logo

Perfumetrader reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Perfumetrader reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
1455
Perfumetrader logo
Website
Perfumetrader
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Perfumetrader

Met een lekker geurtje op voelt het alsof je de hele wereld aan kan. Bij Perfumetrader vind je een uitgebreid gamma parfum, make-up en huidverzorgingsproducten. De prijzen verleiden je om direct tot een aankoop over te gaan. Maar voor je dat doet, wil je natuurlijk zeker weten dat je een goede deal krijgt bij Perfumetrader. Daarvoor zit je bij ons aan het juiste adres. Wil je graag de beoordelingen van Perfumetrader lezen? Wij hebben hieronder de reviews van Perfumetrader op een rijtje gezet. Lees snel door naar de ervaringen van andere kopers en neem een weloverwogen beslissing om bij Perfumetrader te kopen.

Over Perfumetrader

Perfumetrader is een onderdeel van Ageon en heeft een hoofdkantoor in Lohmar, Duitsland. Verzending van de producten gebeurt ook vanuit Duitsland. Doordat de online shop in grote hoeveelheden parfum en cosmetica inkoopt en zijn werkingskosten laag houdt, krijg je bij Perfumetrader een hoge korting op alle producten.

Waarom kiezen voor Perfumetrader?

Perfumetrader heeft een breed assortiment cosmetica, parfum, make-up en verzorgingsproducten. Of je nu op zoek bent naar een lekker geurtje voor vaderdag, een mooi make-upje voor je zusjes afstudeerfeestjes of een huidverzorgingsproduct van hoge kwaliteit voor de verjaardag van je mama; je vindt het allemaal bij Perfumetrader. Hoge kwaliteit en een redelijke prijs zijn de stokpaardjes van Perfumetrader. De webshop biedt een grote verscheidenheid aan kwaliteitsmerken voor de beste prijs. Je vindt er zowel tijdloze producten als de nieuwste trendproducten van Instagram. En dit altijd aan de laagste prijs.

Is Perfumetrader betrouwbaar?

Als je op onafhankelijke platforms naar de betrouwbaarheid van Perfumetrader gaat zoeken, zal je ontdekken dat de webshop goede beoordelingen krijgt. De klanten zijn het meest tevreden over het grote aanbod en de snelle levering. Als je graag weet wat er in het bedrijf gebeurt, kun je Perfumetrader volgen op Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, Pinterest en Google Plus. De klantenfilmpjes op hun YouTubekanaal geven je een realistische indruk van hun producten. We kunnen stellen dat Perfumetrader een betrouwbaar bedrijf is om bij te shoppen.

Klantenservice en klachten

Heb je een prangende vraag voor Perfumetrader? Kijk eerst eens op hun pagina met de meest gestelde vragen. Vaak vind je daar je antwoord als terug. Als je vraag onbeantwoord blijft, kun je contact met hen opnemen. Er zijn verschillende mogelijkheden om met Perfumetrader in contact te komen. Telefonisch bereik je hen op weekdagen tussen 9u en 16u. Ook via de e-mail kun je je klacht of vraag aan de klantenservice voorleggen. Als laatste kun je gebruik maken van het contactformulier op de website.

Wil jij ook Perfumetrader beoordelen?

Heb je zondagavond een lekker geurtje van Jean-Paul Gaultier besteld en had je het maandagmiddag al in huis? Of rook de verzorgingscrème van Shiseido een beetje vermuft en heb je de klantenservice moeten contacteren om je een nieuwe tube op te sturen? Wij luisteren graag naar jouw ervaringen met Perfumetrader. Laat hieronder jouw review, positief of negatief, achter en help zo andere kopers te beslissen of ze wel of niet bij Perfumetrader willen kopen.

Reviews over Perfumetrader

Gerelateerde bedrijven

Hairworldshop logo
Hairworldshop
6 beoordelingen
5,3
Hulpmiddelwereld logo
Hulpmiddelwereld
3 beoordelingen
9
Pura Collagen logo
Pura Collagen
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

8,3
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Ervaringen met Perfumetrader

Het bedrijf Perfumetrader is geverifieerd door ons. De webshop Perfumetrader is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Perfumetrader is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Perfumetrader maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Perfumetrader is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Perfumetrader te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 15-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Bewust geadverteerd met mooier product dan je in werkelijkheid ontvangt.

Ze bezorgen snel, maar je krijgt niet datgene wat je hebt besteld. Op de foto staat een heel ander product afgebeeld. Verstuivers van Kilian kosten € 85. De inhoud klopte wel maar de verstuiver 'Woman in gold' naar een schilderij van Gustav Klimt is niet meer leverbaar waardoor mij een heel andere werd toegestuurd.
Zij verschuilen zich achter het feit dat de maker nu andere modellen maakt.
Dat mag zo wezen maar plaats dan een foto van de modellen die je verkoopt en adverteer niet met de special edition want dat is oplichterij!
Verder doen ze net alsof het aan de koper ligt door te stellen dat het niet om een ander product gaat. De verstuiver ter waarde van € 85 betreft wel degelijk een totaal ander product!!!
Dat het juiste parfum erin zit, is een ander verhaal. Kilian gaat ervan uit dat je juist het flacon/de verstuiver voor het leven koopt en deze steeds hervult.
Tekst van Kilian:
" These details bring to the KILIAN creation a guarantee of luxury, that should not be ephemeral, but should last a lifetime. That's why the bottle of this cellar perfume can be refilled indefinitely."

Geplaatst op: 21-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: R. G.

6 / 10
4/5 1/5 4/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Fantastisch

Echt een fantastische webshop. Alles is keurig en snel geleverd. De prijzen op de website zijn ook allemaal super eerlijk en ze hebben veel aanbod en verschillende producten. Top service!

Geplaatst op: 31-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Roos S.

9 / 10
5/5 5/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Perfumetrader


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Hairworldshop logo
Hairworldshop
6 beoordelingen
5,3
Hulpmiddelwereld logo
Hulpmiddelwereld
3 beoordelingen
9
Pura Collagen logo
Pura Collagen
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Perfumetrader een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Perfumetrader. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,3 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Perfumetrader actief?

Perfumetrader is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Perfumetrader reviews? Dan kunt u naar de website van Perfumetrader gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie