Peter Langhout logo

Peter Langhout reviews, ervaringen en beoordelingen

Peter Langhout reviews, ervaringen en beoordelingen
190
Peter Langhout logo
Website
Peter Langhout
Categorie
Vakantie & reizen

Peter Langhout ervaringen

Peter Langhout reizen staat natuurlijk bekend om de busreizen. De reizen vertrekken gegarandeerd zelfs als de reis niet helemaal vol geboekt is. Toch twijfel je misschien nog wel even of je een busreis met Peter Langhout wil boeken. Je bent eigenlijk helemaal niet zo bekend met de reisorganisatie en misschien is het beter om eerst de Peter Langhout ervaringen van anderen te horen. Peter Langhout ervaringen lees je op onze website en je kan zo eenvoudig een keuze maken voor jouw busreis. Je weet zo precies of je hier wel of niet een reis moet gaan boeken.

Over Peter Langhout reizen

Peter Langhout reizen organiseert al meer dan vijfentwintig jaar busreizen door heel Europa heen. In eerste instantie werd de reisorganisatie vooral bekend door de georganiseerde reizen naar Disneyland Parijs. Naast pretpark arrangementen kan je ook met de reisorganisatie terecht voor reizen door heel Europa heen. Bestemmingen als Duitsland, Italië en Kroatië zijn al jaren populair bij deze reisorganisatie. Al vanaf het moment dat je in de bus stapt probeert Peter Langhout het echte vakantiegevoel te creëren. Door met eigen bussen en chauffeurs te werken is dit geen enkel probleem.

Stedentrip Peter Langhout

Het maken van een stedentrip begint al snel bij Peter Langhout reizen. Het is één van de voordeligste methodes om op reis te gaan met een georganiseerde busreis. De reizen worden vaak aangeboden inclusief excursies zodat je tevens wat van de stad zelf gaat zien. Ja gaat vaak samen met de buschauffeur en de gids op reis naar een prachtige bestemming zoals Londen, Parijs, Rome en Berlijn. Uiteraard is een hotel en vaak ontbijt en avondeten inbegrepen.

Pretpark reizen

Al jaren populair bij Peter Langhout reizen zijn de pretpark arrangementen. Je gaat hierbij met de bus of met de eigen auto naar bekende pretparken in Europa. Je boekt hierbij een verblijf inclusief entree. De pretpark reizen worden aangeboden in parken als Disneyland Parijs, Moviepark Germany, Phantasialand en Plopsaland. Bij zo’n arrangement zit altijd een mooi hotel en entreekaarten inbegrepen je hoeft dus helemaal niets meer te regelen. Bij een busreis hoef je alleen nog maar op de bus te stappen en te genieten van de reis die komen gaat.

Gerelateerde bedrijven
333Travel logo
333Travel
3 beoordelingen
6,7
Cheaptickets logo
Cheaptickets
39 beoordelingen
3,9
Thomas Cook logo
Thomas Cook
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
8
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Peter Langhout

Het bedrijf Peter Langhout is geverifieerd door ons. De webshop Peter Langhout is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Peter Langhout is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Peter Langhout maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Peter Langhout is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Peter Langhout. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Peter Langhout.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Reis goed, kwaliteit minder

De vakantie viel een beetje tegen met Peter Langhout vooral omdat we echt overal heel ver vandaan zaten. Als we ergens heen moesten zaten we minstens 1 uur in de bus wat je toch een beetje gaat opbreken. Wel prachtige dingen gezien in Slovenie, maar in mijn ogen had het allemaal was makkelijker gekund. Het hotel was ook niet echt heel schoon. Veel stof op de meubels en het eten was ook neit erg lekker. De chauffeur was daarintegen wel erg vriendelijk en goed! De busreis was dus super, maar de kwaliteit van de reis kon ene stukje beter

Geplaatst op: 17-07-2015
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Berends

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Peter Langhout
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
333Travel logo
333Travel
3 beoordelingen
6,7
Cheaptickets logo
Cheaptickets
39 beoordelingen
3,9
Thomas Cook logo
Thomas Cook
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Peter Langhout een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Peter Langhout. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Peter Langhout actief?

Peter Langhout is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) busreizen en stedentrips.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Peter Langhout reviews? Dan kunt u naar de website van Peter Langhout gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie