Piraten-feestwinkel.nl logo

Piraten-feestwinkel.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Piraten-feestwinkel.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
917
Piraten-feestwinkel.nl logo
Website
Piraten-feestwinkel.nl
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Piraten-feestwinkel.nl

Een verjaardagsfeestje (of eender welk ander feestje!) organiseren met een thema voor de kinderen? Dan duurt het nooit echt lang voor het thema piraten op tafel komt te liggen. Bij Piraten-feestwinkel.nl kan je alles voor een dergelijk themafeest terugvinden. Ben jij op zoek naar reviews over en ervaringen met Piraten-feestwinkel.nl? Dan zit je hier goed. Op deze pagina vind je beoordelingen, reviews en ervaringen betreffende Piraten-feestwinkel.nl van echte klanten. Zo kan jij meteen een onderbouwd en doordacht oordeel vellen over de betrouwbaarheid van Piraten-feestwinkel.nl.

Over Piraten-feestwinkel.nl

Piraten-feestwinkel.nl is een online webshop die gespecialiseerd is in alles wat met het thema piratenfeest te maken heeft. Het bedrijf achter deze website is het alom bekende Shoppartners dat reeds sinds 1999 in de sector actief is. Shoppartners kan je kennen van websites als Fun en Feest.nl, Knuffelparadijs.nl, Bellatio.nl, Hobbymax.nl en nog veel meer. Door de enorme schaal van het moederbedrijf is Piraten-feestwinkel.nl in staat om in bulk aan te kopen en dus scherpe prijzen te bieden. De webshop levert voornamelijk in België en Nederland, maar het verdere buitenland is absoluut ook een optie. In België en Nederland krijg je jouw bestelling altijd (mits je voor 15:00 uur besteld hebt) binnen de 24 uur in de bus tenzij anders aangegeven. Betalen kan veilig via overschrijving, iDEAL, kredietkaart, Bancontact, Sofort en PayPal. Naast als particulier kan je ook als zakelijke klant bij Piraten-feestwinkel.nl terecht.

Waarom kiezen voor Piraten-feestwinkel.nl?

Piraten-feestwinkel.nl is als onderdeel van Shoppartners een webshop met een quasi ongelimiteerde voorraad. Het gigantische assortiment is dan ook een sterke troef. De webshop is onderverdeeld in categorieën als piratenkleding, accessoires, versiering, wanddecoratie, tafeldecoratie, piratenspeelgoed, speelgoedwapens, verkleed accessoires, pruiken, fopartikelen en algemene feestartikelen. Je vindt er alles terug wat je nodig hebt om een geslaagd themafeest over piraten te organiseren van bordjes met piratenprints tot ballonnen, tafelkleden en zelfs piñatas in piratenthema. Is er een probleem met één van jouw bestellingen? Dan kan je tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling deze retour sturen. Piraten-feestwinkel.nl betaalt na ontvangst van de retour de verzendkosten terug op jouw rekening. Wil je graag op de hoogte blijven van aanbiedingen en ander nieuws betreffende Piraten-feestwinkel.nl? Dan kan je je inschrijven op de nieuwsbrief om nooit een nieuwtje te missen.

Is Piraten-feestwinkel.nl betrouwbaar?

Piraten-feestwinkel.nl is een onderdeel van het grotere concern Shoppartners. Als één van de grootste webwinkels van Nederland en zelfs Europa is Shoppartners sowieso een garantie op een basisvorm van betrouwbaarheid. Dagelijks passeren duizenden producten door het systeem en met een dergelijke schaal kan er niet onder de radar worden gebleven. Je vindt dan ook het KvK-nummer, btw nummer en het adres van de hoofdzetel van Piraten-feestwinkel.nl op de website zelf. Een website die werkt via een beveiligde verbinding en langs waar je veilig kunt betalen. Piraten-feestwinkel.nl beschikt over een klantenservice waar je terecht kunt bij vragen over een product of bij problemen. Daarnaast zijn alle webwinkels verbonden aan Shoppartners ook gecertificeerd door het keurmerk Thuiswinkel Waarborg en door Trust e-commerce Europe. Dat betekent zoveel als dat je als klant op beide oren kunt slapen: Piraten-feestwinkel.nl is betrouwbaar. Op de website zelf vind je overigens ook heel wat beoordelingen van klanten terug.

Klantenservice en klachten

Zit je met een probleem waarvan het antwoord niet bij de veelgestelde vragen staat? Of wil je misschien een klacht indienen bij Piraten-feestwinkel.nl? Dan kan je je wenden tot de klantenservice van de webshop. Dat kan op eender welk moment van de dag per mail. Let wel: je contacteert hiermee het officiële mailadres van Shoppartners! Ook telefonisch kan je contact opnemen van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur. Start je een klacht op dan mag je daar binnen de 14 dagen een antwoord op verwachten van Piraten-feestwinkel.nl. Duurt dit langer? Dan krijg je een indicatie van het tijdsbestek van het antwoord. Kom je er samen niet uit? Dan kan je nog altijd verder gaan richting de Geschillencommissie dankzij de aansluiting bij Thuiswinkel Waarborg.

Wil jij ook beoordelen?

Vierde jij al eens een echt piratenfeest in thema dankzij de spullen van Piraten-feestwinkel.nl? Dan kunnen jouw ervaringen met deze webshop volgende bezoekers vooruit helpen. Schrijf op deze pagina jouw beoordeling van het hele gebeuren neer in een review en help een ander. Was je tevreden met de kwaliteit van de bestelling? Hielp de klantenservice je op een correcte manier vooruit? Was de levertijd zoals aangegeven? Zou je opnieuw een bestelling plaatsen?

Reviews over Piraten-feestwinkel.nl
Gerelateerde bedrijven
Verkleedkledingwinkel.nl logo
Verkleedkledingwinkel.nl
0 beoordelingen
10
Funenfeestwinkel.nl logo
Funenfeestwinkel.nl
1 beoordeling
9,5
Feestpruikenwinkel.nl logo
Feestpruikenwinkel.nl
1 beoordeling
9,5
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
0 beoordelingen

Schrijf een review over Piraten-feestwinkel.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Verkleedkledingwinkel.nl logo
Verkleedkledingwinkel.nl
0 beoordelingen
10
Funenfeestwinkel.nl logo
Funenfeestwinkel.nl
1 beoordeling
9,5
Feestpruikenwinkel.nl logo
Feestpruikenwinkel.nl
1 beoordeling
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Piraten-feestwinkel.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Piraten-feestwinkel.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Piraten-feestwinkel.nl actief?

Piraten-feestwinkel.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) feesten, verkleden en carnaval.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Piraten-feestwinkel.nl reviews? Dan kunt u naar de website van Piraten-feestwinkel.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie