Playmobil logo

Playmobil reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Playmobil reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4724
Playmobil logo
Website
playmobil.be
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Playmobil

Wie is er nu niet opgegroeid met playmobil? De meeste ouders van nu speelden vroeger ook met dit speelgoed. Meisjes hadden vaak een school, een ziekenhuis of allerlei dieren van playmobil. Jongens speelden liever met politiepoppetjes van dit favoriete speelgoed. Ook tegenwoordig genieten zowel jongens als meisjes van de kastelen, ridders, politiebureaus en fantastische huizen. De keus is vandaag de dag natuurlijk vele malen groter dan toen. Overweeg jij wat speelgoed te bestellen bij Playmobil? Ben je daarom op zoek naar ervaringen van andere klanten? Dan ben je op deze pagina op het juiste adres. Wij verzamelden namelijk de recensies over Playmobil. Ontdek wat andere consumenten in hun reviews schrijven over dit bedrijf en beslis vervolgens of jij wel of niet bij hen wilt kopen.

Over Playmobil

Inmiddels is playmobil 40 jaar oud. Het is bedacht door een Duitse ontwerper van speelgoed. Dit was Hans Beck. In 1974 bracht de fabrikant Brandstätter het speelgoed voor het eerst op de markt. De oliecrisis had er overigens voor gezorgd dat groot plastic speelgoed te duur werd. Beck overleed in 2009. Hij had zelf ook echt favorieten bij de speelsets. Dat was voornamelijk het piratenschip. Bekijk je het bedrijf Playmobil, dan zie je dat een aantal waarden erg belangrijk zijn. Er is veel aandacht voor het personeel, maar ook klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel.

Waarom kiezen voor Playmobil

Bestel je het speelgoed bij Playmobil, dan weet je zeker dat je enorm veel keus hebt. Eigenlijk kun je bij deze winkel al het playmobil wel vinden. Je profiteert van een exclusief assortiment. Je zoekt en vindt op de website heel gemakkelijk wat je wilt hebben. Voor verzendkosten hoef je niet bang te zijn, want al vanaf een bedrag van 30 euro wordt je bestelling gratis thuis bezorgd. Schrijf je jezelf in voor de nieuwsbrief, dan ontvang je meteen een welkomsbonus. Verder zul je regelmatig profiteren van exclusieve aanbiedingen. Heb je dus fans van playmobil in huis, dan is het zeker de moeite waard om je daarvoor aan te melden. Ideaal is ook het feit dat je bij deze winkel reserve onderdelen kunt bestellen. Het is ontzettend jammer als je bij een bepaald set iets kwijt bent of wanneer er iets kapot is gegaan. Bij Playmobil kun je terecht voor de ontbrekende onderdelen.

Is Playmobil betrouwbaar?

Playmobil is al zolang actief, dat je er met een gerust hart op kunt vertrouwen dat je bestelt bij een betrouwbare shop. Er zijn een heel aantal vragen van andere klanten al beantwoord bij de veelgestelde vragen. Zo zie je dat vrijwel overal over is nagedacht en dat je als consument niet snel voor een verrassing komt te staan. De klantenservice is goed bereikbaar en ook de reviews over dit bedrijf zijn over het algemeen zeer positief.

Klantenservice en klachten

Wil je contact opnemen met de klantenservice of heb je een klacht over een product of over de service, dan kun je dat doorgeven via het contactformulier. Dat is duidelijk te vinden op de website en als je dit invult en verstuurt, wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen. Het is mogelijk om al precies te selecteren waarover je contact opneemt. Vul je dit goed in, dan zul je snel een reactie terug krijgen.

Wil jij ook beoordelen?

Is er een van de kinderen jarig, dan bestel jij het playmobil automatisch bij deze shop? Dan wil je vast wel een review schrijven over jouw ervaringen? Je bent zo positief dat je vaste klant bent geworden? Vertel dan in je recensie waarom je Playmobil zo goed beoordeelt. Heb je juist negatieve ervaringen, dan kun je die natuurlijk ook vermelden in je recensie. Laat weten wat jouw mening is over dit bedrijf en help zo een ander.

Reviews over Playmobil

Gerelateerde bedrijven

BookSpot logo
BookSpot
5 beoordelingen
7,8
Vlaggenclub logo
Vlaggenclub
2 beoordelingen
9,5
Hondenbed.nl logo
Hondenbed.nl
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Playmobil

Playmobil is geverifieerd door ons expert team. De webshop Playmobil bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Playmobil lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Playmobil. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van playmobil.be is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van playmobil.be te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Playmobil.

Geplaatst op: 22-08-2022
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Playmobil


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

BookSpot logo
BookSpot
5 beoordelingen
7,8
Vlaggenclub logo
Vlaggenclub
2 beoordelingen
9,5
Hondenbed.nl logo
Hondenbed.nl
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Playmobil een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Playmobil. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Playmobil actief?

Playmobil is vooral actief in de categorie webshops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Playmobil reviews? Dan kunt u naar de website van Playmobil gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie