Pure Energie logo

Pure Energie reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Pure Energie reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
202
Pure Energie logo
Website
pure-energie.nl
Categorie
Energie aanbieders
Bezoek de website

Pure Energie reviews

Energie is noodzakelijk als je prettig wilt leven, want zonder elektriciteit zijn we nergens! Maar je wilt wel een energiecontract bij een leverancier die niet alleen goedkoop is, maar ook verantwoord energie opwekt en groene stroom levert. Op het Internet vind je meer dan genoeg informatie over hoe energieleveranciers bijdragen aan milieuvriendelijke oplossingen en hoe ze kosten voor jou als contractant kunnen verlagen. Pure Energie is één van die energieleveranciers die verantwoord stroom opwekt door 100% wind- en zonne-energie te leveren, maar maken zij de beloftes wel waar? Is het niet alleen een mooi verhaal dat je krijgt voorgeschoteld als je interesse toont en heb jij straks een contract dat bij jouw situatie past? Dan ben je hier aan het juiste adres, want met onze deskundige beoordeling en reviews van andere klanten kan jij bepalen of deze energieleverancier juist wel of niet bij jou past. Daarnaast lees je meer over wie Pure Energie is en heb je de mogelijkheid om de energiemaatschappij zelf te beoordelen als je al een klant van hun bent, door een uitgebreide recensie te schrijven!

Pure Energie ervaringen

Ons team van experts hebben Pure Energie beoordeeld en geverifieerd. Pure Energie is in 1995 opgericht door het moederbedrijf Raedthuys en zij voeren een duidelijke strategie met betrekking tot het opwekken van leveren van energie. Hun missie is om groene en schone energie te leveren met behulp van wind- en zonne-energie. In de sector waar energiemaatschappijen in opereren is Pure Energie reeds een gevestigde naam.

Klantvriendelijkheid en betrouwbaarheid zijn voor Pure Energie pijlers die ze maar al te graag willen waarmaken. Dat houdt in dat zij een beveiligde website met een SSL/TLS-certificaat aanbieden en dat is te herkennen aan het groene gesloten slotje dat in de balk van de webbrowser voor het webadres zichtbaar is. Jouw gegevens worden beveiligd en je hebt ook zelf toegang tot een veilige omgeving waar je jouw gegevens kunt aanpassen, maar ook jouw verbruik en kosten kunt inzien.

Via de website kan je direct contact opnemen met Pure Energie om de mogelijkheden te bespreken en zelfs direct een contract afsluiten. Omdat de energiemaatschappij alleen op contractbasis werkt hoef en kun je niet direct afrekenen op de website. De reviews over Pure Energie zijn zeer positief terwijl autoritaire organen, zoals de consumentenbond Pure Energie aanbevelen. Wil jij je steentje bijdrage aan de reviews over Pure Energie? Schrijf dan jouw recensie over Pure Energie op Ervaringensite.nl.

Over Pure Energie

Pure Energie is al meer dan 25 jaar een gevestigde naam in de energiemarkt en een energieleverancier waarop je kunt bouwen. Hun streven is om samen met tientallen energiecoöperaties zowel wind- als zonneparken te bouwen. Verdeeld over heel Nederland en volgens de regels. Dat vergt inzicht en doorzettingsvermogen en vooral een goed team dat zich inzet voor het realiseren van deze wind- en zonneparken. Met hulp van partners, zoals lokale bedrijven, gemeenten en grondeigenaren, weet Pure Energie de missie waar te maken. Hun streven is 50% lokaal eigendom van alle wind- en zonneparken die worden of zijn gebouwd.

Pure Energie dienstverlening

De dienstverlening van Pure Energie bestaat uit een aantal onderdelen. Enerzijds richten zij zich op de ontwikkeling, bouw en beheer van wind- en zonneparken en uiteraard is ook het leveren van groene energie een belangrijk onderdeel in hun businessmodel. Als klant kun je kiezen voor een variabel contract of een 1-jarig contract met een vast tarief. Dat meer zekerheid biedt, maar de klant niet laat profiteren als energieprijzen dalen. Anderzijds betaal je ook geen hoger tarief als de energieprijzen stijgen. Daarnaast kan je met Pure Energie ook in gesprek gaan over het plaatsen en beheren van zonnepanelen op jouw woning. Een derde belangrijke factor is de zakelijke markt, want ook MKB’ers en grote bedrijven zijn meer dan welkom bij de energiemaatschappij.

Betalingsmogelijkheden

Pure Energie heeft geen webshop en dus ook geen online betalingsmogelijkheden. Na jouw aanvraag wordt er een energiecontract opgesteld en wordt er een vast termijnbedrag vastgesteld. Dat automatisch en na jouw goedkeuring van jouw bankrekening wordt afgeschreven. Jouw verstrekte gegevens worden wel beveiligd opgeslagen en Pure Energie investeert veel tijd, energie en geld in een goed beveiligde online omgeving.

Gebruiksvriendelijkheid website Pure Energie

De website van Pure Energie is zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk en je kunt eenvoudig navigeren na het gedeelte dat voor jou van belang is. Of je nu contact met de klantenservice wilt opnemen, een aanvraag wilt plaatsen of meer informatie wilt verzamelen over de projecten waar Pure Energie zich mee bezighoudt. Er is ook een duidelijke splitsing tussen de consumentenmarkt en de zakelijke markt.

Naast informatie voor zowel de consument als de zakelijke gebruiker, geeft Pure Energie veel informatie prijs over wind- en zonne-energie en hoe zij ervoor zorgen dat jij als afnemer 100% groene stroom krijgt geleverd. Door een spreekwoordelijk kijkje in de keuken straalt Pure Energie vertrouwen en betrouwbaarheid uit. Ook in de tarieven zijn zij zeer transparant en zo weet je dus direct waar je aan toe bent als je met Pure Energie in zee gaat.

Een ander belangrijk onderdeel is energiebronnen. Waar je kunt zien waar Pure Energie actief is. Alle wind- en zonneparken worden met behulp van een kaart in beeld gebracht en kun je op basis van de foto’s zien waar de windmolens en zonneparken van Pure Energie staan. Dat spreekt direct tot de verbeelding en het geeft een goed beeld bij hoe omvangrijk Pure Energie eigenlijk is.

Is Pure Energie betrouwbaar?

Pure Energie is een betrouwbaar bedrijf om zaken mee te doen. De mooi vormgegeven website, maar ook de positieve reviews dragen een steentje bij aan de betrouwbaarheid van de energiemaatschappij die ook op hun online omgeving de nodige maatregelen hebben genomen om jouw gegevens te beschermen. Het privacy reglement voldoet aan de Europese norm en ook autoritaire organen, zoals de Consumentenbond zijn zeer positief over Pure Energie.

De kracht van Pure Energie zit in het opwekken en leveren van 100% groene stroom. Schone energie staat bij hen hoog in het vaandel en er wordt dus geen energie opgewekt met behulp van fossiele brandstoffen. Omdat zij op de website transparant zijn in wat ze doen en waar ze gevestigd zijn, hoef je jezelf geen zorgen te maken over misleidende beloftes. Pure Energie doet ook echt wat ze zeggen te doen.

Contact opnemen met Pure Energie

De website is een mooie plek om te beginnen als je meer wilt weten over Pure Energie en als je contact met hun wilt opnemen. Ze hebben een duidelijk overzicht van veelgestelde vragen onder het kopje klantenservice. Waar ook alle contactmogelijkheden staan. Pure Energie spreekt hier over een wachttijd van slechts 35 seconden aan de telefoon en je kunt hun ook tijdens kantooruren een WhatsApp-bericht sturen. Daarnaast kun je gebruikmaken van het contactformulier of via jouw eigen mailprogramma een e-mail sturen naar een algemeen e-mailadres. Dat vrij uniek is, want veel bedrijven schermen e-mailadressen voor bezoekers af. Het is overduidelijk dat ze van contact houden en ook echt voor de klant klaarstaan.

Bijzonderheden Pure Energie

Pure Energie is een bedrijf dat staat voor transparantie en niet veelvuldig schermt met zogenaamde lokkertjes en promoties. Dat toch vrij uniek is in de energiesector waar de meeste energiemaatschappijen toch met elkaar in gevecht zijn om klanten te werven. De insteek van Pure Energie is om betrouwbaar te zijn en de klant zelf de beste beslissing te laten nemen. En daar bieden zij hulp bij! In de vorm van informatie op de website, modelcontracten en vergelijkingsmodules. Zodat je direct kan zien of een contract bij Pure Energie rendabel voor jou is.

Een ander groot pluspunt is dat Pure Energie veel informatie prijsgeeft over hoe zij energie opwekken en leveren. Met een duidelijke visie weten zij klanten te enthousiasmeren en daar helpt een duidelijke website bij. In plaats van moeilijke termen en teksten vol vakjargon, kiest Pure Energie voor een heldere communicatie. Zodat het voor iedereen duidelijk is wie ze zijn en wat ze doen.

Klantenservice en klachten

Contact opnemen is bij Pure Energie net zo makkelijk als een berekening maken of een contract afsluiten. Je kan zelf al een hoop regelen via de eenvoudige website, maar je kunt ook vrij snel in contact komen met een medewerker van Pure Energie. Die jou graag helpt om tot de beste beslissing te komen.

Er is niet echt een plek waar je snel een eenvoudig je klachten kan deponeren, maar ook hier is het eenvoudig contact opnemen een belangrijk onderdeel in. Heb je een klacht? Dan pak je de telefoon en neem je contact met ze op. Binnen no time staat er een medewerker tot jouw beschikking om je met jouw klacht te helpen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al een contract bij Pure Energie? Zowel wij als de bezoekers van Ervaringensite.nl zijn benieuwd naar jouw ervaring met dit bedrijf. Door jouw duidelijke en eerlijke recensie kunnen we het verhaal over Pure Energie compleet maken. Terwijl de bezoekers van ons platform en op basis van jouw beoordeling een goed besluit kunnen nemen of zij met Pure Energie in zee gaan. Omschrijf dan ook zo gedetailleerd mogelijk hoe jouw ervaring was, wat er goed ging en wat er eventueel beter kan. Wij willen je alvast bedanken voor jouw review!

Reviews over Pure Energie
Gerelateerde bedrijven
Energie.be logo
Energie.be
20 beoordelingen
5
Test Aankoop logo
Test Aankoop
4 beoordelingen
6
Govolt logo
Govolt
3 beoordelingen
6,7
Gerelateerde blogartikelen
8,8
94% zou hier weer kopen
32 beoordelingen
Lees onze review over Pure Energie

Ons team van experts heeft Pure Energie geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Pure Energie bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Pure Energie is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Pure Energie is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van pure-energie.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Pure Energie.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Niets is wat het lijkt...

Niets is wat het lijkt bij deze energie aanbieder. Heb daar nog een vast contract lopen en maandelijks ontvang ik mails dat mijn zonnepanelen zoveel hebben geleverd zodat ik geld terug ontvang (tussen €40 en €150). Om nu in december te melden dat mijn stroomverbruik hoger lag en ik tussen €550 en €600 moet gaan bijbetalen. Pure energiecowboys dus...

Geplaatst op: 12-12-2022
Laatst bewerkt op: 12-12-2022
Geschreven door: Duncan B.

4 / 10
2/5 2/5 1/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
SLECHT

Er is geen klantenservice bij Pure Energie, omdat men aanspreekt bij de klant hun voornaam is dat zeer onbeleefd. Dan kan men niet luisteren aan de telefoon waar men niet doet luisteren en zeer onbeschoft tegen de klant doet zijn. Men heeft nooit geleerd wat Klanten Binding doet betekenen . Dus zo loopt de consument wel weg bij Pure Energie Enschede types een Tukkers bedrijf

Geplaatst op: 10-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Overzichtelijk en groen

we zijn sinds 2017 zeer tevreden klanten van Pure Energie. Feitelijk wekken we onze eigen stroom op via zonnepanelen, waardoor de stroomprijs geen grote rol speelt. Maar we vinden het belangrijk met een energieleverancier te werken die lokaal groene stroom maakt. Alleen jammer dat aardgas nog niet groen is. De service van Pure Energie is prima, zowel online als ook via de telefoon.

Geplaatst op: 13-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Mario L.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Erg klantvriendelijk

Ik heb van te voren super goed advies gehad over de aanschaf van mijn nieuwe zonnepanelen en de installatie en de afhandeling daarvan ging ook erg goed. De website is ook erg overzichtelijk en makkelijk te gebruiken.

Geplaatst op: 18-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Brian V.

9 / 10
4/5 4/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goed gevoel

Ik heb me sinds kort aangemeld en ik ben er al super tevreden mee. Het geeft ook een goed gevoel om te weten dat je stroom die je gebruikt altijd 100% duurzaam wordt opgewekt.

Geplaatst op: 30-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Nino H.

8 / 10
3/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeker een aanrader

Mijn ervaringen met deze energie aanbieder zijn erg positief. Het is super efficient en ook erg vertrouwbaar. Qua prijs zijn ze momenteel ook een van de beste op de markt. Echt een aanrader!

Geplaatst op: 28-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Aniek N.

9 / 10
4/5 5/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Al 3 jaar klant

Ik ben nu al 3 jaar lid en ik heb ook altijd een contract van 1 jaar kunnen afsluiten wat erg prettig is. Dit wordt ook steeds goedkoper in vergelijking met de rest aangezien de gasprijs steeds meer wordt.

Geplaatst op: 20-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Elizabeth T.

10 / 10
5/5 4/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Erg makkelijk overgestapt

Ik zat eerst bij een stroom aanbieder die duurder was en helemaal niet zo groen. Toen ben ik gaan zoeken en kwam ik snel hier uit en ik ben erg blij dat ik hier naartoe ben overgestapt

Geplaatst op: 13-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Daphne E.

8 / 10
4/5 3/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Geweldige energieleveranciers

Wij waren twee jaar geleden al klant bij Pure Energie, maar vanwege financiële problemen kozen wij ervoor om over te stappen van energieleverancier. Inmiddels weer teurg en het bevalt ons!

Geplaatst op: 05-04-2020
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Wouter

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Pure Energie houdt je aan het gas

Onlangs verhuisd naar een woning zonder gasaansluiting, dit gemeld bij Pure Energie (de Groenste leverancier) en wat schets mijn verbazing krijg ik een opzegboete omdat ik geen gas meer afneem. Dit is werkelijk waar niet te geloven voor een bedrijf dat pretendeert de Groenste te zijn. Daarnaast is de prijs van een m3 gas nu gestegen dan volgens het contract is gesloten, dus Pure Energie heeft er ook geen nadeel van en dan nog stug blijven volhouden dat er een boete wordt opgelegd, slechte zaak!

Geplaatst op: 03-07-2018
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Hidding

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Berichtje van overstap miste ik

Prima bedrijf en erg fijne overstap gehad. Het enigste wat ik miste was op de dag van de overstap dat ik dan gebruik maak van pure energie. Nu wist ik niet of het nou goed was gegaan of niet

Geplaatst op: 25-05-2018
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Toon

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Super

Fijne helpdesk en goede prijzen

Geplaatst op: 16-02-2018
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ger

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Super Actie!

Top actie en een goede groene energieleverancier! Aan de telefoon een vriendelijke vrouw welke de tijd name om alles rustig uit te leggen.

Geplaatst op: 12-12-2017
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Derks

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super blij mee

Helemaal super

Geplaatst op: 11-01-2018
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Gast

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Net overgestapt

Wij zijn net overgestapt en zonder problemen alles kunnen regelen. Kwamen via een vergelijker op de website en de prijs kwam overeen waarbij ze vrij goedkoop waren

Geplaatst op: 31-10-2017
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Groen!

Overstap gemaakt naar Pure Energie omdat er een welkomstkorting bij zat, maar vooral omdat het 100% duurzaam is. De service was bijzonder vriendelijk en al mijn vragen werden rustig en vriendelijk beantwoord

Geplaatst op: 26-10-2017
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Groen

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Top actie

Wij krigen 35 euro per producten korting en naast de voordelige tarieven was dit een scherp aanbod! Hou vol Pure energie en op een dag zal iedereen Duurzame energie waarderen! Thumb Up!

Geplaatst op: 06-10-2017
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Gert

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Helemaal super

Had er nog nooit van gehoord, maar kwam het volgens mij eens bij voetbal tegen (?) Nu overgestapt vanwege de lage leveringskosten en alles ging soepel

Geplaatst op: 18-09-2017
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: W G.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Tevreden overstap

Tevreden over de overstap naar Pure Energie. Ging hetzelfde als andere energieleveranciers en werd netjes geïnformeerd via mail en brief. Uiteindelijk was het duurzame karakter van Pure Energie de druppel waarom we de overstap hebben gedaan. Ook al hebben ze helaas geen app voor de energie monitor, maar volgens mij kan je wel op hun website kijken.

Geplaatst op: 20-03-2017
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Pieter S.

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Actie helemaal super

Groene energie en de actie zijn helemaal top!

Geplaatst op: 12-01-2017
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Truut

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Overstap fluitje van een cent

Ik kreeg van eigen huis een melding om over te stappen van enerige. Daar kon ik mooi bedrag besparen, maar toen ik verder ging kijken bleek Pure energie nog goedkoper te zijn. Heb ze meteen even gebeld en ben vriendelijk te woord gestaan. Alles is geregeld en een prima overstap.

Geplaatst op: 27-09-2016
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ernst

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super goedkoop en heel laag vastrecht

Wij zijn overgestapt naar Pure energie via een energievergelijker. Hier kwam pure energie als 3de eruit, maar het scheelde zo weinig dat we de voorkeur gaven aan groene energie. Ook vonden wij het belangrijk dat de verbruikskosten standaard lagen en dat is Pure zo. Zeker het vastrecht van 2.42 ligt echt super laag vergeleken bij andere.

Geplaatst op: 16-09-2016
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Sandra E.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goedkoopste

Overstappen ging soepel en de keuze voor Pure Energie was, omdat zij de goedkoopste tarieven hadden. Voor de rest hebben ze 100% groene certificaten wat uit Nederland komt netzoals bijvoorbeeld Qurrent. Maar Pure was goedkoper

Geplaatst op: 13-09-2016
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Vink

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Stukje windmolen gekocht

Pure energie genomen vanwege 100% groene energie, lage kosten en we een stukje windmolen konden kopen. Von het erg leuk dat je zelf een stuk windmolen kon kopen.

Geplaatst op: 26-08-2016
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Net K.

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Complete offerte

Voor het eerst dat ik een complete offerte heb ontvangen welke ook echt daadwerkelijk klopt met historisch verbruik. Alles staat netjes vermeld op de offerte zoals verbruikskosten en de belastingen. Ik had nog wel een vraagje en heb daar even contact over opgezocht met de klantenservice. Kreeg een meisje aan de lijn welke mij netjes ter woord stond en alles goed kon uitleggen. Overigens wel prettig dat het gratis is het nummer

Geplaatst op: 19-05-2016
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Herman D.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeer vriendelijk geholpen

Overgestapt naar Pure Energie vanwege de lage prijs. Werd erg vriendelijk geholopen over een paar vragen welke ik had. Ze namen de tijd voor me om het allemaal duidelijk uit te leggen. Ook een reden was dat er geen rare groene stroom bij Pure Energie is. Gewoon allemaal uit Nederland.

Geplaatst op: 09-05-2016
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Larissa

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Probleemloze overstap

De overstap is zonder problemen verlopen. Enigste wat je wel mist is een online energie vebruik overzicht. Voor de rest erg tevreden met de groene stroom en de prijzen.

Geplaatst op: 31-03-2016
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Sandra

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Heel aantrekkelijk

Wij zijn overgestapt naar Pure energie, omdat het samen met Qurrent 100% groen is. Alleen heeft Pure Energie echt een veel goedkoper tarief. Ik bespaar met mijn 3 jarig contract ten opzichte van mijn huidige abonnement ongeveer 20 euro p.m. Welkomstbrief is ook al binnen en daar staan ook de goede bedragen op vermeld. Overstap is dus soepel verlopen

Geplaatst op: 08-03-2016
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Erik

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Echte groene energie!

Tegenwoordig weet je echt niet meer wie er echt groene energie leveren en wie niet. Ik heb daarom mij goed laten adviseren welke energieleveranciers echt 100% groene energie hebben en niet aan gekke certificaten doen. Daarbij sprongen twee energieleveranciers voor mij eruit dat waren Qurren en Pure energie. Pure energie was een stuk goedkoper voor mijn verbruik en daarom heb ik er dan ook voor gekozen.

De overstap ging vlot en ik merkte niks van de overstap. Ik kreeg zefls volgens mij nog een korting van 30 euro p.j, maar dat weet ik nou niet 100% zeker.

Geplaatst op: 20-01-2016
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: John

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Vlotte afhandeling

Prima vlotte afhandeling via de Telefoon met Pure Energie. Zag op de website wel dat ik me kon aanmelden, maar vind het toch fijn om het nog telenofisch te doen. Dit was geen probleem en binnen enkele minuten was ik overgestapt. Helemaal super

Groet,
Erwin

Geplaatst op: 01-12-2015
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Erwin D.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Pure Energie
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Energie.be logo
Energie.be
20 beoordelingen
5
Test Aankoop logo
Test Aankoop
4 beoordelingen
6
Govolt logo
Govolt
3 beoordelingen
6,7
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Pure Energie een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 32 beoordelingen geplaatst over Pure Energie. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,8 gekregen, waarbij 94% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Pure Energie actief?

Pure Energie is vooral actief in de categorie energie aanbieders.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Pure Energie reviews? Dan kunt u naar de website van Pure Energie gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie