Salontopper logo

Salontopper reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Salontopper reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
472
Salontopper logo
Website
salontopper.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Salontopper

Heb je een eigen kapsalon, ben je thuiskapper of vind je het gewoon belangrijk om altijd met de juiste haarproducten te werken? Dan doe je het liefst zaken met de beste leverancier. Dat zou zomaar eens Salontopper kunnen zijn. Nog voor je beslist dit te doen, doe je er verstandig aan eerst de reviews en ervaringen van klanten die al gebruik maken van Salontopper tot je te nemen. Wij hebben de beoordelingen voor je samengevat zodat je alleen de beste beslissing kunt nemen.

Over Salontopper

Salontopper maakt tegenwoordig onderdeel uit van Trading Topper. Het bedrijf ontstond op een zolderkamer met de in- en doorverkoop van haarproducten. Dit bleek al snel een succes. De vraag werd groter en al heel snel bleek Salontopper marktleider in de beautybranche. Tegenwoordig levert het met name professionele haarproducten aan zowel particulier als professional. Behalve producten staat Salontopper bekend om het advies dat je krijgt, net als de informatie die je bij de producten krijgt.

Waarom kiezen voor Salontopper

Kiezen voor Salontopper betekent kiezen voor een enorm assortiment aan haar- en beautyproducten, producten voor lichaam en huid, tools en salonbenodigdheden. Behalve het grote aanbod werkt Salontopper met staffelkortingen. Hoe meer je bestelt, hoe meer korting je krijgt. Bij Salontopper vind je producten voor zowel dames als heren. Behalve de bekende stylingproducten en haarkleuring van de bekende merken, is het ook je adres voor de aanschaf van föhnen, tondeuses en trimmers. Kiezen voor Salontopper is kiezen voor een online salonervaring. Het assortiment wordt steeds verder uitgebreid. De producten worden voor een eerlijke prijs te koop aangeboden en bijzonder snel bij je thuis bezorgd.

Is Salontopper betrouwbaar?

Ja, dat is Salontopper zeker. Die indruk ontstaat althans als je de beoordelingen van klanten van Salontopper leest. Het bedrijf komt de afspraken na en wil het beste voor de klant getuige de extra informatie die je aangereikt krijgt bij de aankoop van de producten. Het hoge rapportcijfer dat Salontopper krijgt, een 9.4, spreekt ook al boekdelen. De aanbieder van onder meer haarproducten beschikt bovendien over het Thuiswinkel Waarborg. Ook dat is niet voor elke onderneming weggelegd. Het Thuiswinkel Waarborg wordt alleen uitgereikt aan bedrijven die de zaken goed voor elkaar hebben en die betrouwbaar zijn.

Klantenservice en klachten

Service is erg belangrijk bij Salontopper. Dat blijkt zeker ook uit de contactmogelijkheden die je hebt. Mocht je een vraag of een klacht hebben, dan kun je die via Facebook stellen. Je kunt net zo gemakkelijk gebruik maken van een WhatsApp nummer en een e-mail sturen. Natuurlijk kun je ook gewoon bellen met Salontopper. Verder kun je om op de hoogte te blijven van alle nieuws rondom Salontopper gratis abonnee worden van de nieuwsbrief die regelmatig verschijnt.

Wil jij ook beoordelen?

Omdat andere mensen de moeite genomen hebben een beoordeling over Salontopper achter te laten, heb jij een betere beslissing kunnen nemen. Aan beoordelingen vanuit de praktijk heb je altijd veel. Om die reden verwachten we eigenlijk dat jij voortaan ook een beoordeling achterlaat. Op die manier kun jij andere mensen ook helpen bij de soms moeilijke keuzes die gemaakt moeten worden. En het maken van een beoordeling is maar een kleine moeite.

Reviews over Salontopper
Gerelateerde bedrijven
Flapoorstickers logo
Flapoorstickers
2 beoordelingen
7,3
Foreo logo
Foreo
1 beoordeling
9
Lensplaza logo
Lensplaza
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9,8
100% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Uitstekende service!!

Had twee producten besteld, 1 was niet op voorraad - werd daar heel goed van op de hoogte gesteld, werd mij de keuze voorgelegd wil je wachten of cancellen. Top service !! En: boven verwachting toch nog redelijk snel bestelling ontvangen. Chapeau Salontopper !!

Geplaatst op: 23-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Yvonne G.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Betrouwbaar en sympathiek bedrijf

Ik liep een korting mis omdat de code niet gepakt had. Binnen no time had ik een mail en werd het oplost. Chapeau!

Geplaatst op: 24-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Doreth O.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Fijne spullen

ik heb op 27 februari een bestelling geplaatst en heb zojuist de Dyson-luchtverpakking ontvangen. Ik heb het serienummer op de site kunnen registreren voor garantie. Dus geef de hoop niet op...

Geplaatst op: 22-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Robin V.

9 / 10
5/5 4/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Salontopper
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Flapoorstickers logo
Flapoorstickers
2 beoordelingen
7,3
Foreo logo
Foreo
1 beoordeling
9
Lensplaza logo
Lensplaza
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Salontopper een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Salontopper. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,8 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Salontopper actief?

Salontopper is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Salontopper reviews? Dan kunt u naar de website van Salontopper gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie