Scheersalon logo

Scheersalon reviews, ervaringen en beoordelingen

Scheersalon reviews, ervaringen en beoordelingen
592
Scheersalon logo
Website
Scheersalon
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Scheersalon

Als je de passie voor scheren wilt ervaren en graag eens door een echte barbier behandeld wilt worden, dan zou je kunnen kiezen voor de producten en diensten van Scheersalon. Wij hebben van de reviews en ervaringen een samenvatting gemaakt om je zo inzichtelijk te maken wat Scheersalon precies voor je kan betekenen. Op basis daarvan kun je zelf beslissen om ook te kiezen voor de passie voor scheren, voor Scheersalon dus.

Over Scheersalon

De passie voor scheren druipt er vanaf bij de Scheersalon. Met 35 jaar ervaring kent het vak dan ook geen enkel geheim meer voor de specialisten van Scheersalon. Bij de specialist hebben ze een duidelijke missie. Ze willen het scheren, de verzorging van de huid en de baard en jouw lichaam optimaliseren. Scheersalon heeft een uitgebreide webshop en een fysieke winkel. Online en in de winkel worden steeds de beste scheer- en verzorgingsproducten aangeboden.

Waarom kiezen voor Scheersalon?

Vooropgesteld; bij Scheersalon krijg je te maken met echte mensen-mensen. Je merkt dat de specialisten van hun passie hun beroep gemaakt hebben. De liefde voor het vak is in alles voelbaar, waardoor je altijd op zeer prettige wijze bij Scheersalon binnenstapt. Je bent bij Scheersalon niet alleen aan het juiste adres voor de beste producten en advies, Scheersalon staat ook al bekend om de scheertrainingen die het aanbiedt, dit aan zowel particulieren als aan professionals. Wil je alles leren over zoiets als authentiek natscheren, de beste scheerbehandelingen en de beste producten, dan is een dergelijke training absoluut een aanrader.

Is Scheersalon betrouwbaar?

Kijken we naar de recensies die klanten van Scheersalon gemaakt hebben, dan lezen we dat je Scheersalon zonder twijfel als zeer betrouwbaar komt omschrijven. Twijfel je bijvoorbeeld over een product, dan krijg je altijd twee weken de tijd het product te retourneren. Je kunt altijd rekenen op een snelle levering van de bestelde producten en het feit dat Scheersalon in het bezit is van Webshop Trustmark zegt ook al veel over de betrouwbaarheid van deze specialist. Want dit keurmerk krijg je als webshop beslist niet zomaar.

Klantenservice en klachten

Mocht je prangende vragen hebben over een product of dienst of wil je een klacht indienen, dan is de kortste klap om de fysieke winkel binnen te stappen en over het probleem te praten. Omdat je adres op de website vindt, kun je de klacht eventueel ook schriftelijk indienen. Daarnaast heb je nog de opties om telefonisch contact op te nemen en kun je ook een e-mail sturen. Het is eveneens een optie contact te leggen via de social media kanalen Facebook en Instagram. In alle gevallen zullen de sympathieke specialisten van Scheersalon er samen met jou alles aan doen om er uit te komen en de lucht te klaren, iets dat ook vrijwel altijd lukt.

Wil jij ook beoordelen?

Dat je veel waardevolle informatie kunt halen uit de beoordelingen van mensen die al ervaring hebben met een bepaald product of dienst is ondertussen bij iedereen bekend. De informatie die je krijgt is onafhankelijk en helpt je bij het maken van de beste keuze. Daarom een verzoek; wil jij in het vervolg ook recensies achterlaten? Je weet hoeveel hulp je andere mensen op deze manier kunt bieden.

Gerelateerde bedrijven
Pranayur.nl logo
Pranayur.nl
1 beoordeling
9
Apotheek & huid logo
Apotheek & huid
2 beoordelingen
10
24Pharma logo
24Pharma
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Snelle levering

Ik heb hier laatst voor het eerst besteld en alles was zeer correct. De producten waren erg goed en de shampoo rook erg lekker. Alles was netjes verpakt en zag er leuk uit.

Geplaatst op: 23-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Wessel B.

8 / 10
5/5 4/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Scheersalon
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Pranayur.nl logo
Pranayur.nl
1 beoordeling
9
Apotheek & huid logo
Apotheek & huid
2 beoordelingen
10
24Pharma logo
24Pharma
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Scheersalon een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Scheersalon. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Scheersalon actief?

Scheersalon is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Scheersalon reviews? Dan kunt u naar de website van Scheersalon gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie