Shoutout.vip logo

Shoutout.vip reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Shoutout.vip reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
1485
Shoutout.vip logo
Website
Shoutout.vip
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Shoutout.vip

Via Shoutout.vip laat je jouw favoriete artiest, sporter of BN-er een persoonlijk videoboodschap opnemen. Wil jij meer weten over Shoutout.vip, bijvoorbeeld of ze betrouwbaar zijn en hoe anderen de dienst hebben ervaren, dan lees je hier veel reviews die eenvoudig op rij zijn gezet. Lees deze reviews en beoordeel of jij ook een persoonlijke videoboodschap via Shoutout.vip gaat bestellen.

Over Shoutout.vip

ShoutOut.vip is te zien als een marktplaats voor fans die een gepersonaliseerde video van hun favoriete VIP kunnen aanvragen. Hiervoor is Shoutout.vip een samenwerking aangegaan met een grote groep VIP's in de categorieën acteur, BN'er, influencer, model, artiest, muzikant, sporter en gamer. De prijzen voor een persoonlijke videoboodschap variëren per VIP en zijn vaak afhankelijkheid van hun bekendheid. Je kan als klant wel een specifieke boodschap of handeling aanvragen, maar de VIP zal dit zien als een advies en uiteindelijk zijn eigen persoonlijke interpretatie aan het verzoek geven, waardoor de videoboodschap een uniek en spontaan karakter krijgt. Shoutout.vip bestaat sinds 2019 en heeft als doel om "Technologie te gebruiken om mensen blij te maken met persoonlijke filmpjes"

Waarom kiezen voor Shoutout.vip

Shoutout.vip geeft je de mogelijkheid om familie, vrienden of collega's te verrassen met een persoonlijke boodschap die is ingesproken door hun favoriete sporter, idool of artiest. De boodschap is speciaal gericht op de persoon, waardoor het altijd een unieke videoboodschap zal zijn. Shoutout.com is alleen bedoeld voor privépersonen en mag dus niet worden gebruikt om bedrijven, producten en diensten te promoten. Het is wel toegestaan om de persoonlijke boodschap te delen voor sociale media, waardoor anderen jouw persoonlijke Shoutout kunnen bekijken.

Is Shoutout.vip betrouwbaar?

Aan Shoutout.vip doen veel bekende personen mee die een reputatie hoog te houden hebben. Acteurs als Victor Low en Abbey Hoes, sporters als Michael van Gerwen en Kjeld Nuis en muzikanten als DJ Jean en Sam Feldt zijn voorbeelden van VIP's die je via Shoutout.vip kan bereiken. Inmiddels zijn er meer dan 250 VIP's beschikbaar om voor jou een videoboodschap in te spreken. Als relatief jong bedrijf zijn ze (nog) niet aangesloten bij een branchevereniging en hebben nog geen awards gewonnen. Het bedrijf staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en is voorzien van het SSL certificaat die veilige onlinebetaling met de meest voorkomende betaalmogelijkheden garandeert.

Klantenservice en klachten

Shoutout.vip heeft geen uitgebreide klachtenregeling. Er staat op de website een passage vermeld met de tekst: "Niet tevreden? Laat dit ons support afdeling weten en wij zoeken samen met jou naar een passende oplossing". Het bedrijf is in Amsterdam gevestigd en is via e-mail bereikbaar. De aanvraag van de videoboodschap gebeurd online, waarna de VIP 7 dagen de tijd heeft om de boodschap op te nemen. Een uitgebreide FAQ/spelregels pagina geeft duidelijk aan wat de overeenkomst zal inhouden, maar ook of je het verzoek kan intrekken. Lukt het de VIP niet om de boodschap binnen zeven dagen in te spreken dan krijgt de klant zijn geld terug.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij een persoonlijke videoboodschap door een VIP laten inspreken via Shoutout.vip en wil je deze ervaring delen, dan kan je hier een review achterlaten. Anderen geïnteresseerden kunnen jouw ervaringen lezen, waardoor ze mogelijk ook hun favoriete sporter, BN-er, zanger of acteur een passende en ersoonlijke videoboodschap laten inspreken.

Reviews over Shoutout.vip

Gerelateerde bedrijven

Geeektech logo
Geeektech
2 beoordelingen
9
Pranayur.nl logo
Pranayur.nl
2 beoordelingen
9
Ador logo
Ador
4 beoordelingen
6

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Shoutout.vip

Het bedrijf Shoutout.vip is geverifieerd door ons. De webshop Shoutout.vip is al sinds 2019 een betrouwbare partij om te bestellen. Shoutout.vip is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Shoutout.vip maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Shoutout.vip is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Shoutout.vip te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 15-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Eenvoud, super, mooie herinneringen !!

Kimmetje Holland is die beste in haar vak ! Wat een enthousiasme en liefde voor het vak ! Waar voor je geld van Nederlands enige echte stoeipoes. Love you Kim !! Groetjes van Luc, Femke en Rudy

Geplaatst op: 30-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Shoutout.vip


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Geeektech logo
Geeektech
2 beoordelingen
9
Pranayur.nl logo
Pranayur.nl
2 beoordelingen
9
Ador logo
Ador
4 beoordelingen
6

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Shoutout.vip een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Shoutout.vip. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Shoutout.vip actief?

Shoutout.vip is vooral actief in de categorie webshops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Shoutout.vip reviews? Dan kunt u naar de website van Shoutout.vip gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie