Smartrope logo

Smartrope reviews, ervaringen en beoordelingen

Smartrope reviews, ervaringen en beoordelingen
607
Smartrope logo
Website
Smartrope
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Smartrope

Smartrope is een slim springtouw waarmee jij jouw tijd, jumps en verbrandde calorieën gemakkelijk bijhoud via de bijbehorende app op je smartphone. Zo raak je nooit meer de tel kwijt tijdens het touwtje springen, krijg je toegang tot verschillende trainingen en daag je eenvoudig je vrienden uit via de app. Wil je graag meer weten over de beoordelingen van Smartrope? Wij hebben de reviews van gebruikers van het slimme springtouw en de Smartrope-app voor je op een rij gezet. Lees wat de ervaringen zijn zodat jij een weloverwogen keuze kunt maken om voor dit product te kiezen.

Over Smartrope

Smartrope zorgt ervoor dat jij simpel en effectief jouw conditie kunt trainen. Met het slimme springtouw is het daarnaast erg leuk om te trainen, omdat je jouw voortgang goed bij kunt houden in de app en je vrienden uit kunt dagen. Er zijn verschillende smartropes verkrijgbaar. Je vindt dus altijd een springtouw dat past bij jouw wensen en fitness niveau. Ben jij competitief ingesteld? Dan word je waarschijnlijk erg blij van het scorebord.

Waarom kiezen voor Smartrope

Met een slim springtouw tel je jouw jumps, tijd en verbrandde calorieën. Je kunt je eigen doelen stellen, vrienden uitdagen of een intervaltraining volgen. Er zijn drie verschillende Smartropes verkrijgbaar: Rookie, Pure en LED. De luxe LED uitvoering laat tijdens het springen data zien met ledverlichting. Welk springtouw je ook kiest, ze zijn allemaal te koppelen aan je Apple health of Google Fitness. Je kunt de Smartrope gebruiken in combinatie met de app, maar dit is niet noodzakelijk. Het springtouw kan zelf ook het aantal sprongen bijhouden. De meeste slimme springtouwen zijn in lengte verstelbaar, behalve de LED. Deze is in drie verschillende lengtes verkrijgbaar. Wil jij direct aan de slag met jouw conditie? Bestel dan vandaag jouw Smartrope, je ontvangt deze de volgende werkdag thuis.

Is Smartrope betrouwbaar?

Op de website van Smartrope zie je het WebwinkelKeur logo staan. Smartrope is lid van WebwinkelKeur sinds 2020 en heeft het manifest voor eerlijk ondernemerschap ondertekent. Er zijn verschillende veilige manieren waarop je jouw bestelling af kunt rekenen. Dit kan onder andere met iDeal, creditcard, PayPal of achteraf via Klarna. Je hoeft in dit geval pas te betalen na ontvangst van jouw bestelling. Smartrope is actief op diverse social media kanalen en wordt ook via enkele andere (online) kanalen verkocht.

Klantenservice en klachten

Wil jij meer weten over een bepaalde Smartrope of heb je andere vragen of opmerkingen? Door contact op te nemen met de klantenservice krijg jij snel antwoord op je vragen. Je kunt bellen, het contactformulier op de website invullen of een appje sturen naar Smartrope.

Wil jij ook beoordelen?

Sport jij met een Smartrope? Dan willen we jouw ervaring met Smartrope horen. Laat een beoordeling over Smartrope achter op deze pagina zodat je anderen helpt bij het maken van de juiste beslissing. Vertel bijvoorbeeld welk slimme springtouw je hebt gekozen, wat je vindt van de functionaliteiten van de app, hoe het springtouw aanvoelt en of je anderen aan zou raden om hier te shoppen. Wat zijn voordelen van de Smartrope en welke nadelen kun jij ontdekken? Bedankt voor het delen van jouw ervaring.

Reviews over Smartrope
Gerelateerde bedrijven
TennisDirect logo
TennisDirect
3 beoordelingen
8,7
Snowrental logo
Snowrental
2 beoordelingen
9
Tunturi logo
Tunturi
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Super uitdagend

Ik heb laatst een smartrope springtouw gekocht en ik ben er echt super blij mee. Omdat hij bijhoud hoeveel je al hebt gesprongen wordt het erg uitdagend. De prijs is niet heel goedkoop maar voor mij was het het wel waard.

Geplaatst op: 08-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ella V.

8 / 10
5/5 3/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Smartrope
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
TennisDirect logo
TennisDirect
3 beoordelingen
8,7
Snowrental logo
Snowrental
2 beoordelingen
9
Tunturi logo
Tunturi
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Smartrope een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Smartrope. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Smartrope actief?

Smartrope is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) sport & fitness.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Smartrope reviews? Dan kunt u naar de website van Smartrope gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie