Sneleentaxi logo

Sneleentaxi reviews, ervaringen en beoordelingen

Sneleentaxi reviews, ervaringen en beoordelingen
1913
Sneleentaxi logo
Website
Sneleentaxi
Categorie
Autos

Reviews en Ervaringen Sneleentaxi

Soms is het ideaal dat er taxi’s zijn. Misschien heb je zelf geen auto of jullie hebben een keer extra vervoer nodig. Hoe vind je handig een goede taxi voor een eerlijke prijs? Wellicht overweeg je gebruik te maken van de diensten van Sneleentaxi. Dan vind je snel een goede deal. Dat lees je tenminste op de site. Is dat in werkelijkheid ook echt zo? Eerdere gebruikers van Sneleentaxi kunnen je daar meer over vertellen. Wij verzamelden hun beoordelingen. Deze reviews vind je hier handig op een rijtje gezet. Zo lees je hoe eerdere klanten dit bedrijf beoordelen en kun je zelf een weloverwogen beslissing nemen of om wel of niet bij Sneleentaxi een rit te boeken.

Over Sneleentaxi

De droom van dit bedrijf is om onderdeel uit te maken van de dagelijkse reis van mensen. Hierbij vinden ze het van belang dat mensen weten waar ze aan toe zijn. Geen gedoe, maar vooral gemak en snelheid. Sneleentaxi helpt personen graag om op hun bestemming te komen. Deze organisatie gelooft in de kracht van een markt waarin vraag en aanbod perfect op elkaar zijn afgestemd. En ook gaan ze ervoor dat mobiliteit zo effectief mogelijk wordt ingericht. Dit betekent voor hen de reiziger en de chauffeur bij elkaar brengen. Door te kiezen voor efficiëntie probeert Sneleentaxi de prijzen zo laag mogelijk te houden. En de service zo hoog mogelijk. Er is veel op gericht om te besparen op loze kilometers. Zo vindt er minder COâ‚‚-uitstoot plaats. Sneleentaxi bestaat sinds 2015. Ze zijn inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende speler op de Nederlandse taximarkt. Zij verdelen de ritten slim onder hun meer dan 250 deelnemende vervoersbedrijven. Dit bedrijf zorgt ervoor dat taxibedrijven online vindbaar zijn. Klanten worden direct doorgestuurd naar een passend taxibedrijf.

Waarom kiezen voor Sneleentaxi

Bij Sneleentaxi boek je eenvoudig en snel een rit. Op de beginpagina vul je in waar je vandaan komt en ook waar je naar toe wilt. Is het nodig om een tussenstop te maken, dan kun je dat meteen aangeven. Ook de retourrit kan tegelijkertijd besteld worden. Je ziet direct de prijs en je boekt je rit. Alle locaties in Nederland zijn mogelijk. Daarnaast zijn er ritten te boeken van en naar de luchthavens in België en Duitsland. Je kunt tot 20 minuten voor je gewenste ophaalmoment een rit boeken, dus dat is handig als je even heel snel vervoer nodig hebt. Tot 3 uur voor de aanvang van je rit kun je nog gratis annuleren of wijzigen.

Is Sneleentaxi betrouwbaar?

Sneleentaxi ontvangt elk jaar meer dan 200.000 ritten. Dit betekent dat ze een van de grootste vervoerders van Nederland zijn in deze branche. Heel wat klanten hebben al een beoordeling achter gelaten. De reviews zijn zeer positief. De chauffeurs zijn vriendelijk en komen netjes op tijd. Het boeken van een rit verloopt via de website heel snel en gemakkelijk. Verder is het bedrijf uitstekend bereikbaar voor vragen, opmerkingen en klachten.

Klantenservice en klachten

Je kunt de ritten alleen via de website boeken. Kom je er echter niet uit, dan mag je altijd even bellen met de klantenservice. Een van de medewerkers helpt je dan graag verder met het maken van je reservering. Overdag kun je ook gebruik maken van de live chat. Gaat er iets mis of wil je iets vragen, dan stel je hier je bericht op en je ontvangt vrijwel meteen een reactie terug. Ook kun je bellen, mailen, het contactformulier verzenden of contact leggen via een van de kanalen van de sociale media.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al ervaring met Sneleentaxi? Boek je hier regelmatig een rit? Hoe vind je dat het reserveren via de website verloopt? Staat de chauffeur netjes op tijd voor je klaar en is de auto comfortabel? Zijn er ook dingen waarover je niet tevreden bent? Hoe ging het bedrijf om met je klacht? Beschrijf dit in een review en help op die manier andere consumenten. Zo weten op deze manier meer over Sneleentaxi en kunnen op basis daarvan beslissen om wel of geen taxi te boeken via dit bedrijf.

Gerelateerde bedrijven
Sunny Cars logo
Sunny Cars
73 beoordelingen
6,7
Tirendo logo
Tirendo
2 beoordelingen
9
BesteOnderdelen.nl logo
BesteOnderdelen.nl
6 beoordelingen
5,5
Gerelateerde blogartikelen
4,5
15% zou hier weer kopen
8 beoordelingen
Onze beoordeling over Sneleentaxi

Het bedrijf Sneleentaxi is geverifieerd door ons. De webshop Sneleentaxi is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Sneleentaxi is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Sneleentaxi maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Sneleentaxi is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van Sneleentaxi te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Sneleentaxi.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Geen aanrader

Onze vlucht was een uur vertraagd.
Hierover hebben wij zelf contact opgenomen met de betreffende taxichauffeur.
De betreffende taxichauffeur was hier ruim van tevoren van op de hoogte.

Vervolgens wordt onze rit gewijzigd en ontvangen wij een mailtje wanneer wij in het vliegtuig zitten en géén internet hebben.
Hierop hebben wij dus niet kunnen anticiperen. Wij waren niet op de hoogte van het feit dat onze taxichauffeur is gewijzigd.
En hadden ook geen mogelijkheid om de nieuwe taxichauffeur te informeren over de vertraging.

Onze nieuwe taxichauffeur was niet bereid om te wachten. Hierdoor hebben wij het noodnummer moeten bellen om zelf een nieuwe taxi te regelen. Deze rit hebben wij nogmaals moeten betalen.

Al met al een slechte ervaring met "snel en taxi" en ik zou deze dus niet aanraden.

Geplaatst op: 01-01-2024
Laatst bewerkt op: 01-01-2024
Geschreven door: Naomi M.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos

4 September heenreis naar Schiphol perfect op tijd gebeld door een keurige dame die ons op tijd heeft opgehaald in een prachtige Tesla helemaal top. Maar de terugreis kompleet het tegenovergestelde. Waardeloze buitenlandse chauffeur die amper Nederlands kan spreken. Je besteld een taxi vanaf Schiphol om 16.30 jou vliegtuig land om 15.15 uur je bagage is vertraagd en heb je pas om 17.00uur dan zeggen ze je wachttijd van 70 minuten is voorbij € 40,00 extra puur diefstal. en als compensatie voor het ongemak € 8.00 reis tegoed heb uiteindelijk de trein naar Leiden genomen en vanaf daar een taxi was uiteindelijk nog veel goedkoper. Zelfs deze taxichauffeur zij mij dat dit niet normaal is, en dat hun pas gaan rijden als de bagage er is, dus wij hebben voortaan een andere taxi voor onze vakanties en de prijs is niet eens duurder dan die van snel een taxi Ik raad iedereen aan om gewoon je lokale taxibedrijf te bellen dan heb je betere voorwaarden en fatsoenlijk Nederlands sprekende chauffeurs met prima wagenpark. Zo teleurgesteld in dit bedrijf 🥲😔
Datum van ervaring: 18 september 2023

Geplaatst op: 18-09-2023
Laatst bewerkt op: 18-09-2023
Geschreven door: Richard D.

5 / 10
5/5 1/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht !

Ik had onlangs een slechte ervaring met Sneleentaxi. Op 28 augustus 2023 bestelde ik een rit om 12:00 van Schiphol naar Almere. Helaas heeft de taxi ons achtergelaten omdat wij volgens hem te laat waren. De taxi chauffeur heeft de aankomst tijd van het vliegtuig gehanteerd in plaats van de door mij opgegeven tijdstip van 12:00. Wat voor zin heeft het om mij te vragen hoe laat ik opgehaald wil worden als hij toch een andere tijdstip gaat aanhouden ?
Bovendien was de chauffeur niet erg vriendelijk. Verder toonde hij geen begrip voor het feit dat wij met twee jonge huilende kinderen stonden op Schiphol.
Ik had gauw door dat er met de chauffeur niet viel te praten, dus besloot ik contact te nemen met Sneleentaxi. Van de centrale kreeg ik ook te horen dat Sneleentaxi geen rekening houd met de door de klant opgegeven aankomsttijd. Verder konden zij niks meer voor mij betekenen en hebben zij mij een cadeaubon ter waarde van 20 euro gegeven voor het boeken van mijn volgende rit. De 20 Euro dekte bij verre lang niet alle taxi kosten voor die dag. Ik was mijn geld kwijt bij Sneleentaxi en ik moest ook een andere taxi betalen om naar huis te gaan.
Er zijn duidelijke wat verbeterpunten wat betreft klantenservice. Zij zijn niet flexibel en hierdoor zal ik nooit meer gebruik maken van hun diensten. Ik hoop dat het bedrijf deze kwesties kan aanpakken, zodat toekomstige klanten een betere ervaring hebben.

Geplaatst op: 08-09-2023
Laatst bewerkt op: 08-09-2023
Geschreven door: Quincy

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Niet doen!!

Taxi's worden op het laatste moment gewoon geannuleerd ook al heb je per mail een definitieve bevestiging gehad. Zoek het maar uit, is het devies. Bij mij op 2 achtereenvolgende dagen gebeurt. Waardeloos bedrijf, zéker niet doen !!

Geplaatst op: 28-06-2023
Laatst bewerkt op: 28-06-2023
Geschreven door: Marcel G.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
LEES vóórdat u betaald GOED hun Algemene Voorwaarden!

Maanden van tevoren heen/terugrit geboekt voor evenement. Helaas avond voor evenement is terugrit geannuleerd door chauffeur en konden ze geen andere vervoerder meer vinden (via mail op dag van evenement ontvangen).
Men krijgt geld van terugrit terug en succes met uitzoeken hoe je veilig thuis komt...
Klacht ingediend maar zeker niet naar tevredenheid "afgehandeld".
TIP: LEES vóórdat u betaald GOED hun Algemene Voorwaarden!
Voor ons geen Snel Een Taxi meer!

Geplaatst op: 20-06-2023
Laatst bewerkt op: 20-06-2023
Geschreven door: Mystery 1.

3 / 10
3/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Nooit meer

Keurig besteld digitaal, en prima bevestiging snel ontvangen, alleen kwam ons busje 8personen niet opdagen, ook geen 06 melding ontvangen over nieuw te verwachten tijdstip, de stress om vanuit ons hotel met de groep op het afgesproken tijdstip (vaste reservering) uit eten te gaan kwam mooi in gevaar, dan maar twee nieuwe lokale taxi s besteld, dus hogere kosten, krijg nu mijn geld terug en zeer matige compensatie, dit gaan we dus nooit nooit meer doen. lang leven uber.

Geplaatst op: 30-01-2023
Laatst bewerkt op: 30-01-2023
Geschreven door: Allard Leopold S.

5 / 10
5/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Uitstekende ervaringen

Ik heb echt uitstekende ervaringen met dit bedrijf gehad. De taxi was super snel (zoals de naam al zegt) bij mij en de taxi chauffeur was super vriendelijk en spraakzaam. Erg goede service van dit bedrijf!

Geplaatst op: 02-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Brian K.

7 / 10
5/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Sneleentaxi
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Sunny Cars logo
Sunny Cars
73 beoordelingen
6,7
Tirendo logo
Tirendo
2 beoordelingen
9
BesteOnderdelen.nl logo
BesteOnderdelen.nl
6 beoordelingen
5,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Sneleentaxi een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 8 beoordelingen geplaatst over Sneleentaxi. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4,5 gekregen, waarbij 15% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Sneleentaxi actief?

Sneleentaxi is vooral actief in de categorie autos en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) taxibedrijven.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Sneleentaxi reviews? Dan kunt u naar de website van Sneleentaxi gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie