T-Mobile Thuis logo

T-Mobile Thuis reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

T-Mobile Thuis reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
1320
T-Mobile Thuis logo
Website
T-Mobile Thuis
Categorie
Telecom

Reviews en Ervaringen T-Mobile Thuis

Wil je graag klant worden bij T-Mobile Thuis, maar wil je graag eerst wat meer te weten komen over deze organisatie, en weten of de diensten van dit bedrijf daadwerkelijk te vertrouwen zijn? Bekijk dan snel de informatie op deze website. Op deze website lees je namelijk meer over het bedrijf T-Mobile Thuis, wat de diensten zijn van het bedrijf, waarom je voor T-Mobile Thuis zou moeten kiezen, of T-Mobile Thuis een betrouwbare keuze is en hoe je het bedrijf eventueel zou kunnen benaderen. Daarnaast lees je op deze pagina tal van ervaringen van huidige klanten van het bedrijf. Na het doornemen van deze ervaringen en informatie kun je in het vervolg zelf een goede keuze maken om wel of geen pakket aan te schaffen en klant te worden bij T-Mobile Thuis.

Over T-Mobile Thuis

T-Mobile Thuis is onderdeel van het bekende telecombedrijf T-Mobile. T-Mobile Thuis biedt abonnementen voor de particuliere gebruiker. Zo heeft T-Mobile Thuis diverse pakketten die je voor bewoners op hetzelfde adres kunt afsluiten en waarmee je kunt profiteren van voordelige tarieven. T-Mobile Thuis streeft naar uitgebreide pakketten die uitstekend aansluiten bij haar gebruikers. Ook biedt het bedrijf de hoogst mogelijke internetsnelheid op jouw adres.

Waarom kiezen voor T-Mobile Thuis

Bij T-Mobile Thuis kun je terecht voor diverse soorten pakketten voor telefonie, internet, tv en vast bellen. Je kunt zelf kiezen welk pakket het beste bij jouw thuissituatie past en het abonnement vervolgens maandelijks aanpassen. Het bedrijf biedt gunstige tarieven en gunstige algemene voorwaarden.

Is T-Mobile Thuis betrouwbaar?

T-Mobile Thuis is onderdeel van het zeer bekende telecombedrijf T-Mobile. Je kunt het bedrijf dan ook zonder twijfel vertrouwen. Daarnaast gaat het bedrijf zorgvuldig met je gegevens om, kun je veilig betalen via verschillende betalingsmogelijkheden en kun je eenvoudig jouw pakket weer opzeggen indien je er geen gebruik meer van wilt maken.

Klantenservice en klachten

Indien je een medewerker van T-Mobile thuis wilt spreken kun je eenvoudig de klantenservice benaderen. Dit kan via de website. Op de website vind je alle informatie over de beschikbare abonnementen, hoe je deze kunt wijzigen en welke pakketten voor jou het gunstigst zijn. Ook vind je op de website diverse handleidingen die je kunt gebruiken voor het installeren van diverse zaken, zoals internetinstallatie, telefonie verbinding en het wijzigen van je internetsnelheid. Indien je daarnaast graag persoonlijk een medewerker wilt spreken kun je dit eenvoudig telefonisch doen of via mail.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij al klant bij T-Mobile Thuis? Laat andere potentiële klanten dan weten wat jouw ervaringen zijn met T-Mobile Thuis. Schrijf bijvoorbeeld of de service die het bedrijf aanbied je bevalt en of je snel geholpen bent door de klantenservice indien je de klantenservice hebt benaderd. Schrijf eventueel ook of je een pakket van T-Mobile Thuis zou aanbevelen aan andere. Met jouw eerlijke en heldere review help je andere mensen met het krijgen van een objectief en helder beeld van deze organisatie en help je mensen met het maken van een weloverwogen en goede beslissing om wel of geen abonnement af te sluiten bij T-Mobile Thuis.

Reviews over T-Mobile Thuis

Gerelateerde bedrijven

ZTE logo
ZTE
2 beoordelingen
10
One.com logo
One.com
6 beoordelingen
7,2
Orange logo
Orange
16 beoordelingen
4,7
5,6
19% zou hier weer kopen
12 beoordelingen
Ervaringen met T-Mobile Thuis

Het bedrijf T-Mobile Thuis is geverifieerd door ons. De webshop T-Mobile Thuis is al sinds 2008 een betrouwbare partij om te bestellen. T-Mobile Thuis is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. T-Mobile Thuis maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van T-Mobile Thuis is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van T-Mobile Thuis te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 11-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Gratis T-Mobile thuis kost zo wie zo geld ook al werkt het niet.

Wij zijn overgestapt naar T-Mobile thuis. Wij konden één maand gratis proberen. Werkt het niet dat kosteloos opzeggen. Is ons medegedeeld in de shop.
Echter na aansluiting werkte internet niet. Na een bezoek van een monteur werkte internet nog steeds niet naar behoren.
Steeds vielen de boxen uit van Sonos. TV kijken kon niet zonder storing en foutmeldingen.
Binnen 14 dagen na aansluiting opgezegd.
Krijgen wij een rekening van 55,07 euro omdat wij in deze 14 dagen wel internet hebben gebruikt ook al werkte het niet.
Vervolgens meteen dreigen met een deurwaarder en incassokosten.
NEEM NOOIT T-MOBILE

Geplaatst op: 04-10-2021
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: W. K.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
T-mobile verhoogd onvermeld het maandbedrag!

T-mobile verhoogd zonder melding plotseling het maandbedrag! Overgegaan naar 1000 mb zo verder geen gevolgen hebben maar betaal nu wel 2 tv boxen die eerder gratis waren. Dus opgelicht .

Geplaatst op: 24-05-2022
Laatst bewerkt op: 24-05-2022
Geschreven door: Geert-Jan V.

9 / 10
5/5 5/5 2/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Heel tevreden

Ik heb nooit problemen gehad met Tmobile en ik maak er al jaren gebruik van. De app werkt heel goed aangezien ik daar alles kan beheren. Sinds deze maand heb ik ook Tmobile thuis en dat werkt ook super. De klantenservice denkt en helpt goed mee als dat nodig is.

Geplaatst op: 16-05-2021
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Maureen S.

9 / 10
5/5 5/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Traag, tv loopt regelmatig vast

Ruim een weekend zonder internet en tv gezeten. Niemand bereikbaar of bevoegd hier iets aan te doen. Nu regelmatig dat de tv vastloopt en ontzettend trage bediening. Volgend jaar snel weer overstappen

Geplaatst op: 23-03-2022
Laatst bewerkt op: 23-03-2022
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
4/5 2/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Neem geen T-Mobile!!!

Heb nu iets meer dan een maand T-Mobile en voor de derde keer is mijn internetverbinding verbroken. Met de klantenservice gebeld en die zouden een monteur sturen. Na 3 dagen gebeld dat ik nog niets gehoord had en pas in de avond kreeg ik een berichtje waarmee ik zelf een afspraak kon kon maken voor een monteur. De eerste datum is pas over 8 dagen!
Vervolgens gebeld of ik nog kon opzeggen bij T-Mobile, omdat ik erg ontevreden ben als klant. Dat was niet meer mogelijk of ik moest het hele jaar betalen. Ik heb er spijt van dat ik mijn oude betrouwbare adsl abonnementje omgezet heb naar T-Mobile, dus wees gewaarschuwd en ga voor een duurdere provider die wel goede service verleend en ga niet voor T-Mobile!

Geplaatst op: 02-02-2022
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
5/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte klantenservice

De verbinding deed het niet niet goed. Een kabel moest getrokken worden. Extra kosten a 55 euro. T-Mobile had gezegd deze te zullen crediteren..
Na 10 personen van Klantenservice aan de lijn te hebben gehad vanaf eind Janurai 2022 (Eloisa 2x, Lisette , Igran, Kenneth, Celine, Robert, Jeffrey, Hanan en uiteindelijk Sander op 5-04-2022 om 16:35 en 2,5 maand verder heb ik nog steeds geen creditering gehad van de 55 euro!
Ze beloven dat het goed komt maar heb er een hard hoofd in.
Zorg dat U niet bij de klantenservice terecht komt. Veel beloven maar niet doen.

Geplaatst op: 05-04-2022
Laatst bewerkt op: 05-04-2022
Geschreven door: Kees V.

5 / 10
3/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos

Waardeloze service zodra je overstapt. Ze sturen verkeerd apparatuur op waardoor je geen gebruik kan maken van internet. Wachten op een monteur duurt zo’n 2 weken. Hoog-oplopende telefoonkosten omdat ze geen service leveren waardoor je wel gebruik moet maken van je telefoonbundel? Verantwoordelijkheid van de klant.
Vreselijk.

Geplaatst op: 06-10-2021
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
1/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Pet

Mijn internet op pc deed het niet meer,na veel resetten en met medewerkers gebeld en van hun kant ook geprobeerd, niets, moest 3dagen wachten, weer gebeld, over 1 week komt nu monteur,ondertussen doet mijn tv het ook niet meer, weer bellen, moest aan wachten tot monteur komt, mijn vraag dan zit ik een week zonder tv ook nog, antwoord ja dat is zo kan niet anders, mijn vraag waarom kan wel gelijk komt? Bij onze buren, antwoord omdat je daar meer betaald. Wat een bedrijf ,slechter kan echt niet super slechte service

Geplaatst op: 01-10-2021
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Super slecht.

Service is super slecht! Moest 2 weken wachten op een monteur omdat internet niet werkt, dat vind ik al veeelste lang. Monteur zou vandaag tussen 13 en 14 komen, heb ze om 14:30 gebeld en kreeg te horen dat de enige monteur ziek was.. ik vroeg waarom ik dan niet gebeld was en daar kreeg ik op te horen dat dat wel had moeten gebeuren.. nu moet ik wachten op een telefoontje voor een nieuwe afspraak maar wanneer ze me gaan bellen wist hij ook niet.. zo snel mogelijk zei die.

Geplaatst op: 26-02-2022
Laatst bewerkt op: 26-02-2022
Geschreven door: Nikkie M.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Extreem slecht, slecht internet/wifi/tv ontvangst en Netflix deed het helemaal niet.

Slecht. Slechte internet en wifi en soms helemaal geen TV ontvangst. Een monteur is 2 uur geweest en kon geen oplossing vinden. Adviseerde om een andere TV en telefoon te kopen. We hebben de volgende dag opgezegd in de proefperiode. We hebben 2 weken een erg slecht werkende internet/wifi /tv ontvangst gehad. Een film kijken via Netflix was onmogelijk. Nu krijgen alsnog een rekening van € 55,07 omdat we internet zouden hebben gebruikt. T-mobile is niet voor rede vatbaar en dreigt al met deurwaarderskosten. We zijn weer overgestapt naar KPN. Uitstekende internet en service.

Geplaatst op: 04-10-2021
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Irma

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Contract maar geen internet

Nieuwe woning, t mobile thuis geregeld en het was aangesloten, 2 weken later doet het internet het niet meer Ik zit hier al 3 dagen zonder internet en de klantenservice blijft mij vertellen dat er een monteur contact met me zal opnemen, nog niks vernomen.
0/5

Geplaatst op: 19-08-2021
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Robin

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over T-Mobile Thuis


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

ZTE logo
ZTE
2 beoordelingen
10
One.com logo
One.com
6 beoordelingen
7,2
Orange logo
Orange
16 beoordelingen
4,7

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is T-Mobile Thuis een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 12 beoordelingen geplaatst over T-Mobile Thuis. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,6 gekregen, waarbij 19% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is T-Mobile Thuis actief?

T-Mobile Thuis is vooral actief in de categorie telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) alles in 1.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de T-Mobile Thuis reviews? Dan kunt u naar de website van T-Mobile Thuis gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie