T-Mobile Thuis logo

T-Mobile Thuis reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
T-Mobile Thuis reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1320
T-Mobile Thuis logo
Website
odido.nl
Categorie
Telecom
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen T-Mobile Thuis

Wil je graag klant worden bij T-Mobile Thuis, maar wil je graag eerst wat meer te weten komen over deze organisatie, en weten of de diensten van dit bedrijf daadwerkelijk te vertrouwen zijn? Bekijk dan snel de informatie op deze website. Op deze website lees je namelijk meer over het bedrijf T-Mobile Thuis, wat de diensten zijn van het bedrijf, waarom je voor T-Mobile Thuis zou moeten kiezen, of T-Mobile Thuis een betrouwbare keuze is en hoe je het bedrijf eventueel zou kunnen benaderen. Daarnaast lees je op deze pagina tal van ervaringen van huidige klanten van het bedrijf. Na het doornemen van deze ervaringen en informatie kun je in het vervolg zelf een goede keuze maken om wel of geen pakket aan te schaffen en klant te worden bij T-Mobile Thuis.

Over T-Mobile Thuis

T-Mobile Thuis is onderdeel van het bekende telecombedrijf T-Mobile. T-Mobile Thuis biedt abonnementen voor de particuliere gebruiker. Zo heeft T-Mobile Thuis diverse pakketten die je voor bewoners op hetzelfde adres kunt afsluiten en waarmee je kunt profiteren van voordelige tarieven. T-Mobile Thuis streeft naar uitgebreide pakketten die uitstekend aansluiten bij haar gebruikers. Ook biedt het bedrijf de hoogst mogelijke internetsnelheid op jouw adres.

Waarom kiezen voor T-Mobile Thuis

Bij T-Mobile Thuis kun je terecht voor diverse soorten pakketten voor telefonie, internet, tv en vast bellen. Je kunt zelf kiezen welk pakket het beste bij jouw thuissituatie past en het abonnement vervolgens maandelijks aanpassen. Het bedrijf biedt gunstige tarieven en gunstige algemene voorwaarden.

Is T-Mobile Thuis betrouwbaar?

T-Mobile Thuis is onderdeel van het zeer bekende telecombedrijf T-Mobile. Je kunt het bedrijf dan ook zonder twijfel vertrouwen. Daarnaast gaat het bedrijf zorgvuldig met je gegevens om, kun je veilig betalen via verschillende betalingsmogelijkheden en kun je eenvoudig jouw pakket weer opzeggen indien je er geen gebruik meer van wilt maken.

Klantenservice en klachten

Indien je een medewerker van T-Mobile thuis wilt spreken kun je eenvoudig de klantenservice benaderen. Dit kan via de website. Op de website vind je alle informatie over de beschikbare abonnementen, hoe je deze kunt wijzigen en welke pakketten voor jou het gunstigst zijn. Ook vind je op de website diverse handleidingen die je kunt gebruiken voor het installeren van diverse zaken, zoals internetinstallatie, telefonie verbinding en het wijzigen van je internetsnelheid. Indien je daarnaast graag persoonlijk een medewerker wilt spreken kun je dit eenvoudig telefonisch doen of via mail.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij al klant bij T-Mobile Thuis? Laat andere potentiële klanten dan weten wat jouw ervaringen zijn met T-Mobile Thuis. Schrijf bijvoorbeeld of de service die het bedrijf aanbied je bevalt en of je snel geholpen bent door de klantenservice indien je de klantenservice hebt benaderd. Schrijf eventueel ook of je een pakket van T-Mobile Thuis zou aanbevelen aan andere. Met jouw eerlijke en heldere review help je andere mensen met het krijgen van een objectief en helder beeld van deze organisatie en help je mensen met het maken van een weloverwogen en goede beslissing om wel of geen abonnement af te sluiten bij T-Mobile Thuis.

Reviews over T-Mobile Thuis
Gerelateerde bedrijven
JouwWeb logo
JouwWeb
11 beoordelingen
4,6
ZTE logo
ZTE
2 beoordelingen
10
Orange logo
Orange
49 beoordelingen
3,8
Gerelateerde blogartikelen
4,6
14% zou hier weer kopen
53 beoordelingen
Ervaringen met T-Mobile Thuis

Het bedrijf T-Mobile Thuis is geverifieerd door ons. De webshop odido.nl is al sinds 2008 een betrouwbare partij om te bestellen. T-Mobile Thuis is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. T-Mobile Thuis maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van odido.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van odido.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 11-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Zeer slechte servive nooit niet meer

Overgestapt van kpn naar tmobile thuis . Gisteren een monteur hier geweest voor alles aan te sluiten en zou in de loop van de dag alles werken
Nu vergeet deze het af te melden dus geen internet en tv . Bijna 3 u met hun gebeld gisteren . Zou er vandaag een monteur langs komen voor het in orde te maken. Helaas bericht gekregen dat deze niet komt vandaag. Nu gaan ze een nieuwe afspraak maken voor volgende week . Ook de app werkt niet ook tv werkt niet alleen omdat de monteur het is vergeten af te melden . Vandaag weer met hun gebeld antwoord ja dan moet uw gewoon opzeggen . Wat een antwoord tegen een nieuwe klant. Met een woord een k....'t bedrijf en service . Ga hier niet mee in zee

Geplaatst op: 08-09-2023
Laatst bewerkt op: 08-09-2023
Geschreven door: Patrick R.

5 / 10
4/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
T-Mobile komt contractuele verplichtingen niet na.

Een jaar lang bij T-Mobile Thuis geweest. Glasvezel aansluiting bleek langzamer dan de eerdere telefoonaansluiting.
Bij de eerste mogelijkheid overgestapt naar KPN met gebruikmaking van de overstapservice. T-Mobile mag dan de aansluiting pas verbreken als de andere aansluiting er is. Daarmee adverteren ze ook op hun web-site.
Wat blijkt: botweg de stekker eruit (gaven ze uiteindelijk zelf toe). Ik heb een aantal weken zonder aansluiting gezeten terwijl mijn contract officieel nog loopt. Klantenservice is onder de maat en speldt je van alles op de mouw. Weigert ook met de volgende provider samen te werken. KPN bood gelukkig een tijdelijke oplossing en is wel in staat om mee te denken.
Trek zelf je conclusie over de betrouwbaarheid van T-Mobile......

Geplaatst op: 12-08-2023
Laatst bewerkt op: 16-08-2023
Geschreven door: Raimond B.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte service

Bel je met tmobile met een vraag krijg je bod weg te horen mevrouw u werkt niet echt mee.

Ik stel een vraag en verwacht een antwoord maar dit antwoord was het zeker niet

Geplaatst op: 30-08-2023
Laatst bewerkt op: 30-08-2023
Geschreven door: L G.

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloze provider.

Netwerk gehackt, kan volgens hen niet. Van het kastje naar de muur gestuurd. Geen verantwoording nemen voor hun product, maar de klant als leugenaar daarzetten. 2 tablets gekocht waar binnen no time, na verbinden met wifi de simkaart permanent geblockt werd. Idem met 3 smartphones, waarvan de pincode na enkele minuten van buitenaf veranderd werd, wat allemaal niet mogelijk was. 5 simkaarten zijn op deze manier onbruikbaar gemaakt. Alles na verbinden met wifi. Dus doeidoei tmobile, waardeloze handel en service.

Geplaatst op: 22-07-2023
Laatst bewerkt op: 22-07-2023
Geschreven door: Anoniem

7 / 10
5/5 1/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slechte communicatie beloven van alles maar niemand weet iets

Beloven van alles ivm met glasvezel maar uiteindelijk niks

Geplaatst op: 20-07-2023
Laatst bewerkt op: 20-07-2023
Geschreven door: Erik B.

4 / 10
1/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
In een woord slecht

Slechte klantenservice
Slecht internet
Slecht beeldkwaliteit
Zit nu al voor de 3de keer zonder internet en televisie komen niet met oplossingen

Geplaatst op: 15-07-2023
Laatst bewerkt op: 15-07-2023
Geschreven door: Ramon V.

6 / 10
2/5 1/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer zeer slecht

Mijn zoon zit al ruim 6 maanden op een aansluiting te wachten.
Wel het pakket gekregen en daarna 3 x een monteur geweest om de kabel naar binnen ( 11e verdieping ) te brengen maar 3x met een te lage hoogwerker (de ezel met de steen).
3 vrije dagen moeten opnemeem,
maar nu het hij de handoek gegooid en blijft bij Ziggo.
Mooie service T- MOBILE .
Mvg.Ger.

Geplaatst op: 20-06-2023
Laatst bewerkt op: 20-06-2023
Geschreven door: Ger V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
De slechtste provider ever. Je moet hier echt niks bestellen. Het gaat niet werken! Service is zeeer onvriendelijk!!! SLECHT!!!

Geen waar voor je geld. Dingen werken niet! En service is zeer extreem slecht!!!

Geplaatst op: 25-07-2023
Laatst bewerkt op: 25-07-2023
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
3/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Fout bij afsluiten wordt niet hersteld

Let op! bij het overstappen naar een andere provider maken ze een fout en sluiten te vroeg af. Willen dit niet herstellen en liegen over data die ze van de andere provider hebben doorgekregen.

Geplaatst op: 18-05-2023
Laatst bewerkt op: 18-05-2023
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
3/5 1/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloze service!!

Afgelopen donderdag was even de stroom uitgevallen.
Modem is even spanningsloos geweest, maar na het opstarten werkte het internet niet meer. Na vijf keer bellen en vijf dagen wachten op de technische dienst die ons zou terugbellen nog steeds geen internet thuis (of muziek, of verlichting, of een deurbel ;) T Mobile stuurt ons van het kastje naar de muur. Nu net eindelijk een jongeman op de servicedesk die doorpakt en zegt: ik stuur een monteur want hier is iets niet goed. Hopelijk kan die ons én ons huis morgen online krijgen.

Geplaatst op: 09-05-2023
Laatst bewerkt op: 09-05-2023
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
2/5 1/5 1/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte helpdesk

Onbereikbaar bij storing.

Geplaatst op: 06-06-2023
Laatst bewerkt op: 06-06-2023
Geschreven door: Alex

5 / 10
3/5 1/5 2/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Amateuristisch

Mijn email zegt genoeg;

Mijn email aan tmobile
Uw Guidon monteur was uitstekend.
T mobile heeft echter geen tv box meegestuurd.
Nadat uw monteur fantastisch werk heeft verricht, heb ik 1 uur na zijn vertrek de bestelling geannuleerd.
T-,mobile thuis heeft zijn zaakjes niet op orde.
Dank voor uw hulp
Wim

Geplaatst op: 15-04-2023
Laatst bewerkt op: 15-04-2023
Geschreven door: Wim F.

4 / 10
2/5 2/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
T-mobile thuis werkt niet!

T-mobile thuis besteld en laten installeren. Na installatie bleek de tv niet te werken. Na tweemaal uitvoerig met de klantenservice te hebben gebeld, was de enige conclusie die T-Mobile aanbood; er wordt aan gewerkt, er is een ticket gemaakt, responstijd is 2-5 werkdagen. Er kan altijd wat misgaan, maar enig meedenken of aandacht zou je mogen verwachten van zo'n grote ''service'' organisatie.
Toch maar naar KPN dan ;-(

Geplaatst op: 30-03-2023
Laatst bewerkt op: 30-03-2023
Geschreven door: Guido Z.

5 / 10
5/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Nee, nooit meer.

Al maanden problemen met de televisie waarvan het beeld bevriest. Iedere keer opnieuw opstarten en na een paar dagen weer hetzelfde probleem. Inmiddels 9 x gebeld en iedere keer weer uitleggen wat het probleem is. Allemaal hebben ze een andere idee van wat het kan zijn. Al 2x een nieuw kastje belooft maar ook dat komt niet. Nadat ik heb gezegd dat ik de prijs van het abonnement hoog vind kreeg ik een aanbieding van 4 maanden voordeel. Nu wil ik mijn tv abonnement opzeggen maar dat kan niet. Dat loopt een jaar door. Al jaren klant van t-mobile en nooit problemen gehad en dan nu kun je de pot op. Nou ik zal niemand deze firma aanprijzen. Echt schandalig.

Geplaatst op: 28-03-2023
Laatst bewerkt op: 28-03-2023
Geschreven door: Irma E.

5 / 10
3/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte service

Lange wachttijden klantenservices totdat je ze aan de lijn krijgt. Het inplannen voor een afspraak met een monteur van Gideon duurde 6 weken en op de dag dat de monteur langs zou komen annuleren zij zelf de afspraak. Abonnement per direct opgezegd en vervolgens moet je het thuis internet/ tv pakket weer terugsturen en dreigen ze met een boete van 235 euro. Het gehele pakket was terug gestuurd en dan beweren ze dat je alleen de modem hebt terug gestuurd, zonder afstandsbediening, wifipunt en tv box. Echt, wij hebben er meer werk van gehad en een vervelende ervaring aan over gehouden terwijl wij er niet eens gebruik van hebben gemaakt. RONDUIT CHAOS DAAR EN SLECHTE SERVICE!!!

Geplaatst op: 21-04-2023
Laatst bewerkt op: 21-04-2023
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
1/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Boooooooooos

door verhuizing mijn aansluiting afgemeld omdat ik pas veel later een nieuwe aansluiting nodig had, maar om mijn mailadres niet te laten verlopen , (dat vervalt binnen half jaar na afsluiting)heb ik me binnen half jaar weer aangemeld en had nog steeds mijn mailadres. toen werd pand gesloopt abbonnement opgezegd en binnen half jaar , na herbouw weer aangemeld. En gelukkig mail was nog steeds in orde. Nu na 4 maanden ineens mijn mailadres foetsie niet meer te bereiken . heb nu 4 maal ongeveer 1 uur met de diverse aardige mensen aan de telefoon gehangen maar in de krochten van t mobile kan t niet 1,2,3 recht getrokken worden gaat ongeveer 2 weken overheen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! als t al wil lukken. Men is niet in staat de technische afdeling te bereiken die dit evt kan doen.
dus om kort te gaan als t werkt werkt t maar vertrouw niet op de handelingen van t mobile die hebben hun systeem niet op orde

Geplaatst op: 26-05-2023
Laatst bewerkt op: 26-05-2023
Geschreven door: Ietje B.

7 / 10
4/5 3/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slechte provider

Zeer slechte provider. Ze komen afspraken niet na.

Geplaatst op: 12-04-2023
Laatst bewerkt op: 12-04-2023
Geschreven door: Vardan M.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ronduit bagger

De monteur heeft de helft niet aangesloten
Blijkt er een kapotte lijn te zijn en beloofd de monteur dat er binnen een paar uur iemand is ... Niet dus
Na bijna een week is de lijn gerepareerd t mobile heeft daar geen schuld aan
Dan moet ik zelf alles instellen en bekabelen want de monteur komt niet terug
Vervolgens een storing in het tv modem en word er gezegd dat je maar een weekje op je laptop of mobiel moet kijken en misschien een paar keer de stekkers uitnemen omdat dat misschien wel zal helpen ... Niet dus
Behaal amper 30% van de internet snelheid ( bekabeld geen wifi )
En de pc en de telefoon en de laptop moeten na iedere 5 seconden bijladen waardoor het beeld weer stil staat
Ook lopen beeld en geluid steeds niet synchroon
Casten middels chromecast wil ook niet lopen zo het hoort
Nieuwe apparaten moeten meedere pogingen doen om te verbinden via wifi dus dat is ook niet zo het hoort

Geplaatst op: 14-03-2023
Laatst bewerkt op: 14-03-2023
Geschreven door: Lin P.

5 / 10
4/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Herstel bericht

Of het nu aan de duidelijke taal ligt of dat het ligt aan de toch maar uitgevoerde herstellingen laat ik in het midden

Sinds vandaag is alles ( tv en internet) hersteld naar hoe het hoort te zijn

Het kan dus toch

Heb dan vandaag wel zelf de koperen lijn van kpn telefoon moeten knippen en het modem aan de bestaande lijnen moeten koppelen om de telefoon te kunnen gebruiken

Neemt mijn vorige plaatsing niet weg natuurlijk want het was ook echt bagger

Geplaatst op: 18-03-2023
Laatst bewerkt op: 18-03-2023
Geschreven door: Lynn

6 / 10
4/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Slechte service

Zeer slechte service, ze nemen je niet serieus! Niet nemen alstublieft!

Geplaatst op: 21-02-2023
Laatst bewerkt op: 21-02-2023
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
4/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
İk heb heel erg slechte ervaring van T-Mobile producten en klantenservice

İk heb T-Mobile Glasvezel besteld vanaf eerste dag krijg ik slechte internet ik heb 1000mb downloaden en 1000mb uploaden maar ik krijg 70mb som 100mb
İk heb met klanten service contact opgenomen hun hebben niet goed geholpen ik ben meer dan 1 jaar bezig met die slechte T-Mobile Glasvezel internet. İk heb T-mobile sim only abonnement ook dat was ook zo veel manden probleem gehad. Dus ik ben zeer ontevreden van T-Mobile producten
Alleen goed koop( goed koop duur koop) nou begrijp ik nog beter waarom zeggen ze dit zin

Geplaatst op: 06-02-2023
Laatst bewerkt op: 06-02-2023
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
2/5 2/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Waardeloos bedrijf!!!

Geen goede internet, tv verbinding waardeloos, 8 maand bezig geweest om een goede tv verbinding te krijgen, de klantenservice neemt je niet serieus. En er wordt uiteindelijk niks geregeld, of een tegemoetkoming geregeld! Als je belt sta je 30 min in de wachtrij en dan heb je iemand aan de lijn en dan valt de verbinding zomaar weg en kan je weer opnieuw beginnen! Zo verschrikkelijk dat ze zo met klanten omgaan! Niet afnemen dus.

Geplaatst op: 27-02-2023
Laatst bewerkt op: 27-02-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Heel goed

Ik ben al 3 jaar abonnee bij T-mobil en nog nooit geen storing gehad tot gisterenavond. Ik had bijna geen tv of internet. Dit duurde tot vanmiddag. Dus ik gebeld en de belofte werd gegeven dat het doorgegeven zou worden aan de afdeling service. Ik dacht ja ja. Ik zeg niet dat het aan mijn telefoontje gelegen heeft maar vanavond was er ineens een storingsmelding via de mail, heel onze postcode had storing. Na 5 minuten een mail dat de storing opgelost was. Nou mensen, petje af. Alles gaat weer zoals het hoort te gaan. Ik vind dat dit ook wel eens gezegd mag worden.

Geplaatst op: 16-02-2023
Laatst bewerkt op: 16-02-2023
Geschreven door: Anoniem

9 / 10
4/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Bijna elke dag heb ik problemen met internet en televisie.

Ik lieg niet wanneer ik zeg dat ik bijna elke dag problemen met internet en televisie heb. En je kan niet makkelijk contact met hen te nemen om dit op te lossen. Ze verwijzen naar hun site en self oplossen. Maar als dat zo vaak gebeurt daar heb je geen in in meer.
Daarom ga ik naar een andere leverancier.
Ik zou jullie t mobile afraden

Geplaatst op: 14-02-2023
Laatst bewerkt op: 14-02-2023
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
2/5 1/5 3/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Koop geen enkele dienst van hun.

als je een aansluiting met glasvezel wilt gaat het al fout.
je wordt van het kastje naar de muur gestuurd. voor aansluiting glasvezel.
daarbij ook storing vanaf 16 december 2022 en T-Mobile heeft het nog steeds niet opgelost.
2x monteur die op de dag dat hij zou komen niet komt en afspraak wordt geannuleerd door guidion.
men gaf via sms aan dat ze me zouden bellen voor nieuwe afspraak maar dat doen ze niet .je kan overal zelf achteraan gaan. maar dan ook achter alle problemen van hun .ook 3de monteur was geweest en kon het niet oplossen . doordat er een storing niet binnen zit maar ergens buiten waarschijnlijk.
de monteur heeft contact gehad met Volkel Wessel bedrijf voor de storing buitengedeelte en daar gaven ze aan dat er iemand zou komen binnen 6 wekdagen (normaal 2 werkdagen vertelde ze mijn.) en nu weer 1,5 week later hebben ze nog geen afspraak gemaakt. en het nummer via T-Mobile gekregen te hebben werkt niet. je krijgt een vergoeding terug voor de dagen dat je geen internet en telefoon hebt . dat is alles wat ze aangeven bij T-Mobile . maar wel gewoon doorbetalen mag je.

Geplaatst op: 16-01-2023
Laatst bewerkt op: 16-01-2023
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
1/5 2/5 3/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Verschrikkelijk

Hele slechte service. Optijd mijn verhuizing doorgegeven, werd gezegd dat ik moest wachten op de mail om een afspraak te maken met de monteur. Na 2 weken nog steeds geen mail. Natuurlijk weer gebeld en werd aangegeven dat er een fout was gemaakt vanuit t-mobile. Daarna mail binnengekregen en kon pas over 3 weken een afspraak inplannen! Weer gebeld en kreeg een zeeer onbeschofte dame aan de lijn, heb haar vriendelijk gevraagd om me uit te laten praten en toen ging ze schelden. Ze konden niks doen want ze kon nergens terug vinden dat er een fout was gemaakt en ik moest maar ff lekker wachten en een maand zonder internet zitten.

Geplaatst op: 09-02-2023
Laatst bewerkt op: 09-02-2023
Geschreven door: Chermaine T.

3 / 10
1/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Al 6 weken wegvallende diensten en nog altijd geen oplossing🤬

Internet valt minstens 10 x per dag uit, super handig als je thuis werkt. En tijdens het tv kijken valt het soms 3x in een uur uit. Vervolgens moet je alles herstarten, want dat gaat blijkbaar niet vanzelf. Al zeker 8 verschillende medewerkers gesproken en de oplossing is er nog altijd niet. Compensatie voor het niet kunnen leveren krijg je pas als het opgelost is. En dat is nu na 6 weken nog niet gebeurd. 5 jaar tevreden klant geweest, maar ik ga overstappen.

Geplaatst op: 31-01-2023
Laatst bewerkt op: 31-01-2023
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
5/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Wat een verschrikking

Wat een verschrikkelijke services, ik zou het echt helemaal niemand aanbevelen , we hebben vanaf t moment dat de bedenktijd over was alleen maar problemen gehad, van minimaal de helft van de gesprekken is geen ruk terug te vinden in de systemen alsof t gesprek nooit heeft plaats gevonden.
Ze beloven je terug te bellen en vervolgens bellen ze je nooit meer terug, ze sturen e-mails die hun zelf in de systemen ineens niet meer terug kunnen vinden, en na meerdere malen te bellen over een terug betaling die gedaan zou worden waren ook de e-mails die door 3 collega's gestuurd waren ineens nergens meer te vinden na meerdere malen te dreigen juridische stappen te ondernemen als het geld niet voor eind 2022 op de rekening zou staan dan toch echt op de 1 na laatste dag het geld gekregen. Maar hiervoor wel uit eindelijk een keer of 10 moeten bellen terwijl dat de terug betaling half oktober al beloofd was. Ook sturen ze monteurs die zeggen je " probleem " op te lossen maar uit eindelijk is het probleem helemaal niet opgelost.

Mijn tip begin hier nooit maar dan ook nooit aan want ze zijn oh zo begripvol maar volgens mij wordt er een hoop gewist of gewoon nooit genoteerd.

Geplaatst op: 30-12-2022
Laatst bewerkt op: 30-12-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Grote puinhoop. ik raad niemand aan. zeker ga je spijt van krijgen.

Wat een misleidende reclame van t mobile. tijdens de black friday dagen overgestapt van ziggo naar t mobile. T mobile zou meer snelheid kunnen leveren tegen een goedkopere tarief. Hun internetsnelheid is waardeloos. Pagina's openen niet, zelfs op hun site op My T Mobile is het laden traag en kun je nergens op klikken. En de modem bevindt zich niet eens 4 meter van de computer vandaan. Als je naar hun klantenservice belt, blijf je hangen of de lijn wordt afgebroken. Geen aanrader! Blijf liever bij Ziggo (als je ziggo klant al bent). de modem heb ik gister 7 januari aangesloten en u al zoveel ellende.

Geplaatst op: 08-01-2023
Laatst bewerkt op: 08-01-2023
Geschreven door: Annie K.

4 / 10
1/5 1/5 1/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Doe het niet, één grote teleurstelling

De hele TV thuis app functioneerd. Niet diverse issues aangemaakt maar ze komen er nooit op terug. Monteur geweest, zegt ook dat de app niet goed funcioneerd, staat nog in de kinderschoenen.
Ze eisen wel dat je moet betalen.
T-mobile een grote boevenbende.

Geplaatst op: 11-01-2023
Laatst bewerkt op: 11-01-2023
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
3/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over T-Mobile Thuis
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
JouwWeb logo
JouwWeb
11 beoordelingen
4,6
ZTE logo
ZTE
2 beoordelingen
10
Orange logo
Orange
49 beoordelingen
3,8
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is T-Mobile Thuis een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 53 beoordelingen geplaatst over T-Mobile Thuis. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4,6 gekregen, waarbij 14% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is T-Mobile Thuis actief?

T-Mobile Thuis is vooral actief in de categorie telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) alles in 1.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de T-Mobile Thuis reviews? Dan kunt u naar de website van T-Mobile Thuis gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie