Taimi.love logo

Taimi.love reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Taimi.love reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
5092
Taimi.love logo
Website
taimi.love
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Taimi.love

Wil je graag meer weten over beoordelingen van Taimi.love? Wij hebben de reviews van Taimi.love op een rij gezet. Lees wat de ervaringen zijn en neem een weloverwogen beslissing om bij Taimi.love te kopen. Taimi.love is een bedrijf dat zich richt op veel verschillende soorten verzorgingsproducten. Maar is Taimi.love betrouwbaar en wat is de kwaliteit van hun producten? Hieronder vind je meer informatie.

Over Taimi.love

Taimi.love is een beschrijf dat verzorgingsproducten verkoopt. Taimi.love heeft als doel het verzorgen van je huid.

Waarom kiezen voor Taimi.love

Taimi.love biedt verzorgingsproducten aan. De producten/diensten van Taimi.love vallen onder de categorie/branches verzorging en gezondheid.

Is Taimi.love betrouwbaar?

Taimi.love is een betrouwbaar bedrijf dat zich inzet voor de grote hoeveelheid verzorgingsproducten, die handig verdeeld zijn onder verschillende categorieën. Het bedrijf heeft een goede reputatie en ontvangt positieve beoordelingen van klanten. 

Klantenservice en klachten

Taimi.love biedt een goede klantenservice en is toegankelijk voor vragen en opmerkingen. De klantenservice is bereikbaar doormiddel van een mail te sturen en een Instagram of Facebook bericht te sturen. Het bedrijf heeft ook een klachtenafdeling die klachten serieus neemt en streeft naar een passende oplossing. 

Wil jij ook beoordelen?

Heb je ervaring met Taimi.love? Laat dan een beoordeling achter op onze website en help anderen bij het maken van een weloverwogen beslissing over het kopen van producten of diensten van Taimi.love. Jouw mening telt!

Voor meer informatie over Taimi.love kun je terecht op hun website.

Reviews over Taimi.love

Gerelateerde bedrijven

Plein.nl logo
Plein.nl
6 beoordelingen
8,7
BackJoy logo
BackJoy
2 beoordelingen
9,5
Hims logo
Hims
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Taimi.love

Ons team van experts heeft Taimi.love geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Taimi.love bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Taimi.love is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Taimi.love is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van taimi.love. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Taimi.love.

Geplaatst op: 09-05-2023
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Taimi.love


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Plein.nl logo
Plein.nl
6 beoordelingen
8,7
BackJoy logo
BackJoy
2 beoordelingen
9,5
Hims logo
Hims
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Taimi.love een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Taimi.love. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Taimi.love actief?

Taimi.love is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Taimi.love reviews? Dan kunt u naar de website van Taimi.love gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie