Tandonline.nl logo

Tandonline.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Tandonline.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
978
Tandonline.nl logo
Website
Tandonline.nl
Categorie
Diensten

Reviews en Ervaringen Tandonline

Een stralende glimlach? Dat krijg je door een goede mondhygiëne. Bij Tandonline vind je alles om deze stralende glimlach te kunnen realiseren. Lees gauw meer over Tandonline en hun producten. Ook lees je hier wat klanten te zeggen hebben over de services van Tandonline. Hun ervaringen lees je hier in de persoonlijke reviews over Tandonline.

Over Tandonline

Tandonline is een webshop dat zich specialiseert in tandkeelkunde en mondhygiëne. Tandonline is opgericht en wordt gerund door tandartsen, mondhygiënisten en andere specialisten op het gebied van tandheelkunde. Het is dan ook niet vreemd dat tandartsen deze webshop aanbevelen aan hun cliënten. Tandonline blijft zich ook vernieuwen en maakt optimaal gebruik van advies van professionals. Daarom blijft het aanbod altijd up-to-date met de huidige trends op het gebied van mondverzorging.

Bij Tandonline kun je dan ook werkelijk alles vinden voor een gezonde mond. Shop hier (elektrische) tandenborstels, tandpasta's, ragers, floss, tandenstokers en meer. Het aanbod is ruim opgedeeld in categorieën, waardoor je snel jouw gewenste product kunt vinden. Ook biedt Tandonline een ruim aanbod voor het bleken van tanden, protheses en producten en verzorging bij aandoeningen aan de mond of tanden.

Waarom kiezen voor Tandonline

Tandonline is dé specialist voor tandverzorging. Wil je echt goede producten vinden en producten met aanbevelingen van tandartsen? Dan is het is specialistische aanbod van Tandonline de beste plek om te shoppen. Hier vind je de beste tandpasta's, veilige bleekmiddelen voor het gebit en professionele protheses en meer. Daarbovenop ervaar je de kennis en kunde ook door de duidelijke productbeschrijvingen.

Tandonline heeft een snelle, veilige en voordelige levering. De standaard leverprijzen zijn altijd laag en wanneer je voor meer dan €75,- bestelt, wordt jouw bestelling gratis geleverd. Tandonline werkt met PostNL als leverancier. Zij bieden je altijd meer informatie over de verzending en de levertijd.

Is jouw bestelling niet goed? Dan kun je deze, mits ongeopend en ongebruikt, altijd terugsturen naar Tandonline. Tandonline heeft een gunstig retourtermijn waar je als klant gebruik van kunt maken.

Tandonline streeft altijd naar scherpe prijzen. Ook zijn ze niet vies van een leuke korting hier en daar. Je kunt vrijwel dagelijks leuke aanbiedingen verwachten in het aanbod van Tandonline. Wanneer je je inschrijft voor de nieuwsbrief van Tandonline, ontvang je alle acties en persoonlijke deals in jouw mailbox.

Is Tandonline betrouwbaar?

Omdat Tandonline er is voor en door tandartsen, ben je hier zeker van een goede, kwalitatieve en veilige aankoop. De producten zijn altijd onderworpen aan een strenge veiligheidscontrole en alleen de écht goedwerkende producten worden bij Tandonline verkocht. Deze webshop zelf heeft meer keurmerken voor de veiligheid en biedt haar klanten altijd gunstige voorwaarden voor de aankopen en het bestelproces.

Veilig betalen kan bij Tandonline gewoon online. Dit kan door veilig en vertrouwd te betalen met Ideal en zo via jouw eigen bank af te rekenen. Wil je online liever met creditcard betalen? Dat kan ook bij Tandonline. Deze webshop biedt zelfs enkele opties voor een achteraf betaling aan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een betaling met Afterpay.

Klantenservice en klachten

Weet je niet goed welke tandpasta je moet bestellen of kun je de hulp van een specialist wel gebruiken bij jouw online aankoop? Bel dan met de klantenservice van Tandonline. Er staat je dan altijd iemand vriendelijk te woord en kan deskundig advies geven. Ook kun je jouw vraag aan de klantenservice van Tandonline per mail sturen.

Viel jouw aankoop van Tandonline tegen of heb je een klacht over de service van Tandonline? Het is goed om jouw klacht gewoon direct aan Tandonline te melden. Dit kan door persoonlijk contact op te nemen met de klantenservice. Jouw mening wordt gewaardeerd en van kritiek kan Tandonline alleen maar leren. Ze zullen altijd professioneel omgaan met klachten en jou zo goed mogelijk proberen te helpen.

Wil jij ook beoordelen?

Waarom heb jij bij Tandonline besteld? Heb je deze website zelf gevonden of ben doorgestuurd via jouw tandarts? Jouw mening en ervaringen over Tandonline zijn belangrijk. Laat daarom een review achter en schrijf hier over de producten die je hebt gekocht, de kwaliteit van deze producten en de service online van Tandonline. Wanneer je contact hebt gehad met de klantenservice, is het ook goed om hier iets over te melden. Schrijf een persoonlijke beoordeling en laat weten wat jij wel en niet goed vond aan de webshop Tandonline.

Reviews over Tandonline.nl
Gerelateerde bedrijven
Pranayur.nl logo
Pranayur.nl
1 beoordeling
9
Condoomfabriek logo
Condoomfabriek
1 beoordeling
9
Apotheek & huid logo
Apotheek & huid
2 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
6,5
34% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Ervaringen met Tandonline.nl

Het bedrijf Tandonline.nl is geverifieerd door ons. De webshop Tandonline.nl is al sinds 2013 een betrouwbare partij om te bestellen. Tandonline.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Tandonline.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Tandonline.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Tandonline.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Bestelling gedaan en betaald nooit ontvangen

Zeer slecht geen antwoord op de mails die je stuurt
De telefoon word niet opgenomen,Zo ga je niet met klanten om.
Geen bestelling geen contact geld wat je betaald hebt is dat ook nog kwijt ?

Geplaatst op: 22-08-2023
Laatst bewerkt op: 22-08-2023
Geschreven door: Anoniem V.

5 / 10
2/5 2/5 3/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Niets ontvangen, eerst geen product en daarna geen reacties meer.

Product niet ontvangen, na de boodschap: "Vraag het je buren maar..."wordt er niet meer op e-mails (2x na 1 en 2 weken) gereageerd.

Geplaatst op: 22-08-2023
Laatst bewerkt op: 22-08-2023
Geschreven door: D. J.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Het doet wonderen!

Ik gebruik de tandpasta nu al een tijdje en het doet wonderen! Versterkt mijn glazuur en vermindert alle gevoeligheid! deze website is een geweldige plek om het te kopen!

Geplaatst op: 08-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Vera O.

9 / 10
5/5 4/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Tandonline.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Pranayur.nl logo
Pranayur.nl
1 beoordeling
9
Condoomfabriek logo
Condoomfabriek
1 beoordeling
9
Apotheek & huid logo
Apotheek & huid
2 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Tandonline.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Tandonline.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,5 gekregen, waarbij 34% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Tandonline.nl actief?

Tandonline.nl is vooral actief in de categorie diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging en verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Tandonline.nl reviews? Dan kunt u naar de website van Tandonline.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie