Telefoondiscounter logo

Telefoondiscounter reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Telefoondiscounter reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
248
Telefoondiscounter logo
Website
Telefoondiscounter
Categorie
Telecom

Reviews en ervaringen Telefoondiscounter

Elke keer een nieuwe iPhone kopen als de oude weer eens kapot is. Het kan best een dure zaak zijn. Nochtans kan je er ook voor kiezen om een zogenaamde refurbished phone op de kop te tikken. Dit duurzaam alternatief voor telkens nieuw kopen is goedkoper en werkt vaak even goed. Bij Telefoondiscounter vind je dergelijke iPhones. Maar kan je dat wel vertrouwen? Zit je goed bij Telefoondiscounter? Wat zeggen hun klanten over de service? Op deze pagina vind je reviews, ervaringen en beoordelingen van deze echte klanten. Zo weet jij meteen of het een goed idee is om met Telefoondiscounter in zee te gaan of net niet.

Over Telefoondiscounter

Telefoondiscounter is een bedrijf dat actief is in de sector van de telecom en de focus legt op refurbished phones en dan meer specifiek iPhones. De webshop is nu al enkele jaren actief en zet vooral in op betrouwbaarheid en een goede klantenservice. Zo vind je op de homepage van het bedrijf al meteen heel wat informatie terug over refurbished iPhones en het hele proces. Daarnaast vallen ook heel wat beoordelingen en reviews van echte klanten op. Refurbished phones zijn immers een sector die niet meteen veel vertrouwen oproept bij de consument. Daarom vind je bij Telefoondiscounter niet enkel heel wat informatie (en zelfs extra info als je de blog leest of inschrijft op de nieuwsbrief), maar ook sterke voorwaarden bij aankoop. Zo krijg je 2 jaar garantie bij de aankoop van een refurbished iPhone en ook altijd een nieuwe accu. Daarenboven maken ze zich bij Telefoondiscounter sterk dat je bij hen echt de laagste prijs terug kunt vinden.

Waarom kiezen voor Telefoondiscounter?

Telefoondiscounter heeft een indrukwekkend aanbod aan refurbished iPhones en is zelfs al meer dan een decennium de marktleider binnen Nederland. Op de webshop kan je elk min of meer recent type iPhone terugvinden en ook heel wat accessoires zoals bijvoorbeeld opladers, kabels, oortjes en nog veel meer. De verzending is altijd gratis en jouw aankoop heb je in de regel reeds in huis de dag na bestelling mits je voor 23 uur 59 bestelt. Elke levering wordt bovendien aangetekend verzonden waardoor je zeker kunt zijn van een veilige en snelle levering. Betalen kan met iDeal, Klarna, credictcard (Visa of Mastercard), een bankoverschrijving, Bancontact en Sofort. Heb je na een aankoop toch twijfels? Dan heb je 14 dagen na ontvangst de tijd om jouw bestelling retour te melden. Daarna heb je nog eens 14 dagen de tijd om ook effectief te verzenden. Bij Telefoondiscounter krijg je bovendien een stevige garantie van 2 jaar op het toestel en zes maanden op de oplader en oortjes, het touchscreen en de accu.

Is Telefoondiscounter betrouwbaar?

Het spreekt voor zich dat je enkel maar wilt bestellen bij een webshop die betrouwbaar is. Bij Telefoondiscounter wordt er alleszins gewerkt met een veilige verbinding op basis van het SSL-protocol wat betekent dat jouw persoonsgegevens veilig zijn. Je vindt ook in geen tijd het KvK-nummer, het btw nummer en het adres van de hoofdzetel terug. Bovendien heeft Telefoondiscounter een eigen klantenservice voor vragen en/of problemen en vind je heel wat reviews en ervaringen van echte klanten op de website terug. Ten slotte is Telefoondiscounter ook een gecertificeerd lid van het keurmerk Qshops en hebben ze het keurmerk Klasse Shop van beslist.nl. Telefoondiscounter is dus absoluut betrouwbaar.

Klantenservice en klachten

Op de pagina contact van Telefoondiscounter vind je heel wat veelgestelde vragen terug en ook de klantenservice. Staat het antwoord op jouw vraag niet tussen de opties of heb je bijvoorbeeld een klacht? Dan kan je op heel wat manieren contact opnemen met die klantenservice. Zo kan je van maandag tot vrijdag van 10 uur tot 16 uur telefonisch contact opnemen. Daarnaast kan je ook een mail sturen, een chat beginnen op de webshop of een appje sturen op WhatsApp. Handig is dat je op de website meteen ziet wanneer de opties offline en online zijn. Heb je een klacht en kom je er met Telefoondiscounter niet echt uit? Dan kan je nog altijd contact opnemen met Qshops voor bemiddeling en eventueel een uitspraak.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij een refurbished iPhone van Telefoondiscounter op zak? Of kocht je er ooit eentje dat toch geen succes was? Dan zijn wij op zoek naar jouw review over Telefoondiscounter. Vertel ons op deze pagina wat jouw ervaring met en beoordeling van Telefoondiscounter is. Was de levertijd goed? Kreeg je een kwalitatief product? Zou je het opnieuw kopen of net niet?

Gerelateerde bedrijven

JouwWeb logo
JouwWeb
11 beoordelingen
4,6
Combell logo
Combell
4 beoordelingen
7,5
One.com logo
One.com
6 beoordelingen
7,2
3,4
16% zou hier weer kopen
54 beoordelingen
Onze beoordeling over Telefoondiscounter

Het bedrijf Telefoondiscounter is geverifieerd door ons. De webshop Telefoondiscounter is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Telefoondiscounter is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Telefoondiscounter maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Telefoondiscounter is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van Telefoondiscounter te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Telefoondiscounter.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Betaald en dan inderdaad niets meer......geld weg €750

Ik heb een iPhone 12 pro besteld maar niets ontvangen, geen bevestiging van de bestelling...niets, helemaal niets meer gehoord.

Koop hier Niet!

Geplaatst op: 16-07-2022
Laatst bewerkt op: 16-07-2022
Geschreven door: Chiel B.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Dieven

besteld , betaald en dan niets ............meer

Geplaatst op: 23-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: JAN P.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichters

Ik heb in oktober 2021 een iPhone besteld, hij kon niet geleverd worden , ze beloofden mijn geld terug te storten. Nu in april 2022 nog altijd geen geld gezien. Heb al tientallen mails gestuurd, waar er niet op gereageerd wordt. Koop daar niks, oplichting!!

Geplaatst op: 12-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Bestolen

IPhone gekocht bij telefoondiscounter, batterijconditie was nog maar 80%.
Ik mocht hem terugsturen voor herstelling wat ik ook heb gedaan.
Daarna heb ik nooit het toestel teruggekregen, vele mails gestuurd en getelefoneerd zonder reactie.

Geplaatst op: 04-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
3/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Dieven

besteld , betaald en daarna niets meer

Geen antwoord op e-mail , of ander medium

Dieven

Geplaatst op: 16-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: JAN P.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Dieven , wel betaald nooit geleverd

zie boven

Geplaatst op: 07-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Olinda B.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ga zo snel mogelijk weg hier!!

Oh, waar zal ik eens beginnen? Ga hier ajb snel weer weg. Dit is een grote oplichting! Het cashen van geld gaat goed, daarna is het een groot drama. Telefonisch en via de mail niet te bereiken. Maar dan echt totaal niet. Geen gehoor geen antwoord!

Mijn telefoon extra moeten laten repareren binnen 2 weken. Batterij die TD heeft geplaatst was veel te dik en defect. Deze heeft ook het scherm van de iPhone kapot gedrukt. Hulp met de oplossing, ho maar!

Niet vertrouwen deze club!

Geplaatst op: 15-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Arjan V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Lorenzo is een oplichter

Als ik 0 kon geven dan deed ik het! Lorenzo is een grote oplichter! Hij kan wel snel geld ontvangen maar een toestel waar je voor betaald hebt dat is een probleem voor hem. Hij belooft heel veel maar komt niets na. Ook is de communicatie onder het minpunt. Dit is gewoon de slechtste service die ik ooit heb gehad met eender wie of wat. Hij is zelfs al een bekend figuur bij de incassobureau’s daar klagen ze zelfs over hem. Dus 1 goede raad koop nooit bij deze man!

Geplaatst op: 01-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Valérie

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloze service en afspraken

Waardeloze zaak,
Waardeloze zaak,
Geeft niet thuis
Na 3 weken eindelijk telefoon gekregen.
Er zou een nieuwe batterij in moeten zitten, net dus.
Meneer lorenzo beweert van wel.
Maar 85% conditie van de batterij is geen nieuwe.
Via via uitgevonden dat de telefoon van Forza refurbish afkomt.
Ik heb hun gecontacteerd omdat ook de speaker al defect was.
Ikben door Forza keurig en zeer snel geholpen.
Lorenzo van telefoondiscounter beloofde 25 euro terug,
Nog steeds niet gehad uiteraard.
Lorenzo is te bereiken op +31 6 81470079
Ik zeg stalken die gast

Geplaatst op: 13-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Patrick M.

3 / 10
1/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Niet kopen bovenste reviews zijn nep

Hallo allemaal,
Net als vele van jullie heb ik een negatieve ervaring met de telefoon discounter. We zijn inmiddels samen actie aan het ondernemen tegen dit bedrijf en met enig succes. Wacht jij ook nog op je geld pb me dan op instagram stoplorenzo2.0
Of mail je verhaal naar lorenzomoetstoppen@outlook.com

Geplaatst op: 04-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Telefoondiscounter zijn gewoon oplichters.

Telefoon besteld en betaald. Zou binnen 24 uur track en trace krijgen. Niets. bij reclameren komt vaak geen antwoord en soms een retourmail met steeds dezelfde inhoud. Binnen 1 a 2 werkdagen hoort u van ons de track en trace of heeft u de telefoon ontvangen.
Niets natuurlijk.
Uiteinelijk geld teruggevraagd. Ook daarop geen antwoord.
Dit is gewoon fraude en oplichting. nooit iets bij bestellen.

Geplaatst op: 11-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Alex

3 / 10
2/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichting

Dit kunnen we niet laten gebeuren
Net als aan veel van jullie aan de reacties te lezen heb ik ook nog een appeltje te schillen met lorenzo lumaye.
Dit gaat uiteraard over een iPhone die niet werd geleverd.
En daarna niks van zich laten horen.
Nou ben ik niet van plan hem hiermee weg te laten komen.
Ik wil dus voorstellen hem samen aan te pakken. Ik heb insta gemaakt genaamd stoplorenzo2.0

ik wil julie ook vragen mij een privé bericht te sturen met je verhaal
Mischien kunnen wij informatie uitwisselen,samen tot een oplossing komen,of
Zodat ik dit door kan sturen naar een programma als bijvoorbeeld boos
Om lorenzo tot betaling en verandwoording voor zij daden te dwingen. Er zijn duidelijke meer dan genoeg klachten om wat voor mekaar te krijgen. Want samen staan we sterk

Geplaatst op: 25-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Koop hier niks!!!

BESTEL HIER NIKS!! De hele webshop deugt van geen kant. Na een heleboel moeite m'n geld teruggekregen, maar toch. Zoek je een refurbished iPhone, kijk dan liever bij coolblue, daar betaal je wat meer misschien maar je hebt ook gewoon goede service.

Over de telefoondiscounter:
Ik dacht een telefoon voor mijn dochter te kunnen bestellen. Donderdag besteld, de dag erna in huis. Dat klonk leuk. De website zag er goed uit, en de prijzen waren netjes. Garantie op de batterij stond er, en de telefoon zou worden geleverd met de nodige accessoires. Betaald, bevestiging gekregen. Maar daarna bleef het stil. De telefoon was er vrijdag niet. Zaterdag niet. Maandag niet. Nog steeds niet. Gebeld, maar het nummer is niet bereikbaar. Meteen een bandje. Op de mail werd niet gereageerd. Lekker dan, op geen enkele manier is contact te krijgen met deze "webshop".
Toen ben ik gaan graven. De eigenaar is ene Lorenzo, en de telefoondiscounter is één van de bedrijven die hij runt. Op papier althans. Via Mollie en wat bestelgegevens kom je achter zijn mobiele telefoonnummer, die telefoon staat natuurlijk uit.
Zoals ik al zei, op berichten via de mail of via de site reageren ze niet. Bij de politie staat de site als onbetrouwbaar bekend, dus heb ik aangifte gedaan.
Via een andere webshop (Forza Refurbished), die zeer bereid was te helpen, nog geprobeerd om contact te krijgen. Ook niet gelukt. (Forza levert soms telefoons aan telefoondiscounter)

Als laatste zochten we het adres van de eigenaar van het bedrijf op. Daar zit een ander bedrijf, en die vrouw was behulpzaam. Ze zocht contact met Lorenzo, en daarna kregen we een mail van telefoondiscounter dat het geld teruggestort zou worden. Vandaag dan eindelijk het geld ontvangen.
Het heeft bij elkaar ruim 2 weken geduurd.

Geplaatst op: 31-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Alwin

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichting

Deze partij is druk bezig mensen op te lichten,
Steeds het zelfde verhaal telefoon beloven niks leveren. Beloven t op te lossen en weer niks leveren. Is dit jou ook gebeurd ben je zo als je ziet niet alleen. En we zijn inmiddels als groep bezig stappen tegen deze partij te ondernemen.
Wil jij ook je geld terug gaan halen. Bericht me op
Het insta account stoplorenzo2.0
Dan kijken we samen verder

Geplaatst op: 27-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Na 2 maanden zelf mijn geld opgehaald in Vleuten

In oktober een iPhone x besteld.
Levertijd liep behoorlijk op. En de bestelling maar geannuleerd.
Zou het geld terug gestort krijgen.
Dit gebeurde niet.
Ben aan mailen en bellen geslagen maar geen reactie. Ben naar de Meern gereden naar het zakelijke adres en kreeg bij aanbellen geen reactie.

Toen maar naar het huisadres in Vleuten gereden en aangebeld.
Een vriendelijke vrouw deed open en belde met de zaak.
Ik kreeg de telefoon van haar in mijn handen om te bellen met de zaak. (Heb ik in elk geval een telefoon van TD vast gehouden)
Er is direct geld op mijn rekening geboekt.
Ik ben met een tevreden gevoel naar huis gegaan.

Dus mensen, als het te lang duurt ga naar Vleuten en bel aan.

Geplaatst op: 20-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Martin V.

6 / 10
5/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichters

Lorenzo Lumaye zit na een eerder mislukt avontuur achter dit eenmansbedrijfje en beweert al ”˜10 jaar marktleider’ te zijn, maar is nog maar 4 jaar actief - als oplichter.
Dat deze man nog door kan gaan met liegen en kopers oplichten met ondeugdelijke telefoons of zelfs geen telefoon levert is een grof schandaal.
Die man hoort achter de tralies: het regent klachten bij Consumentenbond, ACMconsuwijzer etc. maar hij reageert er nooit op en volhardt in zijn fraude.
Ik wacht nog altijd op terugbetaling van een nooit geleverde telefoon - een creditnota verstrekken is een bekende truc - en heb officieel aangifte gedaan wegens internetoplichting.
Nu maar hopen dat politie en justitie hun werk doen.

Geplaatst op: 14-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
KOOP HIER NIETS!!!!!!

Wij hebben begin oktober een telefoon gekocht via telefoondiscounter.nl en zijn sindsdien bezig ons geld terug te krijgen. Telefoon werd nooit geleverd en kregen de ene na de andere valse belofte. Nu is de order na veel pijn en moeite geannuleerd maar nog steeds ons geld niet terug. Als ik de reviews van dit bedrijf nalees zijn wij zeker niet de enige gedupeerde van dit bedrijf. Wij hebben alles geprobeerd, maar weten niet meer wat te doen om ons geld terug te krijgen. Wie helpt ons????

Geplaatst op: 06-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: M. B.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer onbetrouwbare firma. zijn telefonisch nooit bereikbaar. doen niet wat ze beloven.

in maart 2021 een I phone 7 gekocht omdat deze te koppelen is met mijn nieuwe hoorapparaten. Na 2 maanden kon ik er niet meer mee telefoneren. Opgestuurd, ik heb meer dan 3 weken moeten wachten eer ik hem terug had. 12 2021 oktober weer defect, heb aangegeven dat ik dit toestel niet weer gerepareerd wilde hebben maar een ander vergelijkbaar toestel wil. Het is nu 1 november 2021 en heb nog geen reactie anders dan hun standaard e mail met een retourformulier.

Geplaatst op: 01-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Frustrerend (telefoon en geld kwijt)

Deel 1: begin september een iPhone XS voor mijn zoon besteld, deed meteen raar en binnen een paar dagen helemaal niets meer. “OLED probleempje” zei de medewerker, “komt heel vaak voor. Stuur maar op met spoed erop, gaan wij het snel fixen.”

Toen begon deel 2 van de ellende: volledige radiostilte. Na weken, dagen, uren telefonisch in de wacht om te vragen hoe het met de telefoon ging eindelijk contact: ik kreeg te horen dat het toestel zware val-en stootschade had, dus reparatie was voor mijn eigen rekening. Hoe dan”¦we hebben ”˜m zo ongeveer alleen uit en weer in de verpakking gedaan. Te bizar voor woorden deze beschuldiging. Daarna ook zo vaak geprobeerd contact te krijgen via telefoon en e-mail zonder succes. Uiteindelijk aangetekend verzocht de koop te ontbinden wegens levering van een ondeugdelijk product, maar daar uiteraard ook niets op gehoord.

Op dit moment liggen dus zowel mijn nooit gefunctioneerd hebbende telefoon als mijn geld bij Telefoondiscounter.nl en is contact op geen enkele manier meer mogelijk. Ik heb een klacht ingediend bij ConsuWijzer en ga aangifte doen bij de politie. Er lopen daar al aangiftes tegen Telefoondiscounter.nl dus iedereen die ook z’n geld kwijt is: aangifte doen!

PS Ik heb bestelproces, prijs en levering 1 ster gegeven hoewel deze wat mij betreft hoger zijn. Maar als ik dat doe dan komt er gemiddeld een goede beoordeling uit en dat is natuurlijk niet het geval in mijn situatie en misleidend voor anderen.

Geplaatst op: 25-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jewel W.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Opgelicht

Begin oktober een telefoon besteld en betaald maar deze is niet geleverd in het beloofde termijn. Ik krijg geen contact meer met de webshop, reageren niet op mail en telefoon. Ik wil mijn geld terug van deze oplichter!!!!

Geplaatst op: 03-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: M. B.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Uitermate slecht en teleurstellend!!

Op 27/10 een IPhone XS besteld en betaald. Z|ou volgende dag worden geleverd maar kwam niet. Ook geen bericht van TD dat niet direct leverbaar was.
Op e-mail wordt nooit gereageerd en telefonisch zijn ze uiterst moeilijk bereikbaar. De twee keer dat ik contact kreeg werden beloftes gedaan die nooit werden nagekomen. Ook toevallig contact met de eigenaar (Lorenzo) bleef tot nu toe zonder gevolgen. Bedrijf lijkt ter ziele! NIET BESTELLEN HIER!!!!!

Geplaatst op: 19-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Simon V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slecht

Telefoon kwam maar niet.. en kwam niet.. contact opgezocht werd steeds beloofd dan sturen we het op.. kwam niet.. Order geannuleerd en paar dagen later kreeg ik een telefoon.. maar niet degene die ik besteld had, een goedkoper toestel welke ik niet eens meer een nieuwe update kan geven waardeloos dus anno 2021 want geen enkele app werkt er op. Geen contact meer kunnen krijgen. Email reageert niet telefoon wordt niet opgenomen.

Geplaatst op: 25-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Dirk

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
HEEL SLECHT BEDRIJF !

Niet opnemen
Slechte communicatie via de mail.
Kapotte spullen op sturen of helmaal niets .
Geld stelen ook van kinderen die er heel hardt voor gespaard hebben .
Kortom Dieven ! 1 ster is nog te veel voor dit bedrijf de Telefoondiscounter.

Gewaarschuwd nooit geen zaken mee doen !!!

Geplaatst op: 23-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Willem L.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ze annuleren zelf de opdracht en de terugbetaling vraagt gevecht

Telefonisch onbereikbaar, toezegging wordt niet waargemaakt om geld terug te storten ben nu dagelijks aan het mailen en zelfs rechtsbijstandsverz ingeschakeld

Geplaatst op: 22-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Mart

4 / 10
3/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Vooralsnog niks ontvangen

Op site staat voor 23:59 besteld, morgen in huis, ben inmiddels 8 dagen verder en nog geen telefoon. Kreeg via de e-mail te horen dat het wellicht maandag verzonden word, dan komt hij is 13 dagen na aankoop eens aan. Absoluut onacceptabel.

Heb aangegeven dat ik mijn order annuleer, nu hopen dat ze het fatsoen hebben om mijn geld snel terug te boeken.

Geplaatst op: 24-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Charlotte

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Beroerde zaak

Telefoon bestellen en betalen ging natuurlijk wel bij deze zaak (geld binnen). De gsm zou met nieuwe accu 'als nieuw' met 2 dagen geleverd worden het duurde ruim 2 weken. Diverse keren gebeld en soms een uur(!) vergeefs in de wacht. Tot 2 keer toe wordt beloofd de volgende dag te leveren. Maar er komt helemaal niets. Uiteindelijk had ik de koop geannuleerd en werd bevestigd. Maar toch werd er volgende dag plots tegen de annulering in geleverd. Maar wel een gekraste telefoon met oude accu. Toch maar besloten om te houden en nu gaat die voor nieuwe accu terug binnen de garantie. Er moet betaald worden voor retourverzending om je maar te ontmoedigen. Nu maar hopen dat het hersteld wordt en dan zijn we 3 weken, 3 keer een uur bellen en 3 mailings verder. Wat een beroerde zaak is dit. Hier koop ik nooit meer!

Geplaatst op: 01-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
NOOIT MEER HIER KOPEN

Na bestelling wachtte ik 5 dagen tot ik de telefoon binnen had. Na 6 dagen nog geen telefoon, Na 7 nog niet 1e telefoontje 34 min in de wacht gestaan. Zou donderdag binnen komen en vrijdag verstuurd worden. Dinsdag niks binnen...
Weer bellen 48 min in de wacht, ja ze zijn niet binnen morgen....nee ik wil je baas spreken dat was geen probleem en de verbinding werd verbroken.
Via internet kwamen we achter een andere nummer, bleek zus van eigenaar te zijn. De zus ging wel het 1 en ander uitzoeken tot we savonds een brutaal telefoontje kregen van lorenzo. Waarom we zijn zus lastig vallen.. ja sorry pik, dan moet je zelf maar aan de telefoon komen. Er kwam geen woord tussen en vertelde ons dat het geld vrijdag terug gestort word. Dinsdag had ik me geld binnen.
Doe geen zaken met hun. Komen hun afspraken niet Na!

Geplaatst op: 14-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Soraya T.

4 / 10
2/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichters

Waardeloos bedrijf! Ik heb een iPhone gekregen die al binnen 2 maanden niet meer werkte. Na 6 weken te hebben gewacht op de reparatie en hééél veel telefoontjes met de servicedesk (alhoewel het woord 'service' hier niet echt van toepassing is) kreeg ik het toestel terug en... niet gerepareerd, precies dezelfde problemen als eerder!!!
De contacten met het bedrijf hierover zijn alleen maar héél frustrerend geweest. Talloze telefoontjes, uren wachten in de wachtrij, verbindingen die gewoon verbroken worden, beloftes die niet worden nagekomen... De enige oplossing die ze nu bieden is de telefoon weer opsturen voor reparatie. En dan weer 6 weken wachten tot ik mijn telefoon ongerepareerd terug heb? Nee, ik wil niets meer met dit bedrijf te maken hebben! Het enige dat ik nog wil is mijn geld terug. Maar daar doen ze niet aan. Alleen als je telefoon binnen 14 dagen kapot gaat, dan erkennen ze dat het een ondeugdelijk toestel was. Bij iedere dag na die 14 dagen ben je dus de Sjaak en mag je eindeloos wachten op een (niet uitgevoerde) reparatie.
Laat je niet om de tuin leiden, ga alsjeblieft niet af op de positieve reviews. Nooit iets kopen bij deze zaak!

Tot slot nog iets positiefs: weliswaar kun je er niet mee bellen, maar het toestel zag er wel mooi uit.

Geplaatst op: 02-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Annemarie

3 / 10
2/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
BESTEL HIER NOOIT

Mensen, hoe goedkoop het ook lijkt en hoe graag je een iPhone ook wil, bestel NIET via TelefoonDiscounter.

Om het kort gezegd te hebben: Hun service is ruk! en het verzenden duurt vreselijk lang! Investeer je geld en tijd beter in een ander beter bedrijf met refurbished iPhones dan dat je het bij TelefoonDiscounter doet. 

Dat is het kort gezegd maar als je toch mijn verhaal wilt horen is het hieronder te lezen.

Op 15feb heb ik op TelefoonDiscounter een iPhone X gekocht van € 372,-  Er stond bij dat de telefoon binnen 2 tot 5 dagen werd verstuurd. 

3 dagen later op donderdag 18 feb (Ik bedacht me pas daarna dat het tussen 2 en 5 werkdagen verzonden word maar alsnog haha) heb ik een mail gestuurd en gevraagd waarom het zo lang duurt, waarop het antwoord kwam: "Na verwachting kunnen wij vrijdag 19e of maandag 22e versturen naar u.' 

Maandag 22feb (een week na de bestelling) had ik nog steeds niets ontvangen en heb ik een mail gestuurd gebeld. Met het bellen werd ik de eerste 2 keer opgehangen zodra ik aan de beurt was. Dus na die 2 keer heb ik nog eens gebeld en heb ik 43 minuten in de wachtrij gestaan. Ze zeiden dat ze wat vertraging hadden met mijn bestelling en mijn bestelling op woensdag 24feb verstuurd zou worden en ik het donderdag 25feb thuis zal hebben.

Dat mailtje wat ik diezelfde dag (Ma, 22 feb) had verstuurd kreeg ik deze reactie op: "Helaas hebben wij momenteel een kleine vertraging op uw toestel.
Wij verwachten uw order morgen / woensdag te kunnen verzenden."

24 feb heb ik geen mail niets ontvangen over mijn bestelling. Dus heb vandaag 25feb weer een belletje gepleegd en heb ik 51 minuten (R.I.P mijn bel minuten)  in de wachtrij gestaan om vervolgens weeeerrr opgehangen te worden precies wanneer ik aan de beurt ben. 

Ik ben best boos nu dus heb ik zojuist maar een mailtje gestuurd om mijn bestelling te annuleren. We gaan dat maar weer even aankijken hoe dat gaat lopen pfff. 

Moreel van het verhaal: BESTEL HIER NIET! 
* Hun verzendings tijden kloppen voor geen meter, 
* Hun klantenservice is ook ruk.

Geplaatst op: 25-02-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jayden

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
WAARDELOZE service, slecht bereikbaar

Telefonisch slecht bereikbaar, lange wachttijden, ZEER slechte service. 2x foute levering. NIET DOEN !!!

Geplaatst op: 22-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Niet doen !

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Telefoondiscounter


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

JouwWeb logo
JouwWeb
11 beoordelingen
4,6
Combell logo
Combell
4 beoordelingen
7,5
One.com logo
One.com
6 beoordelingen
7,2

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Telefoondiscounter een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 54 beoordelingen geplaatst over Telefoondiscounter. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3,4 gekregen, waarbij 16% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Telefoondiscounter actief?

Telefoondiscounter is vooral actief in de categorie telecom.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Telefoondiscounter reviews? Dan kunt u naar de website van Telefoondiscounter gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie