testalize.me logo

testalize.me reviews, ervaringen en beoordelingen

testalize.me reviews, ervaringen en beoordelingen
984
testalize.me logo
Website
testalize.me
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Testalize.me

Heb je het vermoeden dat je misschien een SOA hebt opgelopen? Dan ben je misschien wel uitgekomen op Testalize.me om jezelf te laten testen en zekerheid te verkrijgen. Natuurlijk ga je met iets delicaat als jouw gezondheid niet zomaar de eerste de beste dienst vertrouwen. Je zoekt eerst eventjes naar de ervaringen en beoordelingen van andere mensen die Testalize.me eerder al gebruikten. Op deze pagina hebben wij allerhande reviews over Testalize.me voor je verzameld. Zo kan je het antwoord op prangende vragen als “Zijn de testen accuraat genoeg?”, “Hoe lang duurt het voor ik mijn resultaat heb?” en nog veel meer terugvinden geschreven door mensen die het daadwerkelijk ervaren hebben.

Over Testalize.me

Testalize.me is een bedrijf dat zich focust op persoonlijke verzorging en meer specifiek SOA-tests aanbiedt. Het is diagnostiek op afstand waarbij je dus een bezoekje aan de huisarts kunt vermijden, maar wel een betrouwbaar resultaat krijgt. Het idee voor Testalize.me ontstond in 2014 en werd in de praktijk gebracht in 2015. De insteek van Testalize.me was van in het begin dat er een te grote groep non responders is bij het vermoeden van een SOA. Dit zijn mensen die zich door allerhande belemmeringen uiteindelijk niet laten testen. Een gevaarlijke situatie voor de personen zelf en hun mogelijke toekomstige partners. En een probleem dat Testalize.me tracht op te lossen door enkele van de hoogste drempels weg te nemen. De visie van het bedrijf is dat testen op SOA’s eenvoudig moeten kunnen gebeuren zonder daarom midner betrouwbaar te zijn. Het spreekt voor zich dat privacy en anonimiteit kernwaarden zijn die hoog in het vaandel worden gedragen.

Waarom kiezen Testalize.me?

Testalize.me biedt diagnostiek op afstand aan. Je kiest dus voor Testalize.me als je een soa-test wenst af te nemen, maar liever niet naar de huisarts gaat. Er zijn heel wat redenen waarom je dat liever niet doet. Zo zijn de wachttijden vaak lang, is er een gebrek aan privacy en kan je je ook gewoon niet zo lekker voelen bij een bezoekje aan de huisarts. Bovendien kost het ook wel een stevige duit. Dankzij Testalize.me kan je dat helemaal omzeilen. Concreet neem je thuis zelf lichaamsmateriaal af en stuur je de test met lichaamsmateriaal retour naar het lab. In het laboratorium (overigens een ISO geaccrediteerd Nederlands lab) wordt het materiaal onderzocht en vervolgens krijg je binnen de 48 uur de uitslag digitaal te zien. Dit deel van het proces verloopt met andere woorden exact op dezelfde manier dan het zou lopen wanneer een huisarts een test aanvraagt. Het enige verschil is dat je in het gemak van je eigen huis en op jouw voorwaarden een analyse aanvraagt.

Is Testalize.me betrouwbaar?

Het is niet meer dan normaal dat een website met een dienst als Testalize.me wel echt aan andere maatstaven moet voldoen om betrouwbaar te zijn dan in veel andere sectoren nodig is. Gelukkig lijkt het inderdaad wel zo te zijn dat Testalize.me er alles aan doet om die zorgen weg te nemen. Zo vind je meteen bij alle bedrijfsgegevens op de website terug. Het KvK-nummer, het BTW-nummer, een mailadres en een telefoonnummer zijn allemaal aanwezig. Bovendien is er een klantenservice die zowel via mail, contactformulier, telefoon als Whatsapp te bereiken valt. Wat de testen betreft worden alle testen uitgevoerd in een geaccrediteerd laboratorium dus ook hier is er geen vuiltje aan de lucht. De website zelf vermeldt bovendien dat alle producten CE-gecertificeerd zijn en gecontroleerd worden door de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd. Ook de anonimiteit wordt gewaarborgd door bestellingen zonder naam of logo discreet te verzenden en geen medisch dossier op te bouwen. Je hoeft bovendien geen naam, telefoonnummer of mailadres op te geven om het resultaat op te vragen. Veilig en anoniem! Ten slotte valt ook op te merken dat Testalize.me aangesloten is bij het keurmerk Thuiswinkel Waarborg.

Klantenservice en klachten

Testalize.me heeft een uitgebreide klantenservice. Zo is er een reactieformulier op de website terug te vinden en kan je ook bellen, een mail sturen of een WhatsApp berichtje sturen. Als je vragen hebt is het wel een goed idee even de FAQ te bekijken. Heb je klachten? Dan kan je een mail sturen en je krijgt binnen de 48 uur een inhoudelijke reactie. Niet tevreden? Dan kan je nog verdere stappen ondernemen door jouw klacht voor te leggen aan de geschillencommissie van Thuiswinkel.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al eens een test van Testalize.me besteld? Dan zijn we op zoek naar jouw ervaringen met dit bedrijf. Verliep alles naar wens? Werden de beloftes van Testalize.me ook echt waargemaakt of heb je klachten? Hoe dan ook: laat hier een review achter en help anderen hun beslissing maken!

Reviews over testalize.me
Gerelateerde bedrijven
Shytobuy logo
Shytobuy
1 beoordeling
9
Alice&Jo logo
Alice&Jo
1 beoordeling
9,5
WeSmyle logo
WeSmyle
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Erg handig

Dit is echt een goede uitvinding en ik denk ook dat dit nog veel gebruikt gaat worden in de toekomst aangezien het gewoon echt ideaal werkt en super gemakkelijk!

Geplaatst op: 15-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over testalize.me
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Shytobuy logo
Shytobuy
1 beoordeling
9
Alice&Jo logo
Alice&Jo
1 beoordeling
9,5
WeSmyle logo
WeSmyle
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is testalize.me een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over testalize.me. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is testalize.me actief?

testalize.me is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de testalize.me reviews? Dan kunt u naar de website van testalize.me gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie