Tuinplant.nl logo

Tuinplant.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Tuinplant.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1010
Tuinplant.nl logo
Website
tuinplant.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Tuinplant.nl

Weinig is mooier dan een goed verzorgde tuin met prachtige bloemen en passende planten. Bij Tuinplant.nl kan je zo goed als alles wat je maar nodig kan hebben in jouw tuin bestellen. Maar valt dat wel te vertrouwen? Om jou dat te helpen bepalen hebben wij de reviews over Tuinplant.nl hier voor je op een rij gezet. Zo kan je op basis van de ervaringen en beoordelingen van anderen over Tuinplant.nl correct inschatten of het bedrijf jouw tijd en geld waard is!

Over Tuinplant.nl

Tuinplant.nl is een webshop gespecialiseerd in alles wat met de tuin te maken heeft die het levenslicht zag in 2008. De geschiedenis van de personen achter Tuinplant.nl gaat echter nog veel verder terug. Tuinplant.nl is immers ontstaan vanuit een kwekerij opgericht als familiebedrijf met tientallen jaren ervaring in de sector. Naast de online shop beschikt Tuinplant.nl ook over 2 fysieke vestigingen in Udeel en Nunspeet. De geschiedenis als familiebedrijf is in de werking van Tuinplant.nl nog altijd heel erg duidelijk. Persoonlijke service en oog voor de klant zijn absoluut kernwaarden net als de focus op kwaliteit. Net doordat de webshop vasthangt aan een fysieke winkel weet je ook dat je te maken hebt met mensen met kennis van zaken waar een gedegen kwaliteitscontrole aan de orde van de dag is. Op de website zelf staat overigens ook een schat aan informatie over planten, hun verzorging en allerhande tips. Zo biedt Tuinplant.nl bijvoorbeeld een gratis schetsservice en beplantingsplan aan.

Waarom kiezen voor Tuinplant.nl?

Tuinplant.nl heeft niet alleen heel wat ervaring binnen de sector, maar ook een enorm aanbod. Het assortiment bestaat uit meer dan 15 000 verschillende soorten bloemen en planten. Ben je op zoek naar een specifiek type plant of bloem dat je niet meteen terug kunt vinden? Dan kan je even contact opnemen met Tuinplant.nl en ze proberen je toch verder te helpen. Er kan dan ook zonder enig overdrijven gesteld worden dat het aanbod van Tuinplant.nl tot de grootste in Nederland behoort en bovendien constant uitgebreid wordt. De webshop is opgesplitst in categorieën zoals vaste planten, heesters, siergrassen, klimplanten, moestuin, bomen, haagplanten en potgrond. Naast deze fysieke producten kan je bij Tuinplant.nl ook terecht voor beplantingsplannen en tuinontwerpen. Hierbij bekijk je samen met één van de plantenkenners uit het team naar welke plant bij jou en jouw tuin past.

Is Tuinplant.nl betrouwbaar?

Er zijn verschillende stappen om na te gaan of een website al dan niet betrouwbaar is. Een eerste belangrijke is nagaan of alle relevante bedrijfsgegevens op de website vermeld staan. Bij Tuinplant.nl is dat absoluut het geval. Het KvK-nummer, het BTW-nummer en het adres van de hoofdzetel staan vermeld. Bovendien werkt de webshop met een beveiligde SSL-verbinding wat betekent dat jouw persoonsgegevens veilig zijn. Er is een klantenservice die je per mail kunt bereiken en Tuinplant.nl biedt bij verkoop ook een groeigarantie aan. Dat betekent dat tot 2 maanden na levering Tuinplant.nl de groei van jouw planten garandeert. Groeien ze niet? Dan krijg je een vervanging. Ten slotte is Tuinplant.nl ook een gecertificeerd lid van Webshop Keurmerk. Dat betekent dat ze voldoen aan de keurmerk-code en je bij Webshop Keurmerk terecht kunt bij geschillen met Tuinplant.nl. De webshop is dus vast en zeker betrouwbaar te noemen.

Klantenservice en klachten

Op de website van Tuinplant.nl vind je heel wat informatie terug die op de meeste vragen een antwoord al biedt. Wil je toch de klantenservice bereiken voor een probleem of een klacht? Dan vind je een algemeen e-mailadres terug op de website en een mailadres dat te maken heeft betalingen en facturen. Tuinplant.nl maakt zich sterk dat je altijd binnen 1 werkdag reactie krijgt op een mail. Kom je er met de klantenservice van Tuinplant.nl niet uit? Dan kan je nog altijd contact opnemen met Webshop Keurmerk. Als gecertificeerd lid van het keurmerk is Webshop Keurmerk immers bevoegd om aanslepende geschillen te beslechten.

Wil jij ook beoordelen?

Siert een plant, bloem of boom van Tuinplant.nl ook jouw tuin? Dan horen wij graag wat jij denkt over dit tuincentrum. Was de bezorgservice zorgvuldig met de producten? Werd je voldoende geïnformeerd? Was de prijs-kwaliteitsverhouding gunstig? Heb je misschien een klacht of ben je daarentegen vaste klant geworden sinds een eerste aankoop? Schrijf hier jouw ervaringen met Tuinplant.nl neer in een review en help anderen een gefundeerde beslissing te maken. Jouw beoordeling telt.

Reviews over Tuinplant.nl
Gerelateerde bedrijven
Doggi.nl logo
Doggi.nl
2 beoordelingen
9,3
Tonershop logo
Tonershop
1 beoordeling
10
PLNTS.com logo
PLNTS.com
2 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
0 beoordelingen

Schrijf een review over Tuinplant.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Doggi.nl logo
Doggi.nl
2 beoordelingen
9,3
Tonershop logo
Tonershop
1 beoordeling
10
PLNTS.com logo
PLNTS.com
2 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Tuinplant.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Tuinplant.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Tuinplant.nl actief?

Tuinplant.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) bloemen en planten.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Tuinplant.nl reviews? Dan kunt u naar de website van Tuinplant.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie