Tunturi logo

Tunturi reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Tunturi reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
5137
Tunturi logo
Website
tunturi.com
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Tunturi

Wil je graag meer weten over beoordelingen van Tunturi? Wij hebben de reviews van Tunturi op een rij gezet. Lees wat de ervaringen zijn en neem een weloverwogen beslissing om bij Tunturi te kopen. Tunturi is een wereldwijd merk dat zijn oorsprong heeft in Finland en nu een Nederlands bedrijf is. Het bedrijf ondersteunt consumenten bij hun reis naar een gezond en fit lichaam, een gebalanceerde geest en een gelukkig leven. Ontdek meer over Tunturi en waarom het een betrouwbare keuze is voor jouw fitnessbehoeften.

Over Tunturi

Tunturi is al ruim 100 jaar een bekend merk in de fitnesswereld. Het begon allemaal in 1922, toen twee broers in Finland een fietsenwinkel openden. Inmiddels is Tunturi uitgegroeid tot een wereldwijd merk met een breed scala aan cardio- en krachttrainingsapparatuur, accessoires en ondersteunende apps. Het bedrijf streeft ernaar om kwalitatieve producten aan te bieden met uitstekende garantie. Tunturi gelooft dat iedereen recht heeft op lekker en gezond sporten, ook kinderen. Daarom doneert Tunturi van iedere aankoop een bedrag aan stichting Fitkids, om kinderen met een beperking de mogelijkheid te geven om te sporten. Met een focus op innovatie en kwaliteit is Tunturi een betrouwbare partner op het gebied van fitness.

Waarom kiezen voor Tunturi

Tunturi biedt een breed scala aan fitnessproducten en accessoires om aan jouw trainingsbehoeften te voldoen. Het assortiment bestaat uit meer dan 500 fitnessproducten, waaronder cardio- en krachttrainingsapparatuur, massageapparaten, yoga- en pilatesaccessoires en meer. Of je nu wilt werken aan je conditie, spierkracht wilt opbouwen of ontspanning zoekt, Tunturi heeft de juiste producten voor jou. Met een lange geschiedenis in de fitnessindustrie en een focus op kwaliteit en innovatie, kun je vertrouwen op de prestaties en duurzaamheid van Tunturi-producten. Het assortiment wordt regelmatig uitgebreid en verbeterd om aan de behoeften van sporters te blijven voldoen.

Is Tunturi betrouwbaar?

Tunturi is een betrouwbare keuze voor fitnessliefhebbers. Hoewel er geen specifieke keurmerken, prijzen of awards worden vermeld, heeft Tunturi een lange geschiedenis en is het een wereldwijd merk met een solide reputatie. Het bedrijf is actief in meer dan 50 landen en wordt ondersteund door een team van professionals in inkoop, verkoop, marketing, aftersales, productontwikkeling en distributie. Dit toont aan dat Tunturi een gevestigd en gerespecteerd bedrijf is in de fitnessindustrie. Daarnaast biedt Tunturi een klantenservice die vijf dagen per week bereikbaar is om vragen te beantwoorden en problemen op te lossen.

Klantenservice en klachten

Tunturi hecht waarde aan de tevredenheid van klanten en heeft een serviceafdeling die bereikbaar is voor vragen over producten, bestellingen en eventuele problemen. De klantenservice is vijf dagen per week beschikbaar om jou te helpen. Hoewel er geen specifieke bereikbaarheidstijden worden vermeld, kun je contact opnemen met Tunturi via de contactgegevens op hun website. Het bedrijf neemt klachten serieus en zal deze naar beste vermogen afhandelen. Voor meer informatie kun je terecht op de website van Tunturi.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je ervaring met Tunturi? Laat dan jouw beoordeling achter en help andere mensen bij het maken van een weloverwogen beslissing. Jouw persoonlijke ervaringen en feedback kunnen waardevol zijn voor anderen die geïnteresseerd zijn in Tunturi-producten. Deel jouw ervaringen en draag bij aan de transparantie en betrouwbaarheid van Tunturi.

Reviews over Tunturi
Gerelateerde bedrijven
TopSnowShop logo
TopSnowShop
1 beoordeling
9,5
VoetbalShirtsKoning logo
VoetbalShirtsKoning
4 beoordelingen
9,3
FC Moto logo
FC Moto
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
0 beoordelingen

Schrijf een review over Tunturi
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
TopSnowShop logo
TopSnowShop
1 beoordeling
9,5
VoetbalShirtsKoning logo
VoetbalShirtsKoning
4 beoordelingen
9,3
FC Moto logo
FC Moto
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Tunturi een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Tunturi. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Tunturi actief?

Tunturi is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) sport & fitness.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Tunturi reviews? Dan kunt u naar de website van Tunturi gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie