Verkleedkledingwinkel.nl logo

Verkleedkledingwinkel.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Verkleedkledingwinkel.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
331
Verkleedkledingwinkel.nl logo
Website
verkleedkledingwinkel.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Verkleedkledingwinkel.nl

Op een jaar zijn er heel wat leuke gelegenheden om je te verkleden. Denk bijvoorbeeld maar aan Halloween, een verjaardagsfeestje of gewoon een leuk feestje in thema. Bij een webshop als Verkleedkledingwinkel.nl kan je een breed assortiment aan verkleedkleding op de kop tikken om van deze dagen een succes te maken. Maar is de kwaliteit van deze kleding wel goed? Hoe ervaren echte klanten de service van Verkleedkledingwinkel.nl? Zijn de beoordelingen van deze webshop positief? Op deze pagina vind je reviews over Verkleedkledingwinkel.nl op basis van de ervaringen van echte klanten. Zo kan je een eigen mening over Verkleedkledingwinkel.nl vormen!

Over Verkleedkledingwinkel.nl

Bij Verkleedkledingwinkel.nl vind je tal van verkleedkleren en kostuums die van jou de ster op eender welke avond maken. De webshop biedt meer dan vierduizend verschillende items en heeft voor zowel heren, dames, jongens als meisjes keuze te over. Verkleedkledingwinkel.nl is een onderdeel van het bekende concern Shoppartners dat in 1999 het levenslicht zag. Vandaag de dag is Shoppartners een grote speler op de markt van de online shops. Zo baat Shoppartners naast Verkleedkledingwinkel.nl vlot meer dan honderd webshops uit. De sterke punten van Verkleedkledingwinkel.nl zijn een scherpe prijs, een snelle levering en een ruime keuze. Net door de indrukwekkende schaal van Shoppartners kan Verkleedkledingwinkel.nl in bulk kopen en zodoende de prijs laag houden. Eenzelfde verhaal bij de levertijden. Bestel je voor 15 uur? Dan heb je jouw bestelling reeds de daaropvolgende werkdag in handen.

Waarom kiezen voor Verkleedkledingwinkel.nl?

Bij Verkleedkledingwinkel.nl vind je een goed kostuum terug voor eender welke gelegenheid. De website is onderverdeeld in categorieën als bling bling kostuums, 50/60/70/80 jaren, Ganster/Pimps, beroepen kostuums, geschiedenis kostuums, horror kostuums en ga zo maar door. Of je nu op zoek bent naar een stijlvol pak voor een verkleed bal of een doldwaze oranje outfit voor wanneer Nederland speelt: bij Verkleedkledingwinkel.nl vind je het terug. Op de website vind je ook een handige zoekbalk terug waar je bepaalde sleutelwoorden in kunt voeren. Heb je een keuze kunnen maken? Dan kan je betalen met iDeal, met bancontact, met een overschrijving, met een kredietkaart, met Sofort of lmet PayPal. Levering is gratis vanaf 199 euro, onder dat bedrag betaal je 4,99 euro in Nederland en 5,99 euro in België.

Is Verkleedkledingwinkel.nl betrouwbaar?

Online kopen houdt voor veel mensen nog altijd een zeker risico in. Maar bij Verkleedkledingwinkel.nl kan je er toch wel zeker van zijn dat het een betrouwbare website is. Zo vind je al meteen het nummer van de Kamer van Koophandel, het btw nummer en het adres van de hoofdzetel terug op de website. Bovendien is de verbinding met de website beveiligd via het strenge SSL-protocol. Dit kan je zien aan het slotje in de adresbalk en betekent dat jouw persoonsgegevens absoluut veilig zijn. Tevens vind je op de website alle relevante informatie terug zoals algemene voorwaarden, FAQ-pagina en is er ook een eigen klantenservice bij vragen en/of problemen. Ten slotte is Verkleedkledingwinkel.nl een gecertificeerd lid van het bekende keurmerk Thuiswinkel Waarborg en is het een trusted shop van Ecommerce Europe. Dit laatste platform is een initiatief van zeven organisaties zoals Thuiswinkel om ook op Europees niveau samen te werken voor een veiliger internet en veiliger shoppen.

Klantenservice en klachten

Zit je met een vraag of een probleem? Dan kan je je wenden tot de klantenservice van Verkleedkledingwinkel.nl. Dat is de klantenservice van het overkoepelende bedrijf Shoppartners en garandeert dan ook een snelle respons. De klantenservice kan bereikt worden via de telefoon, per brief of per mail. Er is ook een uitgebreide FAQ-pagina die op voorhand even door kan worden genomen. Heb je een klacht? Dan kan je ofwel overbrengen aan de klantenservice of gebruik maken van de dienst bemiddeling van Thuiswinkel Waarborg. In extreme gevallen kan er een geschil ontstaan dat dan vatbaar is voor een uitspraak van de Geschillencommissie.

Wil jij ook beoordelen?

Kocht jij voor het laatste feestje waar je naartoe ging een kostuum van Verkleedkledingwinkel.nl? Of heb je er eentje in de kast hangen van enkele jaren terug? Dan zijn wij op zoek naar jouw ervaringen met Verkleedkledingwinkel.nl. Zou je de kwaliteit van de kostuums als goed beoordelen? Werd er snel geleverd en werd je op de hoogte gehouden tijdens het leveringsproces? Heb je eventueel ervaring met de klantendienst? Door op deze pagina jouw verhaal in de vorm van een review te delen help je toekomstige bezoekers een gefundeerde mening vormen over Verkleedkledingwinkel.nl.

Reviews over Verkleedkledingwinkel.nl
Gerelateerde bedrijven
Oranje-artikelen-winkel.nl logo
Oranje-artikelen-winkel.nl
1 beoordeling
9,5
Fun-en-feest.nl logo
Fun-en-feest.nl
1 beoordeling
8,5
Feestwinkel.nl logo
Feestwinkel.nl
3 beoordelingen
8
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
0 beoordelingen

Schrijf een review over Verkleedkledingwinkel.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Oranje-artikelen-winkel.nl logo
Oranje-artikelen-winkel.nl
1 beoordeling
9,5
Fun-en-feest.nl logo
Fun-en-feest.nl
1 beoordeling
8,5
Feestwinkel.nl logo
Feestwinkel.nl
3 beoordelingen
8
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Verkleedkledingwinkel.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Verkleedkledingwinkel.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Verkleedkledingwinkel.nl actief?

Verkleedkledingwinkel.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) feesten, verkleden en carnaval.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Verkleedkledingwinkel.nl reviews? Dan kunt u naar de website van Verkleedkledingwinkel.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie