Viaplay logo

Viaplay reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Viaplay reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
4193

Reviews en Ervaringen Viaplay

Houd je van spannende series en leuke films? Dan is het de moeite waard om Viaplay te ontdekken. Deze streamingdienst is reeds populair in de Scandinavische landen en heeft zijn intrede gemaakt in Nederland. Het aanbod is divers en interessant voor echte film-, sport- en serieliefhebbers. Wil jij weten of Viaplay ook de beste keuze is voor jou? Dan is het aangeraden om de Viaplay reviews te lezen die je bij ons terugvindt!

Over Viaplay

Viaplay werd opgericht door Nordic Entertainment Group (NENT), een Zweeds bedrijf. De streamingdienst heeft een groot aanbod aan series en films en zendt veel sport uit, waaronder voetbal en Formule 1. In het assortiment vind je ook zowel bekende titels als Viaplay Originals die in de Scandinavische reeds ontzettend populair zijn. Daarnaast vind je er Nederlandste titels. Het uniek en gevarieerd aanbod is wat deze streamingdienst onderscheidt van andere.

Viaplay heeft bovendien ambitie om nog groter te worden en om zich dus uit te breiden tot heel Europa en daarbuiten. Door deze ambitieuze plannen is de kans groot dat het assortiment nog meer gaat groeien. Maar ook tegenwoordig zijn er al talloze uren aan kijkmateriaal beschikbaar.

Waarom kiezen voor Viaplay

Viaplay heeft een uitgebreid aanbod aan films en series, zowel internationaal als nationaal. Daarnaast kan je er veel sportuitzendingen bekijken. De dienst heeft namelijk veel sportrechten, waaronder dat voor Formule 1. De autorace kan je op Ziggo in Nederland niet meer bekijken. Als jij dit dus alsnog wilt volgen, is Viaplay voor jou een goede keuze. De streamingdienst zendt daarnaast nog andere interessante toernooien en matches uit, zoals PDC-darts en de Bundesliga. Het is dan ook dé streamingdienst voor sportliefhebbers.

Maar Viaplay is ook interessant als sport je niet zo interesseert. Je vindt er namelijk bekende films en series. Het aanbod is erg verschillend dan dat van andere streamingdiensten, omdat je er ook Viaplay Originals terugvindt die je nergens anders kan bekijken. Er zijn meer dan 30 Viaplay Original films en series die het ontdekken waard zijn, dus je hebt voldoende keuze. Je kan bovendien alles bekijken op je favoriete apparaten, waaronder je smartphone, smart-tv en tablet.

Is Viaplay betrouwbaar?

Dat Viaplay betrouwbaar is, merk je aan de positieve recensies. De dienst maakt het je ook gewoon mogelijk om je abonnement via iDeal af te rekenen. Dus je hoeft je geen zorgen te maken over de betrouwbaarheid. Wanneer je surft naar Viaplay zie je ook meteen dat je met een betrouwbare streamingdienst te maken hebt.

Klantenservice en klachten

Klachten kunnen natuurlijk altijd voorvallen. Als dat bij jou het geval is, kan je contact opnemen met Viaplay via de site. Daar dien je de categorie aan te duiden en vervolgens word je doorgestuurd naar een medewerker. De website heeft ook een 'Veelgestelde vragen' afdeling waar je de antwoorden vindt op de belangrijkste vragen.

Wil jij ook beoordelen?

Maak anderen blij met je eerlijke Viaplay beoordeling als je al ervaringen hebt opgedaan met deze streamingdienst. Jouw recensie maakt het verschil, want anderen kunnen zo zien wat de positieve en negatieve kanten zijn van deze dienst. Een review schrijven is bovendien snel gedaan. Daar hoef je dus niet mee in te zitten.

Reviews over Viaplay

Gerelateerde bedrijven

Proximus logo
Proximus
40 beoordelingen
3,4
Eleven Sports logo
Eleven Sports
6 beoordelingen
9,2
Zuny logo
Zuny
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

4,6
18% zou hier weer kopen
346 beoordelingen
Onze beoordeling over Viaplay

Het bedrijf Viaplay is geverifieerd door ons. De webshop Viaplay is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Viaplay is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Viaplay maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Viaplay is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van Viaplay te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Viaplay.

Geplaatst op: 01-03-2022
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Visplay zeer slecht

Veel haperend beeld, ze kunnen nog veel leren van ziggo. Erg jammer dat ziggo het afgelegd heeft ten opzichte van viaplay. Beeld bij ziggo altijd goed, commentaar ook perfect Ipv de viaplay commentaar. Echter commentaar is verwaarloosbaar, de verbindingen zijn echt (ruk) slecht zo ook vandaag weer. Ik roep eenieder op naar de f1 app over te stappen deze is echt veel beter.

Geplaatst op: 02-10-2022
Laatst bewerkt op: 02-10-2022
Geschreven door: Marco J.

4 / 10
4/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Niet echt goed

Wat een rampdienst. Slechte series of Gangs of London na, slecht F1 commentaar, slechte beeldkwaliteit, storingen , goedkope presentatie. IK ben F1 fanaat en ben dus op Viaplay aangewezen als ik de wedstrijden wil zien. Mocht dit in de toekomst ergens anders uitgezonden gaat worden gaat Viaplay de vuilnisbak in.

Geplaatst op: 23-09-2022
Laatst bewerkt op: 23-09-2022
Geschreven door: Hans D.

4 / 10
2/5 2/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Ergerlijk

Ik heb een abonnement afgesloten om het Engelse voetbal en de Formule 1. Het probleem met Viaplay is echter de structuur. Ik raak diverse functies op mijn (smart) tv kwijt en moet Viaplay uitschakelen (meerdere stappen) om mijn tv te kunnen bedienen. In het menu van de aangeboden live voetbalwedstrijden is geen mogelijkheid om vanaf het begin te kijken. Die is er pas als de wedstrijd is afgelopen. De gids is zeer onhandig, zeg maar gewoon waardeloos. Neem een voorbeeld aan Netflix!.
Het verslag van de Formule 1 is tenenkrommend, veel fouten en kinderachtig. De verslaggevers vinden zich vooral zichzelf erg leuk en houden niet op met "mooie beelden...". Een vergelijk met Ziggo? Ziggo 10+ Viaplay 10-. Verder doen zich regelmatig storingen voor zoals stilstand beeld. Als je een wedstrijd later wilt bekijken moet je eerst 5 minuten wachten, waarvoor?????Gelukkig kan je dan wel vooruit spoelen. En waarom moet je bevestigen als je wilt stoppen???? Stom Windows gedoe! Viaplay is een grote tegenvaller die echter de bezitter is van de beelden die ik wil zien. Elke keer moet ik een bepaalde tegenzin overwinnen om het in te schakelen.
De sterrenbeoordeling geeft naar mijn mening een verkeerd beeld want het "Bestelproces, Prijs, Service en Levering" kunnen elk op zich goed zijn maar het totaalplaatje is absoluut knudde, vandaar dat ik overal maar 1 ster geef.

Geplaatst op: 07-09-2022
Laatst bewerkt op: 07-09-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos!

Het is dat je geen nul sterren kan geven. Dit is een te hoog cijfer zo. De F1 streams zijn te bekijken via een viaplay zender van Ziggo, maar voor de PL streams ben je aangewezen op de app. En daar begint het gedonder. Het werkt totaal niet. 2 minuten begin wedstrijd, met horten en stoten voor buffering, tot al vrij snel daarna de hele stream eigenlijk kapot gaat. De app loopt compleet vast en je komt er niet meer in (of uit). tv uit en weer aan, app doet het weer maar livestreams ho maar. Weg met Viaplay.

Geplaatst op: 04-09-2022
Laatst bewerkt op: 04-09-2022
Geschreven door: Mew L.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Technisch waardeloze streamingdienst

Ik ben op vakantie in Polen en wil F1 kijken. Is niet mogelijk met Viaplay (terwijl ik wel een viaplay abonnement heb.
Wederom blijkt dat ze het niet voor elkaar hebben.
Wat heb ik een heimwee naar Ziggo. Zo snel mogelijk stoppen met de Viaplay prutsers

Geplaatst op: 27-08-2022
Laatst bewerkt op: 27-08-2022
Geschreven door: Proke J.

5 / 10
3/5 1/5 3/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Helemaal waardeloos

Bufferen bufferen bufferen het is ongelofelijk na de Formule 1 weten ze nu ook het Engels voetbal om zeep te helpen.
Het gesprek tussen 2 pakken yoghurt in de koelkast is spannender als alle commentatoren en analisten te samen.
Mis beleving en passie voor de sport het is echt tenenkrommend.
De beeldkwaliteit beneden alle peil we leven in 2022 met uhd en 4k.
Ik heb gruwelijke spijt dat ik me voor een jaar aan deze slecht presterende zender heb verbonden.
Zoals u mogelijk wel begrijpt raad ik niemand aan om een abbo bij Viaplay aan te schaffen.

Geplaatst op: 06-08-2022
Laatst bewerkt op: 06-08-2022
Geschreven door: Fred S.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloze service, zeker in vergelijking met andere streamingsdinesten

Slechte beeldkwaliteit, slechte service (wedstrijden slechts tot 48 uur achteraf te bekijken)

Geplaatst op: 06-08-2022
Laatst bewerkt op: 06-08-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
4/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Viaplay heel slecht sorry

Helaas wil ik kwyd dat ik 29.99€ moet betalen voor het opzeggen wat gewoon belachelijk is . Ik betaal om 9.99€kan op zeggen waarneer ik wil en dan komen we op viaplay.studio is gewoon vriendjes politiek.dan kom ik met alle respect voor die 2 heren is net of ik naar het darten kyk.neem voor beeld sky commentaar is gewoon top vol emoties.dan kom ik terug op Olaf Mol en Jack Plooi .ik kyk nu naar sky met de stemmen van Olaf en Jack Grand prix radio geweldig .als viaplai beeld weer goed kryg en heren Olaf en Jack weer by viaplai gehoren zyn wil.ik graag 14.99€ betalen..maar helaas zeg ik nu op .grt

Geplaatst op: 19-07-2022
Laatst bewerkt op: 19-07-2022
Geschreven door: Machiel K.

6 / 10
3/5 1/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Hoop echt dat ziggo terug komt met F1

Jammer dat ik het moet schrijven, Ben altijd positief , maar helaas nu niet , Viaplay is een slechte zender , als ik een 0 kon geven ,maar je moet aanvinken dus ze geven zich zelf 2 Sterren . Hoop echt dat ziggo het weer krijgt

Geplaatst op: 08-07-2022
Laatst bewerkt op: 08-07-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Alsof ik naar een kinderprogramma kijk, maar vo met taalfouten.

De toon van de verslaglegging is die van een kinderprogramma. Maar dat is het ergste nog niet. De heren verslaggevers vertalen de onboards niet, en erger nog, ze beheersen ook het Nederlands niet. Hieronder hun taalgebruik met daarachter hoe het wel hoort.
- Hij vergist zijn eigen (zich)
- De ondervloer... (Onderkant of vloer. Is er ook een bovenvloer?)
- Een koudere temperatuur. (Het is kouder of het heeft een lagere temperatuur)
- Het team die (het team dat)
- Het publiek die (het publiek dat)
- Hij beseft zich (hij realiseert zich dat of hij beseft dat...)
- Het publiek zijn enthousiast (het publiek is...)
Zeker bij een kinderprogramma is het zaak correct Nederlands toe te passen.

Sterkte!
Ruud

Geplaatst op: 09-07-2022
Laatst bewerkt op: 09-07-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
3/5 1/5 1/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Ze gingen het anders doen, maar halen de kwaliteit die we gewent waren bij lange na niet!

blijkbaar moet ik proberen om iets positiefs te schrijven…. heb viaplay aangeschaft voor F1…….ik zou niet weten hoe ik hier iets positiefs over kan zeggen.
ze vragen een hoge prijs voor een kwaliteit die ze nooit kunnen leveren .

Geplaatst op: 03-07-2022
Laatst bewerkt op: 03-07-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
5/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht slecht slecht slecht slecht slecht slecht slecht

nou ik moet 5 minuten naar onzin kijken en daar moet ik nog voor betalen ook ik vind dit echt belachelijk

Geplaatst op: 22-07-2022
Laatst bewerkt op: 22-07-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Ongeloofelijk slecht

Door en door waardeloos, ik wil er geen woorden meer aan besteden. Doe het niet!

Geplaatst op: 08-07-2022
Laatst bewerkt op: 08-07-2022
Geschreven door: Frank L.

4 / 10
4/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Geen Viaplay meer voor mij!!

Mis de hele ervaring, zoals ik al die jaren F1 heb gekeken! Laat gewoon Olaf en Jack het doen!! Aanbod is ook niet naar mijn zin. Abonnement heb ik opgezegd!!

Geplaatst op: 24-07-2022
Laatst bewerkt op: 24-07-2022
Geschreven door: Danny C.

3 / 10
2/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Afschuwelijk slecht, lang wachten en in overzichtelijk zoeken

Echt niet normaal met irritant deuntje steeds 5 wachten

Geplaatst op: 19-06-2022
Laatst bewerkt op: 19-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichters

Via messenger contact met viaplay gehad, ik zou een vergoeding krijgen voor de bagger service als ik een aantal vragen beantwoorden.
Deze al 3 weken geleden beantwoord en nou reageren ze niet meer.
Ook mag er niet kostenloos opgezegt worden terwijl ze niet leveren wat ze beloofde bij het afsluiten!
Oplichters zijn het!!!

Geplaatst op: 29-06-2022
Laatst bewerkt op: 29-06-2022
Geschreven door: Kelly V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Bagger. Echt tenenkrommend slecht

Bagger, Bagger, Bagger
Wat een enorme blamage.
Commentaar is echt tenen krommend slecht. Geen kennis & kunde en zeker geen historisch feitenkennis En dan het vlaggenschip Amber Brantsen en Stephane kox, alsof je naar TROS-rader zit te kijken, Zo SLECHT!
Niet iedereen is Dione de Graaff

We hebben 1 race gekeken met commentaar van Viaplay maar dit echt nooit meer.

Verder is de beeldkwaliteit ook slechter dan we gewend waren dus ook geen verbetering tov ZIGGO

We kijken nu alleen nog de race met commentaar van Jack & Olav (@Grad Prix radio “ Hulde” ) en daarna de TV weer uit. Voor en nabeschouwing zijn niet te pruimen en F1 beleving/ plezier is behoorlijk weg.

Ik klaag normaal nooit, en vindt dat iedereen een kans verdient maar dit moet zo snel mogelijk stoppen!!!

Is er dan misschien nog wel iets positiefs te melden? We hebben 1 serie gekeken. Aanbod is redelijk beperkt en het meeste behoorlijk gedateerd.

Geplaatst op: 03-07-2022
Laatst bewerkt op: 03-07-2022
Geschreven door: Lucifer J.

4 / 10
4/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloze zooi, buffering is te triest voor woorden gauw weg met die rommel en nooit meer. Loze beloftes die men niet nakomt, ook al zouden ze de stream gratis maken is en blijft het waardeloos

Rotzooi de moeite niet waard om te kijken, buffering wordt elke paar seconden onderbroken is de stress niet waard en het geld zeker niet.

Geplaatst op: 19-06-2022
Laatst bewerkt op: 19-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Waardeloos ,hapert,onoverzichtelijk,op de websit viaplay-ziggo geregeld en de betaling is naar Duitsland

Traag wachten op reclame ach ja 5min is niks.App is hopeloos misschien vindt je wat je wilt zien en hope dat je de uitslag nog niet weet.
Haal die hele ⛔️🛰satelliet systemen 5G ,4k terug op aarde het verziek alles en iedereen.
Scheelt 1.5 graat opwarming aarde "Klimaatsverandering" heet dat

Geplaatst op: 21-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
3/5 1/5 5/5 2/5
Nogmaals kopen? Ja
Compleet waardeloos evenals de servicedesk

Compleet waardeloos, na wederom zwart beeld bij een live-stream contact gezocht met de servicedesk.op mijn klacht dat er zwart beeld is was het antwoord de stream is afgelopen.De reclame voor overige uitzendingen komt dan wel in beeld.Op mijn vraag of het direct opzegbaar is was wel positief, dat was mogelijk en heb ik ook meteen gedaan.

Geplaatst op: 21-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht veel storing

Elke race veel storing tijden streamen met ziggo gaat het beter maar niet storings vrij
En het commentaar is niet goed kalf zet alle terug naar zijn races heeft nog nooit grote racen gedaan
Brantsen leuke vrouw maar geen enkel verstand van zaken
Maar storingen zijn het meest frustrerend

Geplaatst op: 01-06-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: R T.

5 / 10
4/5 2/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte beeld kwaliteit formule 1

De beeldkwaliteit is zeer slecht, minder dan HD, klacht indienen bij viaplay zelf gaat niet, er is geen andere aanbieder anders zou ik mijn abbo direct opzeggen

Geplaatst op: 29-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: M A.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zwart beeld en slechte kwaliteit

Vaak geen beeld en haperingen. Niet aan beginnen!!

Geplaatst op: 22-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
KIjk al meer dan 35 jaar F1 nog niet zo teleurgesteld geweest

Zo teleurgesteld volg al 35 jaar de F1…
Zo teleurgesteld volg al 35 jaar de F1 nos toen Duitsland RTL en daar na RTL 5 en Ziggo dat was goed in mijn beleving maar echt Viaplay valt mij zo tegen niet gezellig of goede verslaggeving en komen ook nog arrogant over ,,dat ze het goed doen als er zoveel mensen zijn die er anders over denken begrijp ik niet .
Alles in het Nederlands ? nou ik heb Coulthard en Hakkinen nog geen woord Nederlands horen spreken
en de verslaggeving geloof dat die denken dat de mensen die F1 kijken geen verstand hebben of het kan ook zijn dat ze niet goed weten moeten wat te zeggen en makken er maar wat van.
krijg het gevoel dat zij het verslag doen en denken dat er hun kijkers 10 jaar zijn en ze nog moeten vertellen dat het gaspedaal rechts zit.

Geplaatst op: 07-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jan H.

7 / 10
4/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Veel storing,nooit meer viaplay.

Stug volhouden dat het bij de gebruiker zit,heb 930Mbit /934 Mbit up en down.

met geen enkele aanbieder last,alleen met Viaplay.
Ruimte voor een dialoog is er niet,Welke klantenservice hebben ze het hier eigenlijk over(die verstoppertje speelt achter de mail?)

Geplaatst op: 15-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: John L.

3 / 10
3/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht beeldkwaliteit en tijdens de race meerdere haperingen, ik heb een super verbinding met alles, dus daar kan het niet aan liggen.

Ondanks de belofte van HD kwaliteit is deze ver te zoeken. Mijn internet is super snel en heb normaal geen moeite met geen enkele streaming dienst. Met de juiste camera's en doorgeef station moet dat toch lukken. Jullie verdienen genoeg aan ons consument. Een beetje investering mag dan best wel.

Geplaatst op: 31-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Erwin B.

5 / 10
4/5 2/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Haperende verbinding. Valt regelmatig uit

Beeld staat vaak stil. Je kunt de race niet goed volgen. Ook wordt de verbinding meerdere malen verbroken tijdens de race. Dan moet je opnieuw opstarten

Geplaatst op: 31-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ben P.

5 / 10
4/5 2/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Drama een grote ellende dit graaf ziggo weer f1

Inloggen tijdens f1 drama kwaliteit klote live kijken een ramp

Geplaatst op: 21-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jeroen V.

5 / 10
5/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechtste streaming ever

We hebben Viaplay nu twee maanden geprobeerd te gebruiken. We hebben een perfect werkende, up to date top supersnelle internetconnectie en dito apparatuur. Mijn conclusie: het beeld is voorhistorisch slecht, de zender ONS is met zijn oude series nog beter. Het geluid is niet om naare huis ter schrijven. De commentoren spreken erg slecht Nederlands, grammaticaal gezien, en blijven maar praten zonder passieve / beleving, om de tijd te vullen met zaken waarvan iedere F1 fan op de hoogte is(bv waarom Perez stal orders krijgt..). Echter, dit alles alleen a l s je verbinding hebt tijdens een uitzending: bij 5 tot 10 keer tijdens de race bv op nieuw moeten inloggen mis je zoveel dat van ongestoord kijkgenot geen sprake is. Synchroon aan Viaplay hebben we , gebruikmakend van een zelfde internet-infrastructuur, ongestoord in tot beeld- en geluids kwaliteit ongestoord kunnen kijken... Tot slot: Viaplay vraagt veel te veel abo geld voor hetgeen, indien verbinding, geleverd. Voor de helft minder levert F1 TV / Pro zoveel meer. Met ingang van 1 juni zouden de betalingenm via Ziggo starten maar Viaplay verdient voor het geleverde geen rode cent.... De klantenservice verdient een rode kaart want het is me niet gelukt in die twee maanden om überhaupt contact te krijgen... En de enige persuiting van Viaplay over de meest succesvolle launch .... In zakelijk opzicht misschien? Maar wat klantenbeleving? Absoluut niet. De opmerking van de Nederlndse CEO dat de klachten veroorzaakt worden door de inetnet infrastructuur bij de klant is een schoffering van omngekende vorm. In Nederland is de internetstructuur een van de allerbeste van de wereld... Uiteindelijk was dat de druppel die de emmer deed overlopen. Viaplay dus opgezegd na de 'gratis' periode.

Geplaatst op: 23-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Elisdabeth W.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Als je iets terug wil kijken ben je verplicht eerst 5 min reclame van viaplay te kijken. En als je wil doorspoelen loopt alles vast en kan je weer opnieuw beginnen

Ik dacht de f1 altijd terug te kunnen kijken , maar helaas moet je steeds bufferen en als je door spoeld loopt alles vast en moet je weer opnieuw 5 min naar reclame kijken . Als onze 3 maanden om zijn worden we geen lid.

Geplaatst op: 09-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Arjan R.

4 / 10
3/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Viaplay


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Proximus logo
Proximus
40 beoordelingen
3,4
Eleven Sports logo
Eleven Sports
6 beoordelingen
9,2
Zuny logo
Zuny
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Viaplay een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 346 beoordelingen geplaatst over Viaplay. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4,6 gekregen, waarbij 18% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Viaplay actief?

Viaplay is vooral actief in de categorie software en programmas en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) apps en televisie.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Viaplay reviews? Dan kunt u naar de website van Viaplay gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie