Voordeeluitjes logo

Voordeeluitjes reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Voordeeluitjes reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
131
Voordeeluitjes logo
Website
voordeeluitjes.nl
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Voordeeluitjes

Hoe heerlijk is het om er regelmatig even tussenuit te gaan. Een hotelletje boeken of een midweekje of een weekend op een vakantiepark. Helaas kun je er regelmatig aardig diep voor in de buidel tasten. Dat is dan weer minder leuk. Leuke dingen mogen geld kosten, maar een voordeeltje is nooit weg. Zoek jij een hotelletje of wil je voor een scherpe prijs op een vakantiepark verblijven, dan kom je misschien wel uit op de website van Voordeeluitjes. De mogelijkheden en de prijzen bevallen je, maar hoe betrouwbaar is dit bedrijf? Zijn er kleine lettertjes waar je rekening mee moet houden? Krijg je wel echt comfortabele kamers voor dit geld? En hoe staat het met de klantenservice. Zijn die bereikbaar als je klachten of problemen wilt melden of als je even een vraag hebt? Om heldere antwoorden op deze vragen te krijgen, is het raadplegen van recensies een goede optie. Deze reviews staan hier al voor je klaar. Andere klanten beoordeelden Voordeeluitjes en wij verzamelden deze beoordelingen. Zo kun jij een weloverwogen besluit nemen om wel of niet bij dit bedrijf te boeken.

Over Voordeeluitjes

Voordeeluitjes geeft aan dat bij hen een hotelovernachting nooit zomaar een overnachting is. Een verblijf op een vakantiepark is nooit zomaar een vakantie. Ze vertellen namelijk dat ze de expert zijn in het aanbieden van hotel-en vakantiearrangementen die absoluut uniek zijn. Dit houdt onder meer in dat klanten altijd allerlei leuke extraatjes kunnen verwachten. Hierbij kun je onder meer denken aan een diner, een gratis drankje bij aankomst of een entreekaartje voor een bepaald park dat in de buurt ligt. Verder worden er diverse speciale arrangementen aangeboden. De prijs is bij dit bedrijf altijd gunstig. Voordeeluitjes is actief sinds 2007. Ze biedt meer dan 7500 unieke aanbiedingen aan bij hotels en vakantieparken. In Nederland, maar ook in het buitenland, voornamelijk in Duitsland en België.

Waarom kiezen voor Voordeeluitjes

Een van de redenen waarom je zou kiezen voor Voordeeluitjes is dat zo’n groot gedeelte van hun klanten dit bedrijf aanbeveelt. Een andere prettige bijkomstigheid is dat je je uitjes niet meteen hoeft te betalen. Dat mag ook op een later moment als dat jou beter uitkomt. Verder geniet je van unieke en voordelige arrangementen. Je geeft allereerst aan of je een hotel, een last minute of een vakantiepark zoekt. Je kunt hier ook meteen aangeven om welke datum en om hoeveel personen het gaat. Vervolgens krijg je veel opties te zijn. Je kunt de zoektocht natuurlijk iets vereenvoudigen en op een aantal items filteren. Wellicht wil jij beslist een hotel met een zwembad. Dan selecteer je daar op. Of je droomt van een hotelkamer met een bubbelbad op je eigen kamer. Heb je zelf even geen inspiratie, dan geeft Voordeeluitjes je op de site zelf ook nog tips over leuke uitjes. Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief, krijg je korting.

Is Voordeeluitjes betrouwbaar?

Je komt Voordeeluitjes tegen in allerlei bekende en onbekendere tijdschriften en kranten. Dit zegt al veel over de betrouwbaarheid. Daarnaast is dit bedrijf in 2020 uitgeroepen als populairste website Hotels en Accommodaties bij de Website van het Jaar verkiezingen. Verder zijn ze de winnaar van de Zoover Awards als Populairste Hotelaanbieder in 2016, 2017 en 2019. Bekijk je dan nog een aantal recensies van andere klanten, dan zie je dat je hier zeker te maken hebt met een betrouwbaar bedrijf. Het kost je tenslotte ook geen enkele moeite om contact op te nemen met de klantenservice.

Klantenservice en klachten

Je vindt op de website een adres in Deventer. Daar kun je eventueel ook post heen sturen. Tegenwoordig is dat echter niet meer de eerste optie die we kiezen als we contact willen hebben met een bedrijf. Je stuurt dan eerder een mailtje. Het e-mailadres staat ook duidelijk vermeld op de site. Is het bij jouw vraag of opmerking handiger om meteen iemand te spreken, dan pak je de telefoon. Tenslotte kun je nog een berichtje achterlaten op Instagram, Facebook of Twitter.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij een fan van Voordeeluitjes? Als je met je partner een hotelletje boekt, dan doe je dat altijd via hen? Wil je een beoordeling achterlaten over jouw ervaringen? Heb jij weleens een vakantiepark geboekt via dit bedrijf? Andere klanten waarderen het enorm als je er een recensie over schrijft. Of koos je voor een last minute? Is dat je goed bevallen? Beschrijf het in je review en laat die achter op deze pagina. Wanneer consumenten zoeken naar beoordelingen over Voordeeluitjes, kunnen ze veel hebben aan jouw onafhankelijke recensie. Het helpt ze om op een weloverwogen wijze te beslissen hier wel of niet te boeken.

Reviews over Voordeeluitjes
Gerelateerde bedrijven
Solmar logo
Solmar
4 beoordelingen
7,5
srprs.me logo
srprs.me
5 beoordelingen
5,8
Tendi logo
Tendi
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
6,4
50% zou hier weer kopen
19 beoordelingen
Onze beoordeling over Voordeeluitjes

Voordeeluitjes is geverifieerd door ons expert team. De webshop Voordeeluitjes bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Voordeeluitjes lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Voordeeluitjes. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Voordeeluitjes is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van voordeeluitjes.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Voordeeluitjes.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Oplichters

Het wordt annuleren kennen ze niet bij voordeel uitjes
Wij hebben een annulering gedaan per telefoon wat blijkt krijgen we als nog een factuur van het hotel
Diep Triest oplichters zijn het

Geplaatst op: 04-09-2023
Laatst bewerkt op: 04-09-2023
Geschreven door: Els G.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos hotel

Had volgens de site een mooie gele kamer geboekt en kreeg een donkerbruine sterk verouderde donkere kamer uit de jaren 80. Incl. doorgezakt bed. Nog geen 3 sterren waard, terwijl vermeld 4 sterren.

Receptioniste amper bereikbaar ivm bezuigingen.
Nooit meer. Jammer

Je krijgt niet wat je beloofd wordt.

Geplaatst op: 26-07-2023
Laatst bewerkt op: 26-07-2023
Geschreven door: Willie V.

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Onbetrouwbaar

2 nachten Hamburg gereserveerd. Bij aankomst weet het hotel niets van de reservering. Servicemedewerker van Voordeeluitjes schuift de schuld direct naar het hotel. Aangezien het hotel is volgeboekt wordt een alternatief geboden, dat 50% duurder is. Er wordt geweigerd het prijsverschil terug te betalen. Lang verhaal kort- pas naar verwijzing rechtsbijstandsverzekering komt er wat beweging. Er wordt nu echter een hotel op 22 km van de stad aangeboden voor ongeveer dezelfde prijs. Niet acceptabel. Na lang aandringen volgt er een nieuwe poging en toezegging het prijsverschil terug te betalen. Het aangeboden hotel ligt echter weer ongunstig. Uiteindelijk heeft de GM van het oorspronkelijke hotel geprobeerd rechtstreeks met ons een oplossing te bedenken. Zij heeft het contract met Voordeeluitjes ook verbroken. De goede stemming voor een leuk weekend was echter verpest en we zijn weer 450 km naar huis gereden. U bent gewaarschuwd.

Geplaatst op: 15-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Reservering met activatiecode was net te laat, geen mededogen van Voordeeluitjes, geld kwijt!.

Eind 2021 kregen wij van onze kinderen een activatiecode voor een overnachting in een hotel met ontbijt via Voordeeluitjes. Deze was gekocht bij het kruidvat voor EUR 50.
Helaas hadden wij mede door de beperkte opening van de horeca i.v.m. corona niet meer in de gaten dat de reservering van een hotel voor 31 januari 2022 moest geschieden. We waren net te laat met boeken. Activatiecode was verlopen. Dom natuurlijk. Contact opgenomen met Voordeeluitjes met de vraag of er een oplossing gevonden kon worden of dat er enige coulance toegepast kon worden. Het antwoord op onze vraag was erg simpel: het stond duidelijk in de voorwaarden.
Geen bereidheid om een oplossing te bieden of een tegemoetkoming te regelen. Geld kwijt.
Heel jammer en klantonvriendelijk!

Geplaatst op: 14-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: H.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Aangeboden hotel geen 3 sterren waard.

Zeer slecht, aangeboden hotel moet een 3 sterren hotel zijn, maar is alles behalve dat.
Tevens een slechte review geschreven, maar deze komt natuurlijk niet op de site.
Vervolgens een email naar Voordeeluitjes gestuurd met de klachten over het hotel, tevens met de vraag waarom men een 3 sterren hotel aanbied, terwijl dit helemaal geen 3 sterren hotel mag zijn.
Vervolgens is zonder terugkoppeling de email naar het hotel gestuurd met als reden:
Dat voordeeluitjes er vanuit gaat dat het hotel dit met de klant oplost.
Wie is er nu de aanbieder, de aanbieder moet dit controleren en vervolgens actie ondernemen.
Maar dit gebeurt niet.
Vervolgens een reactie gestuurd dat ik niet tevreden ben over het feit dat men de klachtenmail 1 op 1 heeft doorgestuurd naar het hotel en het feit dat hun de dit hotel aanbieden terwijl er niets van klopt.
na 3 dagen nog geen reactie gekregen, niet van het hotel en niet van voordeeluitjes.

Geplaatst op: 20-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
3/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slecht of niet bereikbaar, met bellen en mailen, na verkeerde boeking.

Waardeloze organisatie,

Geplaatst op: 24-07-2020
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Kees

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Spijt!!!

Door een fout op hun website was er een dubbele boeking gedaan. Zowel voordeeluitjes als ik had dat niet opgemerkt. We moesten onze vakantie dubbel betalen, omdat een opzeggen niet meer mogelijk was. Voordeeluitjes wilden niet tegemoetkomen in wat eigenlijk een probleem was in hun eigen ordening systeem. Uiteindelijk wilde het hotel ons wel tegemoetkomen. we moesten wel de 75 euro aan commissiekosten betalen die het hotel kwijt was aan Voordeeluitjes. Voordeeluitjes is geen goede keuze, ze zijn niet klantvriendelijk onze vakantie was 75 euro duurder. Wij hebben spijt voor onze keuze met Voordeeluitjes.

Geplaatst op: 18-08-2019
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Dirk

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Super blij ook nog 7,50 extra korting

Heb voor mijn moeder met moederdag een leuk tripje geboekt. Bovenop de lage prijs kreeg ik ook nog eens extra 7,50 euro korting. Helemaal blij mee :)

Geplaatst op: 01-05-2017
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Isabelle

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Prijs kwaliteits verhouding goed

De prijs/kwaliteit verhouding van Voordeeluitjes is echt meer dan goed te noemen. Natuurlijk is het aanbod wel wat minder dan bijvoorbeeld hotelspecials, maar de prijs ligt wel echte vele malen lager.

Geplaatst op: 08-12-2015
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Davie

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Boeking was erg makkelijk

Super gemakkelijk website met echt mooie kortingen. Ook het boeken van de aanbiedingen is echt zo gedaan. Enigste minpuntje is dat niet in elke stad heel veel aanbod is. Een klein beetje meer aanbod zou in sommige steden wel prettig zijn.

Geplaatst op: 24-11-2015
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Marieke

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Snelle afwerking

Ik ehb geboekt bij voordeeluitjes en kreeg meteen een bevestiging met alles. Alles was zoals er gecommuniceerd was! Helaam toppppp!

Geplaatst op: 11-08-2015
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Soms goed, soms slecht.

2 maal goede ervaring. Nu slechte ervaring. Lange wachttijden bij telefonisch contact. Geen goede en nette behandeling. 2e maal bellen. Wederom lange wachttijden.
Na lang gesprek (lang in de wacht), toch nog resultaat.
Had dit niet sneller gekunt. Commentaar: het was druk.

Geplaatst op: 31-07-2015
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Goed aanbod alleen hoge administratiekosten

Doordat ik even niet lekker in mijn vel zat ben ik een paar dagen lekker ertussenuit geweest. Moet zeggen dat ik echt even tot rust ben gekomen en thuis weer veel beter tot me recht kom. Was er gewoon echt even aan toe denk ik. ALles was goed moet alleen wel zeggen dat ik de administratiekosten wel wat hoog vond.

Geplaatst op: 14-07-2015
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jessica

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Telefonisch gebeokt

Ik heb telefonisch geboekt, omdat ik een extra nacht wou bijboeken. Dit was geen probleem en werd meteen geregeld. Even een dikke duim voor voordeeluitjes dat zij dit zo spoedig oppakken.

Geplaatst op: 17-07-2015
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: L V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Verliep allemaal erg soepel

Erg duidelijke website waar het gemakkelijk is om te boeken.

Wel even een klein verbeterpuntje is dat ik geld van te voren moest overmaken. Dit stond alleen niet op de naam van het hotel of Voordeeluitjes. Uiteindelijk geen probleem, maar als bewijs is het wel makkelijk als het op de naam van het hotel of Voordeeluitjes staat

Geplaatst op: 20-02-2015
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Dhr G.

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Makkelijke website

Kan niet anders zeggen dan dat het een erg prettige website is. Kon snel vinden waar ik naar opzoek was en vond de prijzen erg meevallen. Moest alleen even zoeken wanneer ik precies moest betalen, maar dit kon ik terug van bij de FAQ

Geplaatst op: 16-02-2015
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: P L.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Geen fratsen

Wij gaan meerder weekenden per jaar weg met voordeeluitjes. Tot nu toe geen klachten en kunnen we alleen maar tevreden zijn. Je moet wel echt zoeken tot je wat geschikts vind, maar de prijzen zijn daarintegen ook laag.

Geplaatst op: 16-10-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Slordig

De telefonische service van Voordeeluitjes is

slordig. Meer dan eens werd mij door een mevrouw, die zeer slecht was ingevoerd in de materie, verkeerde info

(en foute prijsberekening) verstrekt. Deze mevrouw kan

overigens ook wel een bedrijfscursus wellevendheid gebruiken...

Check alles !! Bel desnoods het betreffende hotel.

Als je alleen reist, is het trouwens vaak goedkoper om voor een arrangement van het hotel zelf te kiezen.

MvC

Geplaatst op: 19-10-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Voordeeluitjes
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Solmar logo
Solmar
4 beoordelingen
7,5
srprs.me logo
srprs.me
5 beoordelingen
5,8
Tendi logo
Tendi
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Voordeeluitjes een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 19 beoordelingen geplaatst over Voordeeluitjes. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,4 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Voordeeluitjes actief?

Voordeeluitjes is vooral actief in de categorie vakantie & reizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Voordeeluitjes reviews? Dan kunt u naar de website van Voordeeluitjes gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie