Vouchervandaag logo

Vouchervandaag reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Vouchervandaag reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Vouchervandaag logo
Website
Vouchervandaag
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Vouchervandaag

Er zijn van die sites waar je altijd terecht kunt. Of je nu op zoek bent naar iets voor in huis of in de tuin, of dat je iets nodig hebt voor je hobby of bijvoorbeeld zin hebt in een leuke gadget. Misschien heb je nog geen idee wat je moet kopen voor een verjaardag en ben je dus gewoon wat aan het rondzoeken. Het leuke van online winkelen is dan ook nog eens dat je kunt zoeken op de goedkoopste aanbieders. Vouchervandaag is zo’n site waar je van kunt smullen. Een aanbod om u tegen te zeggen en dat ook nog eens tegen de laagste prijzen. Misschien dat je juist daarom nu wel op zoek bent naar beoordelingen over Vouchervandaag. Want is dit niet zo’n site die te mooi is om waar te zijn? Gelukkig ben je hier aangekomen en kan je hier dan ook reviews vinden over Vouchervandaag. Zou kan jij erachter komen of ze waarmaken wat ze beloven. Aan de hand van de ervaringen van anderen kan jij een goed beeld krijgen van Vouchervandaag en daarna besluiten of je wel of niet iets in deze webshop kopen wil. Ben je zelf al klant of ga je dat hierna worden, mogen wij je dan vragen om ook jouw recensie hier achter te laten? Zo maken we met elkaar het plaatje compleet, zeker samen met de info die wij hier ook nog verder laten zien over Vouchervandaag.

Over Vouchervandaag

Vouchervandaag bestaat sinds 2012 en wordt geleid door een jong, enthousiast team. Het team houdt de markt goed in de gaten waardoor ze inspelen op de behoeften van de consument. Daarnaast doen ze er alles aan om de artikelen tegen de scherpste prijzen te kunnen aanbieden. Iedere dag opnieuw zijn er nieuwe aanbiedingen op de site te vinden. Vouchervandaag heeft een goed werkende strategie waardoor ze een breed assortiment in huis hebben. Veelal geleverd vanuit hun eigen magazijn, waardoor de leveringen ook snel gerealiseerd kunnen worden. Vouchervandaag heeft een bekende naam omdat ze goed zichtbaar zijn, onder andere door het gebruik van social media.

Waarom kiezen voor Vouchervandaag

Kiezen voor Vouchervandaag is niet alleen het gemak, omdat het assortiment zo breed is en je er dus altijd wel slagen kunt, maar ook omdat het heerlijk gunstige prijzen zijn. Kortingen kunnen namelijk oplopen tot wel 90%. Leveringen zijn, zoals al gemeld, snel en meestal vanuit hun eigen magazijn. Grote artikelen komen echter bij de leverancier vandaan, maar dit houdt in dat er wel op afspraak geleverd wordt en eventuele montage ook mogelijk is. Ruilen en retourneren gaan heel eenvoudig via de website. Ook handig: Vouchervandaag heeft een eigen app! Hierdoor heb je altijd de leukste acties bij de hand. En je kunt dan ook nog eens maandelijks je aankoopbedrag terugwinnen! Het assortiment opnoemen is eigenlijk niet te doen, maar we maken een kleine greep: meubelen, gordijnen, planten, gereedschap, kasten, huishoudelijke apparatuur, beveiligingscamera’s, pannen, kleding, brillen, portemonnees, diamond painting, huisdierbenodigdheden, nagels, oogmake-up, fitnessapparatuur, sportkleding, activity trackers, koptelefoons, smartphone, computers en soundbars. En nog veel en veel meer…

Is Vouchervandaag betrouwbaar?

Vouchervandaag wordt hoog gewaardeerd. Het is een Nederlands bedrijf uit Hoofddorp en bestaat dus al sinds 2012. Hierdoor geen wekenlange levertijden en geen invoerrechten zoals veel andere sites met hoge kortingen wel hebben. Betalen doe je via de betrouwbare manieren, zoals iDEAL, Bancontact, Mastercard, Visa, Maestro en Klarna. Vouchervandaag beschikt over het Qshops keurmerk. Dit is een label die de betrouwbaarheid waarborgt. De site zelf is ook beveiligd doordat ze werken met een beveiligde internetverbinding en met de Payment Service Provider Buckaroo.

Klantenservice en klachten

Vouchervandaag heeft de klanttevredenheid hoog staan. Ze zijn dan ook prima bereikbaar op meerdere manieren. Zo kan je chatten via de site. Maar op werkdagen kan je ook appen via Whatsapp. Daarnaast kan je ze rechtstreeks bellen. Met de mail zijn ze eveneens bereikbaar . Natuurlijk zou je ze ook een brief kunnen sturen. Ze zijn gevestigd in Hoofddorp, maar bezoek is alleen mogelijk op afspraak. Heb je een klacht? Dan kan je je klacht doorgeven via mail, liefst zo snel mogelijk. Of je appt. In beide gevallen wordt gevraagd om je klacht te laten vergezellen met een foto of een video. Is het artikel later kapot gegaan, maar valt het nog binnen de garantieperiode? Ook dan kan je uiteraard contact met ze opnemen. Retourneren kan binnen 14 dagen. Hiervoor meld je je retour aan op de website en je krijgt dan automatisch een e-mail met retour- en ruilinstructies. Ze willen graag weten waarom je retourneert. Retourkosten komen wel voor je eigen rekening. Retourneer je omdat je bestelling kapot of verkeerd ontvangen is? Overleg dan dus eerst met de klantenservice hoe je moet retourneren.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij al klant van Vouchervandaag? Wat zou je anderen aanraden? We zouden het fijn vinden als je meer wilt vertellen over de werkwijze van het bedrijf en wat jouw ervaringen zijn. Met jouw review kunnen anderen immers geholpen worden met het maken van hun keuze of ze wel of niet tot kopen overgaan bij Vouchervandaag. Je kunt in jouw recensie alles vertellen wat te maken heeft met Vouchervandaag. Wat vind je van het product en hoe denk je over de korting die je kreeg? Heb je ervaring met de klantenservice? Werd je goed geholpen en waren ze echt zo goed bereikbaar? Hoe lang heb je moeten wachten op de levering? Was het voor jou duidelijk hoe de bestelprocedure liep? Kortom: wat vind jij van Vouchervandaag? Hoe duidelijker jij jouw verhaal doet, hoe meer een ander er iets mee kan! Wij bedanken je in ieder geval alvast voor jouw review!

Reviews over Vouchervandaag

Gerelateerde bedrijven

Onkruidbrander.com logo
Onkruidbrander.com
2 beoordelingen
9
MOOWY logo
MOOWY
2 beoordelingen
9,5
Boomenplant.be logo
Boomenplant.be
1 beoordeling
10
7,2
66% zou hier weer kopen
77 beoordelingen
Lees onze review over Vouchervandaag

Het bedrijf Vouchervandaag is geverifieerd door ons. De webshop Vouchervandaag is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Vouchervandaag is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Vouchervandaag maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Vouchervandaag is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Vouchervandaag. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Vouchervandaag.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Prima webwinkel, aanrader!!

Telkens weer leuke seizoensgerichte aanbiedingen op overzichtelijke en aantrekkelijke website. Mijn bestellingen worden atijd snel en correct verzonden. Prima klantenservice, wordt altijd netjes te woord gestaan en denken waar nodig mee over passende oplossing. Kortom echt een prima webwinkel, aanrader!

Geplaatst op: 01-07-2020
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Ilonka

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Korting wat geen korting is...je betaald de normale prijs uiteindelijk

Je krijgt 50% korting op een bath budget ter waarde van bijna 100 euro, terwijl op heel veel andere sites dezelfde bath bucket wordt aangeboden voor 50 euro zonder korting. Ehm volgens mij wordt je genaaid waar je bij staat bij vouchervandaag.nl....

Geplaatst op: 27-01-2020
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Harold

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Top ervaring

Zeer tevreden. Goede aanbieding

Geplaatst op: 27-11-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Tijn

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Boxspring

De boxspring die ik heb besteld ligt heerlijk en ziet er prachtig uit. Prijs was ook zeer voordelig. Dikke prima!

Geplaatst op: 09-11-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Gerda

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Mooie schoenen

Laarsjes ontvangen, bestelling was snel geleverd en ben er helemaal blij mee. Goede kwaliteit en zijn precies zoals ik had verwacht!

Geplaatst op: 02-11-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Sam

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Dol op koopjes

Koopjes daar is deze site perfect voor, en ik ben er dol op! Handdoeken besteld, snel in huis en prima kwaliteit. Ik vind het een aanrader

Geplaatst op: 24-09-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anne

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Fijn product

De GPS kindertracker werkte super van vouchervandaag. Kind vond het erg stoer er uitzien en super handig voor mij.

Geplaatst op: 12-09-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Tom

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Klantenservice

De klanten service is echt top van Vouchervandaag. Mijn bestelling was defect, ik heb ze gemaild en er werd vrijwel direct een nieuwe opgestuurd!

Geplaatst op: 22-08-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Leuke site

Al meerdere dingen besteld. Producten hebben wel verschillende levertijden, dus even goed lezen, maar mijn bestellingen waren er bijna allemaal eerder dan gedacht. Top dus!

Geplaatst op: 13-08-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Linda

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Tevreden!

Mooie corrigerende bikini gekocht voor mooi prijsje. Super tevreden mee!!

Geplaatst op: 31-07-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Gerda

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Aircooler

Lekker koel in mijn huis!

Geplaatst op: 26-07-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Henriette

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Fijne slippers

Ben erg blij met de Boho Ibiza slippers. Zien er mooi uit en lopen ook erg lekker door het het zachte voetbed.

Geplaatst op: 20-07-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Evi

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Helemaal tevreden

Helemaal blij met mijn ontvangen jurkje en slippers. Snel geleverd dus kan ze meteen mooi aan met dit mooie weer :)

Geplaatst op: 19-07-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Kim

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Tevreden

Ik heb hier laatste een cadeautje gekocht voor een vriendin. Ze was er super blij mee, maar maat was niet goed. Kon het direct omruilen. Prima site en goede service! Ik bestel zeker nog eens.

Geplaatst op: 19-07-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Mariska

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super top

snelle service goede afhandeling en alles was super verpakt zeker een dikke voldoende waard

Geplaatst op: 21-06-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Jans

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Perfecte service

Had een probleempje met een kapot horloge en dit werd direct opgelost door de klantenservice. Binnen 1 dag een nieuwe ontvangen.

Geplaatst op: 18-06-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Ariane

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super!

Bestelling snel binnen. Ben er erg blij mee. Had een vraag, heb de klantenservice gebeld en ben helemaal netjes geholpen. Dus ik ben zeer tevreden over vouchervandaag :)

Geplaatst op: 12-06-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Sammy

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede service!

Werd zeer vriendelijk geholpen toen ik een vraag had. Heel erg bedankt daarvoor

Geplaatst op: 17-05-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Evelien

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Snelle service

Had een vraag over een bikini die ik wilde bestellen en werd heel erg vriendelijk door de mevrouw van vouchervandaag geholpen.
De door haar geadviseerde maat past perfect.

Geplaatst op: 03-05-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Mary

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Top service!!!

Ik had leuke slippers besteld maar door de zending was er een steentje kapot. Ik heb heel netjes binnen 1 dag nieuwe slippers mogen ontvangen. Super blij mee!! Top service en heel klantvriendelijk!

Geplaatst op: 30-04-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Hannah

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Snelle levering

Schoenen waren veel sneller binnen dan verwacht en passen goed.

Geplaatst op: 11-04-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Mark

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Heel leuk product voor een mooie prijs

Ik ben heel blij met mijn aankoop. Het is precies wat ik ervan had verwacht. Heel erg leuk!

Geplaatst op: 05-04-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Christy

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Elastische fleece broek

Net mijn elatische fleece broek binnen gehad, heerlijk comfortabel!

Geplaatst op: 09-01-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Willemijn

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Bestelling gevoerde boots

Ik heb vorige week de gevoerde boots besteld. Binnen een paar dagen had ik ze al in huis! Net op tijd voor mijn weekendje weg, het gehele weekend geen koude voeten gehad tijdens onze kilometerslange wandelingen :)

Geplaatst op: 20-12-2017
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Esther

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super leuke producten en goedkoop!!

Heb bij Vouchervandaag super leuke producten gekocht! Heeft me niet veel gekost :D Ook de service die ze bieden was super. Ze waren zeer klantvriendelijk, dus ik zal snel weer wat bestellen daar!

Geplaatst op: 07-12-2017
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Miranda

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeer blij

Vandaag is mijn bestelling geleverd, ontzettend blij mee. Netjes een mailtje gehad dat het verzonden is en snel in huis.

Geplaatst op: 23-11-2017
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Charlotte

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goedkope gordijnen

Super goedkope gordijnen gekocht via Vouchervandaag. Mooie kleur en prima kwaliteit.

Geplaatst op: 17-11-2017
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Mandy

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Gevoerde boots zijn top

leuke schoenen voor weinig geld.
Helaas was de eerste keer de maat te klein, daarna contact met de klantenservice gehad en gelijk de goede maat doorgestuurd gekregen

Geplaatst op: 15-11-2017
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Eva

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super leuke gevoerde boots

Leuke schoenen die afgeprijsd waren van 80 euro naar 29,99. Super blij mee

Geplaatst op: 14-11-2017
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Andrea

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Aanrader

Gevoerde schoenen ontvangen deze week, erg blij mee! Snel geleverd en goede kwaliteit, kortom een aanrader!

Geplaatst op: 13-11-2017
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anne

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Vouchervandaag


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Onkruidbrander.com logo
Onkruidbrander.com
2 beoordelingen
9
MOOWY logo
MOOWY
2 beoordelingen
9,5
Boomenplant.be logo
Boomenplant.be
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Vouchervandaag een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 77 beoordelingen geplaatst over Vouchervandaag. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,2 gekregen, waarbij 66% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Vouchervandaag actief?

Vouchervandaag is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels , lederwaren , modeaccessoires , tassen , hobby , sport & fitness , verzorging & gezondheid , huishouden en tuin.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeeft u een positieve indruk gekregen door de Vouchervandaag reviews? Dan kunt u naar de website van Vouchervandaag gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie