VriendenLoterij logo

VriendenLoterij reviews, ervaringen en beoordelingen

VriendenLoterij reviews, ervaringen en beoordelingen
133
VriendenLoterij logo
Website
VriendenLoterij
Categorie
Kansspel

VriendenLoterij ervaringen

De VriendenLoterij is een van de leukste manieren om miljonair te worden. Want als jij wint dan winnen je vrienden ook! Wil jij ook heel rijk worden en wil je weten of de VriendenLoterij ook iets voor jou is? Lees dan hier de VriendenLoterij ervaringen en zie of deze loterij ook iets voor jou  is.

Wat is VriendenLoterij

De VriendenLoterij is een loterij waar jij en je vrienden aan mee kunnen doen. Het werkt heel simpel want je speelt met je mobieltje mee en je mobiele telefoonnummer is je lotnummer. Het is dus makkelijk en simpel te onthouden. Breng vrienden aan en wanneer zij winnen dan win jij ook een prijs en andersom. Naast dat je zelf kans maakt op een geldbedrag of andere prijzen steun je ook goede doelen. Dus ben je ook wanneer je niets wint goed bezig.

Goede doelen steunen via VriendenLoterij

Als je meespeelt met VriendenLoterij steun je ook goede doelen. Je kan zelf kiezen welk goed doel of maatschappelijke organisatie je wilt steunen. Al meer dan 20 jaar steunt VriendenLoterij goede doelen en organisaties die bijdragen aan een beter Nederland. Al meer dan 500.000 mensen spelen mee en steunen meer dan 40 goede doelen, organisaties, clubs en verenigingen. In totaal is er al meer dan een half miljard uitgekeerd aan goede doelen. Denk daarbij aan organisaties zoals KWF Kankerbestrijding, Fonds Gehandicaptensport, Alzheimer Nederland, Jantje Beton en de Richard Krajicek Foundation ontvangen jaarlijks een bijdrage.

VriendenLoterij ervaringen en klachten

Speel jij mee met de VriendenLoterij of heb je meegedaan aan de VriendenLoterij? Schrijf dan een review en deel je VriendenLoterij ervaringen en klachten. Vertel waarom jij meespeelt, mee hebt gespeeld of waarom je bent gestopt. Jouw ervaringen worden zeer gewaardeerd.

Gerelateerde bedrijven
Pepper logo
Pepper
14 beoordelingen
7,2
Modifast logo
Modifast
13 beoordelingen
7,7
Unibet logo
Unibet
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
3,8
21% zou hier weer kopen
75 beoordelingen
Lees onze review over VriendenLoterij

Het bedrijf VriendenLoterij is geverifieerd door ons. De webshop VriendenLoterij is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. VriendenLoterij is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. VriendenLoterij maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

VriendenLoterij is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van VriendenLoterij. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van VriendenLoterij.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Dreigen met stopzetting deelname na opzegging van extra loten na straatverkoop.

Bij Ouwehands dierenpark heb ik me wat extra loten laten aansmeren. Ik zou 15 euro per lot krijgen wanneer ik in mijn geval extra ging meespelen en daarbij zou ik het dierenpark ook vooruit helpen.
En de loten zou ik zonder problemen gewoon weer op kunnen zeggen.

Nee word ik ff beschuldigd dat ik alleen maar voor welkomscadeaus mee zou spelen en dreigen ze toekomstige deelnames te blokkeren. Dit terwijl ik al jaren meespeel met 2 loten.

Ik wil best goede doelen steunen maar ze moeten niet denken dat men met 4 loten mee blijft spelen. Voel me vals beschuldigd en beledigd door deze organisatie.

Geplaatst op: 06-01-2024
Laatst bewerkt op: 06-01-2024
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
2/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Je wint alleen goedkope troep

Als je al iets wint is het troep, het lijkt wel reclame materiaal ( staaltjes verzorgingsmiddelen ) en spullen of boeken uitzoeken waarvan je denkt ik zal maar wat kiezen.
En nog minder dan de helft van je inleg gaat naar naar goede doelen.

Geplaatst op: 07-01-2024
Laatst bewerkt op: 07-01-2024
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Goede doelen ???

Hoe durven ze de eredivisie als een goed doel te bestempelen !
Dit geld hadden ze beter aan lokale goede doelen en extra prijzen kunnen uitgeven.

Geplaatst op: 09-01-2024
Laatst bewerkt op: 09-01-2024
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
2/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Een Ontluisterende Ervaring!

Als deelnemer aan deze loterij werd ik geconfronteerd met talloze zorgen die mijn oorspronkelijke enthousiasme voor het spel snel deden vervagen. Hier zijn tien redenen waarom mijn ervaring met deze corrupte loterij verre van wenselijk was:

1. *Manipulatie van Winstkansen:* Het fundamentele principe van eerlijke winstkansen werd systematisch geschonden, waardoor mijn vertrouwen in het spel verdween.

2. *Moreel Dilemma:* Lid zijn van een loterij die zijn integriteit verliest, bracht een ernstig moreel dilemma met zich mee, omdat ik niet wilde deelnemen aan onethische praktijken

3. *Financiële Onzekerheid:* Het risico van geldverlies zonder een eerlijke kans op winst maakte de financiële kant van deze loterij bijzonder zorgwekkend.

4. *Negatieve Impact op Goede Doelen:* De corruptie binnen deze loterij had niet alleen gevolgen voor individuele deelnemers, maar ook voor de ondersteuning van goede doelen, wat voor mij een grote teleurstelling was.

5. *Verlies van Eigen Geloofwaardigheid:* Door betrokken te zijn bij deze loterij, voelde ik dat mijn eigen geloofwaardigheid en integriteit op het spel stonden, aangezien ik nu werd geassocieerd met bedenkelijke praktijken.

6. *Potentiële Juridische Consequenties:* De dreiging van juridische gevolgen hing medeplichtigheid constant boven mijn hoofd, wat mijn deelname aan deze loterij tot een riskante en moreel verwerpelijke onderneming maakte.

7. *Ondermijning van Eerlijke Concurrentie:* Eerlijke concurrentie leek ver te zoeken, aangezien corruptie het speelveld scheef trok en eerlijke kansen op succes verminderde.

8. *Negatieve Publiciteit:* Het lidmaatschap bracht ongewenste negatieve publiciteit met zich mee, wat mijn persoonlijke en zakelijke imago aantastte.

9. *Verlies van Vertrouwen:* Deze ervaring ondermijnde mijn vertrouwen in loterijen als eerlijke vormen van kansspelen, wat een breder probleem is voor de hele sector.

10. *Morele en Ethische Strijd:* De deelname aan deze corrupte loterij was niet alleen teleurstellend, maar bracht ook innerlijke conflicten met zich mee over de ethiek van mijn keuzes. Al met al, een ervaring die ik niet aan anderen zou aanraden.

Geplaatst op: 28-12-2023
Laatst bewerkt op: 28-12-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Teleurstellend

Sinds de invoering van elk uur 1000 euro en alle andere geldprijzen geen enkele prijs meer gewonnen. Nou ja prijs? Als je Vaatdoekjes of allerlei andere goedkope prullaria een prijs kan noemen?. Opzeggen ging een voeding online. Ja online. Moet je wel in je account doen. Kreeg na enkele dagen een e-mail met daarin de bevestiging van opzegging.ik zou vanaf 1 december niet meer meespelen. Echter 1 week later werd er een bedrag afgeschreven voor een trekking i n december. Heb direct dit bedrag terug laten boeken en de incasso geblokkeerd. Nog 2x is te vergeefs getracht af te schrijven. Niet gelukt dus. Had zwart op wit dat ik opgezegd had per. 1 december. Geluk voor mij, pech voor hun

Geplaatst op: 24-12-2023
Laatst bewerkt op: 24-12-2023
Geschreven door: Joop J.

4 / 10
5/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichters

Oneigenlijk gebruik c.q. misbruik van adresgegevens. Fraude op adres met andere tenaamstelling. Niet nakomen van gemaakte afspraken na telefonisch contact c.q. avg afspraken. Geen reactie meer terug gekregen conform afspraak. Geen schriftelijke bevestiging conform verzoek en ook geen bevestiging verwijderen alle gegevens betreffende dit adres. Ook nooit meer benaderen. Betreft tenaamstelling J.J. van Delden. Vipkaart met nummer 810115968125. Vriendenloterij wist voor mijn telefoontje al van de fout, maar doet hier niets aan. Fraude en de in de brief beloofde 20 euro nooit gehad 😄

Geplaatst op: 03-09-2023
Laatst bewerkt op: 03-09-2023
Geschreven door: Ron S.

4 / 10
2/5 1/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Opzeggen verliep prima

Ondanks alle negatieve uitlatingen had ik een prima ervaring bij het telefonisch opzeggen. Helaas is online niet mogelijk, dus deze verwijzing staat oneigenlijk vermeld. Telefonisch lukt wel op 088-0201020. (Telefoonnummer 088-0201052 geeft wel een bandje, maar leidt naar niets.) Ik kreeg een heel vriendelijke jonge dame die met mij de stappen doorliep en begrip toonde voor mijn opzegging. Geen langdurig telefoongesprek met smeekbedes om lid te blijven, alleen een voorstel gekregen om de volgende maand gratis mee te spelen. Heb ik zonde problemen kunnen afwijzen. Ik heb haar telkens rustig laten uitpraten, wat blijkbaar niet vaak gebeurt. Ze heeft de mailingen bij mij uitgezet. Tevens aangegeven dat het handig is om een wachtmuziekje te plaatsen en/of het aantal wachtenden, dat verminderd de ergernis. Zo kan het dus ook. Hoop nu maar op een goede afloop. Succes bij het opzeggen.

Geplaatst op: 11-09-2023
Laatst bewerkt op: 11-09-2023
Geschreven door: Anne V.

7 / 10
3/5 5/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Wat een waardeloos bedrijf, luisteren niet, doen waar ze zin in hebben. Ondanks opzegging proberen iedere maand wel 6 a 7 keer te incasseren.

Wat een waardeloos bedrijf, luisteren niet, doen waar ze zin in hebben. Ondanks opzegging proberen iedere maand wel 6 a 7 keer te incasseren.

Geplaatst op: 31-07-2023
Laatst bewerkt op: 31-07-2023
Geschreven door: John

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht bereikbaar, weinig prijzen, asociale fusie met Bankgiroloterij

Ze hebben op hun website de mogelijkheid om via een webformulier je vragen te stellen, suggesties of klachten in te dienen verwijderd. Je moet maar bellen, chatten of een brief sturen.

Je wint bijna nooit iets en als je iets wint is het meestal keuze uit spullen die je toch niet wilt.

Daarnaast ben ik bij de Vriendenloterij gekomen doordat ze de Bankgiroloterij zonder de spelers erbij te betrekken hebben samengevoegd. Voor de Bankgiroloterijspelers betekend dit meer geld naar sport terwijl we meespeelden voor cultuur.
En is de kans om iets te winnen of nog aan een activiteit deel te kunnen nemen erop achteruit gegaan doordat het aantal deelnemers is toegenomen.

Geplaatst op: 29-05-2023
Laatst bewerkt op: 29-05-2023
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Totale teleurstelling.

Samen met mijn vriend aangesproken in het rijksmuseum. Tikje opdringerig, waardoor je totaal overdonderd aan iets deelneemt wat je op dat moment niet beseft. Mooie beloftes over een kadootje van 30 euro, die eerst afgeschreven wordt maar je ‘terugkrijgt’. Leuk verhaal inmiddels nog niks terug, 3 verschillende verhalen wanneer je dit zou krijgen. Net opgezegd telefonisch, eerst 5 minuten niemand die wat zegt terwijl je alles hoort daar. Toch weer proberen je te behouden, uiteindelijk na de band je vragen nog even te blijven hangen wordt de verbinding verbroken. Nare nasmaak hieraan overgehouden.

Geplaatst op: 09-05-2023
Laatst bewerkt op: 09-05-2023
Geschreven door: Anne

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Opzeggen loten drama!

Mijn schoonmoeder van 85 had opeens 5 loten. Ik heb geprobeerd de loten op te zeggen via het account van de Vriendenloterij. Maar die knop werkt dus niet.. Gebeld en dan proberen ze je weer loten aan te smeren. En niet opzeggen want volgende maand is de kans zo groot dat je wint... Of weet je wat speel de volgende maand gratis mee, zo zonde u heeft zoveel punten. Dat wilde ik wel maar daarna moet het dan ook stopgezet worden. Ja dat kan niet, dan moet ik weer terugbellen. Heb nu alle loten in 1 keer opgezegd, wat een dievenbende!!

Geplaatst op: 14-03-2023
Laatst bewerkt op: 14-03-2023
Geschreven door: A. B.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Je komt er niet meer vanaf

Gratis loten, maar vervolgens kom je er niet meer van af. Online afmelden werkt niet. Bellen duurt langer dan 20 minuten, als je niet weg wordt geklikt en een bewijs van afmelding na een te lang telefonisch gesprek krijg ik niet. Waardeloze organisatie.

Geplaatst op: 03-01-2023
Laatst bewerkt op: 03-01-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichters

Via telefoon zeer moeilijk bereikbaar. Chat-box geeft geen antwoord. Bij aanmaken account klopt het loten-overzicht niet. Nu 2 uur pogingen en wachtrij uiteindelijk telefonisch contact waarbij je je zowat moet verantwoorden waarom je opzegt. Voorts wordt medegedeeld dat ze nog 2 maanden gaan afboeken.
Een boevenbende.

Geplaatst op: 02-01-2023
Laatst bewerkt op: 02-01-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichters

Je komt er moeilijk vanaf je wordt dood gegooid met reclame folders& mails en ze houden je zoet elk jaar met zgn gratis chocolaatjes dit is geen goede doel acties meer maar puur oplichterij zaken vullers zijn ze

Geplaatst op: 30-12-2022
Laatst bewerkt op: 30-12-2022
Geschreven door: Angelo P.

5 / 10
2/5 3/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Ja
Oplichters

Nooit eraan beginnen, want je komt er niet vanaf. Wil je er vanaf, dan werkt het opzeggen via de site niet en heb je eindelijk na een half uur iemand aan de lijn, dan verbreekt hij de verbinding, zodat je niet kunt opzeggen. De reinste oplichting!!! Een 2 beoordeling is nog te hoog!

Geplaatst op: 23-12-2022
Laatst bewerkt op: 23-12-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Mijn vrienden zijn het niet!

Toen ik de 1e keer belde om op te zeggen werd er afgesproken dat ik nog 1 maand mee zou spelen. De maand erna werd er gewoon weer afgeschreven en een week later ook weer voor de december trekking.
Heb alles teruggeboekt en heb de klantenservice weer gebeld. Er werd gezegd dat ik na die laatste maand weer terug had moeten bellen, maar dat was totaal niet gecommuniceerd naar me. Ik heb een bandopname moeten doen en nu zou het in orde zijn.
Nu kijk ik weer in mijn bankierapp en is weer alles afgeschreven inclusief die december trekking. Gewoon €58,00 .
Sorry dit gaat mij echt veel te ver. Schandalig gewoon en helemaal die verhalen die ik lees van mensen met overleden ouders of andere familieleden.
Dat je nog geld van overledenen rooft is toch te gek voor woorden!! GA JE SCHAMEN!!!

Geplaatst op: 20-11-2022
Laatst bewerkt op: 20-11-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer ontoegankelijk, onvriendelijk en onbehulpzaam

Ik ben deelnemer met twee loten. Toen ik dit wilde opzeggen, heb ik drie keer het nummer gebeld, in de wachtrij gestaan, iemand gesproken, alleen om dan midden in het gesprek de ander opeens weg te hebben vallen.

Ik heb nog geprobeerd in te loggen, maar mijn wachtwoord was incorrect. Toen ik de optie 'wachtwoord vergeten' gebruikte, kreeg ik een email die zei dat er geen account met mijn mailadres bestaat. Toen ik probeerde te registeren, kreeg ik een email die zei dat er al een account met mijn mailadres bestaat. Ik kon hier niets mee.

De live chat was ontzettend onvriendelijk. Eerst werd me verteld te bellen, waarna ik herhaalde dat ik het al drie keer had geprobeerd. Vervolgens werd me verteld om online af te zeggen, maar hier zitten kosten aan verbonden. Daarbij kon ik dus niet inloggen. Vervolgens werd er, zonder excuses of andere mogelijkheden, verteld om dan maar een brief te sturen. Dat vind ik eigenlijk teveel moeite en zonde van de postzegel.

Of dit nou foutjes zijn of niet, dit is ontzettend gebruikersonvriendelijk en de duidelijke weerstand om ook maar een beetje te helpen of hun problemen op te lossen laat het haast doen overkomen als oplichterij. Ik zal weer proberen te bellen en een brief sturen - maar ik ben zeer ontevreden over de service en de toegankelijkheid van het afzeggen.

Geplaatst op: 15-10-2022
Laatst bewerkt op: 15-10-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
2/5 1/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Belachelijk

Belachelijk

Geplaatst op: 29-12-2022
Laatst bewerkt op: 29-12-2022
Geschreven door: T

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Waardeloos

Ik ben onlangs lid geworden maar dit kon alleen met 2 loten te gelijk. Maar ik kon voor 1 okt opzeggen. Net geprobeerd 1 lot op te zeggen nou ik kon er geen speld tussen krijgen ze bleef maar zeggen wat ik zou missen en wat ze aan mocht bieden en dan en dan grotere prijzen kon winnen. Ik had al gezegd dat ik niets wilde dan alleen 1 lot opzeggen, toen ze mij weer alle voor en nadelen ging vertellen zei ik dat ik geen riedel wilde horen maar dat ze gewoon moest regelen om 1 lot op te zeggen. Tot mijn verbazing verbrak ze gewoon de verbinding bij terug bellen kreeg ik te horen dat ze nu gesloten waren. Ik ben ziedend.
Ik ga mijn geld terug laten boeken door de bank pasjes doorknippenen terug sturen.
Bij elke loterij zijn deze problemen aan de orde. Laat de regering daar maar eens wat aan doen.

Geplaatst op: 30-09-2022
Laatst bewerkt op: 30-09-2022
Geschreven door: Meta V.

6 / 10
5/5 1/5 1/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Wat een verrekte oplichters

Stuk voor stuk oplichters. Wie hier ook maar denkt te gaan werken en werkt hoeven mij niet tegen te komen op straat. Bijna onmogelijk om abbonnement op te zeggen en vervolgens maar gwn geld van de rekening blijven schrijven. Wat een trieste gebeurtenis, schaam je kapot. Ik zou echt niet met mezelf kunnen leven.

Geplaatst op: 20-10-2022
Laatst bewerkt op: 20-10-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
VRESELIJK, BIJNA ONMOGELIJK OP TE ZEGGEN

VRESELIJK, BIJNA ONMOGELIJK OP TE ZEGGEN.

15 minuten aan de telefoon en allerlei onbeduidende vragen te beantwoorden.
totaal irritant.
15 jaar gespeeld en nooit iets gewonnen.
Onhebbelijk vasthouden aan een lidmaatschap.
NIET DOEN!!

Geplaatst op: 29-12-2022
Laatst bewerkt op: 29-12-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
AFZETTERS & OPLICHTERS

Gratis meedoen voor 14 euro. 30 euro afgeschreven en ik kan ze niet bereiken.
Kijk hiervoor uit ga dit nooit doen. VriendenLoterij zijn de aller grootste AFZETTERS in NL

Geplaatst op: 03-12-2022
Laatst bewerkt op: 03-12-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Waardeloos

Bij overlijden kunnen alleen mensen in de eerstelijn familie opzeggen. Als je man overleden is en geen kinderen hebt moet je via aangetekend brief opzeggen...dit is toch te gek voor woorden. Wil de loterij voor mn tante opzeggen die is overleden dan kan dat niet ook al is haar man overleden en geen kinderen. En dan zeg je dan zeg ik hierbij mijn eigen lidmaatschap ook op dan moet je weer opnieuw bellen want degene die aanneemt kan dit blijkbaar niet. En zegt ook gewoon daar moet je opnieuw voor bellen....geen vriendenloterij voor mij meet

Geplaatst op: 05-10-2022
Laatst bewerkt op: 05-10-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos

Bij overlijden kunnen alleen mensen in de eerstelijn familie opzeggen. Als je man overleden is en geen kinderen hebt moet je via aangetekend brief opzeggen...dit is toch te gek voor woorden. Wil de loterij voor mn tante opzeggen die is overleden dan kan dat niet ook al is haar man overleden en geen kinderen. En dan zeg je dan zeg ik hierbij mijn eigen lidmaatschap ook op dan moet je weer opnieuw bellen want degene die aanneemt kan dit blijkbaar niet. En zegt ook gewoon daar moet je opnieuw voor bellen....geen vriendenloterij voor mij meet

Geplaatst op: 05-10-2022
Laatst bewerkt op: 05-10-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Trap er niet inen waarschuw je medemensen in je omgeving.

Vandaag een jongen in een blauw shirt met badge van de vriendenlotterij aan de deur. Ik had van alles gewonnen omdat er veel mensen in mijn straat meespeelden. Het was geheel gratis en zat nergens aan vast (lol)
Toen ik tegen de jongen aanhield dat hij zijn verhaal goed had ingestudeerd en zo op kon zeggen. Ik gaf hem een tip voor zichzelf. Jongen onthoud één ding. GRATIS is nooit GRATIS !!! hij moest lachen en liep weg. Dat zegt meer dan woorden.Wees gewaarschuwd !!!!

Geplaatst op: 19-08-2022
Laatst bewerkt op: 03-09-2022
Geschreven door: Alexander ..

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ellende

Zonder toestemming gegeven te hebben, bleek ik lid. De mevrouw aan de telefoon bleef onvriendelijk herhalen sinds wanneer ik lid zou zijn. Mijn bezwaren en opmerkingen werden genegeerd en niet opgenomen bij de bandopname toen ze het gesprek opnam ondanks verzoek. Vermijd deze club!

Geplaatst op: 27-07-2022
Laatst bewerkt op: 27-07-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
1/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Beloofde prijzen komen niet

Ik heb maand mei Luxe prijs gewonnen ze maakte op Facebook al heel de maand reclame met een dyson stofzuiger. Dacht mooie prijs voor mijn nieuwe huis, en wat denk je ik heb het prijs gewonnen. Nu kreeg ik een brief gaat u voor de stofzuiger of voor de andere prijzen. Er zat een code bij wat ik nodig had om te loggen. Wat mij verbaasde een dronne of koffieapparaat enz maar geen dyson stofzuiger.
Ik maar bellen ja die waren allemaal weg en ik deed meteen toen brief binnen kwam inloggen. Ik zei reserveer die prijs maar als het binnen was, nee dat gaat niet je moet zelf in de gaten houden, en u code is geldig tot september daarna kan u verlengen. Wat staat er nu op maand juni weer dyson stofzuiger terwijl ze er niet zijn. Als ik nu lees hoeveel klachten er zijn vind ik dat politiek er iets aan moet doen. Dit kan echt niet, en vriendenloterij reageer is op al deze bozen berichten.

Geplaatst op: 03-07-2022
Laatst bewerkt op: 03-07-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
2/5 1/5 1/5 2/5
Nogmaals kopen? Ja
Niet doen; OOK VERKEERDE DOELEN

Ik ga ermee stoppen. Direct na aanvang prijs ... Vier keer binnen vijf maanden. Nou ja prijzen? Letterlijk kleine prijzen. Dingen waar je als man alleen niks aan hebt. Afgegeven aan mijn dochter en kleindochter. Daarna nul- komma-nul keer prijs. Op zich niet erg. Niettemin ga ik opzeggen binnenkort. Maar meer om reden dat een aantal instellingen die gesponsord worden mij tegenstaan. Zoals ondermeer de Eredivisie Voetbal (lees: KNVB). Geef het uit aan een GOED DOEL. De KNVB barst al compleet uit z'n voegen van het (sponsor)geld. De KNVB is GEEN GOED DOEL. DE KNVB IS EEN SUPER COMMERCIEEL BEDRIJF!!! Geen instelling en al helemaal geen goed doel, met salarissen voor de top die het salaris van Mark Rutte ver te boven gaan.
Ik geef mijn geld wel uit aan andere ECHTE GOEDE DOELEN

Geplaatst op: 15-08-2022
Laatst bewerkt op: 15-08-2022
Geschreven door: Ron S.

4 / 10
5/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Nooit

Tot drie keer opgezegd met alle gegevens lotnummer bankrek nr maar deze club blijft maar incasseren en negeren alle contact. alleen aangetekend schrijven helpt bij dit soort lui

Geplaatst op: 29-07-2022
Laatst bewerkt op: 29-07-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Waardeloze opzegmogelijkheid.

Na 12 minuten in de wacht te hebben gestaan eindelijk iemand aan de lijn. Ik zei dat ik wilde opzeggen en toen begon het tijdrekken pas echt. Er werd me gevraagd oa het Iban nummer. En later mocht ik dit nogmaals doen voor de bandopname. Vreemd maar weer kostbare tijd. En er worden me vragen gesteld waar ik totaal niet op zat te wachten zoals mogen we je weer telefonisch of per email benaderen in de toekomst? Ik wilde dat mijn abonnement stopgezet zou worden! Ik was wel genoodzaakt de hele procedure te volgen. Kort gezegd (niet de persoon aan de lijn ) waardeloze service.

Geplaatst op: 27-06-2022
Laatst bewerkt op: 27-06-2022
Geschreven door: Piet H.

5 / 10
3/5 1/5 2/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over VriendenLoterij
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Pepper logo
Pepper
14 beoordelingen
7,2
Modifast logo
Modifast
13 beoordelingen
7,7
Unibet logo
Unibet
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is VriendenLoterij een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 75 beoordelingen geplaatst over VriendenLoterij. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3,8 gekregen, waarbij 21% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is VriendenLoterij actief?

VriendenLoterij is vooral actief in de categorie kansspel.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de VriendenLoterij reviews? Dan kunt u naar de website van VriendenLoterij gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie