VriendenLoterij logo

VriendenLoterij reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

VriendenLoterij reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
133
VriendenLoterij logo
Website
VriendenLoterij
Categorie
Kansspel

VriendenLoterij ervaringen

De VriendenLoterij is een van de leukste manieren om miljonair te worden. Want als jij wint dan winnen je vrienden ook! Wil jij ook heel rijk worden en wil je weten of de VriendenLoterij ook iets voor jou is? Lees dan hier de VriendenLoterij ervaringen en zie of deze loterij ook iets voor jou  is.

Wat is VriendenLoterij

De VriendenLoterij is een loterij waar jij en je vrienden aan mee kunnen doen. Het werkt heel simpel want je speelt met je mobieltje mee en je mobiele telefoonnummer is je lotnummer. Het is dus makkelijk en simpel te onthouden. Breng vrienden aan en wanneer zij winnen dan win jij ook een prijs en andersom. Naast dat je zelf kans maakt op een geldbedrag of andere prijzen steun je ook goede doelen. Dus ben je ook wanneer je niets wint goed bezig.

Goede doelen steunen via VriendenLoterij

Als je meespeelt met VriendenLoterij steun je ook goede doelen. Je kan zelf kiezen welk goed doel of maatschappelijke organisatie je wilt steunen. Al meer dan 20 jaar steunt VriendenLoterij goede doelen en organisaties die bijdragen aan een beter Nederland. Al meer dan 500.000 mensen spelen mee en steunen meer dan 40 goede doelen, organisaties, clubs en verenigingen. In totaal is er al meer dan een half miljard uitgekeerd aan goede doelen. Denk daarbij aan organisaties zoals KWF Kankerbestrijding, Fonds Gehandicaptensport, Alzheimer Nederland, Jantje Beton en de Richard Krajicek Foundation ontvangen jaarlijks een bijdrage.

VriendenLoterij ervaringen en klachten

Speel jij mee met de VriendenLoterij of heb je meegedaan aan de VriendenLoterij? Schrijf dan een review en deel je VriendenLoterij ervaringen en klachten. Vertel waarom jij meespeelt, mee hebt gespeeld of waarom je bent gestopt. Jouw ervaringen worden zeer gewaardeerd.

Gerelateerde bedrijven

BetFIRST logo
BetFIRST
2 beoordelingen
6,5
Unibet logo
Unibet
1 beoordeling
10
Circus logo
Circus
1 beoordeling
10
4,5
18% zou hier weer kopen
40 beoordelingen
Lees onze review over VriendenLoterij

Het bedrijf VriendenLoterij is geverifieerd door ons. De webshop VriendenLoterij is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. VriendenLoterij is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. VriendenLoterij maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

VriendenLoterij is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van VriendenLoterij. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van VriendenLoterij.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Rotvrienden

Ik wil jullie helemaal niet als vrienden. Ik was lid van de bankgiroloterij. Zonder mij te vragen had ik ineens nieuwe vrienden. Ik probeer op te zeggen. Lees alle reviews van anderen maar...
Je zal maar mensen ongevraagd aan de deur krijgen:"Hallo, wij zijn de nieuwe vrienden!"
Het is overigens algemeen bekend dat het een boevenfirma is, maar in nederland kan dat gewoon.... Het einde van de wereld is nabij!

Geplaatst op: 25-01-2022
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Clemens S.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Niet mogelijk om op te zeggen.

Een overlijden van mijn moeder en dan de vriendenloterij opzeggen was een ramp.
Uiteindelijk een paar maanden later een bericht dat ze een overlijdensakte moesten hebben en inmiddels werd er weer afgeschreven van de bankrekening van mijn overleden moeder.
Als je in leven bent hoef je toch ook geen akte te hebben dat nog in leven bent. Of ben ik achterlijk.
Je moet toch gewoon op kunnen zeggen of je overleden bent of in leven bent.
Waardeloze bende is het.

Geplaatst op: 24-01-2022
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Flutloterij met die waardeloze hema kaarten

Doe al sinds 13-04 2020 mee maar heb nog nooit wat gewonnen buitenom de flut uitjes en hema kaart
Ben er helemaal klaar mee
En dat gaat zo maar door

Geplaatst op: 12-01-2022
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Ko V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos. Ben al maanden bezig met opzeggen.

Waardeloos ben al maanden bezig met opzeggen. Telefonisch, schriftelijk en uiteindelijk krijg je mail dat je in september voor het laatst meespeelt. Fijn. Willen wel afschrijven voor oktober. Betaling geblokkeerd, echter blijven het proberen. Weer mails gestuurd geen bericht terug. Nu maar weer gebeld en wat blijkt ze hebben nog een lot open staan. Nu weer opgezegd en zou weer mail krijgen. Waardeloos dat je zo al maanden ermee bezig bent. Begin er niet aan is een doffe ellende

Geplaatst op: 22-10-2021
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht

In een groot aantal jaren alleen een aantal zeer eenvoudige prijsjes gehad. Opzeggen wordt kennelijk bewust zeer moeilijk gemaakt. Ellenlange verhalen om je op andere gedachten te brengen voordat er echt actie tot opzeggen wordt genomen.

Geplaatst op: 25-08-2021
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Veel leuke kleinere prijzen gewonnen

Hoe ik lid ben geworden van de Vriendenloterij is mij nog steeds een vraag, maar eigenlijk nooit opgezegd omdat ik de prijs erg vond meevallen. Ik krijg dan ook erg veel leuke prijzen voor bijvoorbeeld een dagje weg en volgens mij ook ooit een cadeaubon gewonnen. Zo win je nog eens wat

Geplaatst op: 11-11-2015
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Milco

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede doelen steunen en geld winnen

Ik speel nu een paar maanden mee met wat vrienden. Hoewel we nog niets hebben gewonnen geeft het een goed gevoel dat we goede doelen steunen.

Natuurlijk doe je mee om geld te winnen dus daar hopen we dan ook allemaal op. Het zou oneerlijk zijn om te zeggen dat we alleen mee doen voor de goede doelen want uiteindelijk wil je rijk worden. Is denk een kwestie van tijd.

Geplaatst op: 28-09-2014
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Waardeloos

Na 3x telefonisch contact nog niet op kunnen zeggen. Eind van de maand nog een keer. Kom ik hierdan nooit vanaf?

Geplaatst op: 14-12-2021
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Rino B.

8 / 10
5/5 1/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Kosten niet al te hoog

De kosten zijn niet al te hoog vandaar dat wij ons hebben ingeschreven voor de Vriendenloterij. Hebben toch al een keer een leuk prijsje voor het gezin gewonnen

Geplaatst op: 10-05-2016
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Dino

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Altijd leuke prijzen met me vrienden

Ik speel al jaren mee met me vrienden en inderdaad voor het goede doel. Wij zjin een voetbalteam en hebben ons met ze alle ingeschreven onder het mom van dat we dan geld in goede doelen steken. Toch vind ik altidj leuk om een prijsje te krijgen en dat krijg ik regelmatig met de Vriendenloterij. Een leuke bak ben&jerry, voetbalwedstrijd of kaartjes voor de dierentuin. Alles heb ik al voorbij zien komen

Helemaal leuk ook voor de kids!

Geplaatst op: 15-01-2015
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Boris

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Walgelijke vertoning

Bij het telefonische contact waarin ik mijn lidmaatschap wilde opzeggen, ben ik nog nooit zo onbeschoft behandeld als door deze dame. Dame bleef maar door emmeren over wat ik wel niet misliep, etc etc, wilde gewoon niet eens luisteren naar mij als klant en liet mij niets eens mijn zegje doen. Nog nooit zo'n onbeschofte trol meegemaakt.

Geplaatst op: 16-04-2022
Laatst bewerkt op: 17-04-2022
Geschreven door: Bert L.

6 / 10
5/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Afmelden zou ook per mail moeten kunnen.

Deed mee aan de gratis 3 loten actie en pas in januari een lot hoeven kopen. Kreeg al direct een rekening (in november). Ben benieuwd of mijn gratis loten daadwerkelijk in de loterij waren betrokken ?!
Waarom kan opzeggen ook niet gewoon met een simpel mailtje. Zou aangetekend moeten, met nog € 3,-- extra kosten voor jullie zeker !
Ik begrijp niet dat Chantal Janzen zich leent voor zo'n organisatie !

Geplaatst op: 14-01-2022
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Piet-Hein S.

5 / 10
5/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Leugens en geldklopperij

Het afsluiten ging heel makkelijk, de verkoper aan de deur was vriendelijk. Echter blijkt wat hij zei niet te kloppen en ontvang ik niet de beloofde voordelen bij het abonnement. Omdat het zo lang duurde voor ik mijn VIP kaart kreeg was het geld alweer afgeschreven, tot zelfs 2x in de maand. Nu heb ik de VIP pas ontvangen maar blijkt hier ook geen informatie bij te zitten over de beloofde voordelen en heb ik contact opgenomen met de klantenservice. Deze ontwijken de moeilijke vragen gewoon en gaan alleen in op dingen die hun geld opleveren en makkelijk zijn. Zo wilden ze mij een tweede abonnement laten afsluiten (zonder te zeggen dat dit weer een abonnement was met de bijbehorende kosten) en zijn ze algemeen kortaf en gaan ze op de meeste dingen niet in. Tot zover klanten"service" en voordelen, ze liegen gewoon om maar zo veel mogelijk geld binnen te halen.

Geplaatst op: 25-04-2022
Laatst bewerkt op: 25-04-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
4/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Pure geldklopperij

Het is pure geldklopperij. Bij Opzeggen gaan ze tot misselijk makend door om je toch nog een maand gratis te laten mee spelen, maar ze misleiden je vreselijk. Trap er niet in. Iedereen vult eerst zijn zakken en uiteindelijk blijft er maar heel weinig over voor het goede doel. Vriendenloterij nooit meer.

Geplaatst op: 25-04-2022
Laatst bewerkt op: 25-04-2022
Geschreven door: Carla W.

4 / 10
3/5 1/5 1/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos, oplichterij

Je wordt vriendelijk verwelkomt. Als je opzegt krijg je aardige dame en en een mail maar daarna gewoon doorgaan het afschrijven. Blokkeer betalingen. Schrijf hierover een mail maar je hoort niets. Dan wordt er de week erop gewoon weer een poging gedaan om af te schrijven. Waardeloos en oplichterij

Geplaatst op: 12-10-2021
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Wim T.

4 / 10
1/5 1/5 2/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte onduidelijke loterij waar je naast afschrijvingen nooit iets van hoort

Ach ja leuk , dacht ik beetje bingo spelen ,leek leuk dacht ik
Maar al snel voel jeje bedrogen
Bingo kaarten komen niet ,extra trekkingen ? Worden ongeautiriseerd af geschreven. Uitslagen krijg je niet klanten service Kwaliteit Uterst Terleurstellend 40 minuten in de wacht om dan doorgeschakeld te worden om dan weer 27 min te wachten.
Het enige wat je ziet van deze loterij is een maandelijkse afschrijving .
Geen spelshow of bingo ( kaarten?? Nooit gehad)
Uitslagen via mailtje zou opzijn minst netjes zijn toch ?
Niets alleen elke 24e een afschrijving .
Dat is echt te weinig en na 70min wachten kan je windelijk opzeggen bij een zeer irritant gedragende medewerker .die volzit met teld marketing trucjes
Schandalig slechte loterij.

Geplaatst op: 04-10-2021
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Dirk D.

4 / 10
5/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Smerige oplichtersbende

Wil je opzeggen dan moet je eerst 3x inbellen voor er een mederwerker aan de telefoon komt. Vervolgens krijg je een lulverhaal over waarom je lid moet blijven.
En dan dat je nog 3 maanden gratis mag meespelen (jaja, de 1e maand was al afgeschreven) maar dan moet je dat wel eerst even vastleggen.
Geef ik aan dat als je iets gratis krijgt je niks moet hoeven vast te leggen en dat ze mijn gegevens al wel hebben dus waarom een bandje inspreken? Nu werd de medewerkster erg brutaal en zei dat ik het verhaal omdraaide !! Ja joh, ik bel op mijn kosten om op te zeggen en jij gaat proberen mij te strikken voor iets nieuws onzinnigs?? Eerder opstaan meisje. Maar enkele dagen later krijg ik doodleuk een bevestiging dat ik opnieuw meedoe met een lotnummer !!! Te gek voor woorden, ik heb alle betalingen aan dit geteisem inmiddels gestroneerd. Ze komen maar op, de juridische stkken liggen al klaar voor verzending. Dus Nooit meer intrappen in deze vijandenloterij

Geplaatst op: 15-09-2021
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Wout E.

4 / 10
4/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Misleiding

Mij is door een zeer vriendelijke verkoper van de vriendenloterij een gratis vip kaart aangeboden en gratis lot. Nadrukkelijk heb ik haar gevraagd wanneer ik moet opzeggen om niet verder mee te spelen en alleen mee te spelen voor 1 lot . Voor 1 april, was het antwoord. Hiervan was een vriendin getuige. Vandaag word er toch weer geld afgeschreven, het is 25 maart. Ik probeer telefonische contact te krijgen met de ledenservice, maar word in de wachtrij gezet. En dat duurt en duurt en duurt. Geen contact. Vervolgens lees ik op de site dat schriftelijke opzegging, 4 weken gaat duren. M.a.w. in die periode wil de loterij nogmaals afschrijven. Wanneer ik in een chat vd vriendenloterij benoem dat de medewerker de datum 1 april als uiterlijke opzegging heeft benoemt, krijg ik als antwoord, dat de verkopers geen datum specialisten zijn. Ik kan mij niet ontdekken aan het gevoel dat ik bedonderd ben en dat ik niet serieus word genomen. Zijn al die bekende Nederlanders die meedoen aan reclame voor deze loterij bekend met deze gang van zaken?

Geplaatst op: 25-03-2022
Laatst bewerkt op: 25-03-2022
Geschreven door: Jo D.

3 / 10
1/5 1/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Vreselijk

Nadat iemand aan de deur kwam om hiervoor aan te melden leek het heel leuk. Ik zou gratis mee kunnen spelen en zou een mail krijgen vanaf wanneer ik zou moeten betalen. Dit is niet gebeurt. Hierdoor heb ik extra geld moeten betalen, dat is niet erg maar wat je vervolgens aan de telefoon krijgt daar valt niet over te spreken. Een arrogante vrouw met de instelling om alleen maar meer geld te verdienen. Nadat ik 4 keer steeds bozer heb aangegeven te willen opzeggen snapte ze het pas dat niet iedereen voor die vuile praatjes valt. Kortom werk aub aan je klantvriendelijkheid want dit kan echt niet.

Geplaatst op: 30-07-2021
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Verkopers met leugens

Vandaag verkoper aan de deur gehad. We hadden een gratis lot gewonnen omdat de prijs in ons postcodegebied was gevallen. Wat een onzin en begon al gegevens te vragen. Aangegeven dat ik er niks van geloof en gratis bestaat niet

Geplaatst op: 16-05-2022
Laatst bewerkt op: 16-05-2022
Geschreven door: Thomas A.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichting aan de deur

Wat een slechte organisatie, wat een onzinverhalen die ze aan de deur (proberen te) verkopen. Ze bellen aan en feliciteren je zogenaamd, met een gratis VIP-kaart, die je in de handen wordt gedrukt. Vervolgens vraag je tekst en uitleg en dan begint het ingestudeerde verhaal: 'U heeft het niet meegekregen? Omdat er in uw straat zoveel mensen meedoen met de VriendenLoterij, krijgt u deze VIP-kaart. Daarmee kunt u hele leuke dingen doen, alstublieft'. Vervolgens kan je zogenaamd eenmalig gratis meedoen, zonder verdere verplichtingen (tuurlijk, maak dat de kat wijs!). En natuurlijk willen ze alleen even je persoonlijke gegevens registreren. Gelukkig had ik al door op wat voor een sluwe wijze iemand hier bezig was om mij te manipuleren! Ik zei simpel weg nee, geen interesse in en de VIP-kaart werd nog net niet uit mijn handen getrokken, die wil ik dan wel terug zei de opdringerige meneer. Mijn bloed ging er van koken. Het zijn wolven in schaapskleren!

Geplaatst op: 07-05-2022
Laatst bewerkt op: 07-05-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Misdadig

Hoe kan dit? Hoe kan het dat mensen nog zo behandeld mogen worden?? Het is 2022, het lijkt me dat je zelf bepaald of je ergens mee mee wilt spelen, dit is gewoon crimineel, wat een walgelijke organisatie! Moet echt verboden worden

Geplaatst op: 26-04-2022
Laatst bewerkt op: 26-04-2022
Geschreven door: Leonie V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos

Probeer mijn abonnement telefonisch op te zeggen. Moet een langverhaal aanhoren dat ik een enorm som geld ga verliezen. De kans dat ik een ernstige ziekte krijg is vele malen groter dan dat ik die grote som geld krijg. Mijn verzoek dat ik niet meer benaderd wil worden wordt genegeerd. Dus wordt er ook niet een lot stopgezet Ga nu gewoon stoneren zijn ze mij nu helemaal kwijt

Geplaatst op: 22-04-2022
Laatst bewerkt op: 22-04-2022
Geschreven door: Adrie E.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht

Eind maart account vriendenloterij telefonisch beëindigd. Tot mijn verbazing werd eind deze maand alsnog een geldbedrag van mijn rekening afgeschreven door de vriendenloterij. Ook kreeg ik de dag van mijn beëindiging een mail om mijn account te bevestigen..?
In plaats van het beëindigen van mijn account krijg ik een activeringsmail...?

Vandaag contact gezocht met de klantenservice, voor uitleg. Trage respons en na ruim 1,5 uur en meerdere mensen gesproken te hebben.. heb ik nog steeds geen antwoord op mijn vraag; staat mijn beëindiging nu goed in de administratie van 'vriendenloterij' .

Nooit weer !!

Geplaatst op: 04-04-2022
Laatst bewerkt op: 04-04-2022
Geschreven door: Britt ..

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Schandalig

2x Gepoogd om van deelname af te komen maar niet gelukt. Oplichters! Ze blijven geld van je rekening afschrijven.

Geplaatst op: 28-03-2022
Laatst bewerkt op: 28-03-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Niet bereikbaar, heel moeilijk opzegbaar minimaal 1uur wachten aan de telefoon

bah,bah,bah.

Geplaatst op: 25-03-2022
Laatst bewerkt op: 25-03-2022
Geschreven door: Huib K.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
WAARDELOOS / SCHANDALIG/ OPLICHTERS

Begin hier nooit aan , in december opgezegd , geld iedere keer terug laten boeken maar ze blijven aan de gang! Weer gebeld blijkt er nog een lot open te staan! Ze blijven proberen "nog een maand anders loop je heel veel geld mis"!!!
Als je op deze manier aan goede doelen wilt doen........Mensen die daar werken raad ik aan om ander werk te gaan zoeken er is werk zat vandaag de dag, WERK HIER NIET LANGER AAN MEE!!!

Geplaatst op: 03-03-2022
Laatst bewerkt op: 03-03-2022
Geschreven door: C.L. V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Komen gemaakte afspraken niet na

Ik heb meegespeeld en wilde mijn twee loten stopzetten, mooi alles opgenomen zoals ze zeggen dat ze opnemen, het zou in orde komen en ik zou niks meer betalen, ik kijk in december op mijn rekening en zie dat er alsnog de bedragen van mijn rekening afgeschreven zijn, ik meteen bellen heeft ze niks aangegeven in de computer en de bandopname is er ook niet. Dus opnieuw zeg ik dat ik wil stoppen en mijn bedrag terug eis dit zou wederom in orde komen. Dus weer niet, heb nu vandaag de bedragen terug gehaald op advies van medewerkster afwachten of er een brief gaat komen dat ik opnieuw moet betalen.

Geplaatst op: 11-01-2022
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Virginie J.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slechte en bedenkelijke oplichterij.

Zeer slechte en bedenkelijke oplichters anders kan ik de VriendenLoterij niet noemen. Niets maar dan ook werkelijk niets verloopt daar zoals het zou moeten en schijnbaar is alles gepermitteerd om dan nog te rechtvaardigen ook. Ik ontvang een VIP voordeelkaart maar wanneer je hem wilt gebruiken dan krijg je een melding dat je VIPkaartnummer niet schijnt te kloppen, bel dit telefoonnummer. Gebeld. 20 minuten in de wacht, tegen normaal tarief!!!!! Het is druk vandaag. Bij de "ledenservice" is het echter altijd druk, die kan je niet bereiken anders dan blijkbaar standaard 20, 40 minuten of langer in de wacht te hebben gestaan .Dan tref je een miep, een ander woord is hier niet op zijn plaats, die niet gehinderd door enige kennis en de meest elementaire fatsoensnormen nog probeert je op je plaats te zetten ook. Voldoende reden dus om op te zeggen. Wat schetst mijn verbazing, of eigenlijk ook niet, het opzeggen is al net zo een drama zoals alles bij deze loterij een drama schijnt te moeten zijn behalve dan het afschrijven van lidmaatschapsgelden dat is het enige waar het bij deze organisatie om draait en ja dat gaat heeeeeeel goed én stipt op tijd. Ik hoop dat veel mensen deze waarschuwing ter harte nemen, bij twijfel, leest u nog wat andere recensies door.

Geplaatst op: 07-01-2022
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichters, leugenaars

Ik geef ze niet eens een halve ster.
Aan de deur hebben ze mij voor de gek gehouden en mijn gegevens genoteerd met een hele slimme manier. Hetzelfde dag spijt van gekregen en terug gebeld om niet door te laten gaan. Ik had 24uur bedenktijd, maar leugens, want na bellen is niets veranderd. Ik ben al vanaf augustus 2021 bezig om de opgedrongen loterij stop te zetten, maar het lukt me maar niet. Van de ene personeel naar de andere personeel doorgeschakeld en opgegeven moment breken ze de verbinding af.
En al die mooie praatjes aan de deur waren leugens. Elke maand 100% kleine prijsjes waren leugens. Duizenden keren bellen helpt niet. Schriftelijk opzeggen ook nooit ontvangen zeggen ze, maar elke maand geld incasseren doen ze heel netjes optijd.
Ik ben aan toe om aangifte te gaan doen bij de politie

Geplaatst op: 06-01-2022
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Uranus H.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over VriendenLoterij


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

BetFIRST logo
BetFIRST
2 beoordelingen
6,5
Unibet logo
Unibet
1 beoordeling
10
Circus logo
Circus
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is VriendenLoterij een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 40 beoordelingen geplaatst over VriendenLoterij. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4,5 gekregen, waarbij 18% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is VriendenLoterij actief?

VriendenLoterij is vooral actief in de categorie kansspel.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de VriendenLoterij reviews? Dan kunt u naar de website van VriendenLoterij gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie