X2O Badkamers logo

X2O Badkamers reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
X2O Badkamers reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4573
X2O Badkamers logo
Website
x2o.be
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen X2O Badkamers

Eens in de zoveel jaar is ook de badkamer aan vervanging toe. Een nieuwe badkamer uitzoeken is een hele klus. Het is bijzonder handig als er dan een team van experts voor je klaar staat. Zoek jij een totaal nieuwe badkamer? Heb je alleen een andere kraan nodig? Misschien overweeg je in zee te gaan met X2O Badkamers. Het assortiment spreekt je aan en ook de prijzen lijken redelijk gunstig. Maar zeker bij zo’n grote aankoop als een badkamer is het altijd handig om er even wat recensies op na te slaan. Hoe tevreden zijn andere klanten over X2O Badkamers? Is dit een bedrijf dat door andere consumenten wordt aanbevolen of lees je juist voornamelijk negatieve beoordelingen? De reviews over deze winkel zijn door ons verzameld, dus je vindt ze hier handig op een rijtje. Lees even door wat anderen zeggen en beslis vervolgens of jij hier wel of niet wilt bestellen.

Over X2O Badkamers

X2O Badkamers heeft als slogan dat je een badkamer moet nemen die je aan iedereen wilt laten zien. Met deze campagne willen ze aangeven dat ze er alles aan doen om de verwachtingen van jou als klant te overtreffen. Dit doen ze door te zorgen voor meer keus, meer service, meer korting en meer kwaliteit. Ze geven aan de Robin Hood in de badkamersector te zijn en te blijven. Ook daar is de hoofdpersoon een gewone man. Een sympathieke rebel die zo trots is op zijn badkamer dat hij hem wel aan iedereen wil laten zien. Dit bedrijf werd opgericht in 2005. Er is een groot centraal magazijn waar 95% van de artikelen op voorraad is. De mensen achter deze shop vinden het belangrijk om ook een steentje bij te dragen aan goede doelen. Ze geven daarom hun steun aan Join For Water. Dankzij X2O kan Join For Water structurele waterwerken uitvoeren in bepaalde landen. Ook voorzien ze landbouwers daar van performante irrigatiesystemen.

Waarom kiezen voor X2O Badkamers

Je kiest voor dit bedrijf als je graag een badkamer van hoogwaardige kwaliteit voor een scherpe prijs wilt aanschaffen. Omdat ze al heel wat jaren bestaan, mag je uitgaan van veel expertise. Handig is de centrale voorraad, zodat je niet bang hoeft te zijn voor megalange levertijden. Tot 6 maanden na aankoop worden je artikelen gratis gestockeerd. Het is natuurlijk wel handig dat je op het moment van levering kunt vertrouwen op de beschikbaarheid van jouw meubels. Er zijn verder veel showrooms aanwezig, op verschillende locaties, zodat je eerst op je gemak de badkamer van je dromen kunt uitkiezen. Veel keus maakt het niet altijd gemakkelijk. Op de website word je daarom al een beetje geholpen. Geef je daar je eigen stijl aan, dan zie je vervolgens wat voor jou de ideale badkamer zou kunnen zijn. In de showroom kun je natuurlijk ook inspiratie opdoen. Daar staan 90 realistische badkameropstellingen. Je kunt deze bestellen zoals je hem aantreft, maar alles is ook op maat samen te stellen naar jouw smaak en voorkeur. Een andere reden om voor deze winkel te kiezen is het feit dat er gewerkt wordt met goed opgeleide en gepassioneerde badkamerspecialisten. Zij geven je persoonlijk advies en zorgen ook voor goede informatie over de producten. De garantie en service lopen door tot 8 jaar na aankoop.

Is X2O Badkamers betrouwbaar?

X2O is zeker een betrouwbaar bedrijf. Er is geen enkele reden te bedenken waarom je daaraan zou twijfelen. Je kunt zelf een van de vele showrooms bezoeken. Daarnaast is deze winkel al actief vanaf 2005. Je krijgt als klant ook 8 jaar garantie op de bestelde producten. Bekijk je dan tenslotte ook nog een aantal recensies van andere klanten, dan weet je dat je hier helemaal veilig je badkamer kunt bestellen.

Klantenservice en klachten

De klantenservice is telefonisch bereikbaar. Dat is altijd fijner dan wanneer je alleen via de mail of het contactformulier contact op kunt nemen. Dan loop je het risico dat je heen en weer blijft mailen. Door de telefoon kan een bepaalde vraag meestal direct naar tevredenheid worden beantwoord. Op zich is het zeker ook wel mogelijk om het contactformulier en de mail te gebruiken. Ook dat heeft zo zijn voordelen. Veel vragen worden daarnaast al beantwoord bij de veelgestelde vragen.

Wil jij ook beoordelen?

Komt jouw badkamer bij dit bedrijf vandaan? Schrijf dan een review over jouw ervaringen en help zo een ander.

Reviews over X2O Badkamers

Gerelateerde bedrijven

Online-sanitairkopen.nl logo
Online-sanitairkopen.nl
2 beoordelingen
9
Online-sanitair.com logo
Online-sanitair.com
3 beoordelingen
7,3
Mobistoxx logo
Mobistoxx
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

7,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over X2O Badkamers

Het bedrijf X2O Badkamers is geverifieerd door ons. De webshop X2O Badkamers is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. X2O Badkamers is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. X2O Badkamers maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in België.

X2O Badkamers is een Belgisch bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van X2O Badkamers. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van X2O Badkamers.

Geplaatst op: 17-05-2022
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Twee problemen gemeld en krijg geen…

Twee problemen gemeld en krijg geen antwoord meer...kunnen zogenaamd de order niet terug vinden......wat een kl*te service!!!
Mail beantwoord met het order nummer en nu blijft het stil.

Geplaatst op: 06-06-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
3/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over X2O Badkamers


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Online-sanitairkopen.nl logo
Online-sanitairkopen.nl
2 beoordelingen
9
Online-sanitair.com logo
Online-sanitair.com
3 beoordelingen
7,3
Mobistoxx logo
Mobistoxx
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is X2O Badkamers een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over X2O Badkamers. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is X2O Badkamers actief?

X2O Badkamers is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) sanitair.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de X2O Badkamers reviews? Dan kunt u naar de website van X2O Badkamers gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie