Zoweg.nl logo

Zoweg.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Zoweg.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
192
Zoweg.nl logo
Website
zoweg.nl
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Zoweg.nl

Zeker als je er samen eens een weekendje of weekje tussenuit wilt, hoop je dat je gebruik maakt van dé beste aanbieder van hotel- en bungalowarrangementen in Nederland, België en Duitsland. Om die reden hebben we hier de reviews en ervaringen van een van de bekendste aanbieders, Zoweg.nl, voor jou samengevat. Zo leer je de voordelen van Zoweg.nl kennen en kun je op basis van de beoordelingen van anderen besluiten of jij ook zaken gaat doen met deze organisatie.

Over Zoweg.nl

Zoweg.nl heeft het bestaansrecht al lang en breed bewezen. Het bedrijf dat via internet hotel- en bungalowarrangementen verkoopt, bestaat namelijk al vanaf 2005 en is gevestigd in het centrum van Amsterdam. Zoweg.nl is net name actief in Nederland, België en Duitsland en is een opvallende speler vanwege het extraatje dat je je steeds weer biedt. Dan moet je denken aan een entreekaartje voor een pretpark, naar net zo goed een dinerbon of tickets voor Holland Casino. Bij Zoweg.nl krijg je altijd iets extra’s en mede daardoor doen zoveel mensen juist zaken met deze aanbieder.

Waarom kiezen voor Zoweg.nl

Er zijn verschillende redenen waarom je kunt kiezen voor Zoweg.nl. Het is de ruime keuze aan hotels en bungalowparken in zowel Nederland, Duitsland, België in sterk uiteenlopende gebieden. Zo zit je met Zoweg.nl midden in het bos, zo verblijf je midden in een stad. Het is maar net wat je wilt. De lage prijsgarantie die je krijgt en het bekende extraatje maken van Zoweg.nl een populaire organisatie om zaken mee te doen. Bovendien is annuleren vaak gratis en kun je doorgaans betalen bij aankomst. Het rapportcijfer dat klanten aan Zoweg.nl geven zegt eigenlijk alles. Dat rapportcijfer is namelijk een 9.

Is Zoweg.nl betrouwbaar?

Getuige onder meer het hoge cijfer dat de klanten geven aan Zoweg.nl, kun je afleiden dat sprake is van een zeer betrouwbare partner. En mensen die daar nog over twijfelen, Zoweg.nl is aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg en dat zegt ook al heel veel. Niet elke organisatie krijgt zomaar een dergelijk certificaat namelijk. Dan moet je aan behoorlijk wat criteria voldoen.

Klantenservice en klachten

Zoweg.nl is in alle duidelijk. In feite kan er nooit enig misverstand ontstaan als je een hotel- en bungalowarrangement bij deze aanbieder boekt. Alle mogelijke vragen worden via de website al beantwoord. Mocht er nou eens een keer iets misgaan en je hebt een klacht, dan kun je zowel telefonisch als via e-mail contact opnemen met Zoweg.nl. De organisatie verstopt zich niet en is eveneens zichtbaar via Facebook en Twitter. Ook op die manier kun je dus ook nog in contract treden met de specialist in het aanbieden van hotel- en bungalowarrangementen.

Wil jij ook beoordelen?

Ongetwijfeld heb jij je voordeel gedaan met de hier geboden informatie die je hier vindt. Ook jij kunt andere mensen prima van dienst zijn door voortaan ook een beoordeling te maken. Dat helpt mensen bij het nemen van de juiste beslissingen namelijk. Zoals jij na het lezen van de informatie over Zoweg.nl ook een betere beslissing hebt kunnen nemen.

Reviews over Zoweg.nl
Gerelateerde bedrijven
Sunweb logo
Sunweb
63 beoordelingen
5,5
VakantieVeluwe logo
VakantieVeluwe
1 beoordeling
10
Sunparks logo
Sunparks
10 beoordelingen
5,4
Gerelateerde blogartikelen
8,4
50% zou hier weer kopen
5 beoordelingen
Ervaringen met Zoweg.nl

Ons team van experts heeft Zoweg.nl geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Zoweg.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Zoweg.nl is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Zoweg.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van zoweg.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Slecht hotel ds bad bentheim

Slecht arrengement bij ds bad bentheim

Geplaatst op: 13-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Wij boeken nooit meer via Zoweg

Met vrienden hadden we een arrangement geboekt via Zoweg bij een hotel. De avond voor vertrek werd ik verkouden, de klachten namen toe. De volgende ochtend, maandag, leek het niet verstandig om weg te gaan zonder op Corona getest te zijn. Wij hebben aangegeven nu niet te kunnen komen, onze vrienden wilden wel gaan. Ik kon pas op woensdag worden getest, de uitslag volgde donderdagavond om 23 uur.
Onze vrienden gingen weg, via Zoweg bleek het niet mogelijk om het arrangement van mijn man en mij te verplaatsen. In de voorwaarden van Zoweg blijkt dat niet te kunnen. Annuleren kan tot 2 weken voor aanvang.
In de tijd van het Corona virus is Zoweg helaas niet coulant, we hebben het volle pond moeten betalen.
Heb een klacht ingediend bij Zoweg, daar wordt niet goed op gereageerd, er wordt verwezen naar het hotel. Het hotel heeft niets met de annuleringsvoorwaarden te maken. Het was wonderlijk dat ik van Zoweg wel een evaluatieformulier toegestuurd heb gekregen.
Dit is dus een hele dure, slechte ervaring met Zoweg, wij zullen NOOIT meer boeken via Zoweg en brengen uiteraard onze vrienden en kennissen op de hoogte van onze ervaring.

Geplaatst op: 04-10-2020
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Erika

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Echt prachtige hotels voor weinig geld

Ik snap er geen reed van, maar ze bieden echt voor het geld prachtig hotels aan. Ook dat je kan betalen bij het hotel zelf is een erg prettige optie. Je hoeft dus niet van te voren te betalen wat toch vaak bij andere wel moet

Geplaatst op: 10-05-2016
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Lissy

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Heerlijk hotel in de natuur

Heerlijk hotel geboekt in de natuur. We konden na het heerlijke ontbijt genieten van de bossen en hebben nog lekekr gewandeld voordat we weer de stad in gingen. Zeker een aanrader om via Zoweg te boeken.

Geplaatst op: 17-09-2015
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Emma D.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Zoweg.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Sunweb logo
Sunweb
63 beoordelingen
5,5
VakantieVeluwe logo
VakantieVeluwe
1 beoordeling
10
Sunparks logo
Sunparks
10 beoordelingen
5,4
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Zoweg.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 5 beoordelingen geplaatst over Zoweg.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,4 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Zoweg.nl actief?

Zoweg.nl is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) familiereizen , themareizen , vakantiehuizen , vakantieparken en wandelvakanties.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Zoweg.nl reviews? Dan kunt u naar de website van Zoweg.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie